Het Gronings Cordon Sanitair

Screenshot_27

(Door: Mike Tomale)

In de Provincie Groningen zijn twee toonaangevende nieuwsvoorzieningen, RTV Noord en het Dagblad van het Noorden. Op iedere politieke bijeenkomst of ieder maatschappelijk-cultureel evenement in de provincie kom je wel een journalist met notitieboekje en pen tegen of een verslaggever met een microfoon en/of camera.

Afgelopen vrijdag was de eerste sympathisantenbijeenkomst van de PVV in Oude Pekela, en wie schitterde door afwezigheid? Juist, de toonaangevende, deels gesubsidieerde nieuwsvoorziening, van de provincie Groningen. Voor RTV Noord geldt dat die subsidie/gemeenschapsgeld (8,96 miljoen euro overheidssubsidie) er voor moeten zorgen dat alle inwoners in de regio, inclusief PVV-stemmers, moeten kunnen verwachten dat er objectief verslag wordt gedaan van activiteiten, los van de politieke inhoud.

Normaliter als een Tweede Kamerlid al de moeite neemt om vanuit Den Haag naar de provincie Groningen af te reizen, is dat nieuws op zich. Maar dat geldt dan zeker niet voor Kamerleden Harm Beertema en Machiel de Graaf.

PVV Groningen

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groningen, kwaadaardige opzet, Linkse media, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het Gronings Cordon Sanitair

 1. De media is gebonden aan pro-islam en pro-Eu verslaggeving door dat verdomde verdrag uit 1974!Doel:propaganda en het volk dom en rustig houden!

  Like

 2. @geertwilderspvv OPROEP!DOE MEE!STEM @PVV & 2 PVV’ERS per stemlokaal ter controle vh CORRECT tellen vd stembiljetten https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588431931286082&set=a.106612456134701.5288.100003578410443&type=1&theater

  VERSPREID DEZE BOODSCHAP! DIT X ZIJN WIJ VOORBEREID! Niet NOG ns FRAUDE toestaan zoals bij de laatste stemming @geertwilderspvv ‪#‎pvv‬

  OPROEP! DOE MEE!
  Allemaal stemmen op de PVV dus èn wat OOK heel belangrijk is, zorgen dat er in IEDER stemlokaal minstens TWEE PVV’ers staan voor de controle op het correct tellen van de stembiljetten!

  Like

  • ik las op mijn FBpagina van Antoinette Somers deze reactie:
   ik heb me voor het stemmen tellen opgegeven, krijg je zelfs betaald!!!
   5 hrs · Unlike · 1

   Scarlatti Bombatti: oh maak dat kenbaar Antoinette Somers WAAR de mensen dat kunnen doen en wàt er voor betaald wordt, naw wordt dan t gelijk aantrekkelijker om dat te gaan doen! Dus WAAR kun je je melden en WANNEER moet je dat doen en wàt is ‘het salaris’….
   1 hr · Like

   Like

 3. Maria zegt:

  afgekeken van de belgische socialist 😦 😦 arm Nederland, sta toch op zoals Vlaanderen deed tegen die socialisten, had vandaag nog een gesprek over Meneer Wilders en hoe die moet leven onder beveiliging omdat hij de waarheid verkondigd, ligt aan de socialisten in jullie land dat die arme man zo moet leven… Geen 1 land in de EU moet een politieker zo als een gevangene leven als Meneer Wilders allemaal te danken aan de socialist in jullie landje 😦 Pim Fortuyn bekocht het ook met zijn leven, een linkse vermoordde hem, aub ga in aanval op dat socialisme daar in jullie landje, kijk naar ons Vlaanderen wij bereiden ons voor op open oorlog 24 november tegen de verloren socialist omdat die dan Antwerpen gaat ontwrichten zoals ze met Brussel deden alleen dreigen ze nu die socialist om 1000x erger aan te vallen, en wij Vlamingen zullen NIET plooien, vecht Nederlander VECHT want ze zijn te verslaan!!! Spiegel je aan Vlaanderen!!!

