Groot-Brittanië: Een Somalisch gezin, dat van de bijstand leeft, krijgt huis van 2 miljoen Britse Pond

Screenshot_7

(Vertaling: delamontagne)

Een Somalisch gezin, dat op kosten van de bijstand leeft, woont niettemin in een huis van 2 miljoen Pond ten laste van de belastingbetaler. Het gaf gisteren toe dat het zijn geluk niet op kon.

Tot grote woede van de buren heeft het gezin van 10 personen toestemming gekregen om in een weelderig, Gregoriaans huis met 6 kamers te mogen wonen in een buurt die tot de meest chique van Londen wordt gerekend en wordt bewoond door advocaten en makelaars van “topklasse”.

Het gezin gebruikt zijn “huisvestingstoelage” om de huur te betalen, die extreem is verlaagd voor dit huis van 4 etages in Islington, Londen. Het staat vlakbij de vroegere woning van Tony Blair en heeft heel veel originele  elementen, waaronder kroonluchters en vloeren met parket. Het heeft eveneens een balkon en een grote tuin achter. Vorig jaar is het voor 100.000 Pond gerenoveerd en er zijn 2 kamers voor het gezin aan toegevoegd.

Het gezin zou iets meer dan 1000 Pond per maand moeten betalen voor een huis dat op de vrije markt tot 6000 Pond aan huur zou kunnen opbrengen. Uiteraard is zo´n bijna onbereikbaar voor gewone Engelsen, die hard moeten werken.

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Groot-Brittanië: Een Somalisch gezin, dat van de bijstand leeft, krijgt huis van 2 miljoen Britse Pond

 1. Bram v Doorn zegt:

  “” wordt bewoond door advocaten en makelaars van “topklasse”.

  Dat is helaas niet veel beter dan Somalische uitvreters , durf ik wel te stellen .

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb toch veel liever een advocaat en/of een makelaar als buur dan een Somalisch gezin hoor! Vergeet niet dat hun cultuur meegekomen is naar Engeland….!!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Het is bijna niet te geloven! Verschrikkelijk voor de buurt, die met zo’n stelletje vreemde uitbuiters opgescheept zitten! Wie bedenkt dit allemaal? Deze huisvesting komt toch niet overeen met wat men normaal gesproken voor asielzoekers reserveert?
  Ik kan me de grote woede van de buurt zeer goed indenken! Mensen die een eigen woning hebben, zien de waarde verminderen, en huurders van de naastgelegen panden voelen zich natuurlijk sterk benadeeld omdat zij wél torenhoge huur moeten betalen.
  Ik begin steeds beter te begrijpen waarom zoveel zwarten zo graag naar Engeland willen! Deze familie van 10 personen heeft inmiddels echt hun familie in verweggistan wel geïnformeerd over de riante woning. Binnenkort komt de rest van de familie ook in Engeland aan en vraagt (en krijgt) een verblijfsvergunning, plús een mooi huis.
  Ik kan dit echt niet begrijpen. Het is te idioot voor woorden!!

  Like

  • Future Child zegt:

   Het is de familie flodders met kleurtje en kromzwaard. Wel mooi dat ze nu bij die rijke lui worden neergezet. Die hebben vaak de bek vol van EDL en lower classes ” racisme”.

   Like

  • Dit gebeurt al veeeel vàker!
   Zij zijn NIET de enigen die in een miljoenenvilla wonen,
   wel de enigen die kennelijk die habbekrats van 1000 pond zelf moeten betalen,

   dat andere ‘gezin’ in London waar ik al enige jaren geleden over las,
   lacht zich helemaal te barsten, zitten in een miljoenenvilla, hoeven geen cent er voor betalen èn krijgen nog geld toe voor hun ‘levensonderhoud’…

   kleine zzp’ers zijn t… doet me denken aan die reclame maar dan omgekeerd…
   wie had dàt gedacht van een of ander krot in een woestijn naar een paleis in een dure wijk, wat een festijn….

