EO gaat PVV-kiezers opvoeden

PVV groot

De Partij voor de Vrijheid wil weten of de NPO ook met programma’s komt die D66-kiezers wijzen op de betalingen aan de EU. En of de EO PvdA-stemmers meeneemt naar plekken waar de zorg gesloopt wordt.

De PVV is daar benieuwd naar omdat de EO PVV-kiezers mee op reis gaat nemen om ze te overtuigen dat de massa-immigratie naar Nederland een goede zaak is. In het programma ‘Rot op naar je eigen land’ wordt mensen die kritisch staan tegenover de toestroom uitgelegd dat zij anders moeten denken. De PVV herinnert zich goed dat de EO eerder een kerkdienst uitzond, exclusief gericht tegen de Partij voor de Vrijheid.

De PVV wijst erop dat de NPO pretendeert ‘van ons allemaal, voor ons allemaal’ te zijn. Ook functioneert de omroep op basis van de Mediawet.

Vragen van het Kamerid Bosma (PVV) aan de Staatssecretaris van OCW over het EO-programma ‘Rot Op Naar Je Eigen Land’.

1.) Bent u bekend met het bericht ‘EO zendt Dennis van der Geest met PVV-aanhangers naar vluchtelingenkampen’ (*)?

2.) Komt er ook een programma waarin PvdA-kiezers geconfronteerd worden met de problemen in de zorg? Zo nee, waarom niet?

3.) Komt er ook een programma waarin GroenLinks-kiezers eens worden meegenomen naar de oude wijken zodat ze de problemen ten gevolge van de massa-immigratie eens van nabij kunnen zien? Zo nee, waarom niet?

4.) Komt er ook een programma waarin D66’ers getoond wordt hoe Nederlandse gezinnen moeten blauw liggen vanwege de betalingen aan de EU? Zo nee, waarom niet?

5.) Indien bovenstaande drie vragen (of een daarvan) met ‘nee’ is beantwoord: waarom komt er dan wel een programma waarin exclusief PVV-kiezers op andere gedachten worden gebracht?

6.) Hoe verhoudt het zich tot de Mediawet – in het bijzonder artikel 2.1.2 lid B dat voorschrijft dat de omroep op “evenwichtige wijze een beeld van de samenleving geeft”, maar ook artikelen 2.1.2 lid E (“hoge journalistieke en professionele  kwaliteitseisen”) en lid F (“voor iedereen toegankelijk”) – dat exclusief PVV-kiezers op andere gedachten moeten worden gebracht?

(*) www.televizier.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Verrijking", Appeasement, betutteling, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, linkse gereformeerden, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, NPO, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

85 reacties op EO gaat PVV-kiezers opvoeden

 1. koloth zegt:

  Ja ze schijten in hun broek voor de PVV.
  Uit alle macht proberen ze de PVV er onder uit te halen, maar het tegenovergestelde gebeurd juist, de mensen beginnen wakker te worden.
  De rest van het zootje is 1 kliek van hypocriete huichelaars bijmekaar zelfs de EO is verrot.

  Like

  • elisamad2013 zegt:

   Inderdaad…als het nl over kritische poliyische punten gaat,waar partijen hun mening kunnen geven is het de PVV als grote partij die overgeslagen wordt en komen kuttel partijtjes aan het woord die met 2=3 zetels in de peiling staan..ALS dat geen Cordon sanitair is…Zo daat en ging het ook met de kritiek op de zorg(van Rijn)Agema is daar al ,al maanden mee bezig ook met het tehuis in Den Haag waar de moeder van Rijn zit.WIOE wordt er voor de TV camera gehaald: Voortman en Gersthuizen NIET Agema…Die met dit dossier hard bezig is/was! Maar het TIJ keert zich!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Jarenlang heeft zich een circusspel afgespeeld waarin gezamenlijk door alle oude partijen hun rol of bijrol is gespeeld.
   Voor het begrip zet ik ze aanschouwelijk maar even op een rij, CDA, PvdA, VVD, D66 in de hoofdrollen met ChristenUnie, GroenLinks (klein maar altijd met een grote broek aan), SP (wil graag een hoofdrol) en ook in mindere mate de SGP.
   De uitvoering van het te spelen was al bekend en ingestudeerd en alles met één simpel doel hoe kunnen wij onze dubbele agenda slijten aan het stemvee zonder dat ze het merken. Ik schrijf simpel want deze club hebben alle steun gehad van de de meeste krant-journalisten, de NPO (met alle gesubsidieerde omroepen) en natuurlijk de smaakmakende TV-shows.
   Wel dat is ze ruim 30 jaren lang gelukt met alles erop en eraan en zowaar het domme EO trapt in de val. Het laat de burger zien hoe gemeen ze zijn belazerd al die jaren.

   Dat politici met een dubbele agenda werken is gewoon te bewijzen in het gedrag van Premier Rutte. Tijdens het werven van stemmen voor de verkiezingen beloofde hij dat de staatsschuld naar beneden moet, het ambtenarenkorps kleiner en geen windmolens erbij.

   Ik hoef u niet te zeggen hoe het erbij staat met voornoemde punten.

   Uitspraken van we zijn met meerdere partijen, het programma is een mix, is gewoon shit, al de voornoemde partijen spelen hun rol in de voorstelling gewoon mee en lozen daarmee Nederland in het afvoerputje.

   Like

  • Anneke zegt:

   Ik denk niet dat wij de PVVers moeten opvoeden, zij weten waar zij voor staan. Ik denk dat wij die hypocriete huichelaars van de EO moeten opvoeden, zij stoppen nog steeds hun kop in het zand en willen niet zien wat er werkelijk aan de hand is in Nederland. Wij, Nederlanders worden al genoeg gehersenspoeld, door onze politiek en door de media, door leugens en bedrog en nu gaat de EO er nog een schepje bovenop doen. Eigenlijk is het heel lachwekkend als het niet zo in en in triest was.

