Het racisme van links

Screenshot_14

(Door: Erik60)

Ja, alweer een column over de linkse goedmensch van Nederland. Onze linkse goedmensch dombo Lodewijk Asscher heeft in een toespraak verklaard dat hij baalt als een stekker, omdat Joodse instellingen beveiligd moeten worden. Onze zelfverklaarde goedmensch ziet een vergelijking tussen de Jodenhaat van 1938 en nu. Deze goedmensch vindt dat onze democratische rechtsstaat erdoor wordt ondermijnd. Maar hij vertelt er niet bij dat de meeste Jodenhaat uit islamitische hoek komt en dat de extremistische moslims heel graag de rechtstaat willen ondermijnen. Maar, zoals het een goede politiek-correcte PvdA-er betaamt, durft hij het beestje niet bij de naam te noemen. Toch zou het hem en de rest van de PvdA-partijtop sieren dat zij hun verontschuldigingen aan het Nederlandse volk zouden aanbieden voor de veertig jaar durende ongebreidelde immigratie van moslims, die ons niet alleen veel geld kost, maar ons ook veel ellende brengt. 

We lezen en horen veel over Zweden. Velen van ons denken dat het een ver van mijn bedshow is. Doch het tegendeel is waar. Ook wij worden maandelijks overspoeld door duizenden fanatieke moslims. Zij worden geplaatst in alle uithoeken van het land. Zelfs in kleine dorpsgemeenschappen van niet meer dan 140 mensen worden meer dan duizend islamitische vluchtelingen geplaatst. Dit is te gek voor woorden.  Wie gaat er over de veiligheid van deze kleine Nederlandse gemeenschap? De politie, die een politiek-correcte overste heeft die geen graten ziet in het straffen van die zielige vluchtelingen? Het is slechts een kwestie van tijd of de moslims nemen deze delen van het land in en jagen kleine gemeenschappen weg. Eerst komt het treiteren, dan de onderdrukking en dan de overname. Kijk maar eens rond in de landen waar moslims in de meerderheid zijn. Daar is niks dan ellende voor christenen en Joden. Nee, laat ons niet meer met verbazing naar Zweden kijken, maar met een kritische blik naar ons polderlandje. Want ook hier is de asielindustrie oppermachtig door de steun van deze struisvogelregering. Voor ons zal het binnenkort ook te laat zijn. Net zoals voor Zweden, Engeland en Duitsland. Daarna zal de rest van Europa snel vallen. Onze kinderen en kleinkinderen zullen geen welvaart kennen, alleen bittere armoede oorlog en slavernij.

Mijn hart doet pijn als ik dit schrijf, maar het zal zo zijn. Je ziet nu al wat er aan het gebeuren is. Slechte integratie van allochtonen die al jarenlang in Nederland wonen, tientallen supergrote moskeeën die het straatbeeld van een stad domineren, haatpredikers die in moskeeën hun haat uitspuwen tegenover ons, pro-IS-demonstraties, extremisten die jongeren ronselen voor de oorlog in Syrië, toenemend antisemitisme en horden strenggelovige moslims die niet van plan zijn ooit terug te gaan naar het land van herkomst. En dan heb ik het nog niet over onze Joodse medemens, die hier constant voor zijn of haar leven moet vrezen, over de laffe overvallen op onze ouderen, het afrossen van homo’s, het constante lastig vallen en verkrachten van onze vrouwen en Hollandse jongens die in elkaar gebeukt worden door groepen moslims. Dit alles wordt al jarenlang door ons geaccepteerd. Want we kijken weg, bang dat we zijn om door een kleine politiek-correcte meute gestraft te worden. En onze politici steken graag hun kop in het zand of kijken de andere kant op bij problemen. Zij moeten zich zeker politiek-correct gedragen, anders kunnen ze een dikbetaalde baan bij een of ander Koninklijk bedrijf na hun politieke carrière wel vergeten. Om Henk en Ingrid geven ze geen reet. Het gaat om het geld en de postjes na een politieke carrière. En zeg nu zelf, wie had enkele jaren geleden kunnen denken dat een traditioneel volksfeest zo zwaar onder vuur zou komen te liggen? Dat wij autochtonen moeten buigen voor een kleine racistische zwarte minderheid die in Zwarte Piet een slaaf herkent? Onze regering zit al op de knieën en heeft al toegegeven dat Zwarte Piet verdwijnt. Want onze bestuurders willen politiek-correct overkomen. Dat hierbij de belangen van de autochtone bevolking in het niet verdwijnen, dat doet er niet toe. Links heeft echt niks geleerd van de Kristallnacht.

