Commentaar: Zware bombardementen in Donetsk

Screenshot_2

(Door: Martin van Vliet)

Zoals U ziet, meldt Teletekst vandaag (09-11-2014) zware bombardementen in Donetsk. Wie wie bombardeert, vermeldt de NOS niet. Dit gebeurt systematisch. De burger wordt welbewust misleid en voorgelogen. En dat is heel erg. Er bestaat in een vrij land geen enkele reden om de waarheid aan de burgers te onthouden. Leugens leiden tot een psychopathische structuur, zowel bij het land als bij individuen. Politici als Van Baalen en Timmermans liegen de burger schaamteloos voor.

Sinds medio dit jaar bombardeert Kiev, dus het Oekraïense leger, haar eigen burgers, die etnische Russen  zijn. Er zijn honderdduizenden mensen op de vlucht geslagen en zij kunnen waarschijnlijk nooit terugkeren. Het ergste van alles is, is dat deze moord op de eigen bevolking plaatsvindt met Westerse, dus ook Nederlandse, steun. De EU heeft dit conflict met Rusland aangewakkerd en geeft Poetin de schuld. Ondertussen steunen de Russen en de etnische Russen in Donetsk Poetin volledig. Dat vindt men in het Westen vreemd, maar dat is het niet. De Russen kennen de waarheid en wij niet. Gisteren nog besloot onze kersverse minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders, om de Oekraïense fascisten te steunen.

In plaats van ons te richten op de gevaren van de islam in Europa en in Nederland kan men het niet laten om Poetin te pesten. De sancties treffen onze eigen economie meer dan die van Rusland. Zo kopen de Russen fruit en groente van Turkije en onze boeren blijven met overschotten zitten. Je moet er niet aan denken dat Rusland zal desintegreren zoals het Midden Oosten.

De EU steunt systematische moord op eigen volk en men durft kritiek op Israel te hebben vanwege het bouwen van een aantal huizen in Jeruzalem. Over hypocrisie gesproken.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Desinformatie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, politici, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Commentaar: Zware bombardementen in Donetsk

 1. baksteen zegt:

  Gisteren in de Telegraaf op de buitenlandpagina een foto ter grootte van een halve pagina waarbij Poetin en zijn generaal met een straaltje bloed uit hun mond worden afgebeeld als vampiers! We zitten in de propagandatijd van Nazi-Duitsland, Het is een grof schandaal, wat een oorloghitserij. Als commentaar werd er bij gegeven dat ze als vampiers staan afgebeeld, dank voor de extra informatie. Deze krant wordt bewaard!
  Het is jammer dat ik de krant van een maandag van een paar weken geleden niet heb bewaard. Daarin stond een foto van Poetin met een gesprekspartner, ben kwijt wie, kan goed Rutte zijn geweest. Zijn rechterhand had Poetin op zijn rechter-bovenbeen liggen. Het viel me op dat de hand zo was gefotoshopt waardoor het leek of dat hij zijn geslacht in zijn hand had. De krant is naar de buren gegaan en niet op tijd teruggevraagd, de foto heb ik op het internet niet terug kunnen vinden. Nu er ook gefotoshopte “vampierfoto’s in de krant verschijnen lijkt het er op of de eerste foto geen toeval en “mislukte” foto is geweest.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @baksteen: 20.07. uur, op 9/11. “De Telegraaf”, was al een foute krant tussen 1940 en 1945. Ze heulden met de Duitse bezettingsmacht!

   Like

  • Benesha zegt:

   De CIA en de door hen gecontroleerde Westerse pers heeft de propagandatechnieken van Jozef Goebbels overgenomen en geperfectioneerd. En het blijkt nog te werken ook als je overal vaststelt dat de sheeple erin loopt.

   Like

 2. baksteen zegt:

  Met betrekking tot dit artikel, dit betekent dus Grat-raketten met clusterbommen op de burgerbevolking, hoezo EU-NATO- schending van ieder mensenrechtenverdrag.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Waar is het probleem ? De vieze vuile gore terroristen uit Kiew geven
  het seintje aan hun gekochte vassallen in de van het volk gekozen
  russisch oostukraine om daar (wie bei de stenengooiende Hamas broed)
  een escalation uit te lokken ! Maar wel met een kleine onderscheid !
  De rusische beer slaat meteen terug en schijt een inmiddels op een
  mening van de EU VASSALLEN – USA – NATO KLOOTHOMMELS !

