Anja Meulenbelt woedend op ‘abject’ en pro-Israëlisch DDS

Screenshot_29

(Door: Tim Engelbart)

De voormalig SP-senator is woest dat DDS een spreker heeft overgehaald weg te blijven bij een anti-Israël-herdenking.

Afgelopen donderdag verscheen op deze site van de hand van voormalig VVD-senator Tom Struick van Bemmelen een artikel over een schokkende herdenking van de Kristallnacht. Arjan Plaisir, de scriba van de PKN, – en daarmee de hooggeplaatste protestantchristen in Nederland – was namelijk van plan als gastspreker te fungeren op een Kristallnacht-herdenking met een antisemitisch randje:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Anja Meulenbelt woedend op ‘abject’ en pro-Israëlisch DDS

 1. peterselie1 zegt:

  Het wordt tijd dat Meulenbelt grijs takkewijf óók haar podium eens en vooral wordt ontzegt met haar haatzaaierij.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  O het MOLENPAARD, Meulenbelt is woest? Nou, dat zijn WIJ met permissie al heel lang, op de LANDVERRADERS van de “rode kerk”, en andere dolle linksdraaienden. Ik ben zelfs content Nu Plaisier heeft ingezien, dat hij NIET aanwezig dient te zijn, bij de RODE en ISLAMOFIELE bijeenkomst!

  Like

 3. Hendrick M. zegt:

  Wat laat dit ‘mens’ zich weer kennen …..

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Achterlijke Anja

  Die stomme trut heeft zich letterlijk en figuurlijk laten naaien (excusez le mot) door een Palestijn.

  Hij is met haar getrouwd om toegang tot Nederland (en Europa) te krijgen. Hij bleek zelf al getrouwd te zijn (misschien wist ze dat ook wel, een mens moet zich soms, vanwege idealen, aanpassen) en misbruikte haar op een, voor ieder ander persoon, maar niet voor Anja, grof beledigende manier.

  Als zij in Palestina, in een hun door hem gehuurd/gekocht ‘abject’ appartementje, met smart op hem zat te wachten, dan kwam hij gewoon niet opdagen.

  Elk redelijk denkend mens zou daar conclusies uit trekken, vooral omdat men kan weten hoe veel moslims vanuit de koran over vrouwen denken, maar zo niet Anja.

  Alles wat de Palestijnen doen, is voor Anja welgedaan, dat blijkt wel.

  Ik ben in Drachten en in Groningen naar zo’n muziekuitvoering van het Israëlische leger geweest: INDRUKWEKKEND!

  Zeer muzikale, intelligente, beschaafde, vriendelijke jonge mensen, waarvan je aanvoelde: “Die horen bij ons, bij het Westen”.

  Een gevoel dat ik bepaald niet krijg bij die griezelige fundamentalistische baardapen uit het Midden-Oosten.

  Hoeveel te eerder dat gewelddadig tuig van laag allooi uit Europa verdwijnt, des te beter voor ons.

  Misschien kunnen ze Anja meenemen?

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Snotverredullekes! Het is zondagochtend, Tim Engelbart let nu toch eens op! Je verpest mijn zondagochtend-gevoel. Zit ik lekker uitgezakt op de bank, geen nachtdienst meer gehad dus de tijd aan mezelf. En dan komt daar plotseling het gezicht van de Oud-Senator van de SP op mijn scherm. Ik zat net met een kopje thee nog na te genieten van het ontbijt, en dan Anja Meulenbelt!!! Drie uitroeptekens dus ik meen het. En telkens als ik dat vette lijf van Anja M. zie dan moet ik denken aan die smerige masochistische scat-seks. En dan komen die sessies weer boven hoe zij werd vastgebonden en hoe haar rimpelige borsten werden betast en bultige billen met een zweepje werd geslagen. Getvredemme, nu is kinky seks nog tot daar aan toe als het wordt bedreven met mooie mensen, maar ik kan het beeld van Anja M. nooit meer uit mijn gedachten krijgen sinds ik ergens las dat zij een sub is en zij gedomineerd wilde worden door haar inmiddels ex-echtgenoot. Het enige dat haar voor de Palestijnse zaak heeft gewonnen was die onderdanige seks. Anja wilde overheerst worden door een harige en domme bruut. Daar zijn Palestijnen wel voor te vinden, een rijke blanke vrouw afraggen, net zo lang tot zij smeekt om genade. Net als pedo-jagers zelf ook een klap van de molen hebben gehad en zelf nijgingen hebben, zo is het ook met feministes. Ergens willen deze vrouwen een hersenloze stinkend zwijn hebben dat hun als uitvaagsel behandeld. Komt door het dualisme, kan ik ook niet helpen. Maar ik wens te worden verschoond van Anja M. En even voor de duidelijkheid, ik wens dus niet DOOR Anja M. te worden verschoond, ik wil dus geen luier-seks, maar ik wens Anja M. niet meer te zien, en zeker niet op zondagochtend, dat is de rustdag, de sabat-dag. Dan moet het hart tot rust komen en dan moet iemand niet tot heftige hartkloppingen worden uitgenodigd door het tonen van een grijze feeks.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Prachtig verwoord vanhetgoor mijn complimenten hier voor.

   Like

  • susan zegt:

   Toch heeft die heks Anja het idee dat ze zeer aantrekkelijk is en alle mannen op haar vallen, haar toch zeker wel even bevredigen,zelfs een jihadganger had er al geen trek in,bij een bijeenkomst,gefouillleerd,vroeg ze de bewaker het nog eens te doen,hoe zielig en jezelf vernederend kun je zijn,hypocriet om je dan zo belangrijk te vinden,hoort bij die linkse wijven van Opzij.