Ik heb het al dikwijls geschreven. Links is niet meer wat het geweest is. Links maakt meer kapot dan je lief is. Links staat nu voor racisme tegen de eigen bevolking. En dat is niet alleen in Nederland zo, maar in heel Europa. Er moet dringend iets gebeuren. Er moeten mannen en vrouwen in het torentje komen die kordate beslissingen nemen in het voordeel van ons, de autochtonen. Het wordt tijd dat het racisme van links ingetoomd wordt.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Racisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het racisme van links

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Chapeau Erik60! Ik ben het geheel met uw artikel eens. En inderdaad, de RODEN zijn de grootste 5e colonne der ISLAM!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het probleem is, Erik60, dat de kiezer weliswaar óók wel doorkrijgt, dat Links niet meer is, wat het geweest is (daardoor verliest de PvdA steeds meer aanhang, daardoor blijft het rariteitenkabinet GroenLinks marginaal) maar tegelijkertijd maar niet over de drempel heen komt om massaal PVV te gaan stemmen: Ze blijven maar denken, dat dat te extreem is, dat de EU in de grond een goede zaak is, of in ieder geval onvermijdelijk en dat je uiteindelijk ‘toch geen mensen mag wegzetten’en dat ‘niet alle moslims ‘zo’ zijn.’ Zolang je dat eeuwige streven naar fatsoenlijke ‘middenwegen’ er niet uit krijgt, wenden té velen zich tenslotte toch weer tot een partij als D ’66, niet omdat die hen nu zo inspireert of overtuigt, maar omdat ze denken, dat het hun plicht is, voor het ‘redelijk alternatief’ te kiezen, bang dat ze er anders ‘later spijt van krijgen.’ Ze zíen misschien misschien nog wel, dat de zaken niet gaan, zoals ze gaan moeten, maar benoemen kunnen ze het niet. Behalve zich vastklampen aan ‘het redelijk alternatief’ D ’66 kunnen ze dan nog slechts terugkeren naar het oude vertrouwde CDA of de VVD. En ook dat zien we daardoor nog regelmatig gebeuren.
  Er zou eigenlijk eens echt een catastrofe moeten plaatsvinden vanuit de hoek, waarop Wilders onophoudelijk blijft wijzen, dat is het enige middel om een politieke aardverschuiving mogelijk te maken. Zolang die niet plaatsvindt, kómt de doorbraak gewoon niet. Ook al is Links niet meercwat het geweest is en verliest het inderdaad terrein….

  Like

 3. Jean zegt:

  Erik,
  Ook de kogels komen steeds van links, van links is nog nooit iets positiefs gekomen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Werkelijk nooit, niet één maal! Altijd maar provoceren, opbouwen doet men niet, dat is meer de taak voor het volk waarboven zij zich verheven wanen.

   Like

 4. Taljaard zegt:

  @Theresa
  De PvdA was eens, in de jaren `50 -`70, een echte volkspartij, maar deze rol is overgenomen door de PVV en deels ook door de SP. Daar is het grootste deel van hun vroegere autochtone electoraat dan ook naar toe gegaan.
  Wat rest zijn de allochtonen.
  Maar dat draagvlak is te smal.
  En bovendien zullen zij ook snel genoeg zien wat voor een walgelijke nepotistische en corrupte regentenclub het eigenlijk is.
  Tenzij zij intern radicaal de bezem er doorheem halen en zich, net als het CDA dit nu doet, gaan bezinnen op hun koers zijn zij op termijn reddeloos verloren.
  Groen Links idem.
  Waarbij zij vemeld dat het CDA net zoveel moet worden vertrouwd als een Rottweiler met rabies in een kleuterklasje.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, weet U, wat betreft het CDA is dat niet van vandaag of gisteren -dat betrouwbaarheidsgehalte- en GroenLinks….Tja…..
   Toevallig heb ik daar eerder dit jaar nog een artikel over gepubliceerd: “Het rariteitenkabinet GroenLinks.”
   Jammer genoeg krijg ik het linkjes zetten niet onder de knie, maar mocht U geïnteresseerd zijn, tik mijn naam dan gewoon in de zoekbalk in, dan komt U het wel tegen.
   @E.J. Bron: Ja, E.J., zeg maar niets; Ik weet het. Ik kan het weer niet laten.
   Maar zie het maar louter als geste: Taljaard is erg tegemoetkomend naar mij toe; ik wil dat alleen maar graag beantwoorden. Màg wel, hè?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Theresa