   Like

 3. Maria zegt:

  ??????????
  OMG de waanzin!!!!!!!!
  totale geschifte krankzinnigheid…..

  Like

 4. rs zegt:

  Vloeren van parket EN de kroonluchters zullen gesloopt worden, let maar op.
  Parket zijn ze niet gewend, gewoon zand en die kroonluchters is DUIVELS!!!!!!!!!!

  Dus vorig jaar wist men dit al, lees ik in het bericht????
  En Allah zag dat het goed was.

  GLoeiende God!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. dutchess43 zegt:

  @ Bram van Doorn:
  Maar niettemin zijn advocaten en makelaars wèl grote belastingbetalers en teren ze niet op de zak van andere belastingbetalers.
  Als dit gezin 1000 pond kan betalen aan huur, dan wil ik wel eens weten hoeveel totaal de Sociale Dienst hen maandelijks uitkeert. Grote schande.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  MEER MEER MEER !
  TOTDAT HET DE SPUIGATEN UITLOOPT !
  EERST DAN (VAST TE LAAT) WORD REAGEERT !

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  De vraag is ´zou u het weigeren omdat het asociaal is t.o.v. de belastingbetaler en de buren´.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Nee,@ Joost Visser, maar ons zal zoiets niet worden aangeboden. Wij zijn namelijk geen ‘zielige, arme vluchtelingetjes”.

   Dit gebeurt wel vaker in GB en het is absurd en navrant ten opzichte van de hardwerkende autochtone Britten, die nooit aan zoiets toekomen.

   Zijn er geen grotere council houses te huur, daar moeten gewone Britten ook in wonen als ze geen werk hebben of niet genoeg verdienen.

   Speciaal voor hen voor 100.000 pond opgeknapt? Toe maar!

   Nog even en GB heeft een nieuwe elite, de Afrikaanse nieuwkomers, die nooit zullen hoeven te werken voor de kost.

   Dat is trouwens al overeenkomstig de koran, waarin wordt beweerd dat de ‘ongelovigen’ moeten zorgen voor de ‘echte gelovigen’.

   ’t Zou wel gezond zijn trouwens, als onze grachtengordel ‘elite’ op deze manier overvloedig geconfronteerd zou worden met hun ‘lievelingetjes’. Nu zitten de ‘gewone mensen’ met de gebakken peren.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Joost Visser,

   die vraag zou helemaal niet gesteld mogen worden! Deze mensen zijn zogenaamd vluchtelingen, en zouden best een toontje lager mogen zingen, vindt u niet? Waarom moeten zij als vorsten leven, terwijl hardwerkende mensen (ja, belastingbetalers) soms niet meer weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen?

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De vraag is wie bied dit aan !

   Parket , mm, gratis brandhout , je moet wel je cultuur in ere houden !

   Like

  • richard zegt:

   Ik zal me echt niet op m’n gemak voelen als ze mij daar onder die situatie neer zouden zetten dus nee ik zou dat NIET accepteren ! Maar …. Dit mag veel vaker gebeuren van mij want normaal gesproken zijn het de huisen van de middenklasse die ze slopen en uitwonen dus laat die hogere classen maar een met de rotzooi zitten !!!

   Like

 8. IkHebErZoGenoegVan zegt:

  Langzaam aan komen ze dus nu ook tussen de elite te zitten die voorheen gespaard bleef van alle ellende.
  Ik ben benieuwd hoe lang nog dat advocaten deze “zieligen” blijven verdedigen en dat ze er achter zijn dat ze fout bezig waren met de zieligheids industrie.

  Like

 9. win zegt:

  mens erger je niet,

  gebr. de witt-scenario is nakende

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Flodder op z’n Brits…..Of…..Nee, op z’n múltikul-Brits.
  Nog erger dus, maar ach, je hebt altijd baas boven baas……
  Een land, dat niet eens een brilslang als Choudary er uit pleurt, is dit ook wel toevertrouwd. (Zucht…..)

