Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal! Ik hoop dat je de grafkanker krijgt rechtstreeks achter je antisemitische teringhart!

Screenshot_16

(Door: Martien Pennings)

“Kan iemand mij dus uitleggen wat er “rechts” is aan Yehuda Glick en Geert Wilders? Nee, Jeroen, je hoeft niet te vertellen wat er “extréém rechts” aan die twee is, alleen maar wat er aan die twee mensen “rechts” is. Zou dat kunnen, met je vette linkse door alle belastingbetalers opgehoeste publieke salaris?”

Meen ik die kop boven dit artikel? Welnee! Maar ik heb misschien nu de aandacht van Jeroen en dat lukt anders niet. Ik heb die aandacht nodig om iets te kunnen zeggen aan Jeroen en mét hem aan de rest van de NON-journaal-redactie en misschien wel verder aan heel hersendood Nederland. Jaja: no less!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Arabische wereld, Desinformatie, Geert Wilders, islamitische ideologie, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, NOS, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal! Ik hoop dat je de grafkanker krijgt rechtstreeks achter je antisemitische teringhart!

  1. Republikein zegt:

    Je meent het wel man.
    Aan polpot dacht ik vanochtend, op de plee, toeval?
    Was aan het biljarten met idi amin

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Martien ik kan het alleen maar helemaal met je eens zijn. De hele NOS KRAAM, is een rode, socialistische gore vuiligheid. Ik verdom het naar deze TV NOORD-KOREA te kijken, ik kots van de smeerlapperij van de RODEN op de Nederlandse tv!

    Like

  3. Hans zegt:

    De NOS? Wat is dat? U bedoelt toch niet dat landverraders kanaal die elke dag politieke zendtijd hebben?

    Like

  4. Joost Visser zegt:

    Ach, Jeroentje leest ook maar voor wat hij onder zijn neusje krijgt a razón van een tweehonderduizend of meer euro´s per jaar.

    Like

  5. J. C. Th. Köhler zegt:

    Een zeer genuanceerde en gematigde bijdrage. En aangezien ikzelf ook zéér gematigd en genuanceerd ben, is elk woord me uit het hart gegrepen!
    Keep up the good work, Martien!

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

  6. Pieter G zegt:

    Citaat:
    beste kanker-pest-pleuris-Jeroen ik-Waterboard-‘M-Nog-Eens-Over-Een-Heldere-Snelstromende-Beek?
    Zou je dat kunnen doen vóór ik in de verleiding kom met 26 zelfmoordbomgordels om mijn middel en vurend uit 25 snelvuur-Kalazjnikovs de studio´s van het NON-journaal te bestormen?
    ————————
    Waar is die snelstromende heldere beek In Amsterdam?
    Want dat wil ik wel eens zien.
    Anders reinig je hem toch in een gracht.
    Niet dat het veel zal helpen.
    Zelfs bomgordels zullen niet helpen.
    Niets helpt tegen: Ik lees op wat er staat en hoef er verder niets van te snappen wat goed uitkomt gezien de leegte daar boven.

    Ik begrijp de woede. De onzin die de NOS (en vele anderen) uitkraamt of napapegaait is ronduit boosaardig. Blijf er aandacht aan schenken
    _________________

    Like

  7. joopklepzeiker zegt:

    Prachtig, wat een snel vurend woorden kanon is de Heer Pennings.

    Like

  8. topsporter zegt:

    Wij moeten ons realiseren dat het nos-journaal hoogstwaarschijnlijk reeds enkele rustige cq. zogenaamd beschaafde islamieten herbergt.
    Ze buigen daar……naar alle kanten….als het maar pegels oplevert.
    Die oudhollandse kliek aldaar aanwezig kruipen voor hun loonzakje door u en mij betaald.
    Hopelijk zijn er hun directe sociale omgeving corrigerende prikkels aanwezig.

    Like

  9. Jan zegt:

    Amnesty International doet ook weer een duit in het zakje en men kan er van op aan dat dit straks door de Bussumse maffia wordt overgenomen om Israël te belasteren: “Israël bestaat uit bende koppensnellers, moordenaars, verkrachters en slavenhandelaars”:

    Now Amnesty International’s Kristyan Benedict compares Israel to Islamic State
    (http://cifwatch.com/2014/11/05/now-amnesty-internationals-kristyan-benedict-compares-israel-to-islamic-state/)


    Wie Benedict is: http://en.wikipedia.org/wiki/Kristyan_Benedict

    Like

  10. Jan Van zegt:

    Wauw!! MP…….
    Dat liegt er niet om…..
    Kan je boosheid begrijpen. Zulke uitspraken zijn “hart-verterend”.
    De wereld en mensheid is totaal gék geworden.

    Like

  11. Zeer menslievende en toch galstrelende woorden. Ik leer elke keer met plezier weer wat bij. Bedankt Martinus.

    Like

  12. guusvelraeds zegt:

    De als “”ultra rechts”” bestempelde Yehuda Glick vlak voor de aanslag samen met Arabische moslims in een onderonsje waarbij hij rijkelijk uit de Koran citeert. Voortdurend worden politiek realisten en mensen met een zionistische visie door het links NPO crapuul volledig onterecht (maar wel bewust en met voorbedachte rade) gelijk gesteld met fascisme. Daarnaast wordt hun schaamteloos in een adem haat in de schoenen geschoven voor alles wat progressief is en niet zionistisch. Kijk naar deze video en oordeel zelf hoe ultra rechts ( lees fascistisch) deze Yehuda Glick is.

    Like

  13. Josh zegt:

    De hele wereld is de weg kwijt,Idioten en leugenaars worden geloofd,de realiteit wordt niet meer gezien.
    Iedereen is zowat van GOD los, men denkt zonder God te kunnen, nu zie je hoe wijs de mens is en wat voor wanorde dit teweeg brengt.

    Like

Plaats een reactie