Abu Hattab, 13 jaar: “Ik houd van de Islamitische Staat, omdat ze de ongelovigen doodt.”

Screenshot_7

(Vertlaing: delamontagne)

Het BBC-team, waaronder journalist Mark Owen, wordt hartelijk verwelkomd in de huiskamer van een Turkse familie in het zuiden van Turkije. De zoon van 13, al een echte jonge adolescent, haren in de war, glimlachend, draagt een grijze trui. Maar voordat het gesprek zal beginnen, verdwijnt hij naar de buren om terug te komen in een bivakmuts en verder in militaire uitrusting. Hij wil dat ze hem “Abu Hattab” noemen. Geboren in Syrië heeft hij al ervaring als “Jihadistje” verworven in een groepering met aspiraties van de Marokkaanse “Sham al-Islam”. Maar nu wil hij de “heilige oorlog” verder voeren bij de groepering de Islamitische Staat. En het is zeker niet zijn moeder die hem zal tegenhouden.

“Ik houd van ISIS, omdat zij de sharia overal zal vestigen en alle ongelovigen zal doden, de niet-soennieten en zij die de islam hebben verlaten”, biecht hij op aan de Engelse journalist. De mensen die door ISIS zijn vermoord, zijn Amerikaanse agenten. We moeten ze onthoofden, zoals Allah in de Koran heeft bevolen.

“De krachten van het kwaad”

Op dit moment  woont zijn familie in Turkije. Zou hij hier een aanslag willen plegen, of in Groot-Brittannië bijvoorbeeld?

“Groot-Brittannië moet worden aangevallen, omdat het lid is van de NAVO en tegen de
Islamitische Staat is”, zegt hij, “maar we zullen degenen die vóór ISIS zijn niet doden. Als ze me zouden vragen om Turkije aan te vallen en me het  heilige bevel geven, zal ik dit doen. Binnen korte tijd zal het afgelopen zijn met het Westen.”

Thuis leiden hij en zijn moeder, die Fatima wil worden genoemd, een vroom leven. Ze besteedt veel van haar tijd aan het bestuderen van de koran en geeft toe heel veel sympathie voor de militanten te hebben.

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

105 reacties op Abu Hattab, 13 jaar: “Ik houd van de Islamitische Staat, omdat ze de ongelovigen doodt.”

 1. Anoniem zegt:

  Vreselijk, zo jong en dan al zó gehersenspoeld!!! Die moeten ze naar een gesloten inrichting o.i.d. sturen en snel!!

  Like

  • Maria zegt:

   die zijn allemaal van thuis uit zo gebrainwasht zit in hun DNA enkel uitroeien kan je doen, dat krijg je er niet uit niet genezen NIETS, is 1400j hun motto die islam

   Like

 2. Wans Horst zegt:

  Zo’n 13-jarige doet alleen stoer omdat hij gehersenspoeld is met de onhebbelijkheid van de islam. Als hij onder deze ideologische invloeden blijft staan zal hij gaan doen wat hij zegt te gaan doen, Dit zijn geen uitzonderingen. Ondertussen vraagt postbus 51 ons, met subsidie natuurlijk, om extra tolerant te zijn voor dit soort lui en schilderd het CDA hen af als slachtoffers in de speech die Buma gisteren gaf op het partijcongres.

  Like

 3. Cathja zegt:

  De lust tot moorden zit ook al diep in dit snotjoch van 13..! Maar wat wil je ook met een moeder die sympathie heeft voor de militanten? Ik zou dit kind het liefst z’n armpjes en beentjes breken! Wie denkt hij wel dat hij is?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het is goed, dat dat godvergeten lefgozertje m i j niet voor zich had, want ik had me zeker niet kunnen beheersen.
  Oké, als zijn vrome moeder dan toch geen bezwaar heeft: Laat ‘m alsjeblieft naar IS gaan, de Jihad in, en binnen de kortste keren sneuvelen; weer een etter minder!
  Ik heb nog een ander voorstel: Zullen wij ook maar eens een paar steile gedragsregels invoeren?
  Deze bijvoorbeeld: “Iedereen, die lovend over de jihad of over het invoeren van de Sharia spreekt in het bijzijn van een Westerling, en dan in het bijzonder van een Westerse VROUW maakt zich schuldig aan ernstige schoffering.”
  Wat vinden jullie ervan?

  Like

 5. En daarom,hoe hard ook,heb ik er geen moeite mee om ze van jong tot oud te zien sterven!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Yvonne, ik ben van het idee afgestapt dat ik hard zou zijn (geworden!) door dit en zo ontzaglijk veel krankzinnige zaken en gebeurtenissen meer.
   Mijn standpunt is -noodzakelijkerwijs! en zeker niet plotseling- geworden: Dit betreft geen mensen, maar gevaarlijke beesten in mensengedaante die zich hebben ingedrongen -en zich steeds méér indringen- in een maatschappij waar ménsen leven die in snel toenemende mate aan zeer ernstige gevaren bloot staan.

   Deze beesten ‘temmen’ (tot rede brengen) is bij herhaling onmogelijk gebleken. Ze ‘vangen en opsluiten’ is, door hun massale aanwezigheid in de wereld, eveneens onmogelijk. Daarom ben ik voor de enig mogelijke oplossing: uitroeien. Met de krankzinnigen van IS gebeurt dat al een beetje, maar in mijn ogen in zeer onvoldoende mate.

   Wat gedaan moet worden, moet worden gedaan, ook en zelfs al stuit het me tegen de borst. Doet men niets, dan is het met de categorie ‘normale mensen’ afgelopen. De enige keuze die we dan zouden hebben is de dood, of meegaan in de krankzinnigheid.

   Het zou daarbij nog wel eens zo kunnen zijn, dat veel van de ‘eenvoudige’ islamieten die in de islam-doctrine gevangen zitten, na het definitief uitschakelen van in ieder geval het gros van de voornoemde beesten, blij zullen zijn hun vrijheid te hebben herkregen.
   Hoewel je dat nooit van tevoren kunt weten gezien de heftigheid en de langdurigheid van hun hersenspoelingen.

   Like

 6. r zegt:

  Er worden ouders voor verwaarlozing en mishandeling uit de ouderlijke macht ontzet.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Van kleins af aan worden de jongens al boven hun moeders autoriteit geplaatst, hierdoor kunnen moeders geen enkele opvoedkundige correcties/adviezen aan de zoons meegeven. De moeders worden dan ook behandelt door de mannelijke familieleden, als een persoonlijke slaaf. Die niets in te brengen heeft of iets zelfstandig mag doen. De islam is een pure mannenwereld, alleen zij mogen beslissingen nemen. Vrouwen die niet gekleed zijn volgens hun voorgeschreven wetten, zien zij als vogelvrije seksslavinnen, waar zij alles mee mogen doen, wat zij maar willen. Door dat in de puberteit deze jongens ook nog eens alles zelf beter denken te weten, dan hun vaders. Zijn deze jongens die meestal voor gal en rat opgegroeid zijn al levensgevaarlijk. Als zij enkel en alleen maar de koran als geleide erkennen. Dan interpreteren zij deze teksten dan ook letterlijk als de enige waarheid. Dan is iemand onthoofden omdat hij/zij ongelovig zou zijn een plicht van Allah’s wil, omdat dit zo wordt beschreven in de koran. Plus dat deze jongens altijd in groepsverband leven en elkaar nog eens ophitsen van hun manlijkheid en stoerheid willen laten zien aan elkaar, dit verstevigd hun rechtvaardigheid van hun geloofsovertuiging.
  Ook zijn zij zeer gevoelig voor de preken van de imams, die namens de koran spreekt.
  Deze imams kunnen deze jongens als ware als gevechtsmachine inzetten, waar ook ter wereld en alles in naam van Allah of de profeet Mohamed. (daarom mag dan ook niemand de islam bekritiseren vinden zij, want de islam staat boven alles en iedereen) Deze jongens zien dit niet als iets kwaads of iets misdadigst in, enkel een gehoor aan geven wat de imams van hun verlangt, want hij praat immers namens de koran/Allah. Dood gaan op het slagveld wordt gezien als een eer om voor Allah te mogen sterven en je wordt geroemd in je familie als een ware martelaar.
  Een heldenrol krijg je dan.

