Raad van Europa: Nederland moet illegalen opvangen

Screenshot_5

Nederland schendt volgens de Raad van Europa basisrechten van illegalen

(Door: Shari Deira)

De Raad van Europa is eruit: Nederland moet ook uitgeprocedeerde en ongedocumenteerde asielzoekers opvangen. De Nederlandse overheid schendt door dat niet te doen enkele basisrechten van illegalen.

Dat staat in het definitieve oordeel van het Comité voor Sociale Rechten, nadat de Protestante Kerk een aanklacht tegen de Nederlandse staat heeft ingediend.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Raad van Europa: Nederland moet illegalen opvangen

 1. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  whe gotta get out of this place !!!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Ik heb nog wat beschimmeld brood kunnen ze van mij krijgen, je bent uitgeprocedeerd dus weg naar je eigen land..

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Raad van Europa: VAL HELEMAAL DOOD!!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Wij moeten hier niet naar luisteren, het is niet bindend, opzouten met dat leipe gedoe.
  Tijd voor revolutie.

  Like

 5. siemx zegt:

  Zijn ze nu helemaal stapelgek geworden? De hele wereld kan hiernaartoe reizen en brood, bed, en bad eisen! Compleet kierewiet. Wilders…op naar de 76 zetels!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dat komt ervan als je allerlei internationale verdragen (klakkeloos) ondertekent! De ondertekenaars hebben misschien nooit in de gaten gehad hóe ver de tentakels van dit soort verdragen kunnen reiken. Feit is dat ook nu weer is gebleken dat wij in ons eigen land niets te zeggen hebben over hoe wij met uitgeprocedeerde illegalen omgaan. Niemand kan ons verwijten dat wij rechten schenden. De uitgeprocedeerden hebben vaak al meerdere procedures doorlopen, en dan houdt het toch echt een keer op.
  ‘Illegaal’ is een woord waarvan ze internationaal de betekenis nog moeten leren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Cathja: 13.55. uur. Mee eens. En de grootste schuld hieraan, dragen de verraders van de partijen, van: socialisten, sociaal-democraten,liberalen, links-liberalen en uiteraard de schijnheiligen; de christen-democraten!

   Like

 7. janfreak zegt:

  Voor mensen die ziek zijn of om andere redenen niet kunnen werken wil ik wel betalen, maar niet voor gezonde mensen die te belazerd zijn om te gaan werken. Dan geldt voor mij, wie niet werkt zal ook niet eten. Of het nu om illegalen of anderen gaat, dat is voor mij een pot nat.

  Like

  • Monalisa zegt:

   janfreak Daarom heb ik eens gepleit om de ziekte wet controleur weer in het leven te roepen en die ziekte wet van vroeger weer. dan vallen velen door de mand, die mensen verdienen hun eigen geld weer terug.

   Like

 8. vigilante zegt:

  OPZOUTEN willen ze nu van Europa een fokking Gazastrook maken.
  De mafkezen sturen aan op een burgeroorlog.
  Ik zie de Molotov’s al door GEROOFDE nieuwe centra’s vliegen.
  At your service

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Ik vraag me altijd af hoe is het mogelijk is, uit een
  leeg-gevreten soziaalpot nog geld te halen is !
  De soziale oerknal staat direkt voor de rooie
  huisdeur en ze doen of dat hun neus bloed !
  GLOEIENDE SMERIGE LANDVERRADERS !

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .
  We lezen van een nieuwe Nationale sport,
  die dus genoemd wordt : “Illegaaltje vangen”
  dol-komischer kan je ’t toch niet verlangen
  dus kijk ik vol verwachting naar het scorebord !
  .
  want de spelregels zijn behoorlijk streng en zwaar:
  je mag de illegaal niet boven de 2 meter heffen
  beslist niet trachten er een ander mee te treffen
  en zélfs ook geen een-tweetjes met elkaar!
  .
  ook de werp-afstand is zwaar gelimiteerd
  en mag de illegalen-lengte niet te boven gaan
  zelfs 3-maal in de rondte is niet toegestaan
  terwijl ook voldaan gegrijns niet wordt ge-tolereerd !
  .
  en ene Teeven schijnt de Scheidsrechter te zijn
  nou vrienden, dat wordt ..zeg-maar-rustig.. smullen
  ik hoor de sneue rondvliegertjes al brullen,
  want word je niet gevangen…nou dan doet het soms best pijn…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Nou, dan wordt het hier nóg voller dan vol!

  “De basisrechten die Nederland volgens de Raad schendt, zijn het aanbieden van voedsel, kleding en onderdak. Dat zijn zaken waar iedere burger recht op heeft, staat in het oordeel.”

  Deze rechten heeft een (bejaarde) Hollander straks niet eens meer!

  Ik vraag me elke dag af wie zieliger is en alles gratis moet krijgen: een Afrikaan in dit land en/of in Afrika of een (bejaarde) arme Hollander in Nederland? Wie heeft de meeste rechten?
  Ik ga voor de Hollander; u ook?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tistochwat er is een mooi liedje van stef bos als dat luister zou iedereen in opstand moeten komen
   Stef Bos – Circustent

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 15.29. uur. Ik ga ook voor ONZE EIGEN BEVOLKING, TISTOCHWAT. Laat ze verdomme toch het laplazerus krijgen in Brussel en Straatsburg. Deze politieke eliet, deze vuile verraders, willen er zelf NIET EEN in huis halen, NEEN daar zadelen ze ONS de bevolking mee op. Wanneer wordt ONZE ONNOZELE BEVOLKING, eindelijk WAKKER! Met pek en veren, op naar Den Haag en Brussel. Dat MOET er GEBEUREN!

