HULPVRAAG. . .

Screenshot_19

(Door: Frans Brassens)

Het is een gore zooi daar in Den Haag,
Een vuile vieze vreselijke bende.
Ik dacht dat ik de asociaal wel kende,
Maar daar zit lager nog dan laag.

Wat ik mij afvraag is: hoe zijn ze af te zetten,
Want daar ontbreekt het simpelste fatsoen.
Hoe moet ik dat in hemelsnaam nou doen?
Ik heb geen wals om ze tot moes te pletten.

Ik vraag Uw hulp en bid om goede raad,
Dat zooitje wil ik het liefst de dood in jagen.
Wie heeft een antwoord op mijn wanhoopsvragen?
Ik ben zó godvergeten kwaad!!!

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op HULPVRAAG. . .

 1. Rob van Marle zegt:

  Falende bestuurders straffen?
  http://www.rtlnieuws.nl
  2
  Stem nu!
  Plaatje bij Falende bestuurders straffen?
  Heeft het zin om falende bestuurders te straffen?
  Moet er altijd na een parlementaire enquête een groot aantal strafrechtsvervolgingen volgen geïnitieerd vanuit de overheid of moeten wij de onverlaten met hun aangetoond immoreel gedrag laten weg komen?

  In ieder geval blijkt bij de enquête bij de woningbouwverenigingen dat veel bestuurders die in de fout zijn gegaan kunnen weg komen met dit gedrag en zelfs nu bezig zijn om weer hetzelfde te doen in dezelfde sector of een andere sector.

  Leidt dit niet vervolgen van deze foute bestuurders niet tot een zeer verkeerd signaal naar bestuurders omdat de overheid de criminaliteit aan toont en verder niets doet en impliciet dus eigenlijk instemt met dit gedrag?
  Zelfs indien een commissie aangeeft dat rechtsvervolging is aan te bevelen, gebeurt er blijkbaar niets.

  =0=
  Trefwoorden bij dit artikel:
  Parlementaire, enquête, bestuurders, politiek, witte, boordencriminaliteit.
  Hoe minister Blok de huurprijzen explosief laat stijgen in 2015
  http://www.huurwoningen.nl
  27
  Stem nu!
  Minister Blok heeft plannen aan de Tweede Kamer voorgelegd waarin de maximale huurprijs van woningen anders berekend zullen worden.
  Trefwoorden bij dit artikel:
  Huurwoningen, huurprijzen, huurstijging, Blok

  Like

 2. Rob van Marle zegt:

  Joseph Stiglitz: ‘Extra ECB-geld heeft geen zin’
  door Martin Visser
  AMSTERDAM –
  Het heeft geen enkele zin als de Europese Centrale Bank de economie nog verder probeert te stimuleren. Opkopen van staatsobligaties van eurolanden is dan ook niet nodig.

  Dat zegt econoom Joseph Stiglitz, Nobelprijswinnaar en voormalig topman bij onder meer de Wereldbank, in een gesprek met De Financiële Telegraaf. Volgens hem is het effect van monetair beleid ‘minuscuul’.

  Stiglitz is in Nederland op uitnodiging van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Gisteren hield hij de jaarlijske WRR-Lecture in een overvol Theater Diligentia in Den Haag.

  ‘Minuscuul effect met grote risico’s’
  Veel economen stellen dat de Amerikaanse economie zo goed herstelt doordat de Fed grootschalig overheidsobligaties heeft opgekocht, zogeheten quantitative easing. Stiglitz weerspreekt dat: ‘In de VS had quantitative easing wel enig effect, maar het was minuscuul. En er waren zeer grote risico’s aan verbonden.’

  Het verschil tussen de opleving van de VS en de malaise in de eurozone is niet terug te voeren op het aggressieve optreden van de centrale bank. ‘Dat is niet correct. Het grootste verschil is dat jullie een veel grotere dosis bezuinigingen hebben gehad dan de VS. Wij hadden een beetje bezuinigingen, jullie heel erg veel.’

  Druk op ECB

  “In de VS had quantitative easing wel enig effect, maar het was minuscuul”
  – @JosephEStiglitz
  De afgelopen maanden is de druk op de ECB om over te gaan tot de opkoop van staatspapier enorm opgelopen. Veel economen en beleggingsanalisten denken dat de centrale bank op die manier de economie uit het slop kan trekken.
  Volgens Stiglitz is de slechte prestatie van de eurozone-economie volledig terug te voeren op het bezuinigingsbeleid. Nóg meer monetair beleid heeft geen nut: ‘ Vergeet niet dat monetair beleid slechts een beperkt vermogen heeft om iets uit te halen.’