   Liked by 1 persoon

 2. topsporter zegt:

  Wie is de eo- producer van die bagger? Hij/zij komt op het lijstje.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Fuck die hele EO

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoe meer moeite men doet ‘tegen’ de PVV hoe meer we zeker zijn van de waarheid van de PVV zeker als dat komt uit de hoek van de fabeltjeskranten.
  De toekomst van de lage landen ligt in ‘MINDER’ zelfs ‘VEEL MINDER’ allochtonen dat is goed voor de werkgelegenheid, armoede, veiligheid, leefbaarheid, onafhankelijkheid en welvaart

  Like

  • Nico Omen zegt:

   ‘HEEL ERG VEEL MINDER’ zou zelfs nog beter zijn, of liefst ‘HELEMAAL GEEN NIEUWE KROESKOPPEN MEER ERBIJ”.
   En ultiem zou natuurlijk zijn: ‘AL HET SCHORRIEMORRIE RETOUR HERKOMSTLAND’.
   Go Geert!
   PS: bovendien wil ik mijn al decennialang via de belastingdienst afgedwongen bijdrage aan de rode omroep terugontvangen, mét samengestelde rente.
   De Hilversumse etherkliek is alleen in naam publiek, maar in werkelijkheid eenzijdig socialistisch/communistisch. Daar wens ik niet mee geassocieerd te worden en derhalve ook niet aan mee te betalen.

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Nico Omen 7 november 2014 om 10:52

    Geweldige reactie, heer Omen!
    Ook ik wens niet mee te betalen aan de schadelijke liefhebberijen van de roden en die niet de mijne zijn, maar helaas ontkom ik er niet aan.
    Betaal ik geen belasting, dan staat binnen de kortste keren de deurwaarder bij me op de stoep om me op straat te smijten als hij dat nodig acht.

    Wás het maar zo dat ik alleen mijn eigen hobby’s maar hoefde te bekostigen.
    Ik denk dat iedereen hier er zo over denkt…

    Like

 5. Cathja zegt:

  Belachelijk gedoe van de EO, en goede vragen van Bosma. Ik ben benieuwd wat voor (niets zeggende) antwoorden er gegeven gaan worden.

  Liked by 1 persoon

 6. En welke rechtgeaarde Pvv’er gaat dan mee????onzekere ex-linksen?Ik ging nog niet mee op die “missie”al zou ik er een ton voor krijgen!En voor alle duidelijkheid:dat is in mijn situatie een gigantische som geld!

  Like

  • Even wachten Yvonne, zo is het niet gegaan namelijk…
   ik weet uit goede betrouwbare bron dat er een hééél àndere voorstelling van zaken gegeven is door de EO aangaande het te maken programma, aan jùist rechtgeaarde PVV’ers…
   ik denk dat ik er ook ‘ingetrapt’ zou zijn namelijk… JUIST als rechtgeaarde PVV’er…

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je bent als rechtgeaarde PVV ‘er toch immers geen seconde van plan op je door zo ”n programma op sleeptouw te laten nemen? Of er zelfs maar naar te kijken? Kom op, zeg!
  By the way: Een tijdje geleden bespeurden we al hoe de EO tegenover Israël stond door de dubieuze manier waarop ze aandacht besteedde aan de 65ste verjaardag van dat land.
  Nu, dan is deze eigenaardige kronkel de zoveelste aanwijzing daarvoor!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Zo, deze EO, is dus ook, EEN WOLF IN SCHAAPSKLEDEREN! Overal zijn nu de RODEN de baas, met hun perverse SOCIALISTISCHE GEDACHTENGOED! Val ook maar dood EO, eens een degelijk christelijke zender, nu onderdeel van de NEO NSB, van RODEN en GROENE ZWEEFIDIOTEN! Klaar ben ik ermee. En PVV hou de rug recht! Succes, and together we stand!!

  Like

  • Precies Tom dàt zijn het, wolven in huurschaapskleding weerzinwekkende zielepoten die voor hun ‘baasje joopvdenden’ mekkeren wat ze moeten mekkeren…

   Like

   • Igor zegt:

    De Joop vd Ende die zich ingekocht heeft bij de vuurrode postcodeloterij, kan hij nog meer de boel belazeren en over de ruggen van loten kopers nog meer zijn zakken vullen, met als belangrijkste doel, het steunen van de Greenpeace terroristen.

    Like

 9. Anneke zegt:

  EO op (zogenaamde) HERSENSPOELING-Tour???? “Foei, foei, laat PVV-kiezers in hun waarde en bemoei ‘je’ met andere zaken. Ga als Evangelische Omroep ‘je’ MEER richten op praktische evangelisatie hier in het land. Breng G’ds Woord meer en meer ‘naar buiten’ “. Een OPWEKKING hier in de seculiere (anti-christelijke !!!!) EU zou heel goed zijn; zeer zeker op de lange-termijn. Waarheid /realiteit moeten WEER tot ‘leven’ worden gebracht. Wat correct is, bekeken door politiek -, financieel -/economische ogen, is FUNEST voor de samenleving. “Wat is opgebouwd na WW-II wordt (plusminus) zo’n dertig-jaar weer VLOT kapot bezuinigd”. De gehele wereld lijdt aan hyper-actieve AFBRAAK (op alle vlakken van de mondiale samenleving) !!! ! !!! Hmmm; de NWO-garde heeft al TE VEEL vernietigd, stop deze GEKKEN zorgvuldig achter slot en grendel. Een bevrijding voor ons burgers. Wij kunnen dan eindelijk ‘op adem’ komen en RUST gaan ervaren. In plaats vol stress te ‘staan’ en iedere maand (jaar in, jaar uit) HOPELOOS onze (met grote moeite) verdiende €urootjes ‘weg-schenken’ aan onze eigen OVERHEERSERS. Ze kunnen nog niet eens correct omgaan met al het geschonken geld….”Máár oh wee; als men als burger debet staat…..Dan zijn je ‘mensen’-rechten totaal verloren; niemand die voor je ‘in het veld springt’. We zijn moe en versleten, dankzij het WANBELEID gevoerd vanuit Den Haag en Brussel!!! ! !!!