  Voor het westelijke denkbeeld is dit niet te bevatten, mede doordat onze gedachtegoed heel anders in elkaar steekt, waar de vrouw en man op de zelfde machtslijn staan. Daar dat wij wel opgevoed worden en hoe we moeten gedragen en leren, wat goed en kwaad is. En dat kinderen onder de autoriteit staan van hun ouders c.q. overheden. Daar de individu hier in het westen enigszins alles zelf mag beslissen hoe hij/zij wil leven.
  Dan valt ook direct op hoe linkse goedmensen eigenlijk zijn, want die willen de moslims constant in de watten leggen, kosten wat het kost. Het zijn gewoon ordinaire landverraders, die liever hun eigen bevolking verraden om zo te hopen dat zij gespaard worden, als de moslims voor het zeggen krijgen hier. Dan kunnen we ook de enorme asielzoekersstroom naar Europa niet meer zien als zielige vluchtelingen, maar echt als een ware invasie van de islam. We zijn al zo ver, dat ons onderwijs met rasse sprongen achteruit gaat, dat de criminele misdaad met grote sprongen omhoog schieten en de aanrandingen niet meer te tellen zijn, die door deze islamieten gepleegd zijn. Ons hele land is al min of meer ten prooi gevallen door de islamieten en het wordt met de dag erger. De politiek en de media zijn al bekeerd tot deze islam, want ze propageren constant pro-islam. De sociale verzorgingsstaat is al helemaal uitgehold, door deze islamieten mede dank aan de linkse goedmensen. De autochtoon wordt financieel helemaal uitgeknepen om deze islamieten maar te kunnen voeden met alles en nog wat. Als een autochtoon maar iets richting deze islamieten zegt, wat niet gewaardeerd wordt, is die autochtoon direct een racist en moet omgebracht worden of rechterlijk vervolgd worden. Ja, zo erg is het al gesteld voor de oorspronkelijke bewoners van dit land, die het generaties lang hier opgebouwd hebben.
  En nu door de goedmensen en de islamieten in een rap tempo dit vernietigen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Dit zijn geen mensen…Geloof me.
  En Nederland zit er inmiddels vol mee.
  Vergeet die extra “Handen aan het bed”.
  Want als ze aan je bed staan ,is het om je kop af te zagen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jade,
   zou u zo’n voddenbaal aan uw bed willen hebben? Ik niet! Ik zou bang zijn dat ze gif in mijn medicijnen zou stoppen!

   Like

   • Jade zegt:

    Natuurlijk niet, beste Cathja…
    Als het aan mij lag, liepen ze allemaal weer in de woestijn rond.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik kreeg er ooit één bij de Maatschappelijke hulpverlening door mijn strot geduwd; dat was al erg genoeg!
    Prompt besloten, dat ik dàn de boel zelf wel weer op de rails zou krijgen!
    Aan mijn lijf (hier: problematiek) geen islamitische fratsen!

    Like

 9. Giny zegt:

  Kan me nog goed voor de geest halen in de periode dat Balkenende de moslims bezocht!
  Stond zo’n klein snotjongetje voor de camera met een gebald vuistje te schreeuwen!
  “Over tien jaar zijn wij hier de baas” De tijd schiet al lekker op!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Giny,

   weet u ook nog óf en wát Balkenende tegen dat joch heeft gezegd? Ik hoop niet dat hij een soortgelijk antwoord heeft gegeven als Donner, die vond dat de sharia in Nederland ingevoerd zou moeten worden, mits dit op ‘democratische wijze’ zou gebeuren. Nou, er zijn al verschillende Nederlandse gemeenten waar de blanke Hollander vér in de minderheid is. Dat schiet inderdaad al lekker op!

   Like

 10. Maria zegt:

  en die Britten zwegen en keken ernaar 😦

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het lijkt me niet bevorderlijk voor de gezondheid om bij iemand die zich zo duidelijk wil profileren als iemand die hij gewoon niet is, omdat zijn voorbeelden dat ook doen, een bijzonder onzeker iemand dus zonder enige wasdom, opmerkingen te plaatsen die afkeurend kunnen worden opgevat. Deze jongen is dankzij zijn omgeving een met haat gevulde tikkende tijdbom.

   Zoals Qvic al schreef kunnen de moslimmannetjes eigenlijk niet anders dan hol en leeg blijven, omdat iedere begrip van de gevoelswereld zoals die door vrouwelijke invloeden tot stand behoort te komen, althans in het feministische Nederland, waarover de wereld altijd lyrisch is of was, werkt(e) dat zo,

   Like

   • Maria zegt:

    heb op 3 wereld continenten gewoond… enkel en alleen in het westen krijgt de islam voor elkaar door de socialisten en zwijgen van bevolkingen zodat ze uiteindelijk alles zullen overnemen hier 😦 dit bestaat niet in Oostblok, China, delen van Azië want die vreedzame Bhoeddhisten slaan letterlijk aan het moorden op de islam zelfs de zuiderse EU landen staan op en meer en meer groeit het verzet daar anti islam..
    Enkel en alleen in het westen staat de burger ernaar te kijken en dat was het, daarom dat die islam nu aan sneltempo hier binnenkort alles zal overnemen, het is te laat want ze zijn met een verpletterende meerderheid hier!!! ong 52 miljoen in west EU landen geen haartje wordt hen in de weg gelegd… neen de politiek EU zorgen ervoor dat de meest barbaarse burgeroorlogen hier gaan uitbreken waar de westerling NIET tegen opgewassen is, zij die islamieten zijn allen reeds op trainingskampen geweest om guerillia style oorlog te voeren hier, de westerlingen legerdiensten afgeschaft, ongewapend lam geslagen door de MSM in samenwerking eigen politiek en EU…
    Die islamieten lachen zich krom met een westerling hebben allemaal hun bolwerken hier in het westen kunnen oprichten en wachten nu enkel op het signaal op tot open oorlog te beginnen tegen die Westerling… want wees eerlijk als die moordmachines tesamen opstaan gewapend en al wat kan en zal de autochtone westerling kunnen doen???
    De banden met Rusland ivm met oekraine zijn volledig doorgeknipt, op enige steun van Putin nooit ooit rekenen want de Russen bezien westen als Nazi’s en de vriend van de islam…. die bilderberggroep heeft beestig zijn doel bereikt met oekraine waardoor Putin totaal zich afkeert van west europa en niets maar dan niets hulp zal bieden, joegoslavie heeft de EU ook totaal vernield platgebombardeerd, dan Griekenland Spanje en Italie economisch vernield, want iedereen MOEST van de bilderberggroep tot het vierde rijk toetreden of dat nu realistisch was of niet, de wurggreep dat de EU op de landen heeft, hitler zou er jaloers op zijn geweest 😦 😦 ..
    Dan Israel zo verraden het christendom zo verraden pro islam….

    een ieder buiten de EU ziet in en weet welke horror oorlogen het westen staan te wachten met die islam hier, en de EU bilderberggroep zal gretig aan de kant staan van de islam net zoals ze nu openlijk al haar burgers ACHTER de islam zetten…
    En dan te bedenken dat de bilderberggroep opgericht is jaren 1950 door papa bernard beatrix die zelf huwde met een nazi “claus” …
    onvoorstelbaar wat jullie koningshuis het westen heeft aangedaan, maar vooral zijn eigen Nederlander…

    je een hebt PC google erop los alle info bestaat over de Bilderberggroep, waanzin dat sommigen blijven weigeren dat ze bestaan en dat ZIJ de lakens uitdelen in de EU, het staat in Brussel ja, maar wordt regelrecht door de bilderberggroep geleid en niet de burgers of enige nep politieker erin, is enkel orders opvolgen van dat Illulinatie gropeje om hun NWO op te richten en de mensheid uit te roeien, bijna toch want ze willen met 500 miljoen overblijven die dan de regelrechte slaven mogen zijn van hen!

    http://www.slaaptgijnog.nl/slaaptgijnog/?page_id=755

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

    ik heb mijn best gedaan….ik verlaat de EU soon… je krijgt de mensen niet wakker geschud hier en dat is de ondergang van een grote beschaving: het Westen

    Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Stuur dit bericht maar, aan ALLE verraders van de politiek, met voorop CDA,PvdA,VVD en D66, en de rest van de politieke bende die VOOR de MOTIE HALSEMA hebben gestemd. Dit is DUS wat deze VERRADERS, ONS willen aandoen! VERMOORD TE WORDEN DOOR HUN MOSLIMS.

