Wat denken die Joden wel?

Screenshot_39

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaan ongeveer 13,3 miljoen Joden in de wereld. Dit komt overeen met 0,2% van de wereldbevolking. Dat is niet veel. Desondanks houdt de wereld zich bijna alleen maar bezig met deze bevolkingsgroep. Er worden wereldsamenzweringstheorieën ontwikkeld, die bazelen over het wereld-Jodendom en deze groep mensen in de schoenen schuiven alle regeringen in de wereld te ondermijnen en te beheersen. Met dit argument werd de Holocaust gemotiveerd en wordt tot op de dag van vandaag in de hele wereld tegen Joden geageerd.

Tot op de dag van vandaag kan de mensheid niet begrijpen hoe deze 0,2% het lef had een eigen staat op te richten, waarin Joden tot op de dag van vandaag vrij en veilig kunnen leven, omdat ze gewoon niet afhankelijk zijn van de welwillendheid van regeringen of een bevolkingsmeerderheid en waarin op dit moment ongeveer 8 miljoen inwoners leven, waarvan ongeveer 75% Joden. En dat past veel mensen niet, om redenen, die ik tot op de dag van vandaag niet heb begrepen.

Zo wordt als belangrijkste hindernis in de vrede met de Arabieren steeds opnieuw het thema “nederzettingen” in beeld gebracht. Ze willen Joden verbieden in bepaalde gebieden in Israël te wonen. ARD en ZDF noemen dat “joodse nederzettingen in de bezette gebieden”.

Ze willen Joden verbieden de Tempelberg in Jeruzalem te betreden. ARD en ZDF noemen dat “provocaties van extremistische joodse activisten”.

U denkt dat dit alles niet ons probleem en dat het Midden-Oosten ver weg zou zijn? Zeker niet. Want de doodsvijanden van de staat Israël leven onder ons, velen leven hun Jodenhaat heel openlijk uit, velen doen dit subtieler en noemen het antizionisme.

Merkwaardig genoeg zijn het niet de rechtsen in dit land die voor Joden in Duitsland en wereldwijd gevaarlijk kunnen worden. Het zijn de linksen, die via hun politieke partijen in de vorm van Die Linke, de Groenen en grote delen van de SPD openlijk met Hamas, Hezbollah en Fatah sympathiseren. Het zijn linkse journalisten, zoals Jakob Augstein, die openlijk antisemitisme, gecamoufleerd als antizionisme, verbreiden. ARD en ZDF bedrijven een anti-Israëlische verslaggeving waar de honden geen brood van lusten.

En het is de islam die zijn oorlog tegen Israël in onze straten gebracht heeft. Ook al wordt het thema graag gebagatelliseerd, de trend is in heel Europa te zien. Ze willen Joden verbieden bepaalde gebieden te betreden. Ga maar eens een keer met een Davidsster of een keppeltje op bezoek in islamitische No-Go-Areas in het voormalige Duitse Berlin-Neukölln. Dat kan levensgevaarlijk zijn.

Het is zaak om openlijk partij te kiezen. Voor een staat Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten, waar alle religies elkaar vrij kunnen ontmoeten. Een staat, waarin homoseksuelen niet gediscrimineerd worden. Of u beslist voor de andere kant. Voor een islamitische staat, waarin fundamentele mensenrechten met voeten worden getreden, waarin kinderen voor terrorisme misbruikt worden en homoseksuelen voor hun geaardheid worden geëxecuteerd. Het is uw beslissing.

Bron:
http://heckticker.blogspot.de
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Groenen, Heilige Land, hersenspoeling, Holocaust, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wat denken die Joden wel?

 1. Marlies zegt:

  Jaloerse mensen zijn verscheurende dieren.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat wordt vaker geopperd, maar of dat ‘jaloerse’ nou volledig de lading dekt…..
   Ik ben in elk geval de Jakob Augstein eens gaan googlen, want ik vond die naam iets onmiskenbaar Joods hebben -en dan zouden we met het verschijnsel te doen gehad hebben, dat onze Martien Pennings elke keer weer doet schúimbekken- maar zijn officiële vader, Rudolf Augstein bleek niet zijn verwekker: Dat was de schrijver Martin Walser. En ook de meisjesnaam van zijn moeder -Carlsson- klinkt niet specifiek Joods.
   Een Duits equivalent van onze Asperger-lamzak Arnon Grunberg is hij dus waarschijnlijk niet, strikt genomen. Wèl natuurlijk het zoveelste overbekende type van de linkse opportunist.

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘ISRAELISCHE VINDING’: JE ZADEL,ALS SLOT’. Israel Nieuwsbrief,CIDI, NOVEMBER 2014.
   Fietsen wordt in ISRAEL steeds populairder.. Dus wordt erover nagedacht . Een Israelische uitvinding maakt het fietsers mogelijk de fiets veilig te parkeren dankzij een zadel dat tevens een slot is. ……….In Nederland heeft vrijwel iedereen het wel eens geroepen : “Mijn fiets is gestolen”.
   Een uitvinding v.h.Israelischbedrijf seatylock kan hier verandering in brengen . Seatylock heeft een zadel ontworpen dat ook te gebruiken is als slot. Het slot is te gebruiken op iedere fiets ,want het past op iedere zadelden en maakt een eind aan ongemakken als een rammelend,loshangend slot,en vergeten kun je dit slot ook niet. Het bedrijf promoot het slot met de slogan ‘comfortabele veiligheid’………….. In het zadel zit een zwaar scharnierslot verborgen. De fietser kan het zadel gemakkelijk loskoppelen, het slot uitklappen,waarna de fiets kan worden vastgelegd om een paal of boom heen. Het slot heeft een hele steile strenge testen doorstaan voordat het in produktie werd genomen. De testers gingen het vergeefs te kijf met een betonschaar,ijzerzaag en een sloophamer . De Israelische makers bevroren het mechanisme zelfs met ijsspray om te bekijken of dit invloed had op de mogelijkheid om het slot te forceren.
   Ook zijn er op prototypes industriele onderzoeken verricht naar treksterkte en druktesten. Volgens de fabrikant doorstond het Seatylock al deze testen met glans. …..omdat je er ook nog op
   moet kunnen fietsen,heeft het bedrijf zich gestort op de vormgeving v.h.slot en het gebruikersgemak voor de fietser. In de laatste testfase werd vooral bekeken of het zadelslot ergonomisch verantwoord is en een comfortabele fietsbeweging gegarandeerd blijft.Seatylock heeft nu ook een model ontwikkeld voor de avontuurlijke fietser, zoals de ATB’er. Het is wachten op het moment dat deze accessoire gemeengoed zal worden in het straatbeeld , ook…in…NEDERLAND. ……….( MD)#################################################

   Like

 2. VarAway zegt:

  Perfect relaas Hr.Heck en dank voor het plaatsen Hr.Bron.
  Dit moet velen tot nadenken stemmen.
  Leest U mee PvdA, D66, GL, SP, Gristen Unie, Gristen D.A., ?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  LINKS/ RODEN en de ISLAM, twee handen op een buik!

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Het artikel eindigt met: Het is uw beslissing.
  De enige politieke partij die OPENLIJK voor sympathie voor de Joden en Israël uitkomt is de PVV.
  Als u wilt BESLISSEN voor de Joden en Israël dan weet u wat u te doen staat bij de verkiezingen.
  We hadden een minister van buitenlandse zaken die voor de Arabieren koos. Hij is weg en is nu de tweede man in Europa. Frans Timmermans kan nu zijn liefde voor de Arabieren bij de Europese Unie uitleven.
  Franske is vervangen door Bert Koenders. Die is met hetzelfde sop overgoten. Hij had beter in Mali kunnen blijven. Daar richtte hij minder tot geen kwaad aan voor Israël. Dat zit nu wel in zijn pakket. Het maakt hem niets uit dat zijn politieke partij op het punt staat om weggevaagd te worden. Tot het zover is kan hij verder gaan met de afbraakpolitiek van zijn voorganger.
  Ook wat dat betreft weet u wat er nodig is om een omslag in ‘sympathie’ voor Israël te bewerkstelligen. ZEGT HET VOORT.

  Like

 5. felix zegt:

  Protestantse kerken verkiezen ani-israelische herdenking …
  http://brabosh.com/2014/11/07/pqpct-ygo/

  Like

 6. felix zegt:

  En hoe zat het ook alweer???

  Like

 7. exter39 zegt:

  Wat ik niet begrijp , waarom worden joden haters niet aangeduid als zijnde s s sers, zo als v Agt, Wed, Duizenberg v Bommel, daar word altijd soft op gereageerd, maar dat zijn de z.g eliten , maar in mijn ogen familie v Eichman.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Ja, wat denkt zo’n Jood wel? Laatst zag ik een docu over concentratiekamp Sobibor en wederom verwonderde ik me over die fanatieke ijver om een hele etnische groep uit te roeien, waarom dan toch Herr Hitler sind Se vielleicht völlig verrückt? En dan zie ik zo’n oude baas die Sobibor heeft overleefd alleen maar om oud te worden in een wereld die hem en zijn volk in toenemende mate naar het leven staat. Die Jood zou ik wel eens willen vragen wat denkt U wel van de ontwikkelingen en de huidige stand van zaken?

  Like

  • Driek zegt:

   Kraftavilqa zegt: Die Jood zou ik wel eens willen vragen wat denkt U wel van de ontwikkelingen en de huidige stand van zaken?

   Beste Kraftavilqa, die vraag zou ik aan die Joodse meneer maar niet stellen.

   Like

 9. fleckie zegt:

  ………..’SILICON WADI’, door J.Franke, NW.ISR.WEEKBLAD 7.11.2014.
  ‘ CHAREDISCHE START-UPS’.” Het zag zwart v.d.,eisen”, grapt Ben Wiener, ondernemer, hardloopfanaat en voorvechter v.h.integreren v.d.charediem in Israels bloeiende technologiesector.Hij referte aan het openingsevenement dat zijn firma Jumpspeed Ventures. Vorige week met de hts Machum Lev in Jerusalem organiseerde. Meer dan honderd CHAREDISCHE aspirant-ondernemers kwamen luisteren naar zakelijke presentaties van experts v.d.grootste bedrijven van Israel. Zij kunnennu ondernemingsplannen indienen. De beste vijftien krijgen vier maanden begeleiding en advies in alle facetten v.h.ondenemerschap,eventueel gevolgd door een investering. Onder andere accountant- en adviesorganisatie KPMGen de Israelische Bank Leumi hebben zich aan het initiatief verbonden. ……………De marginaleositie v.d.snelgroeiende ultraorthodoxe gemeenschap op de arbeidsmarkt is al jaren onderwerp van hevig debat in Israel. Minister van Economie( en Religieuze Zaken) Naftali Benneth v.d.rechtse Beit Yehudi-partij , zelf modern-orthodox en een gelauwerd ondernemer,nam het voortouw met allerlei gesubsidieerde integratietrajecten. Grote technologiebedrijven als Cisko en IBM riepenspeciale programma’s voor CHAREDISCHE ingenieurs in het leven. Maar aan programma’s voor charediem die zelf een ( technologie) bedrijf willen starten, ontbrak het. Ten onrechte, volgens Wiener. .” Sommigen hebben werkelijk geweldige ideeen,vooral op het gebied van cognitieve database.- technologie.”………..Dat charediem interessante visies hebben over de organisatie van grote informatiebestanden is niet verbazingwekkend: het is bekend dat hun ervaring met het urenlang bestuderen van ingewikkelde religieuze commentaren goed van pas komt bij het programmeren van computersoftware, waarbij grote nauwkeurigheid vereist is.” De deelnemers hebben doorgaans niet het seculiere onderwijscurriculum doorlopen. Dat is een nadeel en een voordeel. Ze hebben meer begeleiding nodig,maar ze hebben ook nog geen verkeerde kennis opgedaan. We kunnen ze helemaal sturen”. ……….. Wiener staat voor grote uitdagingen. Kunnen de aspirant-ondernemers concessies doen aan de omgangsvormen in het seculiere zakelijke verkeer in Israel, en eventueel daarbuiten? Hij verwerpt de suggestie.” Er zijn wereldwijd genoeg voorbeelden van praktiserende Joden die grote bedrijven opgebouwd en hun religieuze plichten blijven nakomen”. Maar elders in de wereld is de invloed en relatieve omvang v.d.charedische gemeenschap niet zo groot als in Israel. Winners deelnemers komen onherroe-
  Pelijk continue in aanraking met het seculiere deel v.d.bevolking. En dan is zijn plan voor een soortgelijk programma voor CHAREDISCHE vrouwen nog niet eens verwezenlijkt.
  Niet alle rabbijnen in de veelzijdige ultraorthodoxe gemeenschap zullen dit soort toenadering op prijs stellen.”Ik weet dat de mensen die bij ons aankloppen deel uitmaken van de groep charediem die al bereid is tot meer contact buiten de eigen gemeenschap”, zegt Wiener. “Velen van hen studeren aan de gemengde technische school Mahum Lev”. Op deze school. Zijn de veranderingen binnen de ultraorthodoxe wereld in Jerusalem zichtbaar. Tien jaar geleden was nog maar een klein deel v.d.studenten CHAREDISCH!..inmiddels maken ze de helft vd.vijfduizend studenten uit. ” Machum Lev heeft met enige regelmaat problemen met bezorgde CHAREDISCHE leiders,wij hebben nog geen klachten ontvangen”.Zo is Woeners programma verbonden met een v.d.belangrijkste maatschappelijke vraagstukken in de Israelische samenleving. Daarbij is het spitsroeden lopen. ” Ik stel altijd voorop: wij proberen mensen niet te overtuigen, maar helpen hen die zelf initiatief tonen. Als we gaan bekeren wordt het een ramp”.
  ##############################################################################

  Like

 10. @geertwilderspvv IK BEN VOOR ISRAËL Wat denken die Joden wel? NEE WAT DENKT DIE DEMENTERENDE @DriesvanAgt wel!!! @http://wp.me/p1O7aM-jtk

  Like

 11. Maria zegt:

  CORRECT HET ZIJN DE LINKSEN DIE DE JODEN HATEN, hitler was toch ook ne socialist nationaal dan, vandaag is het “democraat” socialist die hamas en alle terreur op aarde financieren en ons eigen autochtone bevolkingen achter de islam zetten… man wat haat ik dat links regelrechte nazi nazaten!!!! rechts is iets wat zij uitgevonden hebben, hitler schreewde zelf van de daken hoe socialismus zijn motto was!!! en NIET RECHTS

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria: 03.08. uur. Daar ben ik het volledig mee eens Maria. De RODEN/SOCIALISTEN zijn met afstand de grootste 5e colonne van de MOSLIMS!!

   Like

   • Maria zegt:

    zij zijn die 5é collone tesamen met islam, waarschijnlijk is Pim Fortuyn daarom zo openlijk geliquideerd daarom op straat want die had dit ook nog onthuld en moest daarom dood, en ne LINKSE deed dat in opdracht van nazi LINKS….

    Like

 12. Joshua zegt:

  Wat denken die Joden ?
  Wordt dat ook gevraagd aan die ASO moslims, die het hier voor het zeggen krijgen???
  Wat denken de hersenloze overheden en vele dombo’s wel wie zij zijn?
  Wat is de eo? EN OMSTREKEN, want zij waaien met de alle verkeerde winden mee

  Like

 13. abraham lierens zegt:

  Het mij te moeilijk om alles op te schrijven maar laat ze maar hier komen dan merken ze wel wat er gebeurd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s