  Like

 4. Anneke zegt:

  De Europese ogen (gedwongen) op de Oekraïne gericht, AF-LEI-DING van de situatie in het Nabije-Oosten. Israel daar mag men (eigenlijk) niet van horen, Israel, daar mag men niet naar kijken….Israel, heeft geen rechten….Net zomin als de Europese burgers blijkbaar geen bestaansrecht hebben. “Moe, doodmoe is Anneke al jaren……Overmoeid door de overheersende leugen en bedrog”.

  Like

  • Maria zegt:

   troost je Anneke ben dat ook doodmoe en al die leugens bedrog en aanvallen van degenen op me als ik die probeert de ogen te openen en wakker te schudden… het haalt allemaal niets uit! geen bal!! daarom ben ik bezig met emigratie van hier de EU voor de hel hier echt uitbarst!

   Like

   • Anneke zegt:

    @Maria…emigratie?/! “Een hele stap, of juist niet èn waar gaat ‘het scheepje naar toe??? ….Veel succces”. Als ‘k de middelen had, dan zou ‘k nu juist in deze hete tijdsperiode eveneens de ‘emigratie-schoenen’ aantrekken en zeggen : VAARWEL Nederland, mij zie ‘je’ niet meer terug.

    Like

   • Maria zegt:

    ik heb de chance met mijn werk onderneming dat ik internationaal overal verwelkomt wordt en heb dubbele nationaliteit … alles heeft een reden in het leven… Vluchten moet je uit de EU richting Rusland, China, en alles wat buiten de EU ligt…

    xx

    Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Ik wou dat de Russen weer eens met polonium gingen strooien. Ik ken er een paar hier in Nederland die er zeker voor in aanmerking komen. Hulp aan de Oekrainse fascisten kan niet onbestraft blijven.

  Like

 6. zrast zegt:

  De grond moet klaargemaakt worden voor de winst die Joe Biden ziet blinken in de bodem van Donbass, hoe meer mensen weg hoe beter….des te sneller het schaliegas uit de grond.

  Like

 7. koloth zegt:

  Dit is zo smerig ik kan er gewoon geen woorden voor vinden.
  Maar 1 ding is zeker: Branden in hell zal dat tuig.

  Like

 8. Bert Koenders is ook niet anders dan een linkse lapzwans!

  Like

 9. Maria zegt:

  ocharme die Russen daar… hebben hun eigen joegoslavie nu… en westen EU steunt de fascisten tegen hen… Wacht maar er komt een moment dat PUTIN zijn stoppen zullen doorslaan!!! tot hiertoe is deze man kalm gebleven, maar dat blijft niet zo!!!!

  Like

 10. Goeie stuk,het viel mij ook op.
  Rusland zal terugslaan ,hoop ik.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ja, dit is smerigheid ten top

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  De opdracht van de perverse EUSSR, Obama en de “krachten op de achtergrond”, juichen deze volkerenmoord toe. Uiteraard onder het goedkeurende oog van de Verenigde Nazi’s. Overduidelijk zijn de bedoelingen, net als tijdens de Joegoslavische burgeroorlog, staan deze krachten aan de kant van regelrechte nazi’s.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Toevallig he, nu dat de wrakstukken geborgen moeten worden, wordt er weer gebombardeerd.

  Like

  • Maria zegt:

   goed opgemerkt! ik wil echt niet in de schoenen staan van die oekraineres en west europa… wat zij de mensheid onder regelrechte nazi socialist EU hebben aangericht aangedaan ohhhhhhh wat gaat dat als een vlijmscherpe boemerang terug komen!
   Bobzelf en ik hadden zoveel geopenbaard erover hier in het westen politiek en vs maar lachen met de Russen en ze uitmoorden nu, wil niet echt niet in de schoenen staan van westen en oekraine want de moment dat Putin terug slaat dan zal je pas weten wat oorlog is en miserie, Putin heeft er alles aan gedaan om dat te vermijden maar ze blijven voortdoen de nazi’s van het westen… niet verschieten wanneer de weerbots volgt van de Grote Beer Rusland!!!

   Like

 14. Hijfoezer zegt:

  Donutsk. Allen daar naar toe !

  Mjam !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s