De Bilderbergers

Screenshot_10

(Door: Wans Horst)

Ik heb kennis genomen van het verslag van de laatste vergadering der Bilderbergers (ht Jade via duinsnip) en schrijf daarover het volgende: Individuen die zich boven anderen stellen, hebben nog veel te leren. Je kunt alleen belangrijker zijn voor anderen door de daden die je verricht en waar halen die Bilderbergers toch keer op keer de grootheidswaanzin vandaan dat zij de aarde moeten redden? Van wat dan? Heeft de aarde zichzelf niet al miljoenen jaren prima gered? Nee, die Bilderbergers hebben een gezellig kliekje, waarin ze tegenover elkaar belangrijk kunnen zijn, maar werkelijke macht heeft geen van allen. Hun lichaam zal het een keer begeven, ongeacht welke middelen zij tot hun beschikking hebben die niet voor het grote publiek beschikbaar zijn. Daar draait het nou werkelijk om: die kliek is een doorgedraaide, op macht beluste kliek met een ernstig gemankeerd verantwoordelijkheidsbesef. In plaats van enkel te kijken naar hoe we een genetisch gemanipuleerde supermens kunnen creëren en al dat soort Starwars-achtige onzin, is het handiger om te kijken hoe de kwaliteit van leven voor de mensheid zo hoog mogelijk kan zijn.

Nu heb ik het alleen over Bilderbergers, maar die kom je niet dagelijks tegen. Mensen hebben sowieso een ingebakken drang om bijzonder te zijn, om onderscheid te maken: dat kan door uitzonderlijke prestaties neer te zetten (topsporters) of door keer op keer iets negatiefs te doen (gevestigde politiek). Negatieve aandacht is ook aandacht. Aandacht is verslavend, eigenlijk zouden criminelen dus met de nek moeten worden aangekeken door heel de bevolking in plaats van de uitgebreide vormen van dagbesteding die deze ‘cliënten’ in de gevangenis krijgen aangeboden, men kan rustig een studie afronden. Zoveel verschil met les volgen aan een onderwijsinstelling maakt dat niet, daar studenten de schooltijd ook vaak als een gevangenis ervaren.

Als ik het originele document namelijk lees, wil men de mens aanpassen aan de voor de economie gunstige omstandigheden, zodat nu geld verdiend kan worden. Het heeft allemaal niets te maken met de officiële reden dat bijvoorbeeld IS wordt aangepakt. Wat is die reden eigenlijk? De reden is dat IS weigert in het stramien te lopen van de orde die op deze aarde geldt. Waarom die geldt, weet niemand. Ja, omdat het de elite goed uitkomt. Alles is subjectief. Binnen die subjectieve samenleving worden bepaalde meningen gezien als objectief, terwijl alleen liefde echt objectief is. De liefde die islamieten hebben voor Allah is alleen maar zo intens, omdat liefde in alle andere onderdelen van de islam verboden is. Seks is in mijn optiek geen liefde, maar het toegeven aan een legitieme drang, een drang die in ons allen zit. De meeste vrouwen hebben een drang om moeder te worden en de meeste mannen een drang om vader te worden, althans om met vrouwelijke soortgenoten te copuleren. De liefde voor Allah is dus een uitlaatklep voor moslims die hen in staat stelt om liefde te tonen, terwijl de middels fysiek geweld afgedwongen orde binnen de islam behouden blijft. Dat is de cultuur waar islamieten het altijd over hebben.

Als we dichter bij huis kijken, dan is een tandarts iemand die praktische kennis heeft over hoe je een gaatje uitboort, terwijl hij de Latijnse namen kent van de onderdelen die zich in uw mond verzameld hebben, zijn advocaten of notarissen bedreven in het opzoeken van een zekere hoeveelheid tekst en het daarna overschrijven van deze tekst en zijn rechters voor de vorm bevoegd via de wet om de tekst zo te zien als zij believen. Veel verschil met een vakkenvuller is er dus niet als je het allemaal inhoudelijk bekijkt. Waarom heeft de één dan een grotere bankrekening dan de ander? Iedere VVD’er weet het antwoord op die vraag wel: “Verschil moet er zijn”.