  Like

 11. anoname zegt:

  PRACHTIG ^_^
  Dan komt de elite ook eens met die teringzooi in aanraking.
  Moeten ze vaker doen!

  Like

 12. Tempelier zegt:


  Dit is toch niet nieuw, als ze geen groot huis krijgen gaan ze demonstreren en eisen. Bovendien zijn die kinderen van allemaal verschillende vrouwen of mee gegeven door de buren of familie uit Somalië. Handig voor de kinderbijslag en om via die zielige kinderen wat gedaan te krijgen van de socialen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tempelier 6 november 2014 om 16:58

   Kijk toch eens hoe zelfverzekerd ze zijn en hoe groot de dreiging is die ze uitstralen!
   Wat een irritante grote bekken hebben die lui toch!
   Och, och, wat een doffe ellende…

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tempelier: 16.58. uur. Dat krijgt Zweden voor de kiezen, dankzij de 5e colonne, der RODEN/SOCIALISTEN en het zogenaamde “GOEDVOLK”. Zweden is verloren, op deze manier, Tempelier! En wat krijsen die “wijf primaten”, toch altijd!

   Like

 13. Claudia M. zegt:

  Q; …en heeft heel veel originele elementen, waaronder kroonluchters en vloeren met parket. Het heeft eveneens een balkon en een grote tuin achter.

  Maak daar maar van, en had veel originele elementen… Het had eveneens een balkon en grote achtertuin welke binnen ‘no time’ tot een totaal verworden woestenij zal zijn.

  Hier woont ook een aantal van dat volk; over tuin kun je niet langer spreken, da’s meer een vuilnisbelt en op het balkon staat al anderhalf jaar een vuilniszak. Je kunt niet door de ramen kijken en de bedden staan in de keuken. Daar krijgt de woningbouw ooit nog een harde dobber aan de boel weer toonbaar te maken!

  Like

 14. Ik vind dit toch lachen:hebben de “beter gesitueerden”er ook eens last van!Misschien kunnen ze dan eindelijk begrip opbrengen voor de mensen die er al jaren,gedwongen,tussen wonen!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  “heeft heel veel originele elementen, waaronder kroonluchters en vloeren met parket. Het heeft eveneens een balkon en een grote tuin achter.”

  Zit er ook ergens ee ngat in de vloer waarin die somaliërs kunnen sch**ten?
  Of anders moet dit bordje maar worden opgehangen voor die lui:

  Mijn excuses voor mijn stuitende taalgebruik; hopelijk duidt u mij dit niet euvel. http://www.hondenpage.com/rest/tinymce/plugins/emoticons/img/smiley-hp-angel.gif

  Like

 16. Qvic zegt:

  Deze waanzin zien we ook in Duitsland, in Keulen was toch laatst een 4 sterren hotel opgekocht en omgebouwd voor de asiel/gelukszoeker ook op kosten van de belastingbetalers. Ook in Nederland komen deze waanzin uitvoeringen tegen. Zie ook die waanzin van 1400 asiel/gelukszoekers in een vakantiepark te proppen in een plaatsje van 140 autochtonen bevolking en zijn min of meer verbaast dat de plaatselijke bevolking er op tegen is. Zo ook de vele sluitingen van verpleegtehuizen, bejaardentehuizen, gevangenissen, klinieken en kazernes omdat het geld op zou zijn, maar worden nu wel alle voor vele miljoenen omgebouwd om geschikt te maken voor deze asiel/gelukszoekers.
  Daar schijnen ze wel voldoende geld voor over te hebben.
  De landverraders en de NSB/EU aanhangers zijn nog steeds in de meerderheid binnen het politiek correcte Nederland, die maar niet genoeg van de islamieten kunnen krijgen en ook zo van de vroegere ossi’s houden. De oudhollandse autochtonen bevolking die is uit de mode geraakt en die willen ze met alle geweld het land uit hebben, om vervolgens plaats te kunnen maken voor hun kekke bevolkingsimmigratie, die ze nog eens lekker rijkelijk belonen met riante uitkeringen en toeslagen. Ook kunnen deze asiel/gelukszoekers van alle voorzieningen gratis gebruik maken, alle onkosten die hiermee gemoeid zijn, worden op de lasten van de oudhollandse bevolking neer gelegd. Om de oudhollandse bevolking te pochen het land te verlaten c.q. plaats te maken, moeten deze wel voor alles en nog wat flink diep in hun buidel tasten om ook gebruik van te kunnen maken, van deze voorzieningen die zij zelf eerst opgebouwd hebben. Het is net als Zuid-Afrika met hun apartheidsbeleid van toen, maar nu precies andersom. Nu is de blanke de 2e rangsburger.