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Veel Nederlanders vinden dat er in ons land momenteel veel te veel asielzoekers zijn, maar een groot deel van hen weet niet wat deze mensen doormaken. De EO confronteert een aantal van deze personen in het bijzondere programma Rot Op Naar Je Eigen land

  Rot Op Naar Je Eigen Land

  EO-directeur Arjan Lock vertelt aan het AD wat Dennis van der Geest precies gaat doen. ”Mensen met een duidelijke opvatting over vluchtelingen, PVV-aanhangers bijvoorbeeld, neemt hij mee naar het land waar de vluchtelingen vandaan komen. We willen in een steeds sterker polariserende samenleving mensen confronteren met hoe het is om vluchteling te zijn”, aldus Lock. Het is niet de eerste keer dat Dennis van der Geest in een EO-programma verschijnt, hij was eerder te zien in Op Zoek Naar God.

  EO

  Arjan Lock verwacht dat hij door Rot Op Naar Je Eigen Land de nodige kritiek zal krijgen van de rechtse kijker. ‘’Je mag van mij alles vinden, maar je moet het wel durven toetsen aan de werkelijkheid van alledag. En ik grijp terug op het Evangelie: sta je jas af aan iemand die er geen een heeft. Is dat links?’’, besluit hij.

  Zo dit is de complete tekst, zo en over welke groep hebben we het nou ECHTE vluchtelingen of Economische of wel goudzoekers ? Natuurlijk over Echte vluchtelingen, want die ander groep bestaat dan niet. Bovendien is werkend Nederland allang bestolen van zijn jas, zonder te vragen ! ( en binnenkort ook van hun onderbroek) Dit is duidelijk weer een poging om medeleven te kweken in tijden dat bij sommige mensen de ogen open gaan met betrekking tot de zieligheidsindustrie. Heel waarschijnlijk weer na de propaganda richtlijnen van de EU, om de antipathie die tegen de massa immigratie aan het groeien is te verzwakken.

  Liked by 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Een enorm LABIELE blik van de EO….Men is blijkbaar wereldvreemd. De EO kan deze helse wereld toch niet beteren/genezen. Het werkelijke Heil komt van Boven…..De Hemelse sferen kunnen ‘zweren’ helen. En inderdaad Nederland (geheel Europa) heeft ‘haar jassen’ allang afgestaan….aan merendeels VALSE vluchtelingen. Verkocht aan de NWO-garde!!! ! !!! Dromers (net als Hitler)…hebben een te grote fantasie. “Met alle gevaren van-dien”.

   Like

 11. Een Patriot zegt:

  Waar blijven de berichten van de Nederlandse media over de veldslag die zich momenteel in Brussel afspeelt?
  De media zijn hier in handen van de staat en laten alleen zien wat ze willen laten zien.

  Clashes, water cannon as 100,000+ march in Brussels against austerity (PHOTOS)
  http://rt.com/news/202867-protest-brussels-clashes-cannon/

  Like

  • Heb het artikel al aan EJ Bron gestuurd @Een Patriot!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Twitter geeft heel veel nieuws direct van waar echt wat aan de hand is, kan NOS en de kranten bij lange na niet tegenop. Wel goed opletten wie je volgt.

   Like

  • WAT ZIE IK VERKEERD?
   Is dit niet meer iets door de politieke oppositie partijen geïnitieerd is, omdat die de Verkiezingen hebben verloren en zij hun ‘macht’ kwijt zijn en het nu eindelijk een RECHTSE regering is die aan het bewind is?
   NU al protesteren terwijl ze àmper zijn begonnen?
   Het is toch niet dat dit NU nèt pas speelt terwijl het juist onder de linxe regeringen hft plaats gevonden als ik het wel heb.
   t Mooie ervan is natuurlijk wel dat er dus VEEL mensen op de been zijn te krijgen uiteindelijk, helaas niet altijd om de juiste motieven…

   “Niet alle ludieke acties zijn even verfijnd, maar er is al vaker gezegd en geschreven dat vakbondsbetogingen soms gewoon nodig zijn om de druk even van de ketel te halen. Ondertussen stonden aan de Beurs actievoerders verkleed als bankiers te betogen tegen het gunstige belastingregime voor multinationals. De onthullingen over ‘Luxleaks’ kwamen voor hun net op het goede moment. ‘Tous ensemble! Tous ensemble! Hey! Hey!’, weerklinkt het door de straten. De gezamenlijke afkeer van de plannen van Michel en co, zorgt blijkbaar voor een enthousiaste camaraderie.”

   http://www.knack.be/…/op-de-eer…/article-opinion-509105.html

   Like

 12. Henk.V zegt:

  Vergeet niet dat de EO tamelijk sterke banden heeft met de Christen Unie,die bepaald een LINKSE partij is.
  Deze omroep heeft nu duidelijk kleur bekend: ROOD en VROOM, een afschuwelijke combinatie , omdat misplaatste vroomheid de heldere kijk op ontwikkelingen ernstig vertroebelt door de inbreng van teveel irrelevante gevoelselementen.Daarom zou iedereen met een beetje nuchter,gezond verstand die nog lid is van die omroep – alleen al vanwege de politieke stellingname en de onbedwingbare drang van de EO- om tegen de PVV aan te blijven schoppen, zich hartgrondig van deze club moeten distantiëren.
  Wachteres en ik rekenden al vele jaren geleden grondig met deze omroep af..

  Het is treurig dat een uitgesproken segment van protestants Nederland zich zo leent voor de instandhouding van politiek correct en de islamisering en dat terwijl juist vanuit christelijke hoek(!) zeer kritische kanttekeningen bij de inhoud van de ”religie van de vrede” hadden moeten worden geplaatst.
  Weerzinwekkend vind ik dat! Gemene zaak maken met degenen die je willen onderdrukken.
  Wat een stompzinnig volk…..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 18.17. uur. Mee eens Henk. Ik voel mij verbonden met de persoon Jezus Christus, maar inmiddels heb ik grote moeite met de PKN en de RK, die zich laten infecteren met de RODE BACIL! Ik vind dat diep en diep triest, en zal mij beraden wat ik met deze wetenschap ga doen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Juist Henk…de Christen-Unie is ook al zo’n valse-rik. Schrap het woord ‘christen’ maar vlot weg!!! Een tak van de NWO-boom; dat is OOK deze partij…..Overigens deze boom is niet sterk meer, is ‘stervende’. “De takken zijn te zwaar belast”.