In de basis is dus ieder mens, want de drang om bijzonder te zijn zit ingebakken, dus een VVD’er. Als je bijzonder wilt zijn, wil je niet gelijk zijn en dus heeft iedere mens ook een vleugje afgunst in zich, zodat het neer kan komen op de Partij van de Afgunst (PvdA).

Op het moment dat VVD en PvdA hebben afgedaan, komt D66 in beeld, omdat deze partij zich voor de vorm elitair opstelt, terwijl de inhoud niet objectief te bepalen is.

CDA is een partij die aantrekkingskracht heeft op een andere groep mensen, namelijk de mensen die geloven in hel en verdoemenis, de mensen die met deze door de kerk geïntroduceerde begrippen zijn gehersenspoeld, vormen het sluitstuk van het politieke spectrum.

Als er één groep is die Wilders op compassionele gronden opnieuw een kans zou moeten geven, waar hij het enkel in de gemanipuleerde optiek van de massa heeft verbruid, is het wel die van de gelovigen.

Deze gevestigde partijen hebben de PVV een bittere bijsmaak willen geven via de door hen gecontroleerde media en dat zijn niet alleen de media die subsidie krijgen. De massa der beïnvloedbare lompe boeren heeft helaas de manipulerende ‘mening’ van die Mastodonten der Nederlandse politiek als waarheid aangenomen en is Wilders gaan verafschuwen. Er hoeft maar één simpele ziel te zijn die iets zegt over de hel en meteen is die massa in rep en roer, gelijk een losgeslagen kudde. Een hel bestaat alleen op aarde door wat mensen elkaar aandoen.

PvdA, VVD en D66 zijn, in die volgorde, dus de partijen waar de massa der Nederlanden naartoe trekt als men niet religieus is, terwijl religie de keuze bepaalt voor CDA.

Alle overige partijen, behalve de PVV, zijn overigens gewoon afgeleiden van deze partijen. SGP en ChristenUnie stammen in ieder geval ideologisch af van het CDA. SP, GroenLinks en D66 stammen af van de PvdA. De PVV stamt ideologisch enkel van redelijkheid en rechtvaardigheid af en het lijkt mij dat niemand daar moeite mee kan hebben.

Als we de mensheid nog 2000 (ik noem maar wat) jaar het leven willen faciliteren, kan dat zonder enig ingrijpen door een groepje invloedrijke lieden. Gezond verstand is afdoende om dat doel te bereiken. Waarom schiet de mens altijd door in een extremiteit? Zou dat komen door de ingebakken drang om bijzonder te zijn?

Gevestigde politici zijn mensen die geen werkelijk grotere waarde bezitten dan hun gelijken, de mensen die braaf naar het stemhokje togen, maar die in de loop der jaren de politiek zijn gaan misbruiken als dagbesteding om hun radicale ideeën aan de wereld te openbaren. Dat, beste mensen, zijn de Bilderbergers. Was Pechtold ook geen lid van die kliek?

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg. Bookmark de permalink .

35 reacties op De Bilderbergers

 1. Theresa Geissler zegt:

  Pechtold?
  Ja.

  Like

   • Monalisa zegt:

    Bilderberg | Lang Leve Europa!

    DIEDERIK SAMSOM EN EDITH SCHIPPERS WORDEN VOORBEREID OP TOPFUNCTIE IN EUROPA…..
    mei 27, 2014 · door donquijotte · in DemoNcratie. ·
    Daar was hij dan eindelijk, de aankondiging van de deelnemers aan de Bilderberg conferentie. Alle bekende en minder bekende namen van hen die in aanmerking willen komen om hun steentje bij te willen dragen aan de NAZI Nieuwe Wereld Regering zijn weer bekend.

    Een bekend gegeven is dat veel deelnemers na deelneming ineens carrière gaan maken binnen de internationale politieke of corporate wereld. Succes in het verleden is geen voorwaarde, eerder een handicap. De verkoop van ziel en zaligheid aan mevrouw Lucifer wel.