  Like

  • Maria zegt:

   KIJK DAN vanaf 1min
   terzake aflevering het enige wat socialisten veroorzaken is mega haat tegen hen politie agenten werden door PS burgemeester in de steek gelaten, Antwerpen my god we weten niet wat te verwachten op 24 november maar 1 ding staat vast!!! de uber dood socialisten staat nu vast!!!! en aanzie dat kutwijf socialist van brempt!!!! geloof me indien de socialisten doen wat ze in Brussel deden in Antwerpen dan moeten de socialisten gaan lopen letterlijk voor hun leven!!! agenten getuigen anoniem

   http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake

   Like

   • Maria zegt:

    de socialisten zijn de rijken van iedereen in Belgie, zij hebben en de vakbonden allen rekeningen in Luxemburg en nu NVA de schuld geven daarvan is totale geschiftheid!!!! plus de haven arbeiders van Antwerpen zijn de BEST betaalde arbeiders in dit land, bekijk ook een keer goed die cinema over zwarte piet waar in Belgie geen commotie over heeft en waar een nederlander hier zich komt moeien met onze zwarte piet! geloof me socialisten zijn nazi’s gestapo ongezien!!!! bekijk heel goed wat zwarte piet is bij ons en hoe wij Belgen niet begrijpen wat Nederlandse overheid de magie van een kinderfeest VERMOORD heeft en dromen van kinderen kapot heeft geslagen !!!! totale waanzin van jullie overheid!!! racisme met zwarte piet verbinden????? geschift bij ons!!!!

    Like

   • sam zegt:

    @Maria

    De socialisten zijn inderdaad de uitvinders van het “Cordon Sanitaire”. Na 30 jaar ondervinden zij nu zelf de “gevolgen” van het door hun ingespannen “Cordon Sanitaire”

    Like

   • windwens zegt:

    Ik krijg de indruk dat de politie en betogers toch wel enorm tegen elkaar worden uitgespeeld. De betogers hadden gewoon door kunnen blijven lopen zonder dat de politie zou moeten ingrijpen, het escaleert meestal pas als er hele politie cordons worden aangelegd. Daarnaast rusten ze de politie zo uit dat ze de klappen vangen dus deze richten hun peilen dus meer op de betoger dan hiervoor. Kortom als politie en bevolking niet op een lijn komen dan kan je verder met je staats terreur en hervormingen. Dat men dit spel nu overal nog steeds niet door heeft is en blijf bij mij een groot raadsel.

    Like

   • Maria zegt:

    heb je gezien Sam om 19u nieuws VTM die nazi socialist PS majeur WEGERDE zich te tonen aan die 500 agenten laat staan te woord te staan!!!!
    ARROGANTIE ten top want de meesten waren Franstalige agenten!! deze keer heeft PS zichzelf vermoord totaal! Dan het zoveelste schandaal nu opnieuw PS burgemeester van andere stad die zedenfeiten deed waar minderjarigen getuige van waren??? YES eindelijk de ondergang van totaal socialisme in ons land!!! ben eens benieuwd voor 24 november wat die socialisten daar nog gaan flikken, want politie HAAT nu mee met ons de socialisten!!!! EINDELIJK over and out voor het grootste krapuul soort mens ” de socialist ”
    als ze nu opnieuw Antwerpen en daarna december weer doen zoals in Brussel ohhhhhh dan weet je wat er met de vakbonden gaat gebeuren!!! rechts aansprakelijk worden gemaakt en dan is het afgelopen om ooit nog een staking te doen want dan draaien ze zelf op voor de economische schade wat ze keer op keer aanrichten!!!!
    had echt medelijden met die agenten 500 man stond voor dat stadhuis Brussel en krapuul ps majeur weigerde naar buiten te komen!!!