   Like

 13. Doornroosje zegt:

  Welke PVVer trapt daar nu in. 🙂

  Like

 14. Sjun zegt:

  Binnenkort ook EO-programma’s voor Mohammedaans geaffecteerden en naar Mohammed toewerkende (sociaal)liberalen om hen nog eens de basis van democratie, gelijkberechtiging en wederkerigheid van solidariteit uit te leggen. Of is het dan anders?

  Like

  • uiteraard is het dan ‘ànders’…
   en dàt zogenaamde ‘ànders’ is iets wat wij moeten BLIJVEN aantonen want het is een grote geoliede machine die de islam gesmeerd wil doen laten voortdenderen ten KOSTE van ONS en ONZE beschaving.

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik wist niet eens dat ze een dergelijk misleidend programma zouden gaan maken?
  Ze zetten ook werkelijk alles op alles om ons ‘in de uitverkoop’ te doen!

  En alwéér zeer goede vragen van de PVV.

  Like

  • Jij slaat precies de spijker op de kop Tistochwat! Zo is het dus gegaan en de opnames van mensen die dat ontdekten en daar duidelijk tegen ageerden zullen vast niet uitgezonden worden…

   die smerige eo is gewoon een soort gestapo kontenlikkers van de politiek correcten die er geen been in zien om een valse voorstelling van zaken te geven.

   Voor mij is dit helemaal einde EO ik vond ze al vaak bedenkelijk met die enge knevel en brink maar deze smerige achterbakse misleidende spelletjes vergeef ik hen nooit!

   Like

 16. wouteenhoorn zegt:

  De aap komt maar weer eens voor de zoveelste keer uit de mouw. Of is hij gestuurd vanuit de hemel.

  Like

 17. Zilvermeeuw zegt:

  Als PVV-stemmer van het 1e uur zou ik juist wèl mee gaan (mits het goed betaalt uiteraard, ha). Ze hopen bij de EO natuurlijk dat degenen die mee gaan dan zeggen: o wat vreselijk, ja hoor, laten er nog maar meer opvreters naar Nederland komen. En voor de camera zou ik die hoop met een enorme klap de bodem in slaan. Eens kijken of ze dat durven uitzenden, hahaha. Dan sta ik voor de hele natie natuurlijk bekend als racist maar mijn omgeving weet allang hoe ik over e.e.a. denk, daar maak ik geen geheim van, integendeel. Dus iedereen mag het weten!
  Wat de EO betreft, dat is geen schim meer van wat het eens was, maar een smerige linkse kliek geworden met een godsdienstsausje. Ik was vanaf de oprichting lid, maar heb 10 jaar geleden afscheid van die club genomen. Aan die bagger ga ik toch niet MEEBETALEN???

  Like

  • Precies Zilvermeeuw! Ik zie dat er ook al ‘veroordelingen’ zijn geuit…
   mensen vergeet niet dat er méér kanten aan een zaak zitten dan je zo op t eerste oog ziet…

   Toevallig weet ik dat dit heeeel ànders ligt…
   die smerige EO speelt hier een heel vies spel vandaar dan ook mijn tweet:

   @Martinbosma_pvv TERECHT boos over MANIPULERENDE n MISLEIDENDE ACHTERBAKSE EO GERICHT ->PVV met INDOCTRINEREND progr http://www.telegraaf.nl/t/23297730

   Like

  • Ahava zegt:

   volgens mij zijn wij kopieën van elkaar, Zilvermeeuw!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Prima Zilvermeeuw! Maar je hebt gelijk. Natuurlijk wordt dat dan niet uitgezonden. Ze hebben het liefst een paar van die mongolen- ja die hebben we ook als PVV kiezers- die zich heel snel laten omlullen en dan de juiste woorden uitspreken.

    Kappen met die politieke omroep. En heeeeel snel.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Zilvermeeuw 6 november 2014 om 19:27

   “En voor de camera zou ik die hoop met een enorme klap de bodem in slaan. Eens kijken of ze dat durven uitzenden, hahaha.”

   Het zou nog het mooist zijn als er alleen maar zulke personen mee zouden gaan en hetzelfde als u zouden reageren; hadden die ‘naam-christenen’ niets om hun geniepige hersenspoel-programmaatje mee te vullen.
   In dat geval zou ik ook heel hard lachen!

   Like

  • Igor zegt:

   Zoals altijd, 100 % met je eens Zilvermeeuw, ook ik heb meer dan 10 jaar geleden mijn lidmaatschap van die club opgezegd.

   Like

 18. Robbert zegt:

  Erg jammer en ik hoop niet dat de EO hiertoe gedwongen werd. Tenslotte hebben ze als enige omroep Geert al 4x in hun programma’s gehad. In een van de tv gidsen stond zelfs bij de filmrubriek de aankondiging van Fitna 2

  Like

 19. Rick zegt:

  EO-ers…Nóg zo’n groep die bij de naoorlogse zuiveringen door de mazen van het net zijn geglipt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou kunnen.
   Een tante van mij had een buurman, die NSB was of met de NSB heulde, zoiets, en toen ze hem ooit vroeg: Hoe denk jij het “hier te rooien als de Duitsers hier ooit weg gaan, nà de oorlog, zogezegd?” kreeg ze als antwoord: “Och, dan ben ik nog altijd gereformeerd.”

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kent iemand trouwens het vers, dat wijlen Leo Derksen van de Telegraaf ooit op Willem Aantjes maakte?
    Ging ongeveer zo:
    Oh, Willem wou zo graag naar huis
    Hij ging gebukt onder het kruis
    Van de bezetting door de mof
    Maar ach, dacht Willem, als ik bof,
    zien zij wel aan mijn rechterarm
    hoezeer ik hen ben toegenegen
    Dus d’arm gestrekt,
    het Sieg Heil op de vrome lippen,
    kan ik, als Duitsland tóch verrekt
    nog altijd als Germaans SS- er
    bij de AR naar binnen wippen!

