VIDEO: Peter Anshof over discriminatie van blanke Nederlanders


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Peter Anshof over discriminatie van blanke Nederlanders

 1. Monalisa zegt:

  En hier staan onze landverraders.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Als naar deze foto kijk wort je al misselijk ze lachen temet allemaal, hoe kunnen we nog wat extra bevolking plaatsen neem Rijs (FRL) neem oranje dorp(Drenthe) eens.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Die man geloven, doe ik wel. Me het voorstellen is moeilijk, kan ik haast niet, ook niet zelf meegemaakt.
  Wat ik wel weet ( als ik sommige videootjes zie ) zoals bepaalde nwe NL-rs en asielig-zoekers zich gedragen t.o.v. NL-ers.
  Dat moet je in een heleboel landen [ buiten EU } uitzonderingen daargelaten..} ], toch niet doen als NL-se nieuweling t.o.v. de oorspronkelijken.
  Dan weten ze daar wel raad met je…..

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Meneer Anshof heeft gelijk. Trouwens volgens onze grondwet staat: Mensen worden in gelijke gevallen, gelijk behandelt. Maar dat beste mensen, hebben CDA,VVD,PvdA en D66, compleet verkwanseld. ZIJ de volksvertegenwoordigers, laten MOSLIMS en IMMIGRANTEN, VOORGAAN ten opzichte van ONS, de geboren Nederlanders. En met name genoemde partijen, reken ik dat zwaar aan!

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Peter Anshof heeft natuurlijk helemaal gelijk. Door de multiculturele expansie levert de autochtone bevolking alleen maar in. Eerst werd zijn leefomgeving ingepikt en nu wordt hij gemuilkorfd in wat hij wel of niet mag zeggen. In deze video geeft Anshof duidelijk weer in wat voor wereld we terecht zijn gekomen.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Deze man heeft gewoon gelijk! WIJ discrimineren niet, we wórden gediscrimineerd! Er wordt op allerlei manieren over ons heen gelopen, en tot nu toe hebben we nog veel te weinig onze tanden laten zien. Tegenover hen die ons als racisten wegzetten, maar ook richting onze overheid.

  Als dit zo doorgaat, komt er een dag waarop de getergde Nederlander wraak neemt. Het kan láng duren, want we staan bekend als ‘tolerant’, maar ook aan tolerantie zitten grenzen! Als elders in Europa mensen de straat op kunnen gaan om te protesteren, dan kunnen wij dat ook.

  Maar blijkbaar beschikken we op dit moment nog over enig incasseringsvermogen, en daarom protesteren we alleen nog maar van achter onze p.c.
  Maar protesten op straat zullen niet eeuwig uitblijven…!!
  Vroeg of laat leggen we de boel plat.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Ja èn Nee. Sorry! Als ik ergens ter wereld neerstrijk dan word ik nergens gediscrimineerd, nergens sta ik op de tweede plaats, overal ben ik gelijk. En ga mij niet vertellen hoe het is om de enige blanke te zijn in een wijk waar iedereen een kleurtje heeft. Ik ben opgegroeid in de Indische wijk waar hoofdzakelijk repatrianten woonden, en met repatrianten bedoel ik dan mensen wier ouders en grootouders in een land waren geboren, een land dat niet meer bestaat. Daarna heb ik vaak in wijken gewoond met hoofdzakelijk import, Klein Turkije zullen we maar zeggen.

  Overal waar ik heb gewoond heb ik mij nooit gediscrimineerd gevoeld, en ze probeerden het wel, vergis je niet. Maar ik heb als Nederlander en als blanke een rugzakje met moraal. En als er met jihad-vlaggen wordt gewimpeld dan doet men dat omdat men geen verstand heeft. Iemand die moraal heeft die weet dat het fout is om anderen te onderdrukken, vaak komt dat voort uit een minderwaardigheidscomplex en soms is men gewoon minderwaardig.

  Dat Turken en Marokkanen beschaafde vrouwen uitmaken voor hoer is niet zo vreemd, Ze weten niet beter. Een volwassen vrouw met een hoofddoek was in de oude Arabische pre-islamitische wereld altijd een hoer. Als een jonge vrouw een sluier droeg dan was dat alleen op de vooravond van het huwelijk. Als nu tegenwoordig een jonge moslim een beschaafde vrouw uitmaakt voor hier dan is dat een vorm van projectie. Het is ook een wens dat het zo is. Echter een hoer van die klasse kunnen die jongens nooit betalen. Als zo’n jongen dan het woord ‘hoer’ gebruikt dan is dat een beetje wrang, maar dat is slechts zichtbaar als men de achtergronden weet. De profeet Mohammed heeft opdracht gegeven dat alle huwbare vrouwen en zijn dochters allen een hoofddoek moesten dragen, dat werd opgedragen aan de vooravond van de verovering van Mecca. En in de slag om Mecca zouden de jihad-strijders het verkrachten van vrouwen inzetten als wapen, doordat het onzinnig is om een hoer te verkrachten, en omdat de vrouwen van de moslims (en de dochters van de profeet) alle een hoofddoek droegen, net als destijds alle hoeren dat deden, daarom werden de eigen vrouwen (en de dochters van de profeet) niet verkracht.

  Overigens in de zelfde Soera waarin de vrouwen van de moslims en de dochters van de profeet opdracht werd gegeven om een hoofddoek te dragen staat ook dat alle vrouwen van moslims hun zedigheid NIET hoeven te bewaren voor welke man dan ook, zolang die man naast haar man in de moskee staat. Dus alle moslimse vrouwen zijn gekleed als hoeren en wat gedrag betreft zijn ze ook gelijk, ze worden er alleen niet voor betaald. Het zijn dus alleen geen hoeren op financieel gebied, voor de rest wel. Als men daar over nadenkt, dan klinkt het woord “hoeren” wel even iets anders!

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Stenen gooien zit er nog helemaal ingebakken bij de werkelijke racisten ook ik heb het meegemaakt wandelde met een bejaarde en plotsklaps werd de man van 90 geraakt door een hard voorwerp was duidelijk dat het een groepje erg jeugdigen mocro,s was.
  Gebeurd al jaren dat geweld tegen Hollanders/Nederlanders.

  Like

 9. Pingback: VIDEO: Peter Anshof over discriminatie van blanke Nederlanders | Vrije Burger

 10. jantjeuitnl zegt:

  Islamieten zijn de grootste discrimineerders ter wereld.
  Ze discrimineren niet gelovigen. Ze discrimineren vrouwen. Ze discrimineren zwarten. Ze gebruiken, nog steeds, mensen als slaaf. En niet alleen in de Isis (of hoe dat kankergezwel ook mag heten).
  Wij blanken zouden net als Jan Roos telkens aangifte MOETEN doen als wij gediscrimineerd worden. Er zouden niet genoeg rechters zijn.

  Like

 11. jino zegt:

  ..Meneer van het goor dat komt misschien omdat u op een buitenlander lijkt baard alles net een marokaan of een jood hun denken je bent een van huun lul hoofd kijk even naar jezelf in de spiegel aub ik ben hollandse meisje blond haar opgegroeit in wijk met turken marokanen op schole zelfde verhaal altijd getreiterd en geprest geweest geschopt geslage bal tegen me hoofd noem maar op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s