FOTOSHOPPER “islam”

Screenshot_56

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER “islam”

 1. Just say: everybody who isn’t a Muslim!

  Like

 2. Sjoe zegt:

  At one point, Christianity was as bad. Its Spanish version in the Americas, for example. Autos da fe and other cute things. In the Netherlands too, if you were good at history in school. 😉

  Like

  • delamontagne zegt:

   That was quite a long time ago. And “auto-da-fe” were performed in Mainland Spain.
   Todays executions in S.A. and other Arabs
   States can,t be compared as such.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   De vervoersmogelijkheden waren in Nederland even slecht als ze nu nog in bepaalde afgelegen gebieden in bijvoorbeeld Afrika en Azië zijn. Vrijwel alles ging te voet en het duurde soms weken voor je ergens was.

   Maar gelukkig hebben er zo hier en daar ontwikkelingen plaatsgevonden, Sjoe. En daarom kunnen we onszelf niet vergelijken met de mensen in die nog altijd niet ontwikkelde gebieden, laat staan Nederland -of welk ander inmiddels ontwikkeld land ook- op die manier stilletjes en wat tendentieus eerdere en voorbije primitiviteit aanrekenen. Oók niet met een knipoogje.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Volgens de muselmans is het toch echt anders, westerlingen zien het verkeerd ! !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Tot mijn stomme verbazing zie ik op 5.58 / 12.42 , van dit Fr. Musulman-promotie-filmpje, de…………….. NL-se .”Meiden van Hallal”.
   Nooit geweten zij met propaganda bezig waren. Kan me vergissen, zo ook op 12.00 , meende ik onze hond “al-lahdientje” te herkennen, die bovenop de Ka-aba zat te schi.t..

   Like

 4. Jade zegt:

  Is deze afbeelding ook ergens in groter formaat???
  Nederland ermee volplakken lijkt me…

  Like

 5. Motorman zegt:

  Moslims vermoorden ook elkaar!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Motorman: 06.50. uur. Dat klopt. Maar Motorman, dan zouden de betreffende moslims, als ze “gezond verstand”, zouden hebben, toch degelijk moeten gaan twijfelen aan hun Koran en Islam? Of zie ik dat verkeerd?

   Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Tom, mijn echtgenote heeft nogal veel met honden (ik ook, maar ben niet zo deskundig op het hondse gebied). Ze heeft veