Schop die verdomde IS-aanhangers terug naar de woestijn

Screenshot_9

(Door: Erik60)

Weten jullie wat mij zo boos maakt? Ik word niet boos, maar razend als ik de dubbelzinnige berichtgeving over IS lees en zie. Ja, razend, omdat ik dacht dat in de 21e eeuw geen enkele vorm van slavernij nog zou bestaan. Schijnbaar bestaat deze nog wel en heeft nu haar toppunt bereikt met de openbare slavenverkoop van de pedofielen van IS.

Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. De gruwelijke beelden van onthoofdingen, verkrachtingen en nu van een verwerpelijke vorm van slavenhandel. IS heeft zelfs een prijslijst gepubliceerd voor seks met kinderen tussen de 1 en de 9 jaar.  Hoe ziek kun je zijn om een kind zo te misbruiken? En dan die beelden van de kinderen en vrouwen die geveild worden. Dit is een mensonwaardige “staat”, gebaseerd op het leven van een profeet uit de vroege middeleeuwen. Daar kan ik dan maar één conclusie uit trekken: de aanhangers van Mohammed waren toentertijd even grote pedofielen als Mohammed zelf.  Wat moet dat een vreselijke tijd geweest zijn voor vrouwen en meisjes. Zij werden al vanaf hun geboorte beschouwd als lustobjecten. Maar juist toen ik dacht dat dit verleden tijd was, steekt de achterlijkheid terug de kop op in het Midden-Oosten.

En het pedofiele clubje IS kent geen schaamte. Het gaat verder en verder met het verspreiden van zijn brutale filmpjes. Deze schoften steken hun pedofiele en verkrachtingsdrang niet onder stoelen  of banken. En de westerse wereld keek ernaar. De meeste meisjes en vrouwen die verhandeld worden, zijn christenen en dat mag schijnbaar van de westerse politiek correcte leiders. Geen politicus die zich laat horen om deze verwerpelijke daden te veroordelen. Bang dat ze zijn om in hun onnozele politieke correctheid de aanhangers van dat geloof te kwetsen. Dit noemen ze vandaag de dag democratie. Dit heeft niks meer met roeping en je land dienen te maken. Nee, iedere gekozene wil zo lang mogelijk blijven zitten en genieten van de voordelen waar een politicus van kan genieten. Dikke centen, een mooi leven en je vooral als een lafaard gedragen, zodat je zeker geen mensen tegen de haren instrijkt. Allee, dat geldt dan alleen voor de allochtonen. Met ons autochtonen hebben ze zoveel medelijden niet. Dat komt omdat ze niet bang zijn van ons. Wij laten alles maar over ons komen zonder op straat te gaan protesteren of te dreigen met geweld. Dat noemen ze nu beschaafde mensen. Dat klopt, wij zijn beschaafde mensen en geen lange tenen Jihadisten die, indien er ook maar een ongelovige een scheet laat over de islam, klaar staan om dit met moord en doodslag in de kiem te smoren.

IS-aanhangers zijn er genoeg in Nederland.  Ik zag gisteren toen ik van mijn werk kwam enkele jongeren met een IS-vlag lopen. Zij waren zo trots als een pauw op hun vlag en liepen iedereen te provoceren. Ik vroeg hen waarom ze deze verboden vlag in het openbaar droegen. Dit was een vlag van Allah wisten ze me te vertellen en zijn profeet Mohamed is in oorlog met de ongelovige honden. Ik vroeg hen wanneer ze dan vertrokken naar Syrië (kan voor mij niet snel genoeg gaan). Ze gingen niet vechten in Syrië, want hier in Nederland is nog genoeg werk voor de boeg om het land te zuiveren van ongelovigen. Ik zei dat ze dan die stommelingen in Den Haag ook maar een kopje kleiner moesten maken. Maar ze lachten me uit, want door die stommelingen in Den Haag konden zei hun gaan. We roepen gewoon “racist” en alle deuren gaan open. Lachend en provocerend gingen ze verder en ik besefte dat het bijna te laat is.  Onze politici moeten hun verantwoordelijkheid nemen en die IS-aanhangers naar de woestijn pleuren voordat het echt te laat is en hier ook slavinnenmarkten opduiken. Eruit met die achterlijken, die zitten te wachten op een kans om hun moordzuchtige en pedofiele neigingen in ons land te ontplooien. Maar zoals altijd zullen de Nederlandse politici pas reageren als het veel te laat is.

Nu beginnen de moslims zich ook al te roeren in het Zwarte Piet debat. Nourdine El Quali van de Rotterdamse moslimpartij Nida vind Zwarte Piet onversneden racisme en een erfenis van een achterlijke tijd en een achterlijke cultuur. Wel Nourdine, jouw cultuur is veel achterlijker en door jouw achterlijke opmerkingen ben ik er absoluut van overtuigd dat jij een extremist bent. Een heel gevaarlijk persoon die hier niet thuishoort. Door jouw woorden ben ik gaan beseffen dat jij net zo´n onversneden racist bent als de rest van jouw extremistische vrienden. Indien het jou hier niet bevalt, mag je gerust opsodemieteren naar jouw land van herkomst. Jij bent net als die andere domme racismeroepers die alles haten wat maar met Nederland te maken heeft. Vergeet niet, Nourdine, dat een groot deel van jouw geloofsgenoten nu nog de slavernij hanteren. Dus Nourdine, je kunt beter zwijgen voor je weer onzin uitkraamt. Het leven in Nederland is al lastig genoeg zonder die onzin van jou.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Schop die verdomde IS-aanhangers terug naar de woestijn

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  ISIS Charges People $172 To Have Sex With One Year Old Infants And Nine Year Old Children (READ THE NEW PRICE LIST ISIS JUST RELEASED)

  http://shoebat.com/2014/11/04/just-discovered-isis-charges-people-172-sex-one-year-old-infants-nine-year-old-children-read-new-price-list-isis-just-released/

  +

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Maar we kunnen onze eigen pedofielen clubjes niet aanpakken, zeg demmink je iets ??

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joop Klepzeiker: 14.46. uur. Precies Joop. Deze viezerik Demmink, is net als de rode fascist nooit aangepakt! Dankzij de Demonen 666 rechtspraak euh kromspraak!

   Like

 3. petra555 zegt:

  @Erik60. Ik sta volledig achter dit artikel Erik. Wat mij betreft zou dit artikel, naar alle kamerfracties gezonden dienen te worden! En verder denk ik, dat het ze in wezen niet boeit, omdat met name de PvdA, het CDA, de VVD en D66, gestemd hebbnen in 1975, VOOR DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! En dat speelt de grootste ro, bij de politieke verraders en lafaards. Tom.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk, Tom:
   Dit stuk zou de complete 2de Kamer door de strot geduwd moeten worden en dan speciaal die gedachtenwisseling van Erik60 met die IS-lefgozertjes: ROOD ONDERSTREEPT EN/OF VET GEDRUKT!
   Wanneer dringt het nou eens tot politiek Den Haag door, wàt die lui zich allemaal aanmatigen?!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 6 november 2014 om 16:15

    De ‘Haagse hopjes’ wéten wel wat die lui uitvreten, maar het boeit hen niet; het gaat die ‘boven ons gestelden’ alleen maar om het riant betaalde baantje met de daarbij behorende leuke voordeeltjes en het nóg prettigere pensioen straks.
    Ik zit gewoon te koken bij het lezen van de hondsbrutale, ONS minachtende uitingen van die gevaarlijke ‘jongeren’; ze weten nota bene veel te goed waar Abraham de mosterd haalt ook!

    Like

 4. Maria zegt:

  @Erik66
  opnieuw een pareltje geschreven van U
  Iedere normale mens reageert zo en is razend, natuurlijk dat nazi politiek groepje minderheid niet 😦
  en pedofilie tja is gekend in superrijke kringen en politiek zelfs dat ze het zelf zijn, soort zoekt soort daarom dat nazi links met groen zo openlijk die islam verdedigen…
  De elite droomt zelf om terug naar koloniale tijd te gaan om zelf hun slaven en pedofilie te kunnen botvieren!!!!

  daarom kan dit allemaal op aarde… en democratie BESTAAT niet kijk maar naar gedrocht EU

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Erik !
  Om het op een punt te brengen !
  Deze achterlijke islam ook de zogenaamde gematigde onder hun,
  heeft bewezen door hun lethargische houding tegenover deze
  radicale misbaksels eveneens ertoe behoren !
  Ook hun zogenaamde gematigde zoontjes die plozeling als ISIS
  strijders opdoken is het beste beweis dat het een pot nat is en ze
  ALLEMAAL zo snel wie mogelijk opflikkeren moeten in hun zandbak !
  We hebben alle mogelijke allochtonen hier wonen en vast alle hebben
  zich intergreert ! Enig en alleen de moslim geitenneukers verzieken
  de eens bloeiende economie en gezonde soziaalsystemen over heel
  de wereld af ! Stront en strontziek word ik ervan wanner ik het woord
  moslim alleen al hoor ! Ze kunnen voor mijn part op staande voet
  alle dood omvallen ! Dan keert ook de rust weer terug, en Geert
  kan dan ook weer de straat op zonder bewaking !

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Goed stuk erik 60. Als de overheid ook maar enigszins achter ons zou staan dan hadden we gezamenlijk die etterbakjes jaren geleden al opgeruimd.

  Like

 7. jan zegt:

  vroeger zorgde dutrou voor de aan voer van jonge kinderen wie zou dit nu doen IS ik weet het niet het is zomaar een gedachte kronkel

  Like

 8. Cathja zegt:

  @ Erik60

  Volledig mee eens! Het is me de laatste tijd wel opgevallen dat er nu van ‘hogerhand’ min of meer schoorvoetend wordt toegegeven dat het aantal jihadisten toch groter is dan men dacht, en dat meer en meer jongeren zich radicaliseren. Maar zoals met heel veel dingen hier, dempt men de put als het kalf is verdronken.
  Onze overheid heeft de plicht om haar burgers te beschermen, maar in plaats daarvan laat men zich de mond snoeren door advocaten die het opnemen (want ze zijn minderjarig of ‘geronseld’) voor strijders die terugkeren uit Syrië.
  Haatimams kunnen hier nog steeds hun gif verspreiden, en men is te laks om smeulend vuur te doven. Als het er op aan komt, zal men de autochtone bevolking afvallen en de allochtonen uit de wind houden. Dit alles geeft mij te denken dat ze als de dood zo bang zijn voor de islam, maar dat nooit toe zullen geven. Ondertussen wint de islam steeds meer terrein, en dat is te merken aan allerlei zaken waarin de moslims hun zin krijgen. Denk bijvoorbeeld aan mega-moskeeën. Welke Nederlander wil die in zijn woonomgeving? Ik ken een verhaal dat ergens de bouw van een kerk werd geweigerd, want dat liet het bestemmingsplan zogenaamd niet toe. Maar op diezelfde locatie verrijst binnenkort wel een enorme moskee!! Is het dan niet meer dan logisch dat wij de islam beginnen uit te kotsen? Worden wij in moslimlanden ook bevoordeeld boven de eigen bevolking? Ik dacht het niet!
  Nederland gaat dezelfde kant uit als Zweden, als we niet onmiddellijk maatregelen nemen. Geen nieuwe gebedshuizen voor moslims er meer bij. We hebben er meer dan genoeg (van)!
  Deze maatregel zou al een duidelijk signaal kunnen zijn richting de islamitische gemeenschap in Nederland.
  Wat mij betreft is er nog veel meer noodzakelijk, maar ik wil het hier nu maar bij laten.

  Like

 9. Jaan zegt:

  Kijk de documentaire “Meeting ISIL” van Presstv
  Die lui zijn zwaar gestoord. Het erge is dat je de conclusie kunt trekken dat wat Allah voor de moslims is overeenkomt met wat Hitler voor de nazi’s was.
  Islam is gewoon een moordenaarscult.
  Mooier kan ik het niet maken. Alle politici hebben een paar grijze cellen. Allen weten het of kunnen het weten. Gelukkig zal de islam ze tegelijk met ons afslachten.

  Like

 10. Lotte zegt:

  Ik stuur het door naar 1 en 2de kamer. Maar zal geen reactie krijgen zoals gewoonlijk.

  Like

 11. Jade zegt:

  Goed stuk Erik60, alleen 1 zin klopt niet…
  “Maar zoals altijd zullen de Nederlandse politici pas reageren als het veel te laat is.”
  De Nederlandse politici zal in dit geval totaal niet reageren, want dit is de geplande koers.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het land uit trappen richting de grootte zandbak zou het beste zijn, maar trap dan gelijk de linkse en hun gutmensch vriendjes er achter aan, zijn we dat tuig tenminste ook kwijt.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De Zweedse Defense League heeft dit filmpje op Facebook geplaatst. De video geeft een indruk hoe ISIS werkelijk is. De supporters van ISIS in Nederland zijn identiek aan de moordenaars die men hier ziet: https://www.facebook.com/video.php?v=690411741047015&set=vb.100002345863667&type=2&theater

  De vraag rest: hoe durft een overheid die op de veiligheid van haar burgers moet waken, zulke mensen het land binnenlaten? Dat is een misdaad. Net zo’n grote misdaad als het vrijlaten van alle tijgers van Artis los op de Dam. Kan best zijn dat de tijgers van Artis iets minder gevaarlijk zijn voor het publiek dan de Aanhangers van ISIS. De tijgers doden om te eten. De ISIS aanhangers doden voor hobby.

  Like

 14. Wim Peters zegt:

  De Nederlandse overheid bestaat al jaren uit hoofdzakelijk ,,slechte mensen,, daardoor heeft het
  zo ver kunnen komen met dat moslimtuig !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s