Kinderbescherming bezorgd over radicaliserende moslimjongeren

Screenshot_18

(Door: Frank Verhoef)

Steeds meer minderjarige moslims raken in de ban van het gewelddadige islamitische gedachtegoed van ISIS. 

Nederland blijkt een broeinest van islamitisch radicalisme. Volgens officiële cijfers zijn er inmiddels 160 polderjihadi’s afgereisd naar Syrië en Irak. Intussen maakt de Raad voor de Kinderbescherming zich ernstig zorgen over de toename van het aantal minderjarige moslims dat razendsnel radicaliseert en zich wil aansluiten bij de genocidenplegers van ISIS.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kinderbescherming bezorgd over radicaliserende moslimjongeren

 1. Frerik zegt:

  Wie wind zaait zal storm oogsten.

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Goed nieuws. De maskers vallen af. De islamitische beerput gaat open. Het failliet van de linkse multiculturele waanzin wordt zelfs voor de meest hardnekkige wegkijker steeds duidelijker.

  Verder moet je islamieten aanmoedigen om te vertrekken naar IS-gebied. Socialisten mogen ook mee. Wel paspoort inleveren en nooit meer terug. Kunnen wij ondertussen samen met Poetin en Assad de ellende aldaar bestrijden. Win-win!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Om te beginnen moet niet de Kínderbescherming zich ernstige zorgen maken, maar de OUDERS van deze kinderen!! Het is overbekend dat moslim-jongens als godjes worden behandeld, al vanaf zeer jeugdige leeftijd! De ouders corrigeren hun kinderen nauwelijks of niet, dus ze hebben verzuimd hen op te voeden.
  De ouders staan niet oprecht achter een goede opleiding voor hun kinderen (ja, met hun mond uiteraard wel, anders krijgen ze problemen), en spijbelen en frauderen is dan ook aan de orde van de dag. Gevolg: voortijdige schoolverlating (geen diploma) en daardoor moeite met het vinden van werk, zich gediscrimineerd en gefrustreerd voelen, en daarom het verkeerde pad op. De jongeren hangen vele uren per dag op straat rond, en dan ligt het voor de hand dat ze vroeg of laat in verkeerde handen vallen. En dat zouden zomaar ronselaars kunnen zijn, die de jongeren gouden bergen beloven.

  Het is onwenselijk dat onze Kinderbescherming opgescheept wordt met de zorg voor kinderen uit vreemde culturen. Onze overheid moet moslim-ouders duidelijk maken dat kinderen die zijn vertrokken of willen vertrekken richting oorlogsgebied, hun paspoorten ongeldig worden gemaakt en zij hun Nederlandse nationaliteit zullen verliezen als zij terug komen. Er mag geen pardonregeling voor hen zijn. Nederland heeft de dure plicht haar burgers te beschermen tegen tuig wat niet veel fraais heeft uitgespookt in Syrië of Irak. Ze hebben echt geen hulp geboden bij het verdelen van voedselpakketten, zoals ze ons wijsmaken, want daarvoor zijn meer dan genoeg handen beschikbaar in het gebied zelf.
  Advocaten moeten zich al helemaal niet gaan bemoeien met terugkerende jihadi’s en proberen hen vrij te pleiten van schuld, want advocaten hebben geen enkel bewijs dat hun ‘cliënten’ zich niet schuldig hebben gemaakt aan oorlogsmisdaden. En zonder bewijs kan er geen vrijspraak zijn.

  Like

  • Sjaak zegt:

   aar de OUDERS van deze kinderen!! Het is overbekend dat moslim-jongens als godjes worden behandeld, al vanaf zeer jeugdige leeftijd! De ouders corrigeren hun kinderen nauwelijks of niet, dus ze hebben verzuimd hen op te voeden.
   ——————————————————————————————————————–
   EN DAAROM HET HELE ZOOITJE INKLUSIVE
   DE HELE GEITENNEUKERS FAMILIES
   ER-UIT-FLIKKEREN !
   TERUG IN HUN ZANDBAK !