   Like

   • Tom,weet je nog dat beatrix zei dat ze ze uit haar buurt moesten houden?Ik bedoel maar!Dat wij er door ondergesneeuwd worden is niet erg;zolang de ‘elite”er maar niet mee geconfronteerd wordt!

    Like

 12. Willie zegt:

  Die hebben gewoon GEEN rechten hier, als ze die willen blijf dan in je boomhut

  Like

 13. Jean zegt:

  Laten we ons vooral niets aantrekken van de zever komende van die club idiote parasieten, illegalen zijn illegalen en uitgeprocedeerde zijn dan automatisch illegalen en “DIE MOETEN ERUIT” niet morgen maar vandaag nog.
  Het terreurgedoe, het geweld, de aanslagen, de moorden komen ons de strot uit, wij eisen een moslimvrij land, die achterlijke gewelddadige BARBAARSE smeerlapperij MOET ERUIT.
  Elke firma die dergelijke barbaren in dienst heeft wordt geboycot op alle mogelijke manieren want wij laten NOOIT vreemdelingen in huis binnen.
  Politiekers die deze barbaren steunen zullen het gelag betalen, zeker weten.
  Tegen eind 2016 zal Europa moslimvrij geveegd zijn want elke Europeaan met gezond verstand irriteert het mateloos de aanwezigheid van die barbaarse vuiligheid, dagelijks geconfronteerd worden met geweld of met die achterlijke bullshit islam is teveel, die vuiligheid hoort hier niet thuis die hoort thuis in die grote zandbak in noord Afrika.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Dan HOOPT ‘k dat ons land CHRISTENEN uit het Nabije-Oosten gaat opvangen!!! ! !!! Wij hebben (vind ‘k) de plicht om hen te helpen en verder te begeleiden; zeker na wat zij allemaal hebben moeten doorstaan in die letterlijk heetgebakerde regionen.

  Like

 15. Anneke zegt:

  Had ‘k maar eerst het artikel met een open-min gelezen…..De moed is wéér ‘in de schoenen’ gezakt…Natuurlijk zijn het weer de ‘nazaten van Mohammed’, die over ’t bolleke gestreeld moeten blijven worden van ‘Brussel’. Stuur hun snel naar de Gaza-strook, naar Hamas en Abbas!!! Plek genoeg, er sneuvelen daar meer dan genoeg medestrijders.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Weg met de (on)Raad van Europa, de slopers van onze cultuur !!
  Laten ze maar lekker afsterven in die Raad !!

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  Vanaf 2015 met het nieuwe zorgstelsel (kuch) komen er veel bejaardentehuizen leeg. Regeren is vooruitzien. Zou de regering al in 2013 voorzien hebben dat er in 2014 en verder een enorme toestroom ´asielzoekers´ naar Nederland zouden komen en dat daardoor de participatiemaatschappij (kuch) uitgevonden is om de plaatsen in te nemen van ouderen?

  Het lijkt wel opzet.

  Like

 18. Fuck,fuck,fuck de EU!En de protestantse,huichelkliek kunnen we dus voegen bij de lijst van bewezen nsb”ers!

  Like

 19. Jade zegt:

  Nederland wordt het afvoerputje van de wereld, zolang we
  buigen voor die Raad van Europa.
  Welke lul heeft dat bedacht, bed bad en brood???
  Een schop onder de kont, en een enkele reis terug moeten ze hebben…

  Like

 20. Jan Wandelaar zegt:

  Islam isn’t just at the heart of the terror threat posed by the Islamic State.

  http://news.investors.com/ibd-editorials-perspective/101614-722174-islamic-burial-rituals-blamed-for-spread-of-ebola.htm?p=full

  The religion is also contributing to the other major crisis plaguing the globe: the spread of Ebola.

  Even Saudi Arabia, the center of Islam, is now barring pilgrims from Liberia, Sierra Leone and Guinea from traveling to Mecca for fear of them bringing the virus into the kingdom.
  So what’s stopping us from barring travelers from those countries?

  Like

 21. Avidia zegt:

  Willie zegt:
  10 november 2014 om 15:43

  Willie, als we geen rechten hebben, hebben we ook geen plichten, massaal stoppen met belasting betalen, vanuit die belastingen worden al de onrendabelen betaald. Wij werken en zij zitten op hun luie kont, hoeven niet eens de hand op te houden, het wordt gewoon overgemaakt, ik heb nog nooit zomaar iets overgemaakt gekregen, waarom zij wel???? Ze worden behandeld als troeteldieren, en wat krijgen wij er voor terug??? Een grote mond, gescheld, belazerd worden, noem maar op, stelen zijn ze ook goed in. Het is het ergste wat ons land is overkomen, neem maar eens de straat vervuiling, qua aanzicht en qua leefbaarheid. Aanzicht: het is toch geen gezicht al die vrouwen met doeken om, al die mannen in jurken, nagefloten worden door die achterlijkers, alsof zij zichzelf zien als het mooiste op aarde. Nou, geef mij maar een flinke Nederlandse man, de fier door de straten loopt, met zijn Nederlandse open gezicht, in plaats van dat geniepig gespuis wat er nu loopt.. Ik zou graag in de nacht door mijn stad lopen, zomaar langs de havens, heerlijke zeelucht inademen, vergeet het, dat kan niet meer. Ik word hier zo verdrietig van. Vuile rot regering die dit allemaal heeft toegestaan en het ook nog bejubeld. Allemaal onze Wilders stemmen, zodat we er eindelijk van verlost worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s