    Nou, daar hèb je het dan al.

    Like

 20. Kan de EO de nederlandse regering niet opvoeden.Zij voeren een asociaal beleid.Steeds meer mensen naar de voedselbank.Steeds meer mensen op de rand van de armoe.De verzorging voor de ouderen wordt steeds minder.Nee EO u bent verkeerd bezig.De PVV wilt u de grond intrappen.De PVV die vecht voor een vrij nederland.Vind u de islam zo mooi .Wilders vecht er tegen .Wilders is voor israel Dat moet u als christelijke omroep toch aan spreken.Maar de EO gaat moslims die een terreur bewind voeren in de islamitiese landen , voortrekken.EO als de moslims de kans krijgen veroveren ze heel de wereld.En dan kan u Uw uitzendingen wel vergeten.

  Like

 21. Wans Horst zegt:

  En het erge is dat deze malloten nog ‘geloven’ in wat ze aan het doen zijn! Deze EO-lui zijn met geen inspanning meer te redden, waarom nemen zij geen enkeltje Syrië? Religieuzen dekken elkaar altijd af, dat zag je zelfs met halal slachten, toen gingen zelfs joden met moslims samen proteteren. Als het zo moet, schaf dan alle religies maar af!

  Like

 22. Gemelos zegt:

  IK GA NU MIJN LIDMAATSCHAP OPZEGGEN VAN DE EO !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 23. Jules Vismale zegt:

  De EO wil de PVV dus heropvoeden omdat de eerstgenoemde groepering zo’n medelijden met “vluchtelingen” heeft en willen zelfs dat de laatstgenoemden anders moeten gaan denken? Dan kun je hen nog beter hersenspoelen met een hypnose-machine! Het is totaal onmogelijk om mensen tegen hun wil in te veranderen, zelfs al zou je hen brood uit stenen, veiligheid die verzoekt wordt en macht over de wereld aanbieden zoals Satan deed met Jezus Christus in de woestijn al worden tegenwoordig degenen die de islam, de EU en de huidige politici verafschuwen ook gezien als roependen in de woestijn. Het lijkt me nog beter dat de EO anders gewoon een troep wolven, tijgers en een aantal zeekrokodillen of Komodovaranen in huis nemen om die op te voeden tot brave schoothondjes, -katjes of vriendelijke hagedissen al lopen de lui van de EO het risico om door deze roofdieren verscheurd te worden daar ze totaal ontembaar zijn, net als dat ISIS-tuig en de akelige EU-bestuurders uit Brussel!
  Maar ik heb nog geweldig goed nieuws te vermelden voor al degenen die mijn meningen delen over de EU: Op 6 november 2014 zijn in België honderdduizenden woedende Belgen in Brussel de straat opgegaan waar zij regerings- en EU-gebouwen belagen en daar vernielingen aanrichten daar zij ook hun buik meer dan vol hebben van dat uitschot dat hen arm maakt en onderdrukt! Als wij in Nederland dadelijk hetzelfde gaan doen met onze fuk-regering, jihadgangers, moslimextremisten en criminele allochtonen dan zijn we daar hopelijk voor altijd vanaf en hopelijk met die stink-EU en afschuwelijke euro erbij!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Klinkt goed!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jules Vismale: 22.29. uur, op 6/11. Prima om dat te horen. De Belgen zijn de straat opgegaan, net als de Duitsers. Nu dienen de slapende Nederlanders ook te ontwaken, en met ONS PATRIOTTEN op te trekken naar Den Haag! O wat hoop ik dat dat moment snel komt. Leve de vrijheid! Leve de PVV!

   Like

  • Nico Omen zegt:

   En er was nog meer goed nieuws!
   Gisteren (donderdag 6 november) kwam er op één van de Canarische eilanden een bootje met ± 20 azieligzoekers aan land, grappig genoeg op het plaatselijke naaktstrand.
   De Canarische autoriteiten handelen dit soort incidenten op een perfecte manier af, want de kroeskoppen werden (na uitvoerige controle op ebola) uiteindelijk per VUILNISWAGEN afgevoerd.
   Zie de volgende link, maar let op want er staan ook blote mannen op de foto!
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/23297219/__Ebola-angst_op_naaktstrand__.html
   Niks opvang in luxe bungalowparken, niks uitkering, niks rode knuffelaars!
   Kortom weg ermee, en binnen maximaal 2 dagen retour afzender.
   Compliment voor de Canarische autoriteiten, zó moet dat!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Nico Omen 7 november 2014 om 12:25

    “maar let op want er staan ook blote mannen op de foto!”

    Daar heeft u groot gelijk in -het is werkelijk schandalig- en daarom heb ik maar een paar zwarte balkjes over de ogen van deze heren aangebracht:

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Amen

    Like

 24. Taljaard zegt:

  @Gemelos
  Heb dat in 2007 al gedaan.
  En mijn lidmaatschap van de CU erbij.

  Like

 25. @Martinbosma_pvv TERECHT boos over MANIPULERENDE n MISLEIDENDE ACHTERBAKSE EO GERICHT ->PVV met INDOCTRINEREND progr http://www.telegraaf.nl/t/23297730

  Like

 26. Taljaard zegt:

  @Tom Hendriks
  De hele bedoeling van het oprichten van de PKN-fusiekerk in 2003/2004 was om kritiek op het cultureel marxistische regeringsbeleid en op de elite vanuit het gereformeerde volksdeel bij voorbaat de mond te snoeren.
  Dat is ze gelukt.
  Maar de prijs die men er bij de PKN nu voor betaalt is een razendsnel doodbloeden omdat daar gewoon geen zegen op kan rusten..

  Like

 27. Giny zegt:

  Meenemen waar ze laten zien hoe onschuldige mensen worden onthoofd!!!

  Like

 28. Kraftavilqa zegt:

  Wat een habbezakkers dus men vindt daar dat ik verkeerd denk. LOL. Laten ze liever muzels evangeliseren.

