Mega-fraude in Marokko met Nederlandse uitkeringen!

Screenshot_17

(Door: Realpredictor)

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) stuurde afgelopen maanden brieven aan ongeveer 8000 Marokkaanse ouderen in Nederland. De verzekeringsbank vraagt om opgave van het Marokkaanse identiteitskaartnummer. Zo krijgt de SVB zicht op het eventuele bezit aan huizen, grond, bankgeld, projecten en eigen vermogen in Marokko. Op die manier wil de SVB uitkeringsfraude tegengaan. Daarop riep een Marokkaanse stichting in Amsterdam op tot een boycot van dit verzoek.

De genoemde stichting Euro – mediterraan Centrum voor Migratie en Ontwikkeling (Emcemo) die uit één persoon bestaat, vindt het raar dat SVB eigenhandig onderzoek kan doen in Marokko. Het gaat om mensen die een Aanvullende Inkomstenvoorziening Ouderen (AIO) ontvangen. De voorzitter van deze stichting: “Hiermee wordt bij voorbaat de hele Marokkaanse gemeenschap beschuldigd. Wij zijn niet voor frauderen, maar tegen de methodiek. Je moet alleen zo’n nummer vragen bij een individu, als er een verdenking is van fraude. Dit is geen normale behandeling. We hebben honderden verontruste telefoontjes gekregen. Heel veel ouderen hebben niks meer met Marokko, ze zijn gepensioneerd of wonen bij familie.”

In werkelijkheid is het heel anders. Niemand van deze ouderen woont bij zijn familie in Nederland, zoals wel wordt opgegeven. Deze ouderen hebben alles in Marokko opgebouwd; huizen, appartementen, winkels, landbouw, boerderijen, bankgeld, projecten en noem maar op. Als men tegen fraude is, waarom dan nog zo’n SVB weigeren?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Marokko, Moslims, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Mega-fraude in Marokko met Nederlandse uitkeringen!

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Altijd hetzelfde gezeik, Muslim wangedrag willen bekijken of benoemen en ze staan gelijk te schreeuwen nee je MAG niet naar ons kijken je moet ons rustig onze gang laten gaan dat we jullie VERMOORDEN.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Je moet alleen zo’n nummer vragen bij een individu, als er een verdenking is van fraude. Dit is geen normale behandeling. We hebben honderden verontruste telefoontjes gekregen !
  —————————————————————————————————————————-
  Waarom verontruste telefoontjes wanneer er toch niks aan de hand is ?
  En nu eerst recht vieze vuile gore MARROKAANSE flessentrekkers !

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Kotsmisselijk ben ik ervan. Ondertussen wordt de hele sociale zekerheid, naar de kloten geholpen, door dat achterlijke prutskabinet, in samenwerking van de meelopers van VVD en de PvdA, en dit gaat men weer met de “mantel der liefde”, bedekken omdat het MAROKKANEN en MOSLIMS zijn! Let maar op, daar zal geen flikker tegen gedaan worden!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Helemaal mee eens Tom! Ik weet zeker dat u en ik op een heel effectieve manier dit smerige zooitje zouden weten aan te pakken, maar we krijgen helaas de kans daar niet voor. Ons bloed kookt, want……, alwéér een verhaal over fraude! Houdt het dan nooit eens een keer op in Nederland? Het kan toch niet anders dan dat er een stelletje incompetente sukkels over onze centen gaan?
   Dat kán anders en dat móet anders! Soms krijg ik het idee dat ze het allemaal wel best vinden zo. Te vadsig om de boel eens flink op te schudden.

   Nou, ik had me een gezelliger dagsluiting gewenst!
   Welterusten, beste Tom.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Cathja: 22.32. uur, op 6/11. Beste Cathja, helemaal mee eens. Ik kan je nu ook geen welterusten wensen, want het is nu ochtend. Maar bedankt voor je aardige groet. Nu inhoudelijk, Cathja. Dankzij dit blog, ben ik in goed 3 jaar tijd, uitstekend op de hoogte geraakt, hoe WIJ door de POLITIEK en de gelijkgeschakelde PERS en OMROEPEN voorgelogen zijn, en dat al 10 tallen jaren. Ik ben heel blij met dit blog van onze onvolprezen web master Bert! WIJ moeten hopen, dat er eindelijk veel meer NEDERLANDERS “wakker worden”. De Duitsers, en Belgen zijn al wakker, nu de Nederlandse bevolking nog.

    Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  “Je moet alleen zo’n nummer vragen bij een individu, als er een verdenking is van fraude.” En waarom zou je een mocro niet van fraude verdenken?

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Hondsbrutaal is zo’n stichting. We moeten ons niet focussen op dit voorbeeld van fraude met Nederlands UITKERINGSGELD in Marokko. Het is er één van velen. Het gaat om miljarden, die weglekken die naar het buitenland weglekken. Niet enkel naar Marokko want andere moslim-immigranten met andere herkomst zijn gaan haar beter.
  Als al die fraudegevallen, denk ook aan de recente verhalen met de identiteitsfraude van Oost-Europeanen met naamswijziging, bij elkaar opgeteld worden dan blijkt een flink deel van ons belastinggeld in bodemloze putten te verdwijnen.
  Het systeem van ONZE OVERHEID is volkomen ZIEK en wij zijn de slachtoffers. Hoe lang laten we ons dat nog gebeuren?
  Hoog tijd dat al die NSB-ers in Den Haag ouderwets met pek en veren worden uitgedost en weggejaagd.

  Like

 6. Honderden verontruste telefoontjes?Ja,van lui die daar een aardig kapitaal hebben opgebouwd van onze centen,waardoor wij op van alles en nog wat gekort worden!!!Als ze niets te verbergen hebben ,hoeven ze ook niet ongerust te zijn!En het kan toch niet zo zijn dat een zo’n Marokkaanse lul dit terechte onderzoek kan stoppen?

  Like

 7. Vergeet niet de turken die ondertussen een hogere levensstandaard hebben dan de europeanen
  De nederlander loopt bij de voedselbank terwijl zij de boel bestelen.
  Ik kan mij gevallen herinneren van miljoenen fraude door turken bij svb.
  Zij schreven gewoon vrouwen en kinderen op hun naam in turkije en met deze lijst ontvingen zij kinderbijslag.

  Like

 8. elisamad2013 zegt:

  EN dat terwijl deze info bij Autochtonen ouderen VERPLICHT verstrekt dan niet opgeeist worden..BIJ mij stonden na zonsondergang,2 ambtenaren uren op de loer om te controleren OF ik wel met iemand aan mijn eettafel zat…zodat zij gedeelde onkosten konden declareren…..WIE zijn wij dat we ons zo op deze manier laten onderdrukken?

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Fijn dat er eens over geschreven is maar die fraude dateert al vanaf de jaren 1970/1980.
  Men wil er niets aan doen.

  Like

 10. Igor zegt:

  Als je als Nederlander gedurende je werkzame leven, door bv verblijf in buitenland, een paar jaar geen premieheffing hebt afgedragen, dan krijg je als je 65-67 bent en alleen AOW hebt, een bijstand aanvulling door politici netjes AIO genoemd, op je AOW. Als je daarnaast nog een pensioen(tje) hebt wordt dit hier van afgetrokken, dus de meeste Nederlanders komen niet voor die AIO in aanmerking. En krijgen ze het wel, dan wordt dit bij emigratie uit NL ingehouden.
  Zo niet dus bij Marokkanen en Turken, met deze landen zijn door de socialisten verdragen gesloten, die het anders dan bij Nederlanders mogelijk maakt, om met behoud van uitkering naar het buitenland (niet EU landen) te vertrekken. Dit dus in tegenstelling met de Wet BEU, (Beperking Export Uitkeringen) die op Nederlanders wordt toegepast.
  Aangezien de meeste Marokkanen en Turken hier niet hun hele AOW hebben opgebouwd en ook geen extra pensioen hebben door langdurig verblijf in de WWB (bijstand) komen deze verdragen hun goed van pas, want zij krijgen dus i.t.t. de autochtone Nederlander WEL hun bijstand uitgekeerd in het buitenland.
  Over discriminatie gesproken, het is andersom, WIJ, dus de autochtonen, worden gediscrimineerd als we bij onze kinderen in bv. Canada of Australië willen gaan wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s