    Zo zien we nu dat de mislukte en gefaalde Diederik Samsom mag deelnemen aan de Bilderberg conferentie. Er blijft niet veel anders over want in Nederland heeft hij alles wat hij aanraakte al kapot gemaakt. Een groot deel van de bevolking is door hem bedrogen en een land kapot en failliet gemaakt. Wat rest er dan? Een bezoek aan de Bilderberg conferentie om te bezien of zijn desastreuze kwaliteiten misschien op het internationale niveau ingezet kunnen worden om nog meer kapot te maken en nog grotere groepen te kunnen bedriegen.

    Let op mijn woorden die Samsom gaat ver komen.

    Voor superschaap Edith Schippers geldt hetzelfde trieste verhaal.

    Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe bestorming van de Bastille? Nu eens niet op initiatief van de vrijmetselende joden maar op initiatief van de gewone man, arm en rijk!!! Katholieke ridders uit Malta of Vaticaan zijn we ook niet nodig. Nee gewoon WIJ het volk!

    De lijst;

    Voorzitter
    FRA Castries, Henri van voorzitter en CEO, AXA Group

    DEU Achleitner, Paul M. Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Deutsche Bank AG
    DEU Ackermann, Josef Voormalig CEO, Deutsche Bank AG
    GBR Agius, Marcus niet-uitvoerend voorzitter, PA Consulting Group
    FIN Alahuhta, Matti Lid van de Raad, KONE; Voorzitter, Aalto University Foundation
    GBR Alexander, Helen voorzitter, UBM plc
    VS Alexander, Keith B. Voormalig commandant, US Cyber ​​Command; Voormalig directeur, National Security Agency
    USA Altman, Roger C. Executive Chairman, Evercore
    FIN Apunen, Matti directeur, Finse Business and Policy Forum EVA
    DEU Asmussen, Jörg staatssecretaris van Arbeid en Sociale Zaken
    HUN BAJNAI, Gordon Oud-premier; Leider van de Partij, Samen 2014
    GBR Balls, Edward M. Shadow minister van Financiën
    PRT Balsemão, Francisco Pinto voorzitter, Impresa SGPS
    FRA Baroin, François-Kamerlid (UMP); Burgemeester van Troyes
    FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
    USA Berggruen, Nicolas voorzitter, Berggruen Institute on Governance
    ITA Bernabè, Franco voorzitter, FB Group SRL
    DNK Besenbacher, Flemming voorzitter, De Carlsberg
    NLD Beurden, Ben van CEO, Koninklijke Nederlandse Shell plc
    SWE Bildt, Carl minister van Buitenlandse Zaken
    NOR Brandtzæg, Svein Richard President en CEO, Norsk Hydro ASA
    INT Breedlove, Philip M. Supreme Allied Commander Europe
    AUT Bronner, Oscar Publisher, Der Standard Verlagsgesellschaft mbH
    SWE Buskhe, Håkan President en CEO, Saab
    TUR Candar, Cengiz Senior Columnist, Al Monitor en Radikal
    ESP Cebrián, Juan Luis Executive Chairman, Grupo PRISA
    FRA Chalendar, Pierre-André de voorzitter en CEO, Saint-Gobain
    CAN Clark, W. Edmund Group President en CEO, TD Bank Group
    INT Coeuré, Benoît lid van de Raad van Bestuur, de Europese Centrale Bank
    IRL Coveney, Simon minister van Landbouw, Voedselvoorziening en Mariene
    GBR Cowper-Coles, Sherard Senior adviseur van de Group Chairman en CEO Group, HSBC Holdings plc
    BEL Davignon, Etienne Minister van Staat
    USA Donilon, Thomas E. Senior Partner, O’Melveny en Myers; De voormalige Amerikaanse National Security Advisor
    DEU Döpfner, Mathias CEO, Axel Springer SE
    GBR Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc
    FIN Ehrnrooth, Henrik voorzitter, caverion Corporation, Otava en Pöyry PLC
    ITA Elkann, John voorzitter, Fiat SpA
    DEU Enders, Thomas CEO Airbus Group
    DNK Federspiel, Ulrik Executive Vice President, Haldor Topsøe A / S
    USA Feldstein, Martin S. hoogleraar Economie, Harvard University; President Emeritus, NBER
    CAN Ferguson, Brian President en CEO, Cenovus Energy Inc.
    GBR Flint, Douglas J. fractievoorzitter, HSBC Holdings plc
    ESP García-Margallo, José Manuel minister van Buitenlandse Zaken en Samenwerking
    VS Gfoeller, Michael onafhankelijk adviseur
    TUR Göle, Nilüfer hoogleraar sociologie, École des Hautes Études en Sciences Sociales
    VS Greenberg, Evan G. Chairman en CEO van ACE Group
    GBR Greening, Justine Staatssecretaris voor Internationale Ontwikkeling
    NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Universiteit Leiden
    USA Hockfield, Susan President Emerita , Massachusetts Institute of Technology
    NOR Høegh, Leif O. voorzitter, Höegh Autoliners AS
    NOR Høegh, Westye Senior Advisor, Höegh Autoliners AS
    USA Hoffman, Reid medeoprichter en Executive Chairman, LinkedIn
    CHN Huang, Yiping hoogleraar Economie, Nationale School voor Ontwikkeling , Peking University
    USA Jackson, Shirley Ann Voorzitter, Rensselaer Polytechnic Institute
    USA Jacobs, Kenneth M. Chairman en CEO, Lazard
    USA Johnson, James A. Voorzitter, Johnson Capital Partners
    USA Karp, Alex CEO, Palantir Technologies
    USA Katz, Bruce J. Vice President en Co-Director, Metropolitan Policy Program, The Brookings Institution
    CAN Kenney, Jason T. minister van Werkgelegenheid en Sociale Ontwikkeling
    GBR Kerr, John plaatsvervangend voorzitter, Scottish Power
    USA Kissinger, Henry A. Voorzitter, Kissinger Associates, Inc.
    USA Kleinfeld, Klaus Chairman en CEO van Alcoa
    TUR Koç, Mustafa voorzitter, Koç Holding AS
    DNK Kragh, Steffen President en CEO, Egmont
    USA Kravis, Henry R. Co-Chairman en Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
    USA Kravis, Marie-Josée Senior Fellow en vice-voorzitter, Hudson Institute
    CHE Kudelski, André Chairman en CEO, Kudelski Group
    INT Lagarde, Christine Managing Director, het Internationaal Monetair Fonds
    BEL Leysen, Thomas voorzitter van de Raad van Bestuur van KBC Groep
    USA Li, Cheng directeur, John L. Thornton China Center, The Brookings Institution
    SWE Lifvendahl, Tove Politieke Hoofdredacteur, Svenska Dagbladet
    CHN Liu, hij minister, Secretariaat van de Centrale Leading Group on Financieel Economische Zaken
    PRT Macedo, Paulo Minister van Volksgezondheid
    FRA Macron, Emmanuel plaatsvervangend secretaris-generaal van het voorzitterschap
    ITA Maggioni, Monica Editor-in-Chief, Rainews24, RAI TV
    GBR Mandelson, Peter voorzitter, Global Counsel LLP
    USA McAfee, Andrew Principal Research Scientist, Massachusetts Institute of Technology
    PRT Medeiros, Inês de leden van het Parlement, Socialistische Partij
    GBR Micklethwait , John Editor-in-Chief, The Economist
    GRC Mitsotaki, Alexandra Stoel, ActionAid Hellas
    ITA Monti, Mario senator voor het leven; Voorzitter, Bocconi University
    USA Mundie, Craig J. Senior adviseur van de CEO, Microsoft Corporation
    CAN Munroe-Blum, Heather Professor of Medicine en Principal (voorzitter) Emerita, McGill University
    USA Murray, Charles AWH Brady Scholar, American Enterprise Institute for Public Policy Onderzoek
    NLD Nederland, HKH Prinses Beatrix van de
    ESP Nin Génova, Juan María Deputy Chairman en CEO, CaixaBank
    FRA Nougayrède, Natalie Director en Executive Editor, Le Monde