  Like

 29. Wachteres zegt:

  http://media.thepostonline.nl/2014/11/06/pvv-stelt-kamervragen-nieuw-eo-programma-rot-op-naar-je-eigen-land/

  The post online had er ook een artikel over. Ik heb daar het volgende op geantwoord:

  http://www.franklinterhorst.nl/Ook%20Zweden%20gaat%20gebukt%20onder%20moslimterreur.htm

  Dit is de situatie in Zweden. Geen fantasie, maar EEN FEIT!

  In GB zijn vele HONDERDEN meisjes verkracht door moslims. Dat heeft jaren door kunnen gaan, omdat de politie en de sociale dienst niet durfden ingrijpen. Ze werden bedreigd met beschuldigingen van racisme en fascisme.

  In Zweden is al een wet waardoor NIEMAND meer kritiek mag hebben op de islam, GB heeft dezelfde plannen en surprise, surprise! de EU zal ons op dezelfde manier de mond snoeren.

  In Frankrijk zijn al tegen de duizend ‘no-go areas’ en in Zweden, iets groter dan NL, zijn er al 55 van dergelijke gebieden. De politie durft daar niet meer te komen, de islam heeft het voor het zeggen; met vrouwenonderdrukking, besnijdenis, uithuwelijken van jonge meisjes en fundamentalistische regels etc. tot gevolg.

  Ondertusen worden de Joden uit heel Europa gedwongen te vluchten, vanwege bedreigingen vanuit de moslimwereld.

  En de EO wil ons de mond snoeren, door te suggeren dat wij iets tegen vluchtelingen hebben? Laat je nakijken.

  Van de honderdduizenden ‘vluchtelingen’ die in de loop der jaren Europa zijn binnen gehaald, bestaat hooguit 5% uit echte vluchtelingen. De rest is om andere redenen binnen gekomen, gestimuleerd door de EU. En dat zal door blijven gaan, omdat zij een gemengde bevolking WILLEN en vanwege afspraken met het Midden-Oosten in ruil voor olie en geld.

  En wij zouden daar geen kritiek op mogen hebben? De EU en de PKN zijn of achterlijk of ze zijn bewust kwaadaardig bezig. Laten we voor hen hopen dat het eerste het geval is.

  De PVV is tegen de instroom van moslims, omdat al overduidelijk blijkt en dat zeggen zij ook openlijk, dat de islam hier is om de zaak over te nemen. Onder de ‘vluchtelingen’ zitten al duizenden fundamentalisten [die hier gewoon mogen blijven], waaronder aanhangers van de IS. Wel eens op internet gezien hoe gruwelijk wreed die zijn?

  En lees de situatie in Zweden eens, de kerken werken hard mee aan de overname door de islam. Zweden is binnen tien jaar, omdat de moslims dan in de meerderheid zijn, een islamitisch land, met alle gevolgen van dien.

  De Zweedse regering weet dat ook, een regeringsfunctionaris zei: “We zijn nu maar aardig voor de moslims, dan zijn zij dat ook voor ons als ze hier in de meerderheid zijn”. Is er iemand hier die nog denkt dat die gasten normaal zijn?

  Liberaal/links en/of multiculti zijn KNETTERGEK geworden, doordat ze jarenlang alleen maar hun eigen verknipte ideeën in de praktijk hebben gebracht. Blijf daar maar eens normaal bij. Je ziet hetzelfde waanzinnige linkse gedrag in heel Europa:

  “NIET willen HOREN naar redelijke argumenten van andersdenkenden, NIET de werkelijkheid onder ogen WILLEN ZIEN en ZWIJGEN over wat zij echt wel kunnen weten.

  Ik ben zelf christen, maar mijn minachting voor de EO en voor de PKN kent geen grenzen. en u zult mij daar ook niet in een kerk zien.

  Zouden wij als christenen niet mogen opkomen voor onze cultuur en voor onze vrijheid? De fundamentalistische islam gaat ons terugbrengen naar de voor-middeleeuwen.

  En de EO krijgt mij nooit zo gek dat ik daaraan meewerk.

  Like

  • Hear Hear Wachteres! (y) Volledig met je eens op de laatste zin na…

   Om mensen hiervoor te kunnen krijgen, die hun mening zouden mogen gaan geven, heeft de EO een volkomen valse voorstelling van zaken gegeven over het nog te gaan maken programma, dan ze nu naar buiten brengen …

   meer kan ik nu niet zeggen erover, maar reken maar dat dit muisje nog een staartje krijgen zal…

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres: 12.29. uur. Woorden naar mijn hart, beste Wachteres. En die hele HUICHELBENDE, van de zogenaamde christelijke kerken, zijn gewoon “schoothondjes”, van de RODEN, de GROENEN en de POLITIEK CORRECTE ELITE. Alles voor de volgers van een perverse ideologie, de islam. Precies zoals de vuile verraders in 1975 besloten hebben WIJ GEBOREN NEDERLANDERS EN EUROPEANEN MOGEN DOOR DE GEITENEUKERS KAPOT GEMAAKT WORDEN!

   Like

 30. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, op pownews, wemelt het van de RODEN, en ander LINKS GESPUIS, die Dhr. Bosma keihard aanvallen, en leugens rondstrooien. Deze rooien worden natuurlijk vanuit het ROVERSNEST van Ali Baba- MARX RUTTE- aangestuurd om de PVV te beschadigen. Mijn walging terzake de RODEN en ander LINKS GESPUIS, en de GOEDMENSEN neemt met de dag toe. En inderdaad laat de schijnheilige EO maar eens een programma maken over de miserabele toestand in Nederland voor onze ouderen en zwakkeren.