  Juncker mag Juncker niet onderzoeken’
  juncker-mag-juncker-niet-onderzoeken
  BERLIJN (ANP) – De Duitse eurosceptische partij Alternatief voor Duitsland (AfD) wil dat de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker zijn functie voorlopig neerlegt. Reden is het EU-onderzoek dat loopt naar Luxemburgse belastingafspraken met grote bedrijven.

  De afspraken stammen in ieder geval voor een deel uit de tijd dat Juncker premier van Luxemburg was. Het is voor AfD-voorman Bernd Lucke onvoorstelbaar dat de regeringsleider niets wist van de hulp die de autoriteiten boden bij belastingtrucs. Commissievoorzitter Juncker moet nu een onderzoek doen naar premier Juncker, aldus Lucke. ,,Dat is een absurde situatie.”

  Er lopen onderzoeken naar Ierland, Nederland en Luxemburg. De landen worden ervan verdacht illegale belastingvoordelen te hebben geboden aan bedrijven. In Nederland deed de Algemene Rekenkamer onderzoek op verzoek van de Tweede Kamer. Nederlandse fiscale regels zijn aantrekkelijk voor grote multinationals, maar Nederland loopt daarmee niet uit de pas met andere landen als het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Luxemburg, concludeerde het instituut.

  © 2014 ANP.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Er lopen onderzoeken naar Ierland, Nederland en Luxemburg. De landen worden ervan verdacht illegale belastingvoordelen te hebben geboden aan bedrijven. heel Nederland zit vol met illegalen toestanden daar worden ze rijk van in hun eigen zak natuurlijk.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Huur een paar Joegoslaven in.

  Like

 4. Bart Lauwaars zegt:

  Ik heb het gevoel dat boos reageren niet goed helpt. Je moet met slimme trucs reageren waardoor het resultaat veel onverwachter is, als je begrijpt wat ik bedoel.
  Ik vergelijk het altijd maar zo:
  Mijn oom vond het helemaal niks dat mijn neef lang haar had en hardrock muziek luisterde. Dus ging hij opmerkingen maken in de trant van “ik knip vannacht je haar af als je slaapt” en “ga toch eens naar de kapper”.
  Totaal averechts effect natuurlijk, want mijn neefs haar werd steeds langer, hoewe hij allang niet meer blij was ermee. Raar? Nee hoor, mijn neef zag ook wel dat het kunstje zijn effect had gehad en dat hem dat lange haar totaal niet stond en dat die leren jas al tijden daarvoor de vuilbak in had gemoeten. Maar hij bleef volharden, totdat zijn pa zweeg over lange haren. Mijn oom ging bijvoorbeeld films opzetten waarbij de hoofdrolspeler een stoere gast was met kort haar. Of hij gaf een cd van een hardrockband waarvan de zanger kaal was of hij wees op hippe kledingadvertenties waarbij de mannen met kort haar gefotografeerd waren, enzovoorts.

  Het duurde daarna niet lang dat mijn neef zijn haren afschoor en voortaan met een kort koppie verder ging.

  Toen had mijn oom zijn zin.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, meneer Brassens, dat is niet zo gemakkelijk. Er zijn enige opties mogelijk: 1. met 100 duizenden optrekken naar DEN HAAG, met rieken, en pek en veren. 2. Massaal op de PVV stemmen in Maart bij de Provinciale Verkiezingen. 3. Een staatsgreep door het leger. Aan alle die opties, zitten voors en tegens. Evident bij optie 1 en 3 zou moeten zijn; dat de SLAAPKOPPEN van KIEZERS in NEDERLAND EENS WAKKER WORDEN. Het systeem van onze huidige democratie, is niet meer van deze tijd, en dekt ook niet meer de lading! Slechts 2% van de inwoners van NEDERLAND is lid van een partij! Een andere optie is nog, het ZWITSERSE MODEL compleet uitvoeren, maar daar zal de politieke elite een stokje voor steken!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Zou er misschien nog een aantal ongeïnteresseerden wakker worden van onderstaand bericht, Tom? Dit was een reactie van iemand op mijn Facebook pagina.

   Waarde kerstpakket komt bij je inkomen net zoals de parkeerplaats bij je werkgever wordt verrekend. Ze weten van gekkigheid niet waar ze het geld vandaan moeten halen. Waar niemand aan denkt is dat Jan met de pet die thans voor €1300 of €1400 gaat werken misschien weleens bruto nét teveel gaat verdienen en z’n toeslagen en subsidies kwijtraakt. Het Haagse geteisem is op duivelse wijze bezig de maatschappij ( dat zijn wij ) verder om zeep te helpen. We kunnen zeggen van IS wat we willen maar die hakken er gelijk de kop vanaf. Onze politici folteren ons tot de dood er op volgt. AMEN.

