Elke oorlog is een bankiersoorlog, overtuig u zelf!

Screenshot_6

Wie regeren de wereld?

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat er grote financiële groepen bestaan die de wereld domineren. Vergeet de politieke intriges, conflicten, revoluties en oorlogen. Al deze ontstaan niet zo maar. Alles is gepland. Al lang van tevoren gepland! Sommigen noemen het ‘complottheorieën’ of Nieuwe Wereldorde. Hoe dan ook, om de huidige politieke en economische situaties op de wereld correct te begrijpen, deze zijn geregisseerd door een klein kerngroepje machtige en rijke families.

We spreken hierbij van 6, 8 hooguit 12 families die de wereld werkelijk domineren. Dat is toch een mysterie dat uit de doeken moet worden gedaan, niet? We zullen niet ver van de waarheid zitten indien we met onze vinger wijzen in de richting van Goldman Sachs, Loebs Kuhn en de Lehmans in New York, de Rotschilds uit Parijs en Londen, de Warburgs uit Hamburg en Parijs en de Israël Moses Seifs uit Rome.

Veel mensen hebben al gehoord van de Bilderberg, Illuminatie of van de Trilaterale Commissie. Maar, welke families zitten er achter deze ‘geheime’ groeperingen? Wie zijn de echte families die alles te zeggen hebben op de wereld en in internationale organisaties zoals VN, Wereldgezondheidszorg, NAVO, Wereldbank en IMF?

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Elke oorlog is een bankiersoorlog, overtuig u zelf!

 1. Explanation on Banksters on short video : http://www.vimeo.com/78359400 – Done by Andre ”Kapitein” von Bremen-Hans.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De vloerzuivering kan beginnen !

  Oh ja, zullen we eerst beginnen met het
  kontenkruiperig schorem werkzaam bij
  het Internationaal Gerechtshof in Den Haag
  te ruimen voordat we daar naar toe trekken?

  Like

 3. @geertwilderspvv @PVVKesteren Glenn Thomas refused 2 go along with the cover up,so he WAS KILLED and wìth him ALL the passengers at the MH17
  8 mins · Like

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv @PVVKesteren NO WONDER I read DISHONEST BODYLANGUAGE OF @MinPres READ THE ONLY UNCENSOURED NEWSPAPER http://www.echtekrant.be/

  Like

  • Tempelier zegt:

   Scarlatti Bombatti , ik heb het filmpje gezien en bij behorende tekst gelezen. Het is inderdaad erg raar dat de US al zo snel een vaccine heeft tegen Ebola. Natuurlijk ontwikkeld Amerika biologische wapens. Tja en die moeten natuurlijk uitgeprobeerd worden op hun effectiviteit . Arme Afrikaans landen lenen zich daar prima voor. Ook Aids komt uit Afrika, apen volgens de geleerde. Het aidsvirus heeft altijd al bestaan , maar niet in een agressieve vorm ??? Met het verspreiden van virusziekten, zoals ook griepvarianten, kan men een populatie laten krimpen, een gebied beheersen en isoleren. Met het ontwikkelen van een vaccine zijn de farmaceuten weer erg blij ( kassa). Maar als men aan apen niet meer genoeg heeft als test materiaal is de volgende stap de mens. Biologische wapens zijn ook tegen de mens bedoeld !! Natuurlijk kun je als land hier niet mee te koop lopen. Dus dit verhaal zou zomaar HELEMAAL waar kunnen zijn.

   Like

 4. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogd.

  Like

 5. Marlies zegt:

  Volledig mee eens. Maar dat betekent dus ook, dat – mocht een dodelijk virus “onverhoopt” de Bilderberggroep treffen tijdens hun a.s. “vergadering” – de robotten al klaar staan om het “werk” over te nemen. Je kunt in Den Haag ruimen wat je wilt, dat zal weinig helpen. Er is een werkelijk briljant plan nodig om dit tuig wereldwijd te elimineren.

  Like

 6. Louis Burgemeestre zegt:

  Vergeet het, niet de jihad oorlog;hier heeft de banken niets te maken.

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  De lage rente maakt de spaarders arm.
  De gemanipuleerde goud- en zilverkoers maakt dat de Westerse bevolking geen kapitaalhandhaving heeft.

  Rusland, China en India kopen massaal edelmetalen. Die zijn binnekort aan de beurt via (militaire)agressie.

  Like

 8. Infidel Pride zegt:

  Hoe kan ik mij laten overtuigen n.a.v. dit artikel?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Ik kan mij wel vinden in het artikel. Voor mij is het plausibel, dat er sprake is van een gigantisch complot, wat al langer gepland is. Illuminatie, EUSSR,BILDERBERG en de NWO, zijn daarin volgens mij “de sleutelwoorden”. Maar het is maar mijn eigen bescheiden mening.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s