  Like

 31. Qvic zegt:

  Het protestante koningshuis was vroeger al een NSB bolwerk. Nu hebben zij zich gebogen voor de islam (kijk maar eens naar de afbeelding op deze site) want zodra een vrouw een hoofddoek gaat dragen voor de islam, dan erkent ze hen als overheerser. Dat heeft natuurlijk ook bijgedragen dat de gehele gevestigde politiek en de kerkelijke instanties ook een knieval hebben gemaakt voor de islam en deze als overheerser hebben erkent. In deze context is de EO geen uitzondering, zo ook de gehele overheid. De PVV heeft niet deze knieval gemaakt en daarom wordt deze politieke partij en zijn aanhangers gezien als verraders in de ogen van de NSB 2.0 of te wel de islamknuffellaars. Daar deze PVV en zijn aanhangers voor hun eigen nationale erfrechte en hun vrije meningsuitingen staan en voor hun eigen vaderland opkomen. Dan zijn deze PVV’s en aanhangers meer een verzet vrijheidsstrijders, dan de landverraders die zich politiek correct vinden. Het enige nadeel van de PVV en aanhang is, dat 80% van de Nederlandse bevolking een islamknuffellaar is en te dom zijn om te beseffen dat als de islam het hier voor het zeggen heeft, dat zij ook min of meer afgeslacht worden, mits zij zich niet bekeren tot de islam. En dat ook hun vrouwen en dochters gesluierd over straat moet gaan en of verplicht uitgehuwelijkt worden. Zo niet als slaaf te werk gesteld worden. De hele welvaart met alle gemakken van nu, zou wel eens binnen 50 jaar terug gereduceerd kunnen zijn naar de middel eeuwen tijdperk. Want de moslim is heel goed in afbreken, maar iets opbouwen of in stand houden hebben ze de ongelovigen voor nodig, zelf kunnen zij dat niet. (zoals het voorbeeld van IS in Irak, dat ze een vacature hebben voor hun olie industrie, omdat zij het niet voor elkaar krijgen zelf om deze aan de gang te houden) Dat is misschien wel een reden voor de milieu organisaties, want dan liggen de meeste fabrieken en energie centrales stil en auto’s rijden er waarschijnlijk ook niet meer. Ideaal toch voor het milieu. Om alles weer met paard of ezel te vervoeren. Daar komt uit voort dat de gehele menselijke populatie, als een kaartenhuis in elkaar dondert. Want met zoveel mensen en de gebrekkige technologische kunde die dan aanwezig is, is het niet meer mogelijk om zoveel monden meer te voeden. Dan kunnen de wereld elite hun plannetje van de mensheid reduceren naar 500.000 op de wereld gaan handhaven.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Qvic: 18.08. uur. Dat vind ook ik zeer aannemelijk, Qvic!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Qvic en Tom Hendrix De Nederlanders zijn niet dom en de meerderheid (iedere dag meer) weet precies wat ze van de Islam kunnen verwachten …En dat is: https://www.facebook.com/video.php?v=690411741047015&set=vb.100002345863667&type=2&theater
    Helaas zijn de meeste Nederlanders te laf om voor hun mening uit te komen. De vraag is hoe lang zouden ze hun afzijdige houding op na houden? Persoonlijk denk ik dat de verdergaande economische crisis en de rottigheden vanuit de EU en politieke-correcte zwendel zouden op gegeven moment de boel laten uitspatten.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    “Nederlander” durfen gelukkig steeds meer voor hun mening uit te komen, dan heb ik het over de Nederlanders die PVV stemmen of daar zeker van zijn te gaan doen, alsof het cordon sanitaire nog enkel iets is dat via de media uit een stoffig achterafzaaltje in Den Haag komt. De passie waarmee de Wilders-beheerlingen hun nieuwe keuze verdedigen is natuurlijk een uiting van onvrede over hoe men in het verleden gestemd heeft, maar we moeten vooruit kijken en ervoor waken dat we de fouten uit het verleden — in loze verkiezingsbeloftes van Rutte en Somsom trappen, waardoor de held Wilders ineens nogal in zijn hempje kwam te staan terwijl hij juist voor ons, de niet-parasiterende Nederlander, al een meer dan 10 jaar geen leven meer heeft — niet, nooit meer maken.

    Like

 32. Thomasson zegt:

  Als een verrottingsproces in een kistje appels begint, gaan de schimmelsporen bliksemsnel van de ene rotte appel naar de rest. Zo gaat het kennelijk ook in de politiek. Tot voor kort had ik respect voor de EO. In tegenovergesteld tot de bio-bak met verrotte inhoud die andere omroepen zijn, leek de EO fatsoenlijk. Ik achtte deze omroep als “gezond Nederlands”. Maar schijn bedriegt. SGP en CU zijn de poedels geworden van Regering Rutte II, en de EO danst op de politiek-correcte multiculturele maat. De EO, SGP en CU zijn niet geïnteresseerd in de toestand waarin de christenen in het Midden Oosten dood gaan (van leven kan men moeilijk spreken). Waren ze het wel, dan hadden ze een eis gesteld dat uitsluitend CHRISTELIJKE vluchtelingen worden Nederland toegelaten. Ze zijn ook niet in geïnteresseerd in de paar christelijke vluchtelingen die Nederland hadden bereikt en nu ten prooi vallen aan hun Islamitische medebewoners in AZC’s http://www.nujij.nl/algemeen/christenen-en-homo-s-in-azc-bedreigd-en.16623636.lynkx
  DEEL 2

  Like

 33. Thomasson zegt:

  De roep “Rot Op Naar Je Eigen Land” is correct: a) Er zijn te veel arme mensen in Nederland die de NEDERLANDSE STAAT niet meer in staat is om adequaat te verzorgen. Ze krijgen steeds minder te besteden en velen van hen kunnen zelfs geen warme maaltijd geven aan hun kinderen. Zonder de voedselbank (die niet door de staat wordt gesubsidieerd) lijden ze echt honger. B) De kwaliteit van de medische zorg waar ze recht op hebben wordt met de dag minder. Steeds meer medicijnen worden uit het vrije pakket gehaald. Ze hebben geen geld voor eigen bijdrage dus ze gaan ook niet meer naar de dokter of specialist of zijn gedwongen behandelingen af te zeggen. WELKE RECHT HEEFT EEN STAAT DIE NIET MEER VOOR HAAR EIGEN BURGERS KAN ZORGEN, NOG MEER ONGEWENSTE GASTEN VOOR DE KOFFIE UIT TE NODIGEN? HEBBEN WIJ ZE NODIG? WIE BARMHARTIG WIL ZIJN MOET EERSTE BIJ ZIJN EIGEN MENSEN BEGINNEN.
  DEEL 3