  Like

 12. Sjun zegt:

  Wie van vrede en vrijheid houdt, bereid zich vast voor op oorlog met zulk volk. Het zit hem in de wortels van islam en daarom moet met die leer evenals met het nationaal-socialisme vlot kom af gemaakt worden. Daarmee kan een goed begin gemaakt worden door te blijven belichten en te dossieren wat er op diverse plekken in de wereld gebeurt. Laat niemand nog kunnen beweren van niets geweten te hebben.

  Like

 13. Merry zegt:

  Ook heel gewoon in Nederland hoor! en niet alleen In Turkije of waar dan ook ISIS-vlag wappert in Den Haag http://forums.hababam.nl/archive/index.php/t-180764-isis-vlag-wappert-in-den-haag.html

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Dit is tevens het beweis dat we de hele
  moslimtroep eruit sodemieteren moeten !
  NIET EENTJE IS ER TE VERTROUWEN !

  Like

 15. Tempelier zegt:

  Daag abu hattab, mogen u snel een kogel koppen, Niets aan verloren, de wereld weer een beetje mooier zonder zijn aanwezigheid.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Maria niet alleen de Britten wij doen ook niks wij kijken en reageren ook alleen maar

  Like

  • Maria zegt:

   lees mijn reactie om 15u39 op Wans Horst…
   dat staat het westen te wachten 😦
   ben moe van te waarschuwen, ben moe om te vechten eenzaam in een soort van cocoon ingesloten ze zijn en de aanvallen op mijn persoon omdat je gewoon de waarheid probeert aan de man te openbaren… daarom denk ik nu aan de redding van mezelf… heb het al 1x meegemaakt in mijn leven, geen 2é keer meer

   Like

 17. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit moet je in perspectief zien. De hersenspoeling heeft al 1400 jaar plaats.
  De stoere taal van deze jongen, die het nog meent ook, is de geest van de islam die wereldwijd door imams in de jeugd geramd wordt.
  Zo wordt ook enigszins begrijpelijk wat Bill Warner aangeeft over het verleden, namelijk dat de islam sinds de oprichting verantwoordelijk is voor meer dan 275.000.000 doden.
  275.000.000 !!! Dat is meer dan 15 x de totale bevolking van Nederland.
  De meesten zijn op gruwelijke, pijnlijke wijze vermoord.
  En …… na 1400 jaar hebben ze er nog geen genoeg van. We kunnen er op wachten dat ze ook hier aan de slag gaan. Als WIJ het niet verhinderen zal er nog erg veel bloed vloeien. Ook van onze kinderen en kleinkinderen. Er is werk aan de winkel.

  Like

 18. Taljaard zegt:

  Krijg hier een heel ambivalent gevoel bij.
  Aan de ene kant denk ik; ”Arm kind. Zo jong nog en dan al voorgoed geestelijk en psychisch vergiftigd en aan de dood en de duisternis gewijd. Dat komt nooit meer goed.”
  Maar aan de andere kant; ”Moge hij snel tegen kogel oplopen. Dat hoeft niet eens een dodelijke te zijn, maar wel eentje die hem voorgoed ongeschikt maakt om ooit nog soldaatje te spelen.”

  Like

 19. Taljaard zegt:

  @E.J./@Joop
  Toe nou zeg.
  Het is een jochie van 13.
  Een kind dat niet beter weet.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Denk je dat echt? Ze krijgen het met de paplepel ingegoten!!!

   Like

   • Maria zegt:

    het zit in hun DNA dat moorden, door inteelt 1400j vast geankert in hun DNA, die kleine wordt groot hoor!!! een kind weet niet beter??? als je zoals EJ het opmerkt met de paplepel die haat genetisch dan nog mee krijgt hoe kan je in godsnaam het opnemen voor dat satanjong???? het is die redenering dat de ondergang van het westen zal zijn 😦

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ E.J. Bron: 16.09. uur. Dat denk ik ook, web- master.

    Like

  • Willie zegt:

   Taljaard , zou je niet anders gaan denken als er zo’n ”jochie” een Kalasjnikov tegen je kop zet en afdrukken wil ????? Ik denk dat je dan spijt zou hebben niet als eerste zn verdomde kop eraf geblazen te hebben

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Niet teveel de lolligerd uithangen, Taljaard. Als we er nou ook nog op moeten gaan letten dat de ‘@Joop’ de sleutel is om je ironie te begrijpen, dan wordt het hier wel érg ingewikkeld zolang we je nog niet echt goed kennen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Dat ‘jochie van 13’ weet al donders goed waarmee hij bezig is!

   Ik zeg:
   Niet meer te redden, volkomen geestesziek en gevaarlijk verknipt.

   Vernietigen is de enige oplossing, anders zijn wij en onze kinderen verloren omdat anders hele hordes van die ‘jochies’ ONS nu en straks zullen uitroeien!!!
   VERNIETIG HEN VOORDAT HET ÉCHT TE LAAT IS!!!

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Vertel hem dat als hij je een kogel in je kop jaagt of je kop er af zaagt !

   Kijk door die mentale zwakheid gaan we dus lekker ten onder,

   Like

  • Sjaak zegt:

   Wie E.J.Bron al zegt ! Met de paplepel ingegoten !
   Vier Israëli’s neergestoken door Palestijn
   TEL AVIV –
   Een Palestijn heeft maandag drie kolonisten gestoken bij een bushalte in de buurt van de Joodse kolonie Gush Etizon, ten zuiden van Jeruzalem. Een van zijn slachtoffers, een 14-jarig meisje, is aan haar verwondingen overleden, meldde de website van de Israëlische krant Haaretz.
   De dader is door de Israëlische politie doodgeschoten. De steekpartij volgde op een soortgelijk incident eerder op de dag in Tel Aviv. Daar werd een Israëlische soldaat neergestoken vlak bij het station Haganah. Hij is ernstig gewond in een ziekenhuis opgenomen. De dader is gearresteerd.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Dat jochie van 13 zal u, indien in de gelegenheid gesteld, gerust het mes op de keel zetten, zonder te verblikken of verblozen.

   Like

  • Trucker zegt:

   Op BNI vele maanden terug filmpje met ene van 12 jaar die een gevangen zijn hoofd afsnijd…
   De kindsoldaten in de Afrikaanse landen die wilt u in hun biotoop niet tegenkomen want u bent dood of wordt eerst wat gemarteld door…jawel –>kind<– soldaten dus kinderen.
   Wat denkt u dat bij hun rest van moreel besef als ze op 4- 5 jarige leeftijd reeds het mes mogen vasthouden van vader slachter om een dier gruwelijk te slachten op hun jaarlijkse slachtpartij?
   In Saoedie Arabia snijden kinderen de kop af van een kameel op hun jaarlijkse slachtpartij…wat denkt u dat er van mededogen is voor mensen die ze in de strijd mogen beslissen over hun lot.
   In Israël zijn er reeds doden gevallen door stenengooiende kinderen.
   Preventief opruimen is de beste oplossing.

   Like

 20. Taljaard zegt:

  Doodmaken moet je het schorem dat zo’n kind ertoe beweegt zich voor de IS te laten afslachten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik begrijp best wat U bedoelt: Het is en blijft een kind.
   Echter: Neten worden luizen……En in dit geval zeker.