    Like

   • Maria zegt:

    @Windwens
    niets uitgespeeld, bekijk nieuws uitzendigen die ik postte, agenten mochten niet chargeren, plus de socialistenvakbonden LOGEN de haven arbeiders op tegen NVA is duidelijk te zien en geopenbaard nu!!! toch raar hé stemmen allen vlaams blok maar zijn lid van socialistische vakbonden??????
    de PS zorgde dat politie geen versterking kreeg, ps burgemeester was mee aan het betogen en weigerde enige steun aan zijn agenten, please Windwens bekijk de linken nieuwsuitzendingen die ik postte
    xx

    Like

   • Maria zegt:

    nee klopt niet, gaat wel door Bart de Wever heeft dat openlijk op tv gezegd alleen dat er nu een militaire force aan politie in Antwerpen aanwezig zal zijn om die debielen van havenarbeiders te stoppen met alle geweld vandien indien ze riskeren van Antwerpen tot oorlogszone om te bouwen, wat ze bedreigden letterlijk openlijk dat ze 1000x erger met Antwerpen gingen doen dan Brussel!!! wel eens zien hoe die dokwerkers dan aangepakt zullen worden, zijn de best betaalde arbeiders van het land DE BESTE, allen rechts zogezegd maar wel met vakbondkaart van socialist???? Socialisten hebben deze catastrofe aangericht in Brussel door min 20 IQ idiotenop te hitsen ONDER LEUGENS!!!
    Is me dat nu terug gekatapulteerd in hun smoelwerken !!!!
    de ware aard socialist is nu zo geopenbaard dat dit NOOIT meer goed komt!!!

    Like

 4. Lis zegt:

  Ton van Kesteren verwijst naar twee kranten die wel een verslag hebben gemaakt van deze avond. Helaas is het stuk in de Groningen Krant subjectief en is het meer een afkraakartikel dan dat er inhoudelijk wordt gereageerd (http://www.groningerkrant.nl/2014/11/pvv-sympathisantenavond-oude-pekela/). Het stuk in Westerwolde Actueel zit een stuk beter in elkaar (http://www.westerwoldeactueel.nl/2014/11/08/pvv-bijeenkomst-zorgt-voor-een-volle-zaal-in-oude-pekela/)

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Alle regionale zenders zijn in handen van graaiende PvdA-ers. TV-Rijnmond is ook zo’n linx bolwerk. Veel aandacht voor voetbal en de persberichten van de gemeente / PvdA: “Landgenoten, door de heldhaftige inzet van buurtvaders, jihadmatigers en jeugdwerkers, zijn de straten van Rotterdam weer veilig”. Dat soort kul.
  Dat maakt de situatie onoplosbaar. Een sterke PVV kan niet anders dan de zenders hun subsidie afnemen. En derhalve doen de zenders er ook alles aan de om de PVV klein te houden.
  De oplossing zou zijn dat de media onafhankelijk zouden moeten zijn, maar dat is een utopisch omslagpunt, dat wij niet gaan meemaken.
  De media hebben Janmaat kapot gemaakt, Fortuyn vermoord en Wilders opgesloten, ze hebben de macht en die geven ze beslist niet vrijwillig over.
  Wat nog wel kan: spreek de redacties aan. Iedere dag weer. Per slot zijn het allemaal inkthoeren, die een verkeerde opleiding hebben gevolgd. Mogelijk gaat er ooit een lampje branden ergens.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ leefbarbaar: 08.36. uur. Inderdaad, een objectieve en neutrale pers, hebben WIJ in Nederland niet meer!

   Like

   • Maria zegt:

    @Tom
    bekijk de link van media die ik zette dat gisteren op tv was bij ons, zelfs journalisten beginnen te keren tegen links socialisten omdat ze zo hun ware aard laten zien dat het niet meer te verdedigen is…. 124 agenten zijn zwaar gewond geraakt omdat de PS burgemeester mee in de betoging liep en zijn agenten als levend kanonnenvlees zonder hulp liet daarom waren er zoveel zware gewonden agenten in Brussel, dit allemaal nu (bekijk de getuigenissen van agenten erin) zorgt ervoor dat de socialisten hier zichzelf aan het vermoorden zijn! de woede op die socialisten in ongezien in Vlaanderen wij bibberen letterlijk voor wat ze gaan doen op 24 november wanneer ze Antwerpen gaan staken en lam gooien!!! ocharme die mensen daar als die hun auto’s in brand worden gestoken en ramen sneuvelen en rest want verzekeringen keren NIET uit bij rellen oorlogen of terroristische aanslagen, staat letterlijk zo in polissen, of ze moeten de daders vinden, nu iedereen van vakbonden christen liberaal werkt mee aan de oproep parketten justitie om de relschoppers te traceren indentificeren 2x raden wie dat weigert de doen DE SOCIALISTISCHE vakbonden, is heel goed te zien in de uitzending, en dat is hun politieke en vakbond dood in ons land!!! Illustreert wie en wat socialisten zijn!!!
    je kan de woede niet beginnen inbeelden tegen die socialisten in Belgie want ook in Wallonie begint men in te zien wie die PS is…

    xx

    Like

   • Maria zegt:

    @Tom en Nederlanders
    kijk dan, de media en politie keren massaal tegen de PS socialisten zelf nu, aanzie de aanklacht van politie en open brief en honderden agenten die nu openlijk demonstreerden vanmiddag tegen de PS velen zijn Franstaligen!!! In de Walen is men zo wreed wakker geschud wie de socialisten zijn die feitelijk gans het land failliet hebben gemaakt hun eigen volk agenten minacht ongezien, allemaal omdat ze niet meer aan de macht zijn, dit is geschiedenis in Belgie nooit ooit gebeurde dit zo openlijk verzet van beide kanten land tegen de ps
    Als deze revolutie mogelijk is in België tegen de socialisten en EINDELIJK onze media meedoen moet dit ook kunnen in jullie Nederland!! Moed spiegel jullie aan Vlaanderen!!!

    http://nieuws.vtm.be/binnenland/115665-burgemeester-krijgt-boze-brief-van-politie

    Like

   • Maria zegt:

    wow zelfs de BLOEDRODE socialisten vrt kijk hoe zij bericht geven over PS en agenten die zwaar slachtoffer waren onder ps beleid, mijn ogen vielen uit mijn kop!!!
    bekijk de bom is gebarsten!!! is vanaf begin nieuws te zien en hoe ps blokkeerde enige hulp aan de agenten ….

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.36438

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Leefbarbaar en Tom Hendrix: Dat tij keert zich heus wel weer, Heren: Op een zeker moment is zelfs bij een tendens al deze de rek er uit.
   Je kunt constateren, dat iets zo IS, natuurlijk. Maar laten we er niet vanuit gaan, dat het ook zo BLIJFT.
   Het internet is er in ieder geval nog; dat zal de gemeenschap hoe dan ook behoeden voor totaal inslapen.
   Houd moed: Op een gegeven moment wordt dit NIET meer gepikt!

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Theresa Geissler,
    ik hoop het. Sommige onafhankelijke journalisten doen goed werk en onderzoeken zaken alvorens te publiceren. En onze gastheer, heer Bron, brengt ons ook nieuws uit het buitenland dat de oude media mijden als de pest.
    Aan de andere kant hebben de media zelf geen probleem met hun functie als staatsmedia en wordt hun personeel nog steeds opgeleid tot nietdenkende linxe nitwit. Krijgen ze allemaal een veterstrikdiploma “journalistiek” en hebben geen flauw benul wat hun vak vroeger inhield.
    Natuurlijk is het internet nu nog een vrijhaven van meningen en nieuws, maar alles wat wij hier doen en laten wordt genoteerd en inmiddels kunnen websites al worden gesloten zonder gerechtelijk bevel daartoe. Ooit gaat de mening weer ondergronds of gaan de media de strijd aan met onze overheid. Voor mij kan het dubbeltje nog twee kanten op vallen.

    Like

 6. sam zegt:

  @Theresa Geissler

  Hoezo de tij keert zich al? Sporadisch verschijnen er “economische” artikels, over hoeveel dat die grap ons feitelijk kost.
  Voor de rest blijft het bij het oude.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s