  Like

 34. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  De EO wil de PVV-Tokkies uitnodigen om een vluchtelingenkamp van dichtbij te bekijken. Wat een nobele daad!!!. De toestand in de vluchtelingenkampen is inderdaad erbarmelijk. Maar komen de vluchtelingen die Nederland bereiken, werkelijk uit deze vluchtelingenkampen? U moet wel bijzonder dom zijn of naïeve dat te denken. De echte vluchtelingen rotten langs de kant van de weg (hun overblijfselen dan) en als ze geluk hebben, bereiken ze een kamp en daar blijven ze. Ze hebben geen geld voor avonturen in een ver land. Heeft de EO ooit afgevraagd waarom is het aantal van christenen zo klein in meterhoge tsunami golven van moslim vluchtelingen? Het antwoord is: niemand betaald voor ze.
  Wie zijn de vluchtelingen die Nederland wel bereiken? a) uit Afrika komen oorlogsmisdadigers beestachtige gevaarlijke moordenaars die hun kapitaal hadden vergaard door afhakken van hoofden en ledematen, afslachten van hele dorpen en ze in brand steken. Dat zijn de mensen die handelden in Bloed Diamanten”. Ze komen naar Nederland om hun misdadige zaken voort te zetten. Binnen een week na afkomst zijn ze al in de business. b) Moslims worden geselecteerd door terreur organisaties als toekomstige Mujahedeen soldaten die voor de Europese kalifaat zouden vechten. Ze komen naar Europa als ‘slapende cellen’ (op een aanslag hier en daar na). Ze moeten de overname van Europa van binnen in bewerkstelligen. Ze worden door Arabische OPEC-landen gefinancierd (m.n. Qatar). c) Moslims die inderdaad uit oorlogsgebieden komen, maar ze behoorden al in het land van herkomst bij een georganiseerd misdaad. Ze hebben geld genoeg om de oversteek te maken en financiering activiteiten nieuwe bende.

  Alles bij elkaar zijn deze zgn. VLUCHTELINGEN onze vijanden. Als ze ergens horen, dan liefst in de Noordzee. Er is geen reden de vijand te hulp komen, enkel en omdat het wordt bij kwakzalver organisaties net als VN UNCHR en zelf-verrijkende schijnheilige mensenrechten organisaties zo gewaardeerd!!!.

  Like

 35. Robbert zegt:

  We ZIJN nóg lid en steunlid van de EO maar of dat zo zal blijven???

  Like

  • Wans Horst zegt:

   “Of dat zo zal blijven???”?
   Wat is dat nu voor een instelling? De EO heeft duidelijk aangegeven dat zij u wantrouwt, de anti-Wilders hetze bij de publieke omroepen is vanaf het begin een intergraal onderdeel van de oppositie tegen Wilders, in alles met een gezonde en heldere blik op de toekomst van Nederland, die man probeert ons te bevrijen van de krachten die ons onder de duim willen houden, al jaren maken zij deze man het leven onmogelijk en u wilt deze extensie van het kwade een zoveelste kans geven? Zeg gewoon ondubbelzinnig alle steun op van dit stel parasieten, zij krijgen via subsidies al uw steun, ook al heeft u daar niets over te zeggen, zo werkt het in een land waar directe democratie wordt geblokkeerd door alle partijen dan de PVV. U heeft niets in te brengen, mag 1 keer per 4 jaar braaf naar het stemhokje togen om te zeggen wat u wilt en mag daarna 4 jaar kreperen als het aan de gevestigde politiek (dus alles behalve de PVV) ligt. Als Wilders een aanvraag indient om een bindend referendum te bewerkstelligen, is er op het cassettebandje van Rutte te horen dat “wij” in Nederland gekozen hebben voor een parlementaire democratie en veegt Rutte kortom met uw mening zijn billen af. Even los van het feit dat deze parlementaire democratie niet mijn keuze is en dat nooit zal zijn is het grote schrikbeeld van een bindend referendum dat het wereldje, waarvoor de gevestigde politiek zo lang heeft gelogen en bedrogen als het kaartenhuis dat het is in elkaar zal storten, dat er wetteloosheid zal heersen, wetteloosheid is alleen het schrikbeeld van zij di evia wetten en regels hun brood verdienen, bijvoorbeeld verzekeraars of ambtenaren en kamerleden en natuurlijk vooral banken. U weet wel, die wetteloosheid waar de overheid u al van jongs af aan o.a. via tekenfilms bang heeft gemaakt. De dogma’s van de wetteloosheid, schrikbeelden van een anarchistische staat. Ik denk zelf dat we Nederland beter kunnen veranderen in een federale staat naar Zwitsers voorbeeld. Ieder kanton heeft z’n eigen parameters en beslist het meeste als een autonoom land. Denk daar eens open over na zonder de eerste de beste dogma in herinnering te brengen. Ik snap dat wat ik aangeef vereist dat de mens uit zijn comfortabele stoel moet komen, maar dat moet ook mijns inziens om onze vrijheid te verdedigen. We zijn meer dan een stel zombies die maandelijks de rekeningen moet betalen en rustig afwachten tot dit leven voorbij zal zijn.

   Like

  • Harry zegt:

   Met welhaast dezelfde inspanning als voor deze reactie zou U Uw lidmaatschap opgezegd kunnen hebben .
   Waarom nog getwijfeld ?
   Links en christelijk , wat een ellende !
   Liegen , bedriegen , huichelen , manipuleren , chanteren , niks is ze te gek om hun doelen te verwezenlijken .

   Like

 36. Wans Horst zegt:

  Misschien dat men acteurs inhuurt om het door de politieke opdrachtgevers gewenste gedrag te vertonen? Ieder weldenkende Nederlander kan toch niet langer zijn geweten en de PVV blijven negeren enkel omdat de PVV niet liegt en bedriegt zoals de oude politiek?

  Like

 37. Jan zegt:

  EO=Erbarmelijke Omroep

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s