Hoe Zweden het Midden-Oosten gered heeft door de “staat Palestina” te erkennen

Screenshot_5

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden heeft eindelijk alle problemen van het Midden-Oosten opgelost door de “staat Palestina” te erkennen. De instabiliteit van de regio wordt al tientallen jaren verklaard met het ontbreken van een PLO-staat. Politieke deskundigen hebben ons verteld dat alleen een terroristische staat een einde zou kunnen maken aan het terrorisme in het Midden-Oosten.

De onderhandelaar van het Witte Huis voor het Midden-Oosten beweert dat de weigering van Israël om een Palestijnse staat te creëren de oorzaak van de instabiliteit in de regio zou zijn, ook al weigert Abbas, de niet gekozen president van de Palestijnse Autoriteit, over een dergelijke staat te onderhandelen en weigert hij eveneens een einde te maken aan het terrorisme.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, ontkent dat IS iets met de islam te maken heeft, maar hij geeft Israël de schuld van de rekruteringen van IS.

Maar niet John Kerry heeft het Midden-Oosten uit de instabiliteit gered. Dat heeft Zweden gedaan door een terreurstaat te erkennen. Diens leiders hebben de lastige moeite om verkiezingen te organiseren afgeschaft. Want ze hebben begrepen dat de eurocraten en Obama hen ook met geld overstelpen als hun niet gekozen terroristische leiders met de methode van de Russische roulette gekozen zouden worden.

Het nu door Zweden erkende “Palestina” heeft niet alleen democratische verkiezingen afgeschaft door de regeringszaken door zijn PLO-organisatie te laten afhandelen, maar kan ook geen enkele economische activiteit laten zien. In plaats daarvan benoemt ze een leger mensen, die ervoor betaald worden om een niet bestaand land te controleren met geld, dat uit Amerika, Europa en Japan komt.

Menigeen zegt wellicht dat dit bedrog is, maar het lijkt opmerkelijk op de manier waarop de Europese Unie functioneert.

De “staat Palestina” heeft niet alleen geen gekozen regering en geen economie, hij heeft ook geen controle over Gaza, dat door een andere terroristische groepering, Hamas, geleid wordt. De internationale gemeenschap heeft dit probleem genegeerd. Het geeft immers geen pas dat een failliete terroristische staat als laatste grote hoop voor stabiliteit in het Midden-Oosten gediskwalificeerd wordt, alleen maar omdat het in werkelijkheid gaat om twee met elkaar twistende failliete terreurstaten.

Als de Arabische, islamitische kolonisten op de “Westbank” en in Gaza niet eens een tijdje kunnen ophouden elkaar wederzijds te bestrijden totdat zij zich onder de banier van één anti-Israël-terreurgroep aaneensluiten, dan is alle hoop voor de vrede verloren.

Met de moedige stap van Zweden gloort er een prachtige toekomst voor het Midden-Oosten. De IS-rekrutering zal afnemen en de Canadese en Zweedse Jihadisten zullen vast en zeker begrijpen dat ze ermee kunnen ophouden zich zo te gedragen zoals hun religie zich al meer dan duizend jaar gedragen heeft. Want nu is er een “Palestijnse staat”. Een miljoen karikaturen en duizenden YouTube-video´s kunnen niet meer voor woede bij hen zorgen. Tenzij ze over Mohammed gaan.

In ieder geval heeft Zweden een groot geschenk aan de wereld gegeven. De enige vraag is nu hoe men dit Zweden op gepaste wijze kan compenseren. Als Zweden een micronatie binnen de grenzen van de staat Israël erkent, dan is het alleen maar billijk en juist om eveneens een micronatie binnen de Zweedse grenzen te erkennen. Zweden heeft weliswaar de bezetting van Noorwegen beëindigd, maar het houdt nog steeds kleine naties zoals de Koninklijke republiek Ladonië en de Republiek Jämtland bezet.

Velen van ons kennen Lars Vilks vanwege zijn Mohammed-karikaturen, maar hij heeft ook de Koninklijke republiek Ladonië opgericht, nadat enkele van zijn kunstwerken door de Zweedse autoriteiten werden gecensureerd. De Koninklijke republiek Ladonië werd in 1996 opgericht en is daarmee slechts drie jaar jonger dan de Palestijnse Autoriteit en bovendien veel minder gewelddadig.

In tegenstelling tot “Palestina” houdt Ladonië verkiezinigen, wat het tot een veel legitiemer land maakt. En in tegenstelling tot zowel “Palestina” als Zweden kent Ladonië vrijheid van meningsuiting.

Israël zou de republiek Ladonië moeten erkennen. Dat is de enige hoop om Zweden te stabiliseren, dat voortdurend uitbraken van islamitisch geweld in zijn steden meemaakt.

Nog betere argumenten voor onafhankelijkheid zijn er voor de Republiek Jämtland, die, anders dan “Palestina”, een eigen oude historie bezit. Jämtland was, als voordat de moslims Jeruzalem bezet hebben, een onafhankelijke republiek. Jämtland verklaarde in 1963 zijn onafhankelijkheid, een jaar voordat de PLO werd opgericht, waardoor het zonder twijfel ouder is dan “Palestina”.

Destijds was het gebied, waarin nu de PLO resideert, door Jordanië geannexeerd. De oprichtingsoorkonde van de PLO uit 1964 stelt vast dat de PLO “geen territiriale soevereiniteit over de ´Westbank´ in het Hasjemitische Koninkrijk Jordanië uitoefent, ook niet in de Gazastrook of in het Himmah-gebied.”