  Like

 17. Sjun zegt:

  Er komt natuurlijk een tijd dat deze zichtbare overvraging van solidariteit de kinderen van deze rekeningen tot actie aanzet. De hoogste tijd dat er dossiertjes worden bijgehouden en onlie inzichtelijk gemaakt opdat precies in beeld komt wie namens welke politieke ideologie deze zaken op kosten van de belastingbetalers regelt en welke structureel oplopende kosten de maatschappij ook hierdoor krijgt doorgeschoven.

  Pas dan wordt het mogelijk de democratie haar werk te laten doen en ter zake deugdelijk voorgelichte burgers met de voeten te laten verhelderen wat voor beleid zij waarom voorstaan.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Sjun: 18.38. uur. Ik heb de pest aan de roden/socialisten, met in hun kielzog de graaiers, de corrupten der ambtenarij, en de politieke landverraders. Wat mij betreft mogen ze allemaal “tegen de muur”, gezet worden.

   Like

 18. Pieter zegt:

  een huis van 2 miljoen??? welnee, over een jaar geeft een lompenhandelaar er nog geen kwartje meer voor

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  Enig leedvermaak in deze queeste is mij niet vreemd. Nu krijgt de achterban van Cameron een een koekje van “eigen deeg”. Fijn dat de zogenaamde elite, er nu ook eens mee geconfronteerd gaat worden. Dezelfde elie, die ingestemd hebben met de instroom van deze “kansenparels”. Fijn ook zo’n zak hooi, als Cameron, die in deze niets beter is met zijn zogenaamde Conservatieven, als Blair met de RODEN/SOCIALISTEN was. Maar even goed, Engeland ligt op koers voor de aanhangers van MO de moordenaar, en pedo-profeet!

  Like

 20. bigljohn zegt:

  Zou deze familie, net als in Flodder, ook een sociale helper hebben die Sjakie Ouwe Rukker heet, en alles voor hen regelt ? Zoals kinderbijslag voor de hond…..En ach, wat zal ik zeggen. Over pakweg 5 jaar is dit kapitale huis totaal uitgeleefd, en moeten ze het gaan slopen, of voor 5 miljoen gaan herbouwen. Belastingbetaler, wilt u even schokken ? Al is het alleen maar van de schrik ! Sommige belastingbetalers sterven accuut bij het aanhoren van zowel de eisen van gelukszoekers, alsmede die van de Engelse belastingdienst. Waarschijnlijk kiest de Engelse overheid er wel voor om een andere kapitaal huis ter beschikking te stellen. Ook een manier om de teloorgang van onze westerse cultuur, en de totale afbraak ervan een flinke boost te geven. En intussen; Geef, geef, geef veel geld aan Afrika !

  Like

 21. DIT IS GEEN ONNOZELHEID/DOMHEID/NAIEVITEIT , DIT IS WAANZIN , DIE RODEN ZIJN COMPLEET GEK GEWORDEN , WE MOETEN ZE STOPPEN , ZO NIET DAN STEVENEN WE AF OP EEN BURGEROORLOG , WANT OOK DIE WOESTIJN KRIJGERS WORDEN STEEDS GEKKER , HET MOOISTE ZAL ZIJN ALS DIE ROOIEN EEN CONFLICT KRIJGEN MET DIE WOESTIJN KRIJGERS , EN DAT ZE ELKAAR AFMAKEN ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s