   Like

  • Maria zegt:

   @Taljaard je snapt het niet hé, alles uitroeien kinderen eicellen sperma alles van de islam!!! HET ZIT IN HUN DNA GENETISCH OM ALLES UIT TE MOORDEN WAT NIET IN HUN CULT VAN SATAN ALLAH PAST!!!!

   Zal opnieuw posten wat EJ postte over de islam 1400j LANG hebben zij deze cultus aard door inteelt in iedere cel van hun gedegenereerde lijf man vrouw kind, sperma of eicel van hen!!!!!
   LEES DIT DAN MAN !!!! is 1400j hun cult SATAN CULTUUR, mag je nog de ouders uitschakelen via DNA rijst die SATAN moordende cult weer op !!!!

   van de moment dat die SATAN mohammed geboren was is dit het ergste van evil op aarde wat maar geboren kon worden!!!! dit leren die islamieten 1400j lang ongeacht de fucking strekking van hen!!!!!

   https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria,
    Op het gevaar af, dat je je weer aangevallen voelt: Wind je niet zo op en ga niet zo te keer.
    Verwelkomen wij zó onze nieuwe mede-commenters? Taljaard is hier nog maar pas en heeft trouwens nú al twee prachtige artikelen gepubliceerd.
    Niet dat dat er verder alles toe doet, maar je hoeft mensen toch niet meteen af te schrikken!
    Als je rustig zegt, wat je bedoelt heeft het trouwens veel beter effect.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Theresa

    Ik “ken” Taljaard. Hij is er niet de persoon naar om zich ook maar iets van zulke zaken aan te trekken. Van wie dan ook, bedoel ik. Die redt zich wel! 😉

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, gelukkig dan maar……

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Maria 10 november 2014 om 21:55

    Thanks Maria om mijn wijze raad in acht te nemen en niet meer het stopwoordje “Nazis” elke twintig woorden te gebruiken.
    Satan(isch) is nu het nieuwe leesteken zie ik maar daar hebben de reageerders minder problemen mee omdat zij weten dat dat niet bestaat.
    Leuk dat u toch wijze raad van mij aanneem t 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Zo volwassen ben jij kennelijk niet, gezien je neiging, elk comment dat jou niet bevalt ongelimiteerd af te kammen en te schofferen.
    En wie speelt er hier commandant, of probeert dat voortdurend? Jij toch zeker?
    Je kunt het wel vergeten, dat ik daar over ga zwijgen! Wat denk jij wel?
    Mensen wakker schudden noem jij dat. Maar met oplossingen kom je net zo min als wie dan ook.
    Als je dàt eens mocht presteren, praten we verder.

    Like

 21. Taljaard zegt:

  @Maria
  Alors ma petit Flamande, du calme sil vous plait.
  Je ne crois pas en haine et des phantasies genocidales.
  Pareilles courantes d’ idees sont bien assorti a l’íslam, mais pas a moi.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Vertaald is dat:
   Zo, zo, mijn kleine Vlaamse, doe eens rustig.
   Ik geloof niet in haat en genocidale fantasieën.
   Dat soort ideeën past beter bij de islam, maar niet bij mij.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Gezien wat ik tot nu toe van je las, Taljaard, besef je het onvermijdelijke, reusachtige en dodelijke gevaar van de islam en de enig mogelijke remedie daartegen nog niet ten volle. Je gaat dat nog wel (in)zien hoop ik te mogen aannemen, ik heb min of meer hetzelfde proces doorgemaakt. (Her?)lees daarvoor s.v.p. mijn reactie van 10 november 10:39.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Frans
    U hoeft niet twijfelen aan mijn visie op de islam en de EU (die ik nog een veel grotere bedreiging voor onze vrijheid acht, want machtiger), maar in Breivik/Milosovic-”oplossingen” geloof ik dus niet.
    Daarmee verlagen wij ons tot het niveau van onze tegenstanders, want zowel het marxisme als de islam zijn van A tot Z gebaseerd gebaseerd op geweld en groepsdwang.
    In Noord Ierland werd het IRA-tuig destijds uiteindelijk ook niet overwonnen door contra-terrorisme en geweld, maar door de onverzettelijke en geweldloze politieke wil van de meerderheid van burgerbevolking aldaar, die hun buik vol hadden van alle terreur.
    Geweldsfantasieen over burgeroorlogen, tribunalen, bijltjesdagen, etc. laat ik met liefde over aan onze vrienden van @Krapuul, @Frontaal Naakt, @dewarereligie en wat dies meer zij.
    Dit is Nederland.
    En niet het Joegoslavie van de jaren `90, of, nog erger, het Spanje van de jaren `30.

    Like

   • Wij hebben de tijd niet meer om zo lang te wachten!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    ‘Onverzettelijke en geweldloze politieke wil’ van de meerderheid van de burgerbevolking gaat het niet redden tegen de krankzinnigheid van de islamfanaten, Taljaard.
    Ik twijfel overigens totaal niet aan je visie betreffende de E.U. en de islam.
    Ik twijfel wél aan de door jou voorgestelde c.q. gesuggereerde oplossing.
    Sterker nog: ik ben er op grond van feiten van overtuigd (geraakt) dat deze totaal ontoereikend is om de genoemde gevaren in te dammen.
    Wat betreft ‘het verlagen tot het niveau van onze tegenstanders’, hoezeer het me ook tegen de borst stuit -zoals ik eerder schreef- er is in dezen, zéker wat die verfoeilijke islam betreft, maar één remedie die werken zal: Oog om oog, tand om tand. Iets anders verstaan die krankzinnigen niet.
    Aangaande de E.U., die valt in principe anders en ‘netter’ aan te pakken. Maar hier lopen we dan weer tegen de angstwekkende domheid van de gemiddelde, makkelijk te manipuleren burger aan.

    Like

   • Maria zegt:

    @ Taljaard
    neen maar het joegoslavie staat aan de voordeur bij jullie letterlijk te kloppen en jullie gaan meemaken wat zij daar meemaakten alleen miljoen keer erger… kijk rond je en aanzie de steun van jullie eigen regering PRO islam ANTI nederlander Anti EU Westen autochtone bevolkingen en dat ontkennen is een misdaad op zichzelf!!! maar is hopeloos van jullie daarin wakker geschud te krijgen!!! jullie beseffen werkelijk niet wat jullie te wachten staat met de islam en socialist die hen GROOT heeft gemaakt hier… dus trek je plan dan maar, ikke trek de mijne zoals velen die nog iets van kapitaal hebben verlaten GILLEND de EU!!! want iedereen met brains ziet in wat de islam van plan is hier ism socialist!!! mijn geschreven woorden zullen wreed nagalmen in de hoofdjes van jullie wanneer de barbaar massaal aan het slachten slaat hier !!! of wat dacht je dat opeens morgen de islamiet een vrede uit strijkende hand zal geven??? hierboven die 13j is de islam ten voeten uit!!! 1,8 miljard van deze mannetjes lopen op aarde rond, waarvan 52 miljoen in west EU… met 1 doel de westerling uitroeien!!!
    dus trek jullie plan, mijn land andere landen hebben 700j deze horror reeds meegemaakt, en zullen zich verzetten met Rusland ongezien, hier???? hahahaha ze willen turkije in de EU paard van troje!!! in jullie eigen land open en bloot kabinet rutte balkenende ervoor PRO islam en de Nederlander mag stikken!!
    trek jullie plan en stop met zagen ipv te ondernemen en je te beschermen!
    dat is jullie ondergang, staat in de sterren geschreven, zelfs Nostradamus waarschuwde hiervoor, profetieen uit oude geschriften, zeerollen en zo veel meer…
    Godzij dank dat Vlaanderen zich weert tegen de islam socialist en OPSTAAT, dat zie je niet in Nederland integendeel !!!

    Like

  • Trucker zegt:

   @ Taljaard 10 november 2014 om 23:35

   Oui vous avez raison sauf une detail elle n’est pas une “petite Flamande” mais maleheuresement une Grande belge qu’en réalité déteste les Flamands

   A la prochaine

   Like

 22. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Jong geleerd? Oud gedaan!

