Zwarte Pieten bewapend bij intocht Sinterklaas

Screenshot_2

(Door: Tobias den Hartog en Eefje Oomen)

Sinterklaas krijgt tijdens de Nationale Intocht komende zaterdag in Gouda speciale undercover-pieten mee. Het gaat om agenten van speciale aanhoudingseenheden die vermomd als Zwarte Piet Sinterklaas moeten beveiligen. De politieagenten worden bewapend, maar wel zo onopvallend mogelijk.

De maatregel is een gevolg van de felle zwartepietendiscussie van de afgelopen tijd, verklaren bronnen binnen de politie. Er wordt sterk rekening gehouden met een botsing tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. In Gouda komt zowel de groep ‘Pro Zwarte Piet’ als de groep ‘Kick Out Zwarte Piet’ bijeen. De zorg van de politie ligt bij de 50.000 toeschouwers die worden verwacht, onder wie uiteraard een enorme hoeveelheid kinderen.

Lees verder>>>
(h/t Jan)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zwarte Pieten bewapend bij intocht Sinterklaas

 1. elisamad2013 zegt:

  In alle steden waar ellende komt mag NOOIT MEER een intocht komen van Sinterklaas en ook géén pieten of ze nu zwart of geel zullen zijn met regenbogen of strepen,Want dat WIJ en onze hele cultuur onszelf moeten laten ondersneeuwen door een handjevol oproer kraaiers komende uit andere gebieden DAT is TÉ gek weg met hen,de gemeentes moeten ipv zich aan te passen zoals Dieuwertje in her regenboog journaal iins voor ons land opkomen ipv deze haatzaaiers te laten deammen ..en nog toegeven ook! BAH NEDERLAND hoever wil je gaan met dit ” weg met ons “gedrag?

  Like

 2. Future Child zegt:

  Alkmaar is adviseer jullie. Ga niet naar de optocht. Die kindertjes raken helemaal van de slag. Gele pieten die pepernoten geven. En zwarte pieten die geen pepernoten gegeven, bewapend zijn en streng kijken. Wat een kutland zijn we aan het worden, met ons godverdomme aanpassen.

  Raymann had ook zo’n anti-zwarte piet filmpje gemaakt. De hypocritische psycho. Raymann is/was een crimineel. Hij gaf zelf in een interview toe dat hij poging tot moord had uitgevoerd (iemand met een geladen pistool tegen zijn hoofd), loopt godverdomme als een vrouw (een lelijke en neppige vrouw) waar de vrouwen over belediging kunnen zijn, en dat trekt die zijn muil open tegen zwarte piet. Waarom niet sinterklaas, dat is de witte man die ze werkelijk haten. En ook Sunny Duffe Kroes, is ook anti zwarte piet, als die jongen die lelijke muziek niet had dan was die pooier geworden.Ook die Anusma Nzuma (Stein), Hilversum hoer, met nep accent, en zus van Raymann, want een ongelofelijk lelijk wijf). De lijst gaat door, met Nederlands ” schoon” volk.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  De tolerantie komt maar van een kant. Van de Nederlanders.
  Het enige dat de allochtonen van ons waarderen is onze tolerantie en centen, want voor de rest kunnen we de boom in.