   Like

 4. joop van den heuvel zegt:

  gewoon laten gaan en nooit meer terug

  Like

 5. elisamad2013 zegt:

  De kinderbescherming kan zich beter zorgen maken over de autochtonen kinderen die vanwegen armoede in hun buurt MOETEN wonen!..en die door het brutale gedrag van deze moslimjeugd zeer serieuze beschadigingen kunnnen oplopen ,denk aan bedreigingen en brutale afpersingen op veel scholen….gezien daar het aantal a-sociale allochtonen stijgende is,doen Autochtonen-ouders er goed aan hun blanke kinderen van zulke scholen te halen en de moslims in hun vet gaar te laten smoren!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Gut. De haatkotert gaat op haatonderwijs, naar de haatschool, met de haatbus, naar de basishaatschool. En vervolgens naar het voortgezet haatonderwijs. Sommigen volgen zelfs universitair haatonderwijs. Vrijdag in de haatkeet. Kijkt thuis naar haatzenders. En verbijstering alom; ze radicaliseren!.
  Nooit heb ik de linxe kerk, die ook jeugdzorg heet, gehoord over de hersenspoeling van de moslimkinders. Ook niet over het in model snijden van kindertjes. Ook niet over de haatinternaten. Ze hebben ook deze kinderen laten stikken.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, die 16-jarige ging dan in elk geval n i e t met toestemming van de ouders, want die hebben haar terug laten halen. EN ze ‘zaten in zak en as.’ Goed. Overigens weet je daarmee verder niets over die ouders. Zijn het zelf moslims? Praktiseren ze het geloof? Hebben ze enig idee,van de toon die heerst in de moskee, die ze bezoeken of die hun dochter bezoekt? Het is praktisch altijd hetzelfde liedje: Zulke mensen doen het steeds weer voorkomen alsof zoiets voor hen als een donderslag bij heldere hemel komt, maar zeker bij een 16-jarige, die nog thuis woont, is dat amper voor te stellen; daar moeten signalen aan vooraf gegaan zijn, die niet werden opgepikt. In ieder geval staat voor mij vast: Zolang de omgeving zich, in welke mate dan ook, blijft openstellen voor zoiets als de islam, zal het gevaar van radicalisering op de loer liggen, al vindt men zichzelf nóg zo gematigd. Gematigde islam bestaat so wie so niet, dus zijn de gematigde móslims, zolang ze uit veiligheidsoverwegingen de deur voor diezelfde islam NIET dicht smijten bij voorbaat de zwakkere partij, die overrompeld kan worden; ga daar maar rustig vanuit!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Laat ze a.u.b. gaan, met medeneming als het kan, van de roden en de goedmensen. De islam is het probleem, WIJ kunnen preken zoveel WIJ willen, maar zolang alleen de PVV inziet wat de ISLAM is, een perfide helse IDEOLOGIE, schieten WIJ er voor geen meter mee op. O ja, en die ouders, tja, die trekken natuurlijk weer de kaart van “het ligt niet aan ons”, net als de leiding van de moskeeën!

  Like

  • Maria zegt:

   idd LAAT ZE ALLEMAAL VERTREKKEN!!! bende hypocrieten van de kinderbescherming en reis ineens mee met hen en ga daar uw zever verkopen, 5 min later rollen jullie kopjes van degene die waar jullie je zo bezorgd om maken, ziekelijk is deze organisatie degoutant ziekelijk!!!! laat ze vertrekken van thuis uit is de HAAT ingelepeld!!! maar daar zijn ze te blind en te stom voor!!! vertrekken en vertrek mee en wij sluiten dan onze grenzen!!!

   Like

 9. Voor mij hoeven ze het niet op te lossen,als ze maar zorgen dat dat tuig niet meer terug kan komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s