    Ga naar je artikel toe. Klik het aan. Ga met je muis bovenaan in de witte balk voor de naam van je artikel staan. Druk je linker muisknop in. Sleep het pijltje over de titel tot het eind. Muisknop ingedrukt houden! Dan wordt de link blauw. Klik met je rechter muisknop op het blauwe gedeelte en kies “kopiëren”. Ga dan naar je commentveld. Klik één keer in het commentveld met de linker muisknop. Dan met de rechter muisknop: kies “plakken” en je bent klaar!

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, reuze bedankt: Dat heb je al eens uitgelegd, maar ergens lijk ik een blinde vlek te hebben. Enfin, ik beloof dat ik me er nog eens over zal buigen.
    Het ligt aan mij, hoor, zeker niet aan jou.

    Like

 5. Jade zegt:

  Zeer goed geschreven, Erik60…

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  “De wereld staat in brand”

  Like

 7. Ed Exstream zegt:

  Protest.!!
  Omdat onze regering met uiterste vastberadenheid bezig is, het “gevaarlijke Nederlander zijn ” in Nederland, langzaam, maar onverbiddelijk uit te roeien – want hierop moet deze ISLAM politiek tenslotte uitlopen – dan dient de weerstand van het ter dood veroordeelde Nederlandse volk omhoog te vlammen, op een wijze, die de Nederlandse geschiedenis drastisch zal veranderen.
  Voor de eerste maal worden nationaal en patriottisch gezinde mannen en vrouwen tot rebellen. Niet dat men tegen de natie rebelleert en ook niet tegen de staat zelf, maar tegen de wijze van regeren, die, naar overtuiging, tot de ondergang van het Nederlandse volk moet leiden. Voor de eerste maal in de NEDERLANDSE geschiedenis dient zich de gebruikelijke trouw aan staat en vorstenhuis, van de werkelijke nationale liefde voor vaderland en volk scheiden. Het zal de verdienste van het Nederlandse volk zijn, dat ze op heldere en ondubbelzinnige wijze zal vaststellen, dat een staatsgezag alleen dan eerbiedigt en beschermd moet worden, wanneer dit de belangen van het volk behartigd of ten minste geen schade berokkent.
  Het gezag van de staat mag nooit doel, maar moet altijd middel zijn, omdat anders immers iedere tirannie op deze wereld onaantastbaar en heilig zou zijn.
  Wanneer door de hulpmiddelen van deze regering het Nederlandse volk naar de ondergang wordt geleid, dan heeft ieder, die deel uitmaakt van dit Nederlandse volk niet alleen het recht, maar ook de plicht, te rebelleren. Het antwoord op de vraag wanneer een dergelijk geval aanwezig is, wordt echter niet bepaald door theoretische verhandelingen, maar door het geweld en – door het succes.
  Daar onze regering vanzelfsprekend het gezag voor zich opeist, ook al is zij nog zo slecht en al heeft zij de belangen van het Nederlandse volk ook duizendmaal verraden, daarom zal de levenswil, wanneer men een Nederlands vijandige regering moet neerslaan, ter verovering van zijn vrijheid en onafhankelijkheid, zal men dezelfde wapens dienen te gebruiken als die, waarmee deze regering zich tracht te handhaven. De strijd zal daarom precies zolang met „legale” middelen worden bestreden, als ook de regering, die men ten val wil brengen, zich van zulke middelen bedient; wanneer deze regering echter illegale middelen gaat gebruiken zal ook het Nederlandse volk er niet voor terugschrikken, deze ter hand te nemen.
  In het algemeen mag men echter nooit vergeten, dat niet in het behoud van een staat of van een regering de hoogste reden van bestaan voor de mens gelegen is, maar in de handhaving van zijn volk en van zijn volkseigenheden.
  Wanneer deze volkseigenheden echter zelf eenmaal gevaar lopen, onderdrukt