   Like

 6. Jan zegt:

  Dat Plaisier nu pas wegblijft laat zien dat hij dus niet eens weet wat het programma van PKN ten opzichte van Israël is.
  Overigens zijn bij die zogeheten herdenking van links een fiks aantal antisemitische organisaties en personen aanwezig zoals kopsvod Elatik (tussen de ‘dood aan joden’ krijsend volk), Lody van de Kamp (mag ik even overgeven):
  SIVMO (de EU moet Hamas accepteren als onderhandelingspartner) , EAJG, Nederland Bekent Kleur,
  KMAN (communistenkliek), REinform (het Israëlische leger bestaat uit slachters en moordenaars: http://www.reinform.nl/?p=3681), Internationale Socialisten enz
  http://www.platformtegenvreemdelingenhaat.nl/nieuws/persbericht-kristallnachtherdenking-zondag-9-november-2014-in-amsterdam/

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het is en blijft een tamelijk ondefinieerbaar verschijnsel, dit ‘Molenpaard Meulenbelt.’
  Als haar rechtuit gevraagd zou worden: “Waarom een ALTERNATIEVE Kristallnacht?” zou ze waarschijnlijk iets antwoorden van “Om de keerzijde te tonen,” of zoiets.
  Maar dé logische wedervraag daarop zou dan zijn: “Welke keerzijde? Vindt U dan dat Hitler gelijk gehad heeft en dat de Holocaust noodzakelijk geweest is?”
  En daar kan ze dan weer met geen mogelijkheid ‘ja’ op zeggen, want Hitler gelijk geven hebben zij, die zich links noemen nog nooit gedaan: Ze hebben zich altijd als zijn tegenpool beschouwd.
  Maar hoe ze dat dan weer denken te rijmen met hun anti-semitisme blijft steevast in de lucht hangen.
  Zelf blijf ik erbij, dat het een tamelijk onberedeneerbare, puur gevoelsmatige kwestie is, zoals ik al beschreef in “De rebelse roots van het goedmenschendom.” Een ‘zich afzetten tégen.’ Meulenbelt, geboortejaar ’45, is in feite óók zo ’n babyboomer die zich op een gegeven moment hevig ging afzetten tegen de normen van de oudere generatie, waaronder zéker ook het dwangmatige taboe op alles wat met anti-semitisme te maken had. Het partij kiezen voor de Palestijnen fungeerde daarbij als katalysator, terwijl het automatisch inhield dat men dan ook niet anti-islam kon zijn.
  Die aspecten koestert ze tot op heden consequent, en vele van haar geestverwanten met haar, wat overigens niet wil zeggen, dat het gestoeld is op enige realiteit; alleen maar op dat ‘zich afzetten tegen…..’
  “De REBELSE roots,” nietwaar?

  Like

 8. Bas Koning zegt:

  1938: adolf hitler: ‘het is allemaal de schuld van de joden!’
  2014: anja meulenbelt: ‘het is allemaal de schuld van de joden!’

  Like

 9. Ieder podium dat die domme feeks krijgt is er een te veel!

  Like

 10. Jean zegt:

  Wie is nu nog geïnteresseerd in dat achterlijk griezelig kutwijf? Stelt toch niets voor, oprotten laffe teef.
  PS: Voor vrouwen zouden reageren, ik heb niets tegen vrouwen, integendeel, ik ben altijd geboeid geweest door vrouwen gezien hun nuchtere blik op veel zaken zoals Yvonne, Theresa e.a.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hèhèhèhè, Wij zijn dan ook wel tegengestelde types aan het Molenpaard Meulenbelt, Jean!
   Maar niettemin bedankt: Het compliment doet altijd weer goed.

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Dat zou toch wel het laatste zijn waar ik zou aan denken om u te vergelijken met dat achterlijk links kutwijf.😊
    Theresa, Yvonne jullie staan bij mijn favorieten want jullie zijn schatten.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Compliment? Jean was bang voor jullie reactie Yvonne en Theresa … 😉

    Like

   • Haha,Volgens mij is Jean nergens bang voor;en dat is maar goed ook!

    Like

   • Jean zegt:

    Wachteres,
    Bang zijn? Van wat? Voor wie? Ik ken dat woord ‘bang’ niet.
    Ik respecteer de wetten en ik respecteer de mensen die onze normen en waarden respecteren en daar moslimtuig onze normen en waarden niet respecteren moeten ze ook geen respect van mij verwachten, idem dito die monarchiën die helaas nog bestaan n Europa. Wat ze in Afrika doen met dat achterlijk gedoe interesseert me geen flikker.
    Ik voeg u toe bij Theresa en Yvonne.😉

    Like

   • Jean zegt:

    En Maria uiteraard. 😊

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dank je, Jean. Dat was wat ik bedoelde. 😀

    Like

 11. koddebeier zegt:

  Wat moet deze aanhangster van communistische massamoordenaars nou weer, laat dat fossiel, die vertroetellaarster van de fascistische islamaanhangers de smerige bek houden !!

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Mensen als Meulenbelt hebben meer dan een steek los in het vogelkopje.
  Meer woorden moet je niet aan haar besteden.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Het is een walgelijke FEEKS, met het uiterlijk van een FEEKS, met de woorden van een FEEKS, ze spuwt als een FEEKS, ze gaat dood als een FEEKS. Vuiler iemand moet nog geboren worden, ze is meer dan erg!!!!

  Like

 14. Avidia zegt:

  Theodoor zegt:
  9 november 2014 om 15:05

  Mocht ik dit nog even zeggen? :-}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s