  Like

 23. Trucker zegt:

  @ Maria 11 november 2014 om 02:40

  Ik heb afgelopen week éne “Sam” aangemaand om wat meer respect te mogen uiten tegenover een reageerster die immer weer scherpe to the point comments pent, u bent in hetzelfde bedje ziek (lees) respectloos.
  Als u het niveau van “onze” Theresa haalt kan u op mijn waardering rekenen…tot hiertoe is het huilen met de pet op.
  Het dwingende dat van u uitgaat is te vergelijken met dat wat u net (schijnbaar) wil aanvechten.

  Like

  • Maria zegt:

   meen je dit??? nadat je meerdere reaguurders hebt uitgescholden inclusief mezelf???
   ook in het verleden op deze blog??? achteraf gaan slijmen en zeggen dat het niet zo bedoeld was??
   ik ben gewoon open eerlijk en keihard in de waarheid!!
   In deze is het zeer lachwekkend dat jij net over respect gaat schrijven!!!

   NVA stemmers RATTEN noemt??? dat Belgie eindelijk een centrum rechtse regering heeft schoffeer je 34% NVA stemmer plus CDNV en VLD tesamen 60% van de Vlaming die RATTEN zijn volgens U???? wat blijkt nu dat VB stemmers allen een socialistische vakbondskaart hebben en uw mentaliteit nl extreem rechts uit is op vernielingen enig excuus wat VB op de door van Marie Rose Morel werd aangedaan na haar doodstrijd op kanker DOODZWIJGEN doe jij daarover en ons ratten noemen??? wel heb jij pech hoe de Vlaamse media dit net openbaarde enne niet moeilijk dat VB ten onder is gegaan want iedere Vlaming zag op tijd in wie VB is, nl die haven dok arbeiders met een socialistische vakbondskaart??? van contradictie gesproken!!!
   en dan maar klagen WAAROM IEDERE NORMALE VLAMING VB DE RUG TOEKEERDEN

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ach ja, de druiven zijn wèl zuur, hè…….:
    Als je de hondsmoeilijke klus klaart om bij iemand als Trucker zowaar een gevoel van respèct te laten opwellen….tja, dan is dat tóch het bewijs dat je het in ZIJN ogen echt verdíent.
    Want wat hij er in woede uitflapt, stelt hij later meestal weer bij, maar wat hij in zekere rust stelt, dat méént hij.
    Dàt heb ik inmiddels wel van hem begrepen.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Maria 11 november 2014 om 20:34
    @ Maria 11 november 2014 om 20:38
    En nog een aantal reacties van u maar ik beperk me tot deze twee (anders moet er twee pagina’s gescrold worden)

    Vrouwmens, bent u wel in staat om een comment van het begin tot het einde te lezen, ik kan me niet van de indruk ontdoen dat u een paar zinnen leest en dan reeds driftig en stampvoetend een (in)coherent antwoord op uw keyboard ramt

    Vrouwmens kent u volgende gezegde eigenlijk wel (retorische vraag).

    ‘Wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil’

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 22.25u.: Als ik jou nu eens vertel, dat ik deze hele uitbarsting van jou, deze hele stortvloed aan valse beschuldigingen en wat dies meer zij rustig, met een zekere geamuseerdheid heb zitten lezen…….
    Zonder één spoor van woede te voelen opkomen of zelfs maar irritátie…….
    En weet jij, hoe dàt nu komt?
    Doordat er van alles wat jij hier uitbraakt geen wóórd, zelfs geen lètter klopt.
    Een gerust geweten, zogezegd.
    Om er maar even een paar dingetjes uit te lichten -want die hele shit ga ik niet volledig uitpluizen- Ik kan je met mijn hand op mijn hart verzekeren, dat ik J’ accuse (1 èn 2) hoogstpersoonlijk geschreven heb. Ik durf zelfs te veronderstellen, dat jijzelf niet eens weet, waar je die beschuldiging op baseert. Je begon hier trouwens al eerder over: Tjonge, wat moet dat artikel jóu dwars zitten, zeg!
    Het andere dat ik nog uit wil lichten betreft je volslagen krankzinnige, onterechte bewering, dat ik de mening dat nazi niet aan socialisme gelinkt zou kunnen worden niet zou delen. Dat klopt namelijk niet: Die mening ben ik net zo goed toegedaan als iedereen hier en ik heb nooit anders beweerd.
    En ik verdedig de Joden niet? Ik heb letterlijk erkend, dat Israël de enige Democratie van het Midden-Oosten is. En dat ze te allen tijde uiteraard verdedigd moet worden tegen wat verder allemaal moslimlanden zijn. Nooit ook maar iets anders beweerd. Maar verder blijf ik afstandelijk: Ik heb geen Joodse achtergrond en ik wens me nergens in te begraven zolang het niet 100% vanuit mezelf komt. Je hóeft je niet te begraven in Israël en het Joodse Volk om 200% anti-Islam te zijn. En het land respecteren als de enige westerse democratie in die hoek, die het toch maar bolwerkt tegen al die moslimstaten kun je daarom toch nog wel.
    Mijn geweten is zuiver, wat dat alles betreft. Maar jij, Maria……
    Jij begeeft je op glad ijs, weet je dat wel?
    Alles wat je hier uitbraakt, al dit uitgespuwde gàl is quatsch. Bullshit. En iemand volkomen zonder grond van dit alles beschuldigen is heel, heel ernstig. Ik kan me goed voorstellen, dat E. J. dit alles heeft doorgelaten omdat hij benieuwd was naar mijn reactie hierop; dat zou ik in zijn plaats ook geweest zijn, maar ik weet eerlijk gezegd niet in hoeverre het spuien van onterechte beschuldigingen in de buurt van schending van blogregel 4 komt…..
    Jij braakt hier van alles uit, wat je niet verantwoorden kunt en dat is misschien nèt niet strafbaar, maar wel heel ernstig!
    Zal IK jou nu maar eens een spiegel voorhouden en eens haarfijn uitleggen, hoe het zit bij jou?
    Jij etaleert je moslimhaat en je socialisten haat -en verder alle denkbare haat- door het uiten van stoere, ‘revolutionaire’ kreten en verwacht, dat iedereen hier daardoor aan jouw voeten ligt en aan je lippen hangt.
    Sommigen dóen dat ook, omdat sommige van die kreten ze toevallig aanspreken en dan kijken ze al niet meer verder.
    Maar mij vang je daar niet mee. Over J’accuse was je eerst ly-risch en poeslief, in de veronderstelling dat ik vervolgens wel uit je hand zou eten.
    Maar dat hebben er meer geprobeerd, hier en op andere sites en daar trap ik niet in.
    Als iemand hartelijk is uit oprechtheid, heeft hij mij in no time gewonnen, maar niet op deze basis.
    En, misschien het belangrijkste: Ik laat me niet dwingen tot massa-adhesie, door niemand.
    Dat heb jij door en dat kun je niet uitstaan. Daarom doe je voortdurend, zoals je doet.
    Doe dus maar geen moeite, Dame, en probeer ook maar niet te treiteren met infantiele lachjes en dergelijke, want op mijn beurt heb ik jou door.
    Zo. Jij hebt geprobeerd, mij te vloeren met valse beschuldigingen en hersenspinsels en ik heb er bij deze de waarheid tegenover gezet.
    En ik stel voor, dat we het hier bij laten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zo, en hier laten we het bij. Prima wanneer beide dames zakelijk op elkaar reageren. Mocht er vanaf nu weer op de “man” gespeeld worden, dan verwijder ik onverbiddelijk de comments.

    @Maria: u blijft welkom om te reageren, maar samenhangend s.v.p en zakelijk. Het begint inmiddels ook andere reaguurders op te vallen. Ik wil GEEN onrust op mijn blog en het is zeker geen plaats om persoonlijke vetes uit te vechten!!!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    In ca. de 20ste zin van boven heb ik één keer te veel ‘niet’ gebruikt. Moet natuurlijk zijn:”……dat ik de mening dat nazi aan socialisme gelinkt zou kunnen worden niet zou delen. enz.

    Like

 24. Frans Brassens zegt:

  Nou Trucker, als ik dit zo lees, hebben we in jouw tekst volgens mij te maken met een ex aequo…

  Like

  • Trucker zegt:

   Zal kort van stof zijn u pent ergens “…Oog om oog, tand om tand…”
   U zou beter wat energie stoppen in uw fysiek om uw stoere praat te kunnen realiseren.

   Like

   • Willie zegt:

    Tja Trucker , de meesten stoppen zelfs geen energie in hun RHETORISCHE praat, ondanks dat dit toch makkelijker is dan fysiek ??
    Maw : er wordt veel te veel geluld maar niks gedaan , geen fysiek noch brainwork
    Dus ….. ??? Zoals altijd : veel geblaat , weinig(of niks) wol
    Hier in Belgie is een oud gezegde : Moet ge met zo’n volkje naar de oorlog gaan ?? Endgame is busy man , en we gaan daar NIKS aan kunnen doen
    T enige misschien (zoals Frans zei) oog om oog : je verdedigt je eigen ,de rest zal t ook moeten doen voor hun zelve .Bekijk t Joods verzet in Warschau : die wisten dat ze verloren waren , maar dan neem je er voveel mogelijk mee naar de hel ,t enige dat je rest dan

    Like

   • Willie zegt:

    moet natuurlijk ZOVEEL zijn , typo

    Like

 25. Willie zegt:

  @Taljaard ,je zei : ”maar in Breivik/Milosovic-”oplossingen” geloof ik dus niet.”
  Nee?? In welk soort oplossingen dan wel ?? Braafjes gaan betogen (met de grote kans door de flikken beurs geklopt te worden)??? Degenen die wij dus hun bek openhouden met onze centen ??? Die high-tech materiaal kopen(met onze centen dus ) om tegen de mensen te gebruiken ?? Is dat niet idioot dan : WIE BETAALT ER NU ZN EIGEN BEULEN ????????
  Gaan stemmen ??? Hahahha, dromer !
  Vuur moet met vuur bestreden worden ja . Btw : Die Milosevic is gewoon de kop van jut geweest ,die vent heeft alleen zn eigen volk mee verdedigd ,terwijl zn moslim tegenhanger(naam ontgaat me ff ) 3 jaar bak kreeg voor zn hoop ellendige moorden
  Je zou je s beter eerst informeren ,dank u

  Like

  • Willie zegt:

   Taljaard , ik weet , dit is maar een film , maar kijk eens rond 25” Zijn ook mensen die denken dat je t met braaf te zijn kunt halen , niet dus . Beter nog , kijk m helemaal

   Like

  • Maria zegt:

   heb dit al eens gepost maar dit soort mensen die mij aanvallen weigeren dit te bekijken!!! post het opnieuw!!!
   bangelijk hoe die hun eigen verradende politiek blijven verdedigen!!!!
   DE KEIHARDE WAARHEID HOE NEDERLAND VUILE SMERIGE ROL SPEELDEN IN BOSNIE, enne de moslims bevoorraden qua wapen, na dit gesprek heeft ortic moslim beest ism met EU nederland 10000 serviers 100 dorpen uitgemoord!!!
   omdat karremans deze waarheid verkondigde werd hij en zijn leger eenheid ook op tribunaal den Haag veroordeeld!!! maar ja dit WEIGEREN degenen die me aanvallen te bekijken!!! moslim beest kreeg amper 3j in den haag, Mladic die zijn Serven beschermde tja die farce kent gans de planeet!!! en dan zulllen we maar zwijgen over timmermans van balen oekraine sancties op <Rusland en het verzwijgen van de waarheid MH17 dat BObzelf openbaarde, dan hoor of zie je NERGENS deze bashers!!!

   Like

 26. delamontagne zegt:

  Maria zegt:
  11 november 2014 om 22:31
  ………….
  Ik dacht dat de controverse B / N c.q. Mevr.Maria / Mevr. Theresa over was.
  Het begon allemaal met de vergelijking NL is gelijk de vroegere DDR, een communistische staat, waar zij boos over werd. Nu heb ik wel een hoop aan-te-merken op NL, maar de vergelijking DDR is toch wel een beetje grotesque. Kom niet zoveel meer in NL, maar zoals je vroeger in communistische landen kon meemaken als westerling, hoe je daar dan ontvangen werd ( tot 3 maal toe paspoort-controle, soms met je handen tegen de muur staan en fouilleren worden door soldaten met geweer in de aanslag,……….. heb ik in NL tot nog toe niet meegemaakt. Wel in de communistische landen heel vroeger.
  U verhuist naar een ander continent ? MOSLIM-VRIJ ? ?
  Ik ken nog maar één continent dat relatief “muslim-vrij”is.
  maar wens U het beste toe,
  gr

  Like

  • Maria zegt:

   @Delamontagne
   (… verwijderd door webmaster) en had het een een DDR systeem dat ge niet kunt ontkennen in NL want de overheid beslist alles van a tot z voor zijn burgers daar.. kijk wat er gebeurde met Pim FORTUYN? ZIE hoe Meneer Wilders moet leven, geen 1 land op aarde moet een politieker zo leven omdat de overheid van nederland deze man zo stigmatiseert zo uitmaakt moslims verdedigd tegen deze man die dan nog de waarheid zegt!!! Aanzie de propaganda in NL PRO islam de overheid drukt haar wil op de Nederlander ongezien, in Nederland is politiek niet wat in Belgie was en afbracht, hier liquideren ze geen mensen politiek op straat VB en NVA mensen werden niet geliquideerd zoals in NL omdat ze hun eigen mening verkondigden en omdat links in Nederland ten alle kosten prijs wilt haar macht behouden, was in de DDR ook zo !!! dan marokanen die zoals Theo van Gogh doodstak op FB onder koran gezeik en rest, marokanen die gaan leuren met IS en Burgemeesters van NL nemen openlijk de kant van de islam en verslijten de NL’er voor racisten onverdraagzamen, Joden die daar aangevallen worden en zo veel meer als je dan gaan ontkennen dat er iets grondig verkeerd is met dat Nederland overheid en dat er een DDR systeem daar ZWAAR gehanteerd wordt dan scheelt er iets met die persoon en zeker wanneer je een brief J’accuse gaat schrijven om daarna ALTIJD net die overheid en haar werking te verdedigen! en Nederland glijdt verder af zijn eigen burger worden letterlijk en figuurlijk achter de islam en asiel zoekers gezet! Onder PS SP.A probeerden ze dat ook in Belgie, (goed mislukt want ze werden politiek afgestraft door burgers ongezien) in Belgie ben jij vrij om te gaan wonen waar je wilt, ben je vrij zelf naar dokter van keuze te gaan, ben je vrij waar je je kind naar school stuurt! DAT IS NIET ZO in Nederland daar beslist de overheid hoe wat wanneer Burgers iets mogen doen
   en het bangelijkste van al Delamontange … er LIGGEN KORANS IN HUN KAMER????
   een andere religie via politiek wordt de NL’ers letterlijk onder dwang opgedrongen???
   schrijf enkel de waarheid hoe het eraan toe gaat in NL… op een dorp van 187 man NL’er 500 asiel zoekers zetten, burgers tekenen verzet aan maar werden uitgelachen in Friesland, en die lijst blijft doorgaan, om dan te gaan ontkennen en theresa boos worden dat niet ik maar haar 200000 nederlanders die reeds nederland ontvluchtten vanwege deze toestanden en zij blijft ontkennen dat dat er zoveel van haar landgenoten weg gevlucht zijn uit nederland naar Belgie naar Duitsland EN ZELF DAT DDR SYSTEEM vernoemden want als die hier wonen die krijg je met geen stokken terug naar Nederland, dan zwarte piet my god wij hier in Belgie raken niet aan een erfcultuur van kinderfeest, was op terzake van de week de commentaren van professoren, politiek rest hier in Belgie zij ook veeln hier is geen 1 klacht gaan indienen van voormalig congo die hier wonen want die zeggen zelf dat zwarte piet zwart van het roet ziet en NIET van afrika geimporteerd … Wat deed NL politiek gillen krijsen anti haar eigen bevolking en het meer en meer opnemen voor de allochtoon dan voor de originele NL’er zelf!!