  of zelfs vernietigd worden, dan is de kwestie der legaliteit nog maar van ondergeschikt belang. En dan mag de heersende macht zich duizendmaal van zogenaamde „legale” middelen bedienen, maar dan blijft de levenswil der onderdrukten toch steeds de meest verhevene rechtvaardiging van hun strijd met alle wapenen.
  Dat een volk zich op zo ontzagwekkende wijze verweerd tegen de binnen- of buitenlandse dwingeland, die men onder zijn juk probeert te brengen, is enkel een gevolg van het feit, dat het de juistheid van deze stelling inziet.
  Mensenrecht breekt staatsrecht.
  Bezwijkt echter een volk in de strijd om de rechten van de mens, dan is dit eenvoudig het teken, dat het door het noodlot gewogen is en te licht bevonden om nog langer op het geluk van een voortbestaan op deze aarde aanspraak te kunnen maken.
  Want ieder, die niet bereid is, of niet in staat is, om voor zijn bestaan te vechten, is al door de eeuwig rechtvaardige Voorzienigheid ter dood veroordeeld. Voor lafhartige volken is deze wereld niet geschapen.
  Hoe gemakkelijk het echter voor een tirannie is, om zich een aureool van zogenaamde „legaliteit” te bezorgen, daarvan geeft de Nederlandse regering weer het duidelijkste en treffendste voorbeeld. De legale staatsmacht steunt enerzijds op het anti-Nederlandse parlement met zijn niet-Nederlandse minderheden – en anderzijds op het evenzeer anti-Nederlandse vorstenhuis. In deze beide factoren is het gehele staatsgezag belichaamd. Het is dwaasheid om het lot van het Nederlandse volk met behulp of door middel van dit Multi-kulti gezag te willen veranderen. Uit dit feit moet men nu, naar het oordeel van het staatsgezag zelf( afbrokkeling van onze cultuur ), en naar dat van de lieden, die geen andere weg dan de legale zien( het verbod opleggen van het spreken over islam terreur ), de conclusie moeten trekken, dat iedere tegenstand nu ook achterwege zou moeten blijven, omdat er immers met legale middelen niets te bereiken is. Dit wordt echter onvermijdelijk het einde – en misschien wel het spoedige einde van het Nederlandse bloed in dit land. Het Nederlandse volk kan hiervan dan ook alleen gespaard blijven door het ineenstorten / weg sturen van deze regering. De bebrilde theoreticus ( Marc lul maar raak ) zal natuurlijk altijd nog liever voor zijn doctrine dan voor zijn volk willen sterven. Hij meent, dat de mensen, omdat ze eerst zelf wetten hebben gemaakt, daardoor alleen voor die wetten bestaan. Het behoort de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat men tot ontsteltenis van alle fanatici voor papieren principes, en van alle linkse fetisjisten, voorgoed een einde maakt aan deze dwaasheid. Terwijl de regering met alle middelen het Nederlandse volk tracht te bestrijden, behoort het Nederlandse volk dit “ verheven klootjesvolk “aan te vallen, en dat wel op meedogenloze wijze. Het Nederlandse volk zal de eigenlijke ziekte van deze al volkomen verrotte regering bloot leggen en aan honderdduizenden de ogen openen. Het dient de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat zij het prachtige begrip vaderlandsliefde zal losmaken uit de omknelling van deze miserabele regering. Alleen als het Nederlandse volk de regering de deur wijst / of verwijdert heeft , zal de Nederlandse cultuur bewaart blijven.
  Geen opdwingen van ander culturen en vooral weg uit de EU.

  Like

 8. Wat zeg ik nu al maanden?Wanneer kloppen we de regering van het pluche af?Het begin van de gevraagde 100.000 man heb ik al:16!Schiet lekker op!Erik,wanneer pasen en pinksteren op een dag vallen,dan,heel misschien,gebeurt wat u voor ogen heeft:dat het Nederlandse volk eensgezind opstaat tegen regering en koninklijk huis!Vooralsnog zijn ze er te dom voor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s