Ari Shavit, Martin Kramer, Efraim Karsh, Benny Morris en . . . . . Lydda, Lydda, Lydda !!!

Screenshot_14

Een inscriptie op de Dahmash Moskee, ook wel genoemd “Kleine Moskee”, in Lydda. In het Arabisch staat er: “De moskee werd gesloten als gevolg van de monsterlijke massamoord gepleegd door de bezettingsmacht in 1948 en werd in 1996 gedeeltelijk heropend.”

(Door: Martien Pennings)

Eerst een paar inleidende woorden. Er zijn nu een paar maanden verstreken sinds in de zomer van 2014 Ari Shavit zijn New York Times bestsellende Judas-kus aan Israël in de vorm van een cultuur-verraders-boek in een waarachtig links-narcistische zelfmanifestatie-triomftocht langs alle “literaire” hotspots in Amerika en Europa . . . . . eh   . . . . verkocht. Mega-winst maken op een Judaskus! Oei! Ben ik nou zelf antisemitisch aan het worden? EnfinIk heb van dat verschríkkelijke boek alle 17 hoofdstukken één voor één geanalyseerd, steeds onder de titel “Het Stockholm-dualisme van Ari Shavit” met het betreffende hoofdstuk-nummer er achter. Wie naar analyse nummer 17 gaat, vindt onderaan de links naar de analyses van alle 16 andere hoofdstukken.

Er is echter één analyse van één hoofdstuk waarmee ik niet tevreden ben, omdat ik een weledelzeergeleerde discussie over dat hoofdstuk niet kón verwerken, want mijn analyse is van 7 juni 2014 en die weledelzeergeleerde discussie begon pas te verschijnen op 1 juli 2014 op het online forum “Mosaic”. Die weledelzeergeleerde discussie, waaraan Martin Kramer, Efraim Karsh en Benny Morris deel namen, gaat over het hoofdstuk in Shavits boek dat getiteld is “LYDDA – 1948” en waarin krachtig gesuggereerd wordt dat “het Zionisme” een inherent kwaadaardige ideologie was, en is, en die in 1948 planmatig aan het massamoorden sloeg teneinde lekker etnisch te kunnen zuiveren.

Maakt niet uit dat Shavit later, toen hij merkte wat hij had aangericht, begon terug te krabbelen en aan damage control ging doen. En het allertekenendste: Shavit heeft niet geantwoord, zich niet in de discussie gemengd, terwijl hier toch NAMEN aan het woord waren die SNOEIHARDE EN ONDERBOUWDE KRITIEK leverden op Shavits cultuurverraad. Maar geen kikje van de grote moraal-romancier . . . . . . . . . . . . . . .

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, antizionisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ari Shavit, Martin Kramer, Efraim Karsh, Benny Morris en . . . . . Lydda, Lydda, Lydda !!!

 1. win zegt:

  wat te denken van een onderzoekje naar discriminatie van moslims naar westerlingen?
  stelletje mafketels!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/waardenvrij_onderwijs_me_neus.html#more

  Like

 2. win zegt:

  bovenstaand artikel iets voor jou ej?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, meneer Pennings, ze zullen bezig blijven met het bashen van Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s