FRANKRIJK KRIJGT TIEN JAAR DE TIJD OM TE HERVORMEN

Screenshot_23

(Door: trias politica)

De hele wereld kijkt naar Frankrijk. Het land vertikt het om te hervormen en lapt elke internationale afspraak aan zijn laars, tot ergernis van onder meer Duitsland. Blijft Frankrijk op de oude voet doorgaan of lukt het land de broodnodige hervormingen doorvoeren?

De OECD (Organisation for Economic Coöperation and Development) kwam vorige week met een tienjarenplan voor hervormingen in Frankrijk. FTM heeft dat rapport doorgenomen en de samenvatting leest u hier.

Zoals u weet heeft ook Frankrijk het Stabiliteits en Groei Pact (SGP) mede ondertekend. Die overeenkomst stipuleert dat landen die deel uitmaken van de Europese Unie hun begrotingen op orde hebben. Concreet betekent dat: de begrotingen mogen geen tekorten laten zien.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk. Bookmark de permalink .

11 reacties op FRANKRIJK KRIJGT TIEN JAAR DE TIJD OM TE HERVORMEN

 1. guusvelraeds zegt:

  Frankrijk krijgt tien jaar tijd te hervormen. De eerste gedachte die ik had dit lezende. Zal de EU over tien jaar nog bestaan in haar huidige vorm?

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Ongeacht wat je kunt beweren over het feit dat Frankrijk niet hervormd: het schijnt de EU en de islam nog meer te haten dan wij (Fransen zijn van nature erg koppig) en wij Nederlanders zouden eigenlijk tegen het tuig van Brussel net zo standvastig moeten zijn!

  Like

 3. Wij willen wel standvastig zijn,Jules!Maar de meerderheid werkt niet mee!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ook 10 jaar zullen niet helpen.
  Ik ben ervan overtuigd dat de EU het niet nog zo lang volhoudt.

  Like

 5. sam zegt:

  Frankrijk heeft gelijk trouwens, zij zitten net als wij gevangen in de Euro-val. In het verleden devalueerden zij de Franse Franc, bv. 10%, voor ons werd alles 10% goedkoper. Voor de Fransen veranderden er niet veel, zij hebben namelijk een economie (=eten) die op zichzelf kan draaien. Hoeveel mensen hebben niet geprofiteerd van hun devaluaties uit het verleden, om DAN in Frankrijk op verlof te gaan (we spaarden toen lekker 10% uit op ons vakantie budget). Op 1 jaar tijd hadden de Fransen de devaluatie terugverdiend.

  Like

  • sam zegt:

   Ik vind dit soort studies altijd denderend, je zegt er alles en niets mee. Wanneer gaan er eens vergelijkende studies worden gemaakt over hetgeen “pro capita” het ons kost heel die immigratie-golf?
   Cijfers zullen waarschijnlijk alleen bekend zijn bij een zeer kleine groep “politici”. Als deze zeer kleine groep groep “politici” deze cijfers onder ogen krijgt, zal naar alle waarschijnlijkheid hun maag OOK omdraaien.
   Deze cijfers zijn dan beschouwd als onhandelbaar en onaanvaardbaar voor het gewone (domme) volk. En worden dus geheim gehouden.

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Het is niks met de EUSSR en de verdoemde EURO, het was niks, en het zal nooit iets worden. We gaan zo de “bietenbrug op”, met die hele verdomde EUSSR. WE zullen tot in de eeuwigheid aan het betalen komen, voor het COMMUNISTISCH GEDROCHT de EUSSR. En Frankrijk, die doen toch gewoon hun ding!

  Like

 7. windwens zegt:

  Het wordt eerder tijd dat wij hier eens stoppen met hervormen voor de griezels in de EU en dat de journalisten eens wat meer anti EU propaganda tentoonspreiden in plaats van het kabinet na wauwelen om het volk hier te vertellen dat het allemaal zaligmakend is wat uit Brussel komt. Enige wat de MSM doet is angst zaaien dat we straks aan ge geeuwhonger liggen als we uit die gruwelijke UE stappen.
  Ook de opvang van asielzoeker wat geen asielzoekers zijn direct terug zenden ook uit geproduceerde weg met die lui ze zijn niet voor niets uit geproduceerd weer is het dat giftige EU wat ons met allerlei zaken op wil schepen waar we niet om gevraagd hebben en ook totaal niet willen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Adel verplicht.
  Honi soit qui mal y pense.
  Leuker kunnen WIJ het niet maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s