Islamitische minderheid klaagt over de nieuwe Indiase regering, die voor haar geen speciale wensen vervult

Screenshot_26

Narendra Modi

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische gemeenschap in India heeft in de Amerikaanse media opnieuw een krachtige spreekbuis gevonden. De Amerikaanse journalisten houden van moslims en mogen daarentegen geen Indiërs, al helemaal niet als ze het lef hebben om een nationalistische partij aan de macht te kiezen. Vergeleken met deze kapitale zonde is het misdrijf van de moslims om af en toe het hoofd van een Amerikaanse journalist af te snijden slechts kinderspel.

Na de presidentsverkiezingen in India afgelopen voorjaar is het daar tamelijk stil geworden, wat voor ons betekende dat de regering daar de problemen eindelijk onder controle kreeg. Nu bereiken ons de eerste klaagzangen van de Indiase radicale islamieten via de “New York Times”:

De moslims van India verliezen hun hoop in de seculiere Nationale Partij.

“De zogenaamde seculiere partijen hadden de stemmen van de moslims bij de verkiezingen mooi meegenomen, maar ze deden nooit iets voor hen terug”, zei Mr. Pathan in een interview. “Wij willen voor hen spreken.”

Heel anders in bijvoorbeeld Duitsland. Hier eisen de moslims als tegenprestatie voor de stemmen van hun moskeegemeentes en clans dat de Duitse partijen politici zoals Öney, Özkan of Zülyfie hoog op de lijst plaatsen, zodat deze mensen ook dan een plaats in het parlement krijgen als geen enkele Duitser hen hebben wil.

“De stemming onder de jonge moslims is heel gedeprimeerd”, nadat de partij van Narendra Modi won in het voorjaar en hij minister-president werd, zegt Mr. Azmi.

New York Times

Welnu, voor ons volstaat als de New York Times haar sympathie voor de moslims van India toont. Wij hebben deze echter niet – ook niet wanneer Narendra Modi de moslims nog strenger onder handen zou nemen. Als het de moslims daar niet bevalt, kunnen ze net zo goed naar Pakistan of Bangladesh emigreren, want dat waren de landen die bij de onafhankelijkheid van India voor hen bedoeld waren.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bangladesh, India, Islam, Islamofilie, Linkse media, Moslims, Pakistan, propaganda, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische minderheid klaagt over de nieuwe Indiase regering, die voor haar geen speciale wensen vervult

 1. Er behoren ook geen speciale wensen van moslims te worden vervuld,nergens niet,behalve in hun eigen zandbak!

  Like

 2. @geertwilderspvv Islamitische minderheid klaagt over nwe Indiase regering,die vr haar geen speciale wensen vervult http://wp.me/p1O7aM-jx2

  Hoe komen we ooit nog van dat tuig af…

  Ik breng dit plan dan nog maar eens ter tafel… dat zou al enorm veel uitmaken!
  BE ALERT @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv Elite Plan To Kill 6 Billion Discovered https://www.youtube.com/watch?v=6_H0Z4E56LA#t=21

  Like

 3. India. Het enige land ter wereld waar de moslim nooit de baas zal worden. Hindoes zijn namelijk nogal gesteld op hun cultuur.
  Toen ze 1000 jaar geleden merkten dat de moslims het land en hun vrouwen over wilden nemen, werden de hindoes wakker en zijn nooit meer in slaap gesukkeld. (zoals wij wel doen)

  Like

 4. sam zegt:

  Hebben de Indiërs bij hun onafhankelijkheid, toen geen grote kuis gehouden onder de moslim gemeenschap, ik dacht van wel. Zal nog een parasiet zijn die overblijft. Weten ze in India wel raad raad mee mee,In navolging volgens “zijn” stompzinnige sharia wetten zijn kopje eraf.
  Time is ticking boy

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Goed zo India! Niet toegeven aan de ISLAM, geen millimeter!

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Zo ging/gaat het hier ook de sluipende eisende Islam.
  Beter gezegd zo gaat het in de hele wereld eerst zielige underdog uithangen en dan toeslaan.
  Er gaat geen dag voorbij of ik/we worden geconfronteerd met iets wat een ver van ons bed show behoort te zijn.
  Het is niet onze cultuur en ook niet onze religie.

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Beter dan welk land ter wereld weet India dat toegeven betekend dat je(verdeeld) word verslonden met huid en haar.
  Zelfs Gandhi heeft het tij niet echt kunnen keren.

  Like

 8. Dokus zegt:

  India en Pakistan zijn destijds toch 2 landen geworden omdat de moslims niet met Hindoe’ s wilden samenleven. Waarom vertrekken deze moslims niet naar Pakistan? Nu gaan ze ook India. ” verzieken” de vraag stellen is het antwoord geven: Mohammed heeft beloofd dat de hele wereld onder de Islamitische heerschappij zal komen. Nou daar wordt Anno Domino 2014 hard aan gewerkt.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Nieuwe stroom vluchtelingen naar Europa. Indiase moslims die vervolgd worden in India. Kunnen niet geweigerd worden. Gaat gebeuren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joost Visser: 17.26. uur. Zal zo maar gebeuren. Met medeweten, en medewerking van: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP. Die gaan daar direct mee akkoord.

   Like

 10. Jan46 zegt:

  Kan me nog een grapje in een Indiaanse krant herinneren:
  Loopt een moslim langs een kloof waar een klein meisje staat te huilen. Vraagt de moslim “waarom huil je?” ” Mijn ouders zijn net naar beneden gevallen” Knoopt de man zijn broek los en zegt “het is vandaag jouw dag niet, ”
  Het kenmerkt het Indiase standpunt t.o.v. moslims, en stel je eens voor dat dit grapje in een Nederlandse krant zou staan….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s