Hamburg: 19-jarige op de rails geduwd

Screenshot_19

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Diegene van de lezers die zich bezighoudt met het thema vechtsport en zelfverdediging, zal zichzelf door dit artikel uit het “Hamburger Abendblatt” bevestigd zien. Op dit moment is kennis over zelfverdediging in Duitsland noodzakelijker dan ooit, want multiculti is de ergste vloek die de verantwoordelijken hun volk ooit konden aandoen:

De politie van Hamburg is met behulp van foto´s op zoek naar een groep van vijf mannen. Deze had in mei van dit jaar in het metrostation Ritterstraße een 19-jarige aangevallen en daarna op de rails geduwd. Daarbij verwondde de man zich op meerdere plaatsen.

Volgens de politie vielen de mannen hun slachtoffer onverhoeds aan. Een van de mannen (op de foto draagt hij een rood jack) sloeg op de 19-jarige in. Deze probeerde via het perron te vluchten. Toen hij struikelde en viel, schopten zijn achtervolgers op hem in en duwden hem op de rails. Door de val liep de jonge man meerdere schaafwonden op, een afgeklemde zenuw en verlammingsverschijnselen aan zijn hand.

Abendblatt

Zoals we zien, beschermt de politie je niet meer tegen zulke gewelddadige immigranten. Ze zitten al bij justitie, in de Senaat, en als ze op straat mensen in elkaar slaan, lachen andere vertegenwoordigers van dezelfde “culturen” de mensen, als ze nadien om gerechtigheid vechten of zich verzetten tegen deze toestanden, gewoon uit.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hamburg: 19-jarige op de rails geduwd

 1. Sjaak zegt:

  In een niet al te lange tijd lopen deze
  moslim-lullen tegen mijnheer kalaschnikov aan !

  Like

 2. @geertwilderspvv hé @AIVD wat doen jullie hiermee?Nwe multiculti ‘islam-trent’ Hamburg:19-jarige op de rails geduwd http://wp.me/p1O7aM-jsg

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En zij blijven, ook hier, nog meer van dit tuig binnenhalen, waardoor niet alleen onze veiligheid op het spel wordt gezet maar waarvoor mijn miljoenen voor moeten betalen! Hoe compleet ziek is dit???

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Als politiek correct de lakens uitdeelt verspreidt de dhimmitude zich als een verlammende ziekte door het hele Westen.
  Misdrijven door lieden die uit een bepaalde sector van de samenleving komen, worden niet of nauwelijks meer ”opgemerkt”, of naar behoren bestraft
  Dit gedragspatroon versterkt bij de aanhangers van de religie van de vrede de gedachte dat zij het nu al werkelijk in de maatschappij voor het zeggen hebben en in het euforische gevoel van onaantastbaarheid dat daaruit voortkomt, past men een heel belangrijke wetmatigheid uit de sharia toe! Deze luidt:

  Zij die het onder de sharia voor het zeggen hebben, de ware gelovigen, mogen in principe met de ongelovigen doen wat zij willen.Zij die als dhimmi’s getolereerd worden mogen hun hand niet in verweer tegen de gelovigen opheffen!.

  Het lijkt erop dat men in Duitsland al voor die toekomstige situatie oefent.
  Tegen deze komende verrijking moeten wij ons dan ook optimaal te weer gaan stellen.

  Like

 5. peterk2014 zegt:

  Ook de overheid in Nederland is zich bewust van de tikkende tijdbom, maar zijn door de politieke korrektheid niet meer in staat om hier iets tegen te ondernemen. Dus wachten zij gelaten tot de boel ontploft. Natuurlijk hebben zij hun koffers klaarstaan en laten dan ons volk opdraaien voor de rotzooi die zij veroorzaakt hebben. Hoogtijd, dat alle arabieren het land uitgeflikkerd worden. Mischien kunnen wij dan de ontploffing voorkomen.

  Like

  • apollonia652014 zegt:

   Mee eens, een leefbaar Europa is zonder islam, zij horen hier niet, willen zich in vele gevallen ook niet aanpassen, maar verwachten dit wel andersom zodra je daar bent. Op lazeren dus met dat volk. Idem dito met asielzoekers met een islamistische achtergrond, Laat ze maar opgevangen worden door andere islamitische landen. Hoeven ze ook niet te zaniken dat ze gediscrimineerd worden, een moskee willen of hun eigen wetten willen blijven hanteren etc. Al dit is er dan al, en zullen ze ook een stuk minder grote bek hebben. . Lijkt mij de perfecte oplossing.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @peterk2014. uur. Natuurlijk hebben de verraders van de politiek, al hun koffers klaar staan. Evenals Bea Bilderberg, Willem de Overbodige, en Tango wijf Maxima met aanhang. En ze weten het inderdaad verdomde goed. Idioten die nu nog met oranje vlaggetjes lopen te zwaaien, terwijl wij ook door deze familie “zwaar genaaid”, zijn! En politie in Nederland, net als in Duitsland: MOSLIM POLITIE geworden.

   Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Dat het verblijf in ‘gods’dienstige (= ideologische!) kringen vaak onherstelbare mutaties in de menselijke geest kan veroorzaken is in zijn algemeenheid bekend. Je hoeft niet eens deel te nemen aan de rituelen ervan om er invloed van te ondergaan. Het betreft vormen van hersenspoeling.
  Heeft men te maken met zoiets als de zeer vroegtijdig versteende en per definitie gewelddadige en onverdraagzame islam dan komt het tot dit soort excessen. De islam was destijds al een verschrikking en hoort zéker niet in deze tijd, en al helemaal niet in een maatschappij die hoe dan ook op menselijker maat geschoeid is.
  Onderontwikkelde beestachtigen vinden er een ‘rechtvaardiging’ in van hun agressie en erger. Met excuus aan de beesten, overigens.

  Like

 7. U.G. Kempenaer zegt:

  Socialisme = auto-immuunziekte

  Multicul = vergif

  Islam = agressieve uitzaaiende kanker

  De gemiddelde Nederlander is te geretardeerd en gehersenspoeld om het te begrijpen. Kortom, fijne vooruitzichten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s