Libische rekruten Engeland uitgetyft na Rape Spree

Screenshot_1

(Door: Spartacus)

Je bevrijdt een land van een kinderneukende dictator, je pompt er miljoenen aan belastinggeld in en biedt vervolgens aan Libische troepen op eigen bodem op eigen kosten te trainen opdat deze soldaten een veiliger Libië kunnen creëren. De handgeselecteerde Libische rekruten wilden hun dankbaarheid aan dit ruimhartige gastland kenbaar maken, en besloten hiertoe hun gekoesterde islamitische strijders-traditie van groepsverkrachtingen, willekeurige geweldplegingen en diefstal in te zetten. Elf rapes in negen dagen, waarvan een van de slachtoffers een jonge man was. Het lijkt wel een recordpoging. Wellicht houden de Libiërs een soort rape-a-thon en moeten de resultaten van de teams die getraind worden in de VS en Italië nog binnenkomen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Libië, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Libische rekruten Engeland uitgetyft na Rape Spree

 1. Tom Hendrix. zegt:

  O, maar dat staat allemaal in hun gruwelijk sprookjesboek, de koran. ” Een volk dat voor korannen zwicht, zal meer dan lijf en leden verliezen, dan dooft het licht, dan dooft het licht…”. Vrij naar H. Randwijk-Verzetsheld. Oplossing voor steeds weer de islam is, weg met de islam uit heel Europa om te beginnen!

  Like

 2. Future Child zegt:

  Wanneer leert het Westen dat je deze lui niet hier na toe moet halen. Zelfs niet als touristen.
  We hebben genoeg aan ons eigen tuig (de demmink’s van de westerse wereld, de incest, en thailandrapist), we hoeven geen groter probleem te hebben. Onze eigen rommel op ruimen is al een behoorlijk klus. Maar met handleiding koran, hadith, etc. hebben moslims potentieel jongens- en meisje verkrachting allert. Het is een feit dat kinderporno in moslim landen het meest wordt gedownload (als ook Vietnam).

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik zei het toch ook al eerder: Ze hadden die Khadaffi net zo goed kunnen laten zitten:
  Klootzakken blijven het tóch en onder zijn bewind waren althans de vrouwenrechten beter gewaarborgd dan onder de moslimbroederschap.
  Dat hou je nu eenmaal: Islam, zeker ‘zuivere’ islam is ALTIJD het eindstation!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Spartacus geeft zelf al een afdoende verklaring voor de misdragingen door militairen uit het gelukzalige rijk waar de religie van de vrede heerst!
  ”Het kan niet anders dat er aan hun zijde een zeer diepgewortelde en doorleefde minachting tegen niet-islamitische samenlevingen speelt, anders krijg je dit gedrag gewoonweg niet gedaan.”

  Precies, Spartacus!
  Verder uitleg is eigenlijk niet nodig. Minachting, dat is wat de ware gelovige voor de ongelovigen voelt en het de politieke correcte zeepbel denkers in Westen nemen prachtige gekleurde samenlevingen waar en denken tegelijkertijd dat wij erg moeten oppassen dat wij niet op de gevoelige teentjes van de ”gelovigen” moeten gaan staan. Zij moeten niet het gevoel krijgen dat ze gediscrimineerd worden.
  Ik vraag mij echter af: wie van de twee heeft nu ECHT de neiging om te discrimineren : de ware gelovigen, die zich superieur achten of de zogenaamde ongelovigen die zich in het algemeen erg inspannen om het de ”gelovigen” zo veel mogelijk naar de zin te maken?

  Is verkrachting een teken van respect? Of diefstal? Of geweldpleging tegen politie, hulpverleners, of zo maar een willekeurige passant op straat een teken van respect of empathie?
  Is het afdwingen van gescheiden zwemmen een uiting van respect voor de cultuur en leefgewoonten van een land? En wat dacht je van het beledigend naroepen van vrouwen, of provocerend door je kledij laten zien aan de bevolking hoe anders jij wel in het leven staat?
  Is het opeisen van het recht dat op ELKE school de islam moet worden uitgelegd een teken van respect, of erkenning van de gelijkwaardigheid van niet-islamitische opvattingen? Ik vraag mij namelijk ALTIJD af hoeveel ruimte christelijke predikers krijgen om op islamitische scholen het christelijke geloof te propageren..
  En zo kan ik wel even doorgaan..

  Alleen een dhimmi die zich BIJ VOORBAAT al heeft ingesteld op een toekomstige overheersende rol van de islam, heeft zich- juist door die zelf bewerkte geestesgesteldheid- al zodanig in het stof gebogen dat elk signaal van een niet mis te verstane geringschatting voor de waarden van ONZE maatschappij uit de islamitische hoek, de gewoonste zaak van de wereld wordt.

  ” De tijden en de maatschappij zijn veranderd.Het is niet anders.Wij moeten er maar het beste van maken..” Het credo van de overwonnene, die al collaborerend met ondermijnende krachten in leven hoop te blijven….
  De westerse bevolkingen veranderen in meerderheid in laffe aanpassers, zelfs in hun eigen landen.
  Ik vervloek de politieke elites die dat hebben bewerkstelligd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Henk, omdat je onder andere die vraag stelde of verkrachting een teken van respect was:
   We hebben minstens één goedmenschelijke verklaring bij de hand die beide elementen met elkaar tracht te verbinden:
   Die van journaliste Joanie de Rijke, die toegaf, gegijzeld en verkracht te zijn door de Taliban, maar er aan toevoegde, ‘toch met respect door hen behandeld te zijn, want ze kreeg nog thee met koekjes óók.’
   ( De uitspraak werd door Geert in de Kamer gehekeld wat hem kwam te staan op een verontwaardigde uitbarsting van het Famke Femke Halalsema.)
   De vraag is nu: Puur-koppige goedmenschelijkheid of ordinair Stockholm-syndroom? Of een combinatie van beide?

   Like

   • Henk.V zegt:

    Een combinatie van beide, Theresa, omdat -WAT ER OOK GEBEURT- de multiculturele droom moet worden nagejaagd waarin iedereen van de ander houdt en eigenlijk ook het zelfde denkt. En voor de instandhouding van die illusie moet men voorbijzien aan Alles wat met de droom conflicteert, dus de islam zal STEEDS gescheiden worden van elementen die aantonen dat de droom niet deugt.

    Er is een typische bijproduct ontstaan in het linkse denken: aangezien alles min of meer op hetzelfde neer komt en iedereen hetzelfde wil : de NOODZAAK van een pittige, kritische discussie tussen diverse partijen is weggevallen..En omdat Links geen serieuze discussies (met ons) meer wil praat iedereen de ander gewoon na en loopt men qua denken massaal in de pas, net als in een dictatuur..
    Wanneer wij iets uiteenzetten zal links doorgaans met standaard kreten en verdachtmakingen reageren om ons tot zwijgen te brengen.
    Het zelfstandige denken is daar uit de mode geraakt.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Het is wie water naar de zee dragen !
  Moslims uit Europa eruit flikkeren en de rust keert weer terug !

  Like

 6. Benesha zegt:

  En dat allemaal omdat Khadaffi in de ogen van de Westerse dictators té goed was voor zijn volk en een zware minachting had voor de mensenhatende elite in het Westen. Wie het verhaal van Libië tijdens het era Khadaffi als welvarendste land van Afrika met zowat het meest sociale beleid ter wereld een beetje kent, die begrijpt waarom de mafia elite van bij ons met en op instigatie van zijn duivelse meesters van over de plas, dat land in puin hebben gelegd. Het land was een voorbeeld dat men absoluut niet verspreid wilde zien. Was Khadaffi een heilige? Wellicht niet, al weten we tot wat westerse propaganda in staat is als het op minder volgzame staatshoofden demoniseren aankomt cfr Putin.

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. Benesha, maar de oorzaak van het regiem Kadaffi omverwerpen was: Dat hij van de Dollar af wilde en ging overstappen op de Euro. Elk land dat zijn olie niet meer in Dollars wil afrekenen is aan de beurt bij de V.S. En de Sukkels van de EU steunen de V.S. omdat ze achtelijk zijn.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Benesha: 10.40. uur. Zo is dat! Khadaffi moest weg, omdat hij het langer verdomde dollars aan te nemen, voor de olieleveranties. En dom was Khadaffi wat dat betreft zeker niet. Hij had goed oor hoe vuil de VS politiek en de olieconcerns waren, en wenste een ander betaalmiddel.

   Like

 7. Martha N zegt:

  Het is hun cultuur, ze weten niet beter… Straks weten wij ook niet beter, wij moeten ons aanpassen aan de cultuur van anderen immers!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Kan Cameron niet zijn kindjes aanbieden, Aicha was ook al op tijd beschikbaar voor de profeet.
  O, wacht even dit is niet de vredelievende islam ………….en oh die is ook nergens te vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s