Vertrouwen in hele ministersploeg gedaald

Screenshot_34

DEN HAAG – Afgelopen zomer, vlak na de ramp met vlucht MH17, kon de ministersploeg van premier Mark Rutte rekenen op aardig wat vertrouwen van de Nederlanders. Drie maanden later is dat over de hele linie gekelderd. Dat komt naar voren uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

De daling is het sterkst bij premier Rutte en minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën. Het rapportcijfer van Rutte liep terug van 5,0 naar 4,4, in het geval van Dijsselbloem van 5,3 naar 4,8. Ook minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) moet flink inleveren. Hij stond in augustus al bijna onderaan het lijstje en is nu nog verder gezakt: van 4,4 naar 3,7. Het vertrouwen in minister Stef Blok (Wonen) is het laagst: 3,6 (tegen 3,9 in augustus).

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Monalisa)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vertrouwen in hele ministersploeg gedaald

 1. Sjaak zegt:

  WABLIEF ???
  HOE KAN IETS DALEN DAT NOG NOOIT BOVEN WAS ?

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “vlak na de ramp met vlucht MH17, kon de ministersploeg van premier Mark Rutte rekenen op aardig wat vertrouwen van de Nederlanders.”

  Kwam zeker door de stoere taal die hij uitsloeg?
  Kun je zien hoe gemakkelijk het stomme volk te verlakken en te manipuleren is!
  Ik houd mijn hart vast voor de volgende verkiezingsuitslag want ze leren het NOOIT!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Voor mensen als Rutte die al zoveel gelogen hebben richting het volk/kiezers is 1% nog te hoog.

  Like

 4. Giny zegt:

  Het was natuurlijk al schandalig dat de Hond een peiling had gehouden via de ruggen van
  verongelukte mensen!

  Like

 5. IEDERE X ALS DIE MAURICE DE HOND PEILING dààr om vraagt, geef ik de lààgste waardering mogelijk aan…. dus hoezo NU ineens geeft hij dat wèl door?

  Like

 6. @geertwilderspvv IEDERE X als die MDHpeiling dààr om vraagt,geef ik de lààgste waardering aan NIETS NIEUWS DUS! http://wp.me/p1O7aM-jvc

  Like

 7. Vind je het gek ze helpen de heleboel naar de kloten . als je ziet hoe ze nu met de ouderen omgaan gewoon schandalig dit . tijd voor verkiezingen

  Like

 8. Hendrick M. zegt:

  Iedereen die nog vóór die leugenaar is, mag een collaboratuer genoemd worden !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  De foto boven dit artikel op de site van heer Bron is ook al gemanipuleerd; dit is de oorspronkelijke versie:

  Like

 10. Wij geven de ultra-linkse media wel de schuld.,aar waarom denkt het gros van de Nederlandse bevolking niet zelf na?Een ezel stoot zich nooit 2x aan dezelfde steen,maar de kiezers wel:steeds weer!Ik weet nog bij Wouter Bos:”hij heeft zo’n lekker kontje”!Nou vraag ik je:het blijken dus niet alleen mannen die met hun onderkant denken!

  Like

 11. Th.M. van Baarle zegt:

  Helaas moet gerekend worden op een totaal andere VERKIEZINGS-uitslag dan de uitkomst van deze peiling. ZE LEREN HET NOOIT wordt opgemerkt.
  Door het valse beeld dat in aanloop tot de verkiezingen door de politieke partijen wordt getoond kan een ‘kortstondige’ verandering in het denken van de kiezers optreden. Vaak hebben ze kort na de verkiezingen al spijt van de stem die ze uitgebracht hebben. Bij de laatste Tweede Kamer Verkiezing was dat heel sterk het geval. Strategische stemmen noemde men het. Stemmen om een partij die men niet wenst uit de Kamer te houden. Dat is natuurlijk strijdig met de principiele mening over te voeren politiek beleid.
  Het democratisch gevolg van deze strategische stemmen is geworden dat partijen die men juist buiten de coalitie wenste te houden met overmacht die coalitie ingeduwd werden. VVD en PvdA hebben uiteraard dapper misbruik van deze onbedoelde stemmen gemaakt.
  Bij een volgende verkiezing zullen we heel sterk moeten waarschuwen voor dat strategisch stemmen. Laten we verkiezingen zuiver houden. Niet stemmen tegen maar stemmen voor een partij. Bij voorkeur de PVV.

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Wat mij opvalt in de peiling, dat zijn de 21 zetels voor de grootste landverraders van Nederland D66. De stomme massa leert het maar niet, Pechthold is bij uitstek de grootste LANDVERRADER van Nederland!

  Like

  • Maria zegt:

   daar ben ik bang voor de MSM zal weer iets vinden verdraaien ook ivm met PVV en dan stemmen de blinden gewoon op partner van pvda en komen zo terug aan de macht…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s