   Als dat dan geen DDR SYSTEEM op je eigen volk is tja dan ben je stekeblind,
   Dan is Belgie Vlaanderen het aards paradijs vergeleken met NL want die toestanden bestaan hier niet laat staan dat buiten natuurlijk socialist ervoor probeerde den Belg achter de islam te zetten en den Belg de schuld te geven van dat ze radicaliseen!!!
   met die bulshit moet de islam hier niet afkomen, want ze leefden niet in tentenkampen als vluchtelingen ze kregen dezelfde kansen als elke andere immigrant hier, daar waar alle NIET moslim immigranten gretig alle kansen scholing en rest aanpakte en iets maakte van zijn leven, in NL is dat allemaal taboe hysterisch de islam blijven verdedigen
   en dan niet inzien dat die eigen regering daar soort van DDR systeem hanteert op eigen volk en Meneer Wilders?? alles moorden ze daar uit die het aandurft van de islam de ware aard te laten zien, maar dat is blijkbaar allemaal normaal voor theresa, want kaart je dit aan openbaar je dat ipv dat ze erkent dat er grondig iets fout is met haar regering wordt ze boos en gaat poken en stoken en als een commandant via derden optreden;.. is ook een vorm van DDR gedrag… is zoals Willie opmerkte zij zal van boven de moerdijk komen en grondige hekel hebben aan de belg die het eens komt zeggen hoe wij het zien!! hoe zij reageerde op post van Willie liet haar volledige aard zien… en niet alleen bij mij en Willie ook bij een zekere Sam… die kreeg ook belidigen te slikken van die trucker anderen ook, de Nederlander gaat ten onder en ze deden niets, stonden niet op verdedigen massaal hun Meneer Wilders niet!! ze doen het niet massaal op straat komen om steun te betuigen aan Meneer Wilders… zo’n man helemaal alleen aan zijn lot overgelaten en de Nederlanders veel blabla maar openbaar zich verenigen en letterlijk achter Meneer Wilders gaan staan?? DOEN ZE NIET, hij kan beter NL zelf verlaten en gaan waar ze hem enorm respecteren hier wacht hem rechtbank veroordelingen en niemand van de Nederlander die opstaat en achter Meneer Wilders opstaat, hij kan beter weg voor ze hem ook laten vermoorden

   Mij allemaal niet meer gelaten… ik ben hier toch weg een andere kant van de planeet is de toekomst, velen zijn zo al vertrokken en volgen dat want economisch is de EU bankroet, Banken zelf nog meer, dan de wurggreep van de EU op landen de sancties op Rusland waar ze hun eigen ondergang mee tekenende, en last but not least… 52 miljoen moslims die niet kunnen wachten om jullie uit te moorden…. daar zijn ze toch duidelijk in niet die islam…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Vergeet niet, dat ik alles wat je hier uitbraakt, nog steeds kan meelezen, Maria……
    Maar dat is dan ook waarschijnlijk je bedoeling, hè? Tot het bittere einde blijven treiteren en provoceren……
    Zal ik jou wat zeggen?
    Het heeft er eerder alle schijn van, dat Willie en jij de pest hebben aan mensen van boven de Moerdijk, dan andersom.
    En waaróm? Dat weten jullie waarschijnlijk zelf niet eens precies.
    Best hoor, ga je gang. Ik raad je alleen maar aan: Geen leugens meer en denk aan blogregel 4!
    Have a nice day…..Ladies!

    Like

   • Maria zegt:

    Verwijderd door webmaster

    Like

   • Maria zegt:

    dan zal ik de laatste zin herschrijven, ipv van je verloren tijd en moeite in mij te steken, STEEK JE TIJD EN MOEITE in Meneer Wilders theresa en red je eigen land van de ondergang!

    Like

   • Trucker zegt:

    Ik kende als jonge kerel de beeldjes een frank of (in Nederland waarschijnlijk een stuiver) en ze bleven een tijdje knikken dat was toen voor de Kongo…hier hoef ik bij sommigen niks in te stoppen en ze blijven ook aan de gang…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 18.23u.: Wat dat eerste betreft: Daar ben ik misschien wel actiever mee bezig dan jij en wat dat tweede betreft: Bekommer JIJ je liever om jouw land dan om het mijne:
    Van dat constant afgezeken worden door jou wordt het ook niet beter.

    Like

   • Trucker zegt:

    kip zonder kop ik, lees nergens dat in eurabia HQ brussel vier mensen zijn vermoord door een islamiet ; de slachtpartij in het Joods museum ”vergeten” in uw geraaskal ?
    Ik zou toch heel graag zien dat u eens ophoud met Vlaanderen af te schilderen als zo veel ”beter”, ”veiliger”, minder ”regeltjes”, ”beter bestuur” in vergelijking met Nederland omdat het pertinent ONWAAR is.
    Waarvan akte,

    Like

  • Willie zegt:

   @delamontagne : Gefouilleerd ?? Nou , gebeurt idd niet elke dag , maar ik zou me eens informeren bij mensen die bij betogingen opgepakt worden , got the picture??
   En als je op Schiphol vertrekt dan ?? Zelfde toestanden ongeveer zoals de TSA in de US : ze bestralen je de pleuris , nou nee, dan is t niet echt nodig om je te bepotelen , ondanks dat ze t wel doen durven , anyway : het is OVERAL dezelfde toestand zoals in de commie-landen OOIT ! Nu is mn zus een paar maanden terug naar China geweest :zonder enig probleem , ondanks dit toch nog altijd commies zijn .Enige probleem was op ( je raadt het ! ) SCHIPHOL ,eerlijk man , het zijn allemaal nazis (dag trucker !!heheh) tegenwoordig en met braaf te zijn en te zwijgen krijgen we dat NIET weg

   Like

   • Maria zegt:

    dit moet ik beamen… Schiphol my god als je via daar vliegt… zelfde toestanden als in de VS, Zwitserland is ook waanzin maar totaal anders dan Schiphol geen agressieve toestanden , zeer agressief naar je toe en idd fouilleren vrouwelijke agenten je, toen ik dat de eerste keer daar meemaakte was ik in shock, is de zelfde manier van werken in de States!! daarom vlieg ik NOOIT niet meer via Schiphol.. dat Nederland zo verandert is een land waar wij van Belgie zo jaloers op waren nu compleet totaal anders is, waar de dwang van het kabinet net zoals in de States haar burgers door indoctrinatie door propaganda openlijk op tv zo haar burgers in de tang heeft PRO islam is onbegrijpelijk….
    Dat is elders in de EU (nog niet??) hoe Nederland zijn eigen burgers behandelt en zeker op dat Schiphol… hoe is Nederland zo kunnen veranderen??? hoe kan dat dat er korans in de kamer en bij politiek liggen???? angstaanjagend is dat! want de overheid Nederland overtreed hiermee de scheiding van kerk islam hier en staat!!!!
    Grondwettelijk mag en kan dat niet enige religie in politiek rechtbanken en elders..
    Maar ja tis jullie land jullie aanvaarden dat blijkbaar dus ja is het jullie probleem!

    Like

 27. Willie zegt:

  @Theresa : je zei hierboven ” Have a nice day…..Ladies!”??
  Mmmm, ff eens een visuele confrontatie????? , nee, ik ben geen wat wij hier een strand-jeanet (verwijfde kerel dus).noemen heheh dus hou het voor mij bedoelde ”ladies”part maar bij .Kan je beter voor jezelf gebruiken
  Of hoor jij ook bij femen ?????? Zo van die ” big ,screaming mouths ,die met hun(meestal ) AARTSLELIJKE blote tieten desnoods onze kardinaal komen ”koeioneren ??? Nou , idd , daar past zeker geen ”lady” bij ,eerder een KA (boosaardige vrouw )
  Genoeg ???