Daarentegen heeft de republiek Jämtland zich al onafhankelijk van de Zweedse bezetting verklaard toen de PLO nog de Jordaanse en Egyptische bezetting van Judea en Samaria (“Westbank”) en Gaza ondersteund heeft; die gebieden dus, waarvan de PLO nu zegt dat deze haar eigenlijke thuislanden zouden zijn. Dit gebeurde echter pas nadat Israël deze gebieden van Jordanië terugnam, waarbij Jordanië het land is dat de grootste delen van het Palestijnse mandaatgebied bezet houdt.

Ondanks generaties Zweedse bezetting zijn de Jämtlanders niet overgegaan tot geweld. Er komen tienduizenden bijeen voor vrijheidsfeesten. Hun Jämtlandse republikeinse leger blijft vreedzaam, ook al richt het af en toe zijn eigen douane- en controlepunten in. Ze spreken jämtlands. De vlag van de republiek heeft de kleuren blauw voor de hemel, groen voor de bossen en wit voor de sneeuw. En de Europese Unie en de Zweedse regering worden bekritiseerd en afgewezen.

Gezien de vreedzaamheid en de historische geschiedenis van de republiek Jämtland, haar noemenswaardige bevolking en haar unieke culturele erfgoed, zou een erkenning van deze kleine natie de juiste beslissing zijn. Het wordt tijd dat Zweden een einde maakte aan zijn lange bezetting van de rivieren en bossen van Jämtland (die Zweden alleen voor eigen gebruik benut). Het wordt tijd dat deze dappere republiek haar rechtmatige plaats inneemt onder de vrije en democratische naties van de wereld.

Zweden heeft besloten twee terreurstaten binnen de grenzen van Israël te erkennen. Het zou alleen maar gepast zijn voor alle naties van goede wil om twee volledig vreedzame republieken binnen de Zweedse grenzen te erkennen.

Wanneer, zoals beweerd wordt, de erkenning van deze PLO- en Hamas-terreurstaten het Midden-Oosten zal stabiliseren, hoeveel stabiliteit zal dan wel niet de erkenning van beide vreedzame republieken voor Europa brengen. Welnu, omdat Zweden het probleem van het islamitisch geweld in het Midden-Oosten heeft opgelost, zullen enkele onafhankelijke republieken meehelpen het islamitische geweld in Zweden op te lossen.

Zweden heeft het Midden-Oosten gered. Misschien kan nu iemand Zweden redden.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Renate

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Fatah, Gazastrook, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoe Zweden het Midden-Oosten gered heeft door de “staat Palestina” te erkennen

 1. Anita zegt:

  Las een artikel op http://www.franklinterhorst.nl/Ook%20Zweden%20gaat%20gebukt%20onder%20moslimterreur.htm

  Dus nu weet ik ook dat het Sockholmsyndroom ook echt het stockholmsyndroom is

  Like

 2. Mr.Talkie zegt:

  Hoe Zweden het Midden-Oosten gered heeft door de “staat Palestina” te erkennen,als er 1 land is die iets wil erkennen wat niet bestaat , daar maak ik mij nog niet zo veel zorgen over.
  Maar als er nog meer van die z.g.n. redders opstaan dan hebben we een structureel probleem.
  Het gezegde is als er 1 schaap over de dam is volgen er meer,maar het zijn allemaal schapen in wolf`s kleding,en daar maak ik me wel zorgen over.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Niet onsnedig bedacht èn geformuleerd, Mr. Greenfield. U heeft echter de kans dat, indien U deze mogelijkheid aan Zweden-zelf zou voorleggen, het ontwijkende antwoord zou zijn: “Oh, maar dat is toch weer een héél andere kwestie…..”

  Like

 4. fleckie zegt:

  CIJO FILMAVOND, ‘RELENTLESS. THE STRUGGLE FOR EACE IN THE MIDDLE EAST’.
  Op woensdag 19 november organiseert CIJO een FILMAVOND, waar de film.’Relentless. THE STRUGGLE for Peace in THE Middle East’ zal worden vertoond. De avond vindt plaats in het CIDI Rabincentrum voor Cultuur en Educatie in Den Haag. Meer informatie ontvang je na aanmelding, door een email te sturen naar secretaris@cijo.nl………………Relentless is een film die zich met name richt op de totstandkoming v.d. OSLO-AKKOORDEN, de INTIFADA en de uitvoering v.d.
  OSLO-AKKOORDEN. Daarbij wordt de houding van zowel ISRAEL als die v.d.palestijnen belicht. Juist nu is het interessant om te zien hoe het vredesproces zich toen ontwikkelde, omdat dit gevolgen heeft gehad voor de afgelopen jaren en de HUIDIGE SITUATIE.
  Het programma: …De zaal gaat open om 19.30 en we starten om 20.00 met de film die tot ongeveer kwart over negen duurt, waarna er ruimte is voor het uitwisselen van standpunten. CIJO zorgt voor een hapje en een drankje. ……………….VOOR WIE?……….Leden van CIJO , vrienden van CIDI en leden van IJAR. Aanmelden is verplicht. Introducés zijn welkom,maar die horen zich van te voren aan te melden via een lid van CIJO/IJAR of vriend van CIDI. … Dit kan uiterlijk maandag 17 november via een e-mail naar secretaris@cijo.nl.############################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s