  Like

 4. Benesha zegt:

  Als er geen zwarte Pieten meer mee mogen doen als hulp van de Sint, moeten diezelfden die ons van onze cultuur beroven dan niet gaan schreeuwen dat dit racisme is ? Want De Sint mag/wil geen zwarten meer aannemen als knecht. Dat ruikt naar racisme op de arbeidsmarkt. Alle gekheid op een stokje. Ze zijn in Nederland helemaal gek aan het worden. Verdorie toch. Ook als Belg heb ik daar moeite mee. Zo jammer voor jullie/onze gezamenlijke tradities. Nederland moet massaal winkels, TV zenders, optochten etc., die meedoen aan deze cultuurvernietiging boycotten. Kom desnoods uit protest allemaal naar België om de aankopen te doen, kom naar Antwerpen als de Sint toekomt. Protesteer tegen jullie regering die jullie autochtonen als tweederangsburgers beschouwt.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  NEEEE ! We moeten in groepen en met kamera bewapend
  dit smerige antie-zwarte-pieten allochtonen theater met livecam
  alles vasthouden ! Aansluitend kunnen we ook suksesiv met de
  voorbereidingen met de beweismiddelen een aanklacht indienen !
  Terugwijken voor een paar nietintegreerde randdebielen ?
  NU EERST RECHT ! Of kennen jullie de spreuk niet die zegt:
  Je geeft ze een vinger, en ze nemen de hele hand !
  Ze hebben door hun vieze gore vuile achterbakse manier
  hun ware gezicht laten zien ! Eerst hebben ze tientallen
  jaren meegeviert en dan komen ze uit heiteren hemel
  met een slavenverhaaltje !
  En nu staat opeens alles wat zwart is op de proefstand !
  Het enige wat ze hiermee bereikt hebben dat uit een
  eeuwenoud kinderfeestje nu een rasictische uiteenanderzetting
  nodeloos krieert is !
  NOU DAT KUNNEN JULLIE HEBBEN !
  FLIKKER MAAR OP UIT NEDERLAND
  WANNEER HET JULLIE NIET PAST !
  En neem de vuile gore linksversifte
  werkeloze parasieten maar mee naar jullie
  herkomstland waar melk en honing vloeit !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Deze idiote ellende was toch voorspeld?
  Nog even, en onze cultuur en tradities zijn niet alleen verdwenen, maar ook vervangen door de achterlijke gewoontes van de islam.
  Stelt u zich eens voor: ALLEEN maar termen als: allah, mohammed, 72 maagden, koran, sharia, halal, een verziekt straatbeeld vol islamieten in ‘klederdracht’, heel veel moskeeën MET jengel-jank vanaf de minaretten, angst, dood en verderf en dat vreselijke agressieve apen-gebrul overal!

  En dit alles ‘geheel belangeloos’ voor u verzorgd door uw ‘regering’!!!

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  De Sint in een kogelvrij vest omringd door bewapende arrestatie Pieten. We staan er weer gekleurd op. Doe eens normaal man. Fijn weekeinde allemaal.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Hoe is het mogelijk, dat een typisch Hollands kinderfeest, om zeep geholpen is door een handjevol mensen die hier genadebrood eten, want bijna allen krijgen een uitkering of subsidie.
  Wie heeft dit ooit kunnen denken. Wij worden voor de zoveelste keer beschuldigd van discriminatie, terwijl de enigste die werkelijk discrimineren de buitenlanders zijn!
  Vinden ze het nog raar ook dat we buitenlanders nu zat zijn!
  Wie heeft ooit gedacht, dat de intocht van Sinterklaas en zijn Piet onder gewapende begeleiding moest gaan?
  De regering is hier dik schuld aan. Deze had vorig jaar al in moeten grijpen. Sinterklaas en zwarte Piet behoren nu eens bij ONZE cultuur, we buigen ons al genoeg voor de culturen van tig vreemdelingen die hier binnen zijn komen vallen.
  Maar ja, wij zullen wel weer in moeten leveren ten gunste van vreemdelingen.
  Onze regering is niet van deze wereld en zeker niet voor Nederland en behoud van onze eigen cultuur. We hebben allemaal de kans gehad tegen de EU te stemmen, maar het gemak dient de mens.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  En dat allemaal door de uitkering trekkende Zwarte Zeurpiet die zo nodig een kinderfeest moet verpesten om te kijken of er nog geld te halen valt omdat z’n Betovergrootouders slaaf zijn geweest.
  Trap toch eens al cultuur verziekers het land uit !!!!!!!

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Wat word ik hier doodmoe van. Steeds meer van ONS CULTUURGOED wordt ONS ontnomen. En dat allemaal met medewerking van de RODEN en de GOEDMENSEN. WEG MET ONS! Dat is het adagium van deze landverkwanselaars en huichelaars!