  Like

  • Maria zegt:

   🙂 het ergste van al Willie is de manier en conversatie van deze 2 personen en ontkenning van de waarheid, heb het al gezegd, mij niet meer gelaten, mijn vliegtuig ticket steekt op zak, emigratie ook 😀 deze 2 jagen uiteindelijk velen weg van de site…
   Dat trucker maar bij zijn 8% VB’ers met socialistische vakbond blijft zitten en madame theresa??? wel eerst zien en dan geloven hoe ze Meneer Wilders steunt, ze ziet/wilt nog niet eens de waarheid inzien over hoe Nederland is geworden… dus bij deze wie lacht het laatste denk je… Ikke want I am running away from islam EU…

   En deze keer zal ik vanuit de zetel de horror aankijken wat de islam hier aanricht, (Nederland stevent recht Scandinavie en UK achterna qua islam) MAAR wel met 1 groot verschil, ik zal niet juichen wanneer islam afslacht hier en aan het moorden slaat ongezien, neen zal mee huilen bittere tranen omdat een grote beschaving ten onder is gegaan en dat allemaal dankzij de eigen autochtone bevolkingen die nooit opkwamen voor hun eigen land roots rest, Hoop echt dat Meneer Wilders ook emigreert naar de landen waar ze hem wel RESPECTEREN en waar mensen wel naar hem luisteren… Zone grote Meneer hebben in Nederland na wijlen Pim Fortuyn, en MOEDERZIEL alleen staat hij er met zijn gevecht 😦 want waar zijn de Nederlanders om hem openbaar op straat te steunen??? Wat een drama en wreed karma 2x iemand in Nederland gehad om dat land te redden???

   En NU is het te laat, of ze ruimen Wilders op, of Meneer Wilders zal Nederland verlaten want na 2015 verkiezingen opnieuw de vernedering meemaken en nog meer doodsbedreigingen zal deze man beslissen om Nederland te verlaten de EU.. net zoals ik en velen anderen massaal momenteel doen!
   Was aangename kennismaking met je Willie en ook anderen hier,spijtig dat sommigen het verpesten op de site voor velen…

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Persoonlijk denk ik niet dat er mensen wegblijven van de site door de twee namen die jij noemt maria. Integendeel! Ik vind dat eerder dat het omgekeerde het geval is. Sinds jij reageert op de site (reeds in de herkansing!!) is er onrust.
    Ik wens je persoonlijk veel succes met je carrière buiten de EU en veel geluk.

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Ik wou je er trouwens nog even attent op maken, Maria, dat, waar ter wereld jij ook probeert, jouw ‘waarheid’ aan de man te brengen, jij daar op deze manier nooit in zult slagen.
    Ten eerste omdat het JOUW waarheid is, dus niet automatisch die van anderen, en ten tweede omdat je het falikant verkeerd aanpakt. -Ervan uitgaande, althans, dat jij je geroepen voelt, hierin het voortouw te nemen en die indruk wek je dus.
    Iemand, die daarvoor het talent bezit, zal bijvoorbeeld nooit de fout maken, zichzelf tegenover de groep te plaatsen die hij wil bereiken, in plaats van tussen hen in.
    Voor zover hij ‘van buiten’ -voor mijn part uit een ander land- komt, zal hij nooit beginnen door zijn eigen land -al dan niet terecht- in de hoogte te steken en daarentegen alles van de omgeving die hij wil bereiken, af te kammen.
    Hoezo niet? Omdat hij weet, dat hij daarmee het tegenovergestelde bereikt. Iemand met leiderscapaciteiten werkt cónstructief; zoals jij het doet, werkt het destructief.
    En de allergrootste fout: Mensen die zich -om die reden- tegen je te weer stellen proberen uit te schakelen door middel van valse aantijgingen.(Ook al zou jij zelf nóg zo graag willen dat ze níet vals waren.) Dat is echt het stómste wat je kunt doen, want als ze, jammer voor jou, nu eenmaal wèl vals zijn, komt dat binnen de kortste keren uit en heb jij het pleit meteen verloren: Dan kun je wel vergeten, jouw waarheden nog eens voor algemeen geldend te verkopen!
    Een geboren leider weet dat. Jij kennelijk niet.
    Zoals je er evenmin benul van hebt, dat verreweg de meeste landgenoten van jou op de site zich totaal niet in jouw opinies herkennen. Ik weet dat allang omdat ze het persoonlijk te kennen gegeven hebben. Maar dat zijn dan ook mensen, die hun hersens gebruiken, Madame “intellect!” (LOL!)
    Vergeet dat voortouw nemen dus maar, hier of ergens anders: Je mist er alle feeling voor, helaas!

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Theresa Geissler 13 november 2014 om 09:19

    U pent in de context leiderschap lees ik, dan denk ik spontaan aan Generaal Sun Tzu en zijn (meesterwerk) ‘de kunst van het oorlogvoeren’.
    Ik weet zeker dat Maria nog nooit gehoord heeft over Sun Tzu en zelfs niet de minste notie heeft hoe belangrijk de Generaal zijn visie vandaag de dag (zelfs in het gemechaniseerde/electronische krijgstoneel) nog is.
    Maar…maar er zijn er nog meer die het niet kennen.

    Like

   • Willie zegt:

    Hallo Maria , tnx voor de kennismaking .Ik weet idd dat de meeste mensen gewoon hun dagelijks ,vervelend leventje niet willen riskeren , ze hebben gewoon geen spirit , geboren slaven dus . En t kan de meesten idd niet meer interesseren dan wat geklop op t klavier . Stuur me toch nog maar eens een ”private mail” voor je ermee weg bent , ok?? De webmaster heeft mn e-mail , dus ff vragen aan hem
    Voor de rest , Good Luck !!! En laat nog maar s wat van je horen als je zit waar je wil zijn . Groeten , Willie

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, maar ik WORD door sommigen bij tijd en wijlen een “Lady” genoemd en dat is mij héél aangenaam, inderdaad…..
   Weet je dat ook weer van me. Een “Lady’ van boven de Moerdijk.!
   Erger kan niet, hè? (LOL!)

   Like

   • Trucker zegt:

    Euh en den Trucker die u meisje heet…is dat niet leuker dan ‘Lady’… 🙂

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker: Ja, hoor, het mag allebei! Maar dit was dus n.a.v. de opmerking van Willie.

    Like

   • Willie zegt:

    Theresa , dan heb je mn andere ”opmerking ” nog niet kunnen zien ,:webmaster heeft die maar liever niet geplaatst hihihihi

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Willie, 13 November, 21.33u.: Ik kan zó ook wel raden, dat het over “Hollanders” of zoiets ging. En hoe “inferieur” ze zouden zijn aan jullie…..
    Mijn God, wat een infantiele haat over níets! Hoe oud ben jij?
    Met jouw instelling zou ik niet eens op een Nederlands blog WILLEN reageren. Maar jij hebt natuurlijk door dat je hier veel meer kunt uitbraken dan op een Vlaams blog.
    Zoals ik al eerder zei: Daar zijn wij wel goed voor, hè?

    Like

   • Willie zegt:

    @Willie, 13 November, 21.33u.: Ik kan zó ook wel raden, dat het over “Hollanders” of zoiets ging.
    Nee , TOCH NIET .eerder over dat ”ladies” gedoe
    maar nu kunnen we wel zien dat jij ook van alles kunt”uitbraken” zonder na te denken of je te informeren over wat t nu ging , niet ????
    Hier zegt men : hou je hand op je kop en kijk in de spiegel wie eronder staat

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Noem je dàt úitbraken…..”?
    Ik houd hier mee op. Plaats jij maar wat je wilt, op dit topic, ik kijk er niet meer naar.
    Jij bent ècht…..beklagenswaardig in je rancune……Willie.

    Like

 28. Trucker zegt:

  Ik hou niet zo van natrappen dus wens ik een vertrekkend reageerster goede reis (en tevens goede raad): er is maar één plaats over de hele wereld die 100% islam(ieten) vrij is en dat is het paradijselijke Antarctica.
  Ik hoop alleen voor de reageerster dat er dan toevallig geen aanhanger van de “religie van de vrede” is aangeworven als hulpje van één van de wetenschappers 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s