   COR LAUWERIJSSEN

   Like

 6. Anneke zegt:

  Sleep al het politiek -, financieel -, economisch schorem voor het TUCHT-college. Voor zover dit mogelijk is; denk ’t niet. Justitie zit ook al vastgekleefd aan de NWO-overheersers. Veel rechters zijn zelf dus het spoor bijster!!! ! !!! Bid en blijf bidden voor de WEDERKOMST van onze Messiah!!! ! !!! “Beloofd is en blijft beloofd…..”. De Rechtvaardige Vrede-Vorst zal eens vanuit Sion gaan regeren, met een strakke Hand. Dit wordt een periode van knarssetanden en nagelbijten voor heel wat ellendelingen; voor zover ze mogen overleven. Politieke – en maffia-moorden zullen zeer zeker gaan toenemen, net als nu de zelfmoord-actie’s stijgen. HOPEN en blijven hopen….probeer toch nog ‘iets positiefs’ waar te nemen in dit leven. Denk meer aan het eigen ‘hachie’…laat die duivels maar hun ondergang tegemoet gaan!!! ! !!!

  Like

  • t zal vrnl dat laatste zijn Anneke… ‘het eigen hachie’… en als je ‘en passant’ die duivels kunt helpen op weg naar hun ondergang, dan is dat mooi meegenomen…

   voor de rest is alleen afzetten vh Kabinet mogelijk, maar ‘de Nederlander’ iha blijft toch liever op zijn comfortabele zetel zitten dan dat ie zich verenigt om zijn ‘eigen hachie’ te redden…

   18 maart EN MASSE op de PVV stemmen zou ook helpen alleen zal dat weer niet gebeuren… mensen zijn nogal veranderlijk… need I say more… 🙂

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Toch zal de PVV groter worden Scar. Wat hoop biedt voor de toekomst. Ik ben er inmiddels volkomen van overtuigd dat Geert Wilders de enige redding van Nederland kan bewerkstelligen. Zoals je -van elders- weet na enige (en in mijn visie terechte) restricties mijnerzijds. Geert heeft nog wat mensen nodig die hem behoeden voor aanvechtbare stappen, dat wel. Want er staat één ding vast: De gemiddelde Nederlander is manipuleerbaar. En op alle mogelijke manieren moet voorkomen worden dat zo’n manipulatie plaats vindt. Dán zal de haan uiteindelijk een NEDERLANDSE victorie kraaien.

    Like

 7. Peter Selie zegt:

  Ik ben bang beste Frans, dat je hier aan het verkeerde adres bent. Hier wordt alleen geklaagd, doe ik zelf overigens ook, maar mijn lichameljke toestand is zodanig dat ik na meer dan 40 jaar schrijven aan de overheid en waarschuwingen, helaas(!!) hiet meer kan. Bovendien voel ik me machteloos in deze zogenaamde democratie a la Noord Korea.

  PeterSelie

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peter Selie: 18.04. uur. Dat herken ik helemaal!

   Like

  • Ik begrijp wat je zegt Peter Selie… het tast een mens ontzettend aan, ik strijd ‘pas’ sinds 2001 dus niet te vergelijken met jouw inspanningen en ik ben bij tijde al dood- en doodMOE en voel me gesloopt.
   Maar ik ben nog steeds in staat jouw ‘rolstoel’ te duwen naar waar wij zijn moeten Peter Selie… zodat je ook bij de eindstrijd en de overwinning bent mocht je dat op prijs stellen 🙂 !

   Like

   • Peter Selie zegt:

    bedankt voor het aanbod, maar ik heb nog een goede partner. Overigens zit ik nog niet in een rolstoel, maar lopen gaat eigenlijk niet meer, toch blijf ik kleine afstandjes afleggen, met de stok, dat wel.

    Like

 8. anoname zegt:

  Do the work…
  http://Www.Thework.com
  Schept helderheid en rust.
  Om er dan met goede moed en een heldere blik tegenaan te gaan!

  Like

 9. Anneke zegt:

  Men beseft nog steeds niet dat er al tijden een hyper-actieve verkiezings-/stem-fraude werkzaam is, in onze ‘democratische’ EU-landen??? ? ??? Het woord democratie kan men beter veranderen in DEMOCRATUUR…..”KOM TOCH EENS TOT BESEF, van dit eindeloze bedrog. NIET wij burgers verkiezen / kiezen, maar onze OVERHEERSERS”. De democratie is totaal uitgehold!!! ! !!! En dit al TIJDEN-LANG.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s