    DNK Olesen, Søren-Peter Professor; Lid van de Raad van Bestuur, de Carlsberg Foundation
    FIN Ollila, Jorma voorzitter, Koninklijke Nederlandse Shell, plc; Voorzitter, Outokumpu Plc
    TUR Oran, Umut vice-voorzitter, de Republikeinse Volkspartij (CHP)
    GBR Osborne, George minister van Financiën
    FRA Pellerin, Fleur staatssecretaris van Buitenlandse Handel
    USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute
    USA Petraeus, David H. voorzitter, KKR Global Institute
    CAN Poloz, Stephen S. gouverneur, Bank of Canada
    INT Rasmussen, Anders Fogh secretaris-generaal van de NAVO
    DNK Rasmussen, Jørgen Huno Voorzitter van de Raad van Toezicht, de Lundbeck Foundation
    INT Reding, Viviane vicepresident en commissaris voor Justitie, grondrechten en burgerschap, Europese Commissie
    USA Reed, Kasim burgemeester van Atlanta
    CAN Reisman, Heather M. voorzitter en CEO, Indigo Books & Music Inc.
    NOR Reiten, Eivind voorzitter, Klaveness Marine Holding AS
    DEU Röttgen, Norbert voorzitter, Buitenlandse Affairs Committee, Duitse Bondsdag
    USA Rubin, Robert E. Co-Chair, Council on Foreign Relations; Voormalig minister van Financiën
    VS Rumer, Eugene Senior Associate en Director, Rusland en Eurazië Program, Carnegie Endowment for International Peace
    NOR Rynning-Tønnesen, Christian President en CEO, Statkraft AS
    NLD Samsom, Diederik M. fractievoorzitter PvdA (Partij van de Arbeid)
    GBR Sawers, John Chief, Secret Intelligence Service
    NLD Scheffer, Paul J. Auteur; Hoogleraar Europese Studies, Universiteit van Tilburg
    NLD Schippers, Edith Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
    USA Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.
    AUT Scholten, Rudolf CEO, Oesterreichische Kontrollbank AG
    USA Shih, Clara CEO en oprichter, Gerucht Sociale
    FIN Siilasmaa, Risto K. voorzitter van de raad van bestuur en interim CEO, Nokia Corporation
    ESP Spanje, HM de Koningin van de
    USA Spence, A. Michael Hoogleraar Economie, Universiteit van New York
    FIN Stadigh, Kari President en CEO, Sampo plc
    USA Summers, Lawrence H. Charles W. Eliot universiteitshoogleraar, Harvard University
    IRL Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International; Speciale vertegenwoordiger van de VN voor Migratie
    SWE Svanberg, Carl-Henric voorzitter, Volvo AB en BP plc
    TUR Taftalı, A. Ümit Lid van de Raad, Suna en Inan Kiraç Foundation
    USA Thiel, Peter A. Voorzitter, Thiel Hoofdstad
    DNK Topsøe, Henrik voorzitter, Haldor Topsøe A / S
    GRC Tsoukalis, Loukas Voorzitter, Helleense Stichting voor Europees en Buitenlands Beleid
    NOR Ulltveit-Moe, Jens oprichter en CEO, Umoe AS
    INT Üzümcü, Ahmet directeur-generaal, de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens
    CHE Vasella, Daniel L . Erevoorzitter, Novartis International
    FIN Wahlroos, Björn voorzitter, Sampo plc
    SWE Wallenberg, Jacob voorzitter, Investor AB
    SWE Wallenberg, Marcus voorzitter van de raad van bestuur, Skandinaviska Enskilda Banken AB
    USA Warsh, Kevin M. Distinguished Visiting Fellow en docent, Stanford Universiteit
    GBR Wolf, Martin H. Chief Economics Commentator, The Financial Times
    USA Wolfensohn, James D. Chairman en CEO, Wolfensohn en Bedrijf
    NLD Zalm, Gerrit voorzitter van de Raad van Bestuur, ABN-AMRO Bank NV
    GRC Zanias, George Voorzitter van de Raad , de Nationale Bank van Griekenland
    USA Zoellick, Robert B. Voorzitter Raad van International Advisors, The Goldman Sachs Group