  Like

 11. Cathja zegt:

  WIJ, de échte Nederlanders, worden gediscrimineerd! Vele decennia lang hebben we met zeer veel plezier onze Sinterklaasfeesten gevierd, zónder dat er ooit een wanklank te horen was!
  Sinds we de grenzen ontsloten hebben, en we de ‘zegeningen’ van andere culturen mogen ervaren, wordt onze mooie jaarlijkse traditie stap voor stap om zeep geholpen, en ja, ook autochtone Nederlanders hebben hier schuld aan! Dat zijn de zogenaamde ‘correcten’, die vinden dat je anders denkenden niet voor het hoofd mag stoten. Ze vergeten dat die ‘anders denkenden’ uit eigen vrije wil hier naar toe gekomen zijn, en nu een eind willen maken aan heel veel dingen die ons dierbaar zijn!
  ‘Leuk hè’, dat er gewapende pieten bij de intocht van Sinterklaas aanwezig zijn? Dit was eerder toch nooit nodig? Iedereen was altijd in een vrolijke stemming, en de intocht was jaarlijks één groot feest!
  Maar op een dag moest hier en daar opeens ook het kruis van de mijter van de Sint vervangen worden door ‘iets anders’! Ja, want er waren mensen die zich gekwetst voelden door dat kruis! Hoe gek kun je het bedenken?
  Sindsdien is het van kwaad tot erger gegaan, en we hebben het eind van alle ellende echt nog niet in zicht. Wat we nog over hebben is ons Kerstfeest, maar daarover zal ook wel weer de nodige deining gaan ontstaan. Kijk naar de Kerstmarkten in Duitsland bijvoorbeeld.
  ALLES, maar dan ook álles wordt ons afgepakt! Stelletje kl**tzakken!!

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Vroegah had Zwarte Piet een roe thans een assault rifle met een roe houd je de wind er niet meer onder bij de hedendaagse kleuters (die zijn allemaal gehard door jarenlang spelen van GTA) inch olla hebben we in de toekomst Sinterklaas en zijn 72 maagden. Weg met ons! Houd zee! /sarc off /cyn off /radicalisering on Zwarte Piet-haters en racisme-brullers sterf toch lekker allemaal met je bek open!

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Zou Geert dit jaar voor Sinterklaas spelen?

  Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  Laten we hopen dat de nijvere zwarte pieten een hoop klaag -en vernielpieten gaan omleggen. Opruimen dat afval dat de Nederlandse kinderen hun mooie Sinterklaasfeest probeert kapot te maken.

  Like

 15. Sylvia Groot zegt:

  “In Gouda komt zowel de groep ‘Pro Zwarte Piet’ als de groep ‘Kick Out Zwarte Piet’ bijeen.”

  So what??
  Laten die 2 groepen elkaar maar treffen.
  Hopelijk dat de oorpronkelijke Nederlanders eindelijk eens massaal hun tanden laten zien daar in gouda; desnoods gepaard met vuisten waarin een stevige roede.
  De Zwarte Pieten-haters zijn eigenlijk niets anders dan blankenhaters (racisten pur sang).
  Ze zijn zowiezo een rottige kleine minderheid die zoals gewoonlijk zonder inhoud met hun bekende grote bekken om aandacht bleren. Die aandacht wordt hen graag gegeven door de huichelachtige media die de verborgen agenda van de EU volgt: geen eigen culturen maar een grijze europeaanse eenheidsworst.
  Zonder de overdadige aandacht van de media voor de kleine groep zwarte grootbekken, was het niet nodig geweest om ons cultureel erfgoed te verdedigen.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik zal hier vel en precies zeggen waar het op staat:
  Al die z.g. anti Pieten zijn meestal uitkeringstrekkers van ons sociaal systeem, maar dat is nog niet genoeg, ze willen ook nog Nederland naar hun hand zetten, ze willen de baas worden, dat krijg je als je de hele dag geen fluit te doen hebt. Dus nu wordt zwarte Piet verbannen. Wie denken zij wel dat ze zijn? Buiten ons uit, ook nog praatjes?? Pikken wij dat? Nou, ik niet, ik weiger verder te betalen aan al die uitkeringen, en dat zal ik de belastingdienst ook laten weten. Uitkering of Zwarte Pieten!!! Kies maar. Opdonderen allemaal, ik ben het goed zat, meer dan dat, als ik die rotssmoelen zie denk ik: daar betaal ik belasting geld aan, zij zitten op hun kont en ik werk.

  Like

 17. Avidia zegt:

  vel is fel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s