    Mooie “Hitlist” om te bewaren. Weten we tijdens de revolutie i.i.g. wie er op het schavot dienen te belanden

    Like

   • Ik zei het toch al:maffia!

    Like

 2. dgneree zegt:

  Samsom inmiddels ook.

  Like

 3. Tempelier zegt:

  is het handiger om te kijken hoe de kwaliteit van leven voor de mensheid zo hoog mogelijk kan zijn.
  Dit is voor de Bilderberggroep van ondergeschikt belang, zij zien zichzelf immers als enige mensheid, niet het plebs .

  Like

 4. Voor mij staat de Bilderbergkliek gelijk aan de maffia!

  Like

 5. Jean zegt:

  Laten we niet vergeten dat de huidige poppetjes marionetten zijn van die EU bende die momenteel geleid wordt door een wandelende jeneverfles die een constructie heeft opgezet in Luxemburg dat Luxemburg miljarden opbrengt en ons geld kost, het is diezelfde Luxemburger die nu Nederland en G.B. afdreigd om de zware naheffingen te betalen w.w.z.dat de burgers er voor opdraaien.
  Laten we het ontslag eisen van die huichelaar met onmiddellijke ingang zonder oprotpremie.
  Jullie weten toch over wie ik het heb? Juist, over die gluiperd Juncker, een zak voor niets goed buiten burgers chanteren en uitpersen om decadent te kunnen parasiteren.

  Like

 6. Anneke zegt:

  “Ha…NWO-dramatisten, zijn jullie bevredigd zijn jullie plannen mooi tot leven gekomen ???/!!! Nee hè; niet zo als jullie je hadden voorgesteld. De NWO turbo-trein heeft heel wat vaart verloren en de koers daar is menigmaal ‘aan gesleuteld’. Met intens ‘zure gezichten’. Deze ‘kleine’ wijzigingen zouden dus onze REDDING kunnen zijn, op de langere termijn…Halleluyah”. Weet zeker dat jullie het ‘van binnen’ met de dag benauwder en benauwder krijgen. Het wil niet erg vlotten; jullie weten je géén raad meer. Observeer jullie nu al enige jaren en zie de NWO-wanhoop groeien. Mooi, voor ons burgers een REDDENDE ontwikkeling; helaas nog niet direct ‘zicht- en voelbaar’. We moeten nog te veel zure appels door zien te bijten. “Een bitter fase, die mij te lang duurt….”.

  Like

 7. Pieter zegt:

  De ware reden dat juist christenen respect voor Wilders zouden moeten hebben is dat hij bijna als enige nog staat voor wat hij zegt. Zoals Jezus het ultieme offer bracht voor Zijn overtuiging en voor wat Hij zei, zo brengt Wilders ook offers voor waar hij voor staat.
  Terwijl niets veiliger en makkelijker zou zijn geweest voor hem om met de stroom mee te dobberen.
  In tegenstelling tot veel christenen die hun geloof meer als een culturele ervaring beleven en hun leven niet meer als afspiegeling zien van hun geloof.
  Waarom staat Wilders hoog in de peilingen? Omdat hij staat voor wat hij zegt. Waarom lopen de kerken leeg? Omdat er geen bezieling is en de boodschap vervallen is van een mooi iets naar vaag gel#l in de ruimte.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Pieter: 18.56. uur. Zo is het!

   Like

   • Anneke zegt:

    @Pieter….inderdaad heel goed – / realistisch beschreven!!! Amen!!!! . “Triest dat het verkiezingsbedrog nog immer te-veel invloed heeft”. Verkiezings-/stemfraude is/zijn nog niet uitgebannen. Men huivert voor Wilders en al zijn fans; dat ‘zegt’ al genoeg. De benauwdheid onder de socialistische NWO-gangsters in deze (politieke) wereld neemt met de ‘seconde’ in ernstige mate toe. Men lijdt aan ‘longemfyseem’???/!!!

    Like

 8. PVV met Wilders is het ook niet, zit totaal geen democratie binnen die partij.
  En Wilders zelf is een super joodse aanhanger, we weten allemaal dat onder de superrijkste joden de Bilderbergers vallen.
  Dus wat blijft er dan nog over mijnheer Hans Worst?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Een beetje rancune? Staat Wilders te hoog in de peilingen, moet er weer tegengas gegeven worden? Ga toch koken!

   Like

  • Harry zegt:

   Taco De Bruin ,
   Wilders is een buitengewoon slim mens en politicus .
   Dat geeft zelfs het linkse rapalje toe . Zowel politici als journalisten .

   Hij heeft ZELF een partij opgericht , het is ZIJN partij , zoals een ander ZIJN eigen bedrijf heeft .
   In principe kan ie er mee doen wat ie wil . Hij kan morgen de stekker er uit trekken als ie dat wil .
   Het is volslagen legaal wat ie doet , anders had het linkse geteisem hem hiervoor ook al wel naar de brandstapel gebracht .
   Dat de structuur is zoals ie is , hebben we te danken aan het feit dat het heel moeilijk is om betrouwbare , capabele en stabiele figuren te vinden .
   Andere partijen hebben een opleidingscyclus van vaak tientallen jaren .
   Een zo snel gegroeide partij heeft die tijd gewoon niet gehad .
   Het is zijn verdienste dat er nog geen LPF achtige toestanden zijn ontstaan .
   Al waren er uiteraard wel een paar foute kikkers .
   En er zijn best een boel zeer capabele mensen die voor de PVV willen werken , maar die zijn kopschuw vanwege het laffe cordon sanitaire en de laster en beschuldigingen van het rode gebroed naar de PVV en hun stemmers .

   En als U nou dacht dat dat bij de PVDA beter is , dan lijkt dat misschien zo , maar in de praktijk is het een slangenkuil vol met backstabbers .
   Zelfs het voormalige pvda boegbeeld Woutje Bos heeft dat verklaard .
   “Als je bij de pvda een vriend wil hebben moet je een labrador kopen ” was zijn gezegde .
   Weet je nog hoe Cohen onderuit gehaald werd ? En er wordt nu al aan de stoelpoten van Samsom gezaagd .

   De SP , D66 en GL zijn ook geen haar beter .

   En tenslotte , wat de democratie binnen de PVV betreft , er wordt proefgedraaid in zogenaamde achterban avonden om te praten over de democratie in de politiek en de partij .
   Heb er al een paar keer bij mogen zijn . De sfeer was geweldig !
   Dat gebeurt op regelmatige basis door het hele land .
   Mensen worden enigszins geselecteerd op betrouwbaarheid en loyaliteit .
   Er wordt echter niet veel ruchtbaarheid aan gegeven om foute figuren zoals U buiten de deur te houden .
   Dus kom nou alstublieft nooit meer met dat onzin-argument over democratie aankakken .
   Die openheid gaat wel een keer komen .
   Al kan ik persoonlijk weinig voordeel zien in een andere structuur , ons hele land is ook al naar de godverdomme geholpen , dankzij de ” democratie ” !

   Like

  • Hendrick M. zegt:

   Meneer Taco De Bruin, bent u misschien – diep in uw hart – niet ook een anti-semiet ?
   Ik vind namelijk dat u wel heel nadrukkelijk in uw commentaar het accent op Joden legt.

   Like

   • Taco de Bruin zegt:

    Mijnheer Hendrik, ik ben absoluut geen anti- semiet.
    Wilders heeft zelf 2 paspoorten (hangt niet aan de grote klok): Nederlands en israelisch en heeft het hoogste woord over de Nederlandse Joods Christelijke samenleving.
    Dit zijn gewoon feiten die genoemd mogen worden.
    Verder ben ik wegens persoonlijke reden geen aanhanger, van geen enkele geloofstroming.

    Ik zeg alleen dat in de “Bilderberg” ook de superrijkste joden zitten, dat zijn diegenen die wereldwijd aan de (geld) touwtjes trekken,,owee als men niet in dollars wil betalen, die krijgen direct het stempel “Schurkenstaat”
    De gewone en hardwerkende joden worden hiermee net zo hard belazerd als de rest van de samenleving

    Like

 9. Monalisa zegt:

  Monalisa zegt:
  4 november 2014 om 14:11
  Ook deze lopen aan de hand van bea mee.

  http://www.vno-ncw.nl/activiteiten/bilderbergconferentie/Pages/fotos_bilderbergconferentie_2011.aspx#.VFjQRvmG_YU
  Beantwoorden
  Monalisa zegt:
  4 november 2014 om 14:15
  Kijk even naar de Foto’s wie er allemaal rond lopen anno 2013, dan wort je er misselijk van.

  http://www.vno-ncw.nl/activiteiten/bilderbergconferentie/Pages/fotos_bilderbergconferentie_2013.aspx
  Beantwoorden
  Monalisa zegt:
  4 november 2014 om 14:19
  KIJK goed alle zakken vullers staan er op en dat regeert Nederland
  Beantwoorden

  Like

  • Gemelos zegt:

   Dit is alleen een stukje Nederland, maar over de hele wereld zitten de zakkenvullers. Ik heb begrepen dat DEZE kliek gewoon een keer uitgenodigd zijn, om ze wegwijs te maken wat er in de ECHTE KERN besproken is. Maar die ECHTE KERN bestaat uit FAM. ROCKEFELLER, OBAMA, CLINTON, OPHRA WINFREY ENZ. ENZ. De KERN mag soms gasten meebrengen en BEA heeft in 2013 PECHTHOLD meegenomen naar AMERIKA, naar de HARDE KERN. Daar komt niet iedereen zo maar binnen, daar word je volgens mij precies verteld wat de KERN heeft besloten en wat er van die persoon verwacht wordt. Dus CONCLUSIE……. Pechthold wordt de volgende PREMIER. De KERN Bilderbergers hebben het voor het zeggen hoe en wat een PREMIER moet doen en laten. Misschien kun je nog herinneren dat na het 1e bezoek aan toen nog Koningin Beatrix de nieuwe premier Rutte ineens andere standpunten naar voren bracht. Ik denk (misschien zit ik er naast) dat de NWO de BILDERBERG is en daar zitten natuurlijk ook de VRIJMETSELAARS !. Is dat niet allemaal ÉÉN ????

   Like

   • Relax zegt:

    Zie hier een paranoia schrijver die zelf geen hand uit de mouwen wil steken en wel vingers wil wijzen naar een bedreigende ‘god’ / ‘zij’.
    Deze schrijver is volledig van de wereld los, een (links en rechts) extremist
    en een Islamitische bekeerling in wording.
    Het is goed dat lieden als deze schrijver in de gaten worden gehouden in zake staatsveiligheid, levensgevaarlijk.

    Met vriendelijke groet.

    Like

  • Hendrick M. zegt:

   Mag ik even een teiltje ? ……

   Like

 10. Jade zegt:

  Beste mensen, dit is nu uw ware vijand…
  Zij zijn er voor verantwoordelijk dat Europa en Amerika
  vol stromen met vreemdelingen, opdat de oorspronkelijke
  bevolking geruimd gaat worden.
  Zie 1e regel “Georgia Guidestones”
  Bedankt voor het artikel, Wans Horst.

  Like

  • Anneke zegt:

   Yesss s sss….Een heel realistische blik; Jade.

   Lieve mensen, blijf specifiek de gemoederen in het (oorlogs-verslaafde) Nabije-Oosten in de gaten houden; richt de ogen op Israel. Dan zie je dat de ‘werken’ van de NWO-Vrijmetselaars-clan aan het ‘instorten’ zijn. “Zij hebben hun langste tijd gehad”.

   Like

   • Relax zegt:

    En al ziende zijn ze blind. Je hebt geen idee waar je het over hebt. Maar kakel gerust door. Is vermakelijk.

    Like

 11. Wans Horst zegt:

  @Relax (7 november 2014 om 01:02),

  Iedere veiligheidsonderzoeker kan beamen dat je moet weten wie je vijand is en waarom hij de dingen doet die hij doet voordat je hem effectief kunt bestrijden. Volgens mij doet u uw schuilnaam geen eer aan door uw poging een LPF-achtige tweedracht te zaaien en dit forum te destabiliseren door een schrijver op dit forum, waar u in het midden laat op wie u doelt, te verwijten aan de ‘verkeerde’ kant te staan. Misschien doelde u op mij toen ik het concept hel en verdoemenis ter sprake bracht, misschien bent u wel in uw jeugd gehersenspoeld, gelijk moslims, over hel en verdoemenis. Ik kan u verzekeren dat dit alleen op aarde bestaat door de acties die de mensheid (voornamelijk moslims) elkaar aandoen, misschien kunt u enige duidelijkheid verschaffen door een artikel te schrijven of heeft u daar geen tijd voor? Bent u te druk met het afserveren van schrijvers om uw eigen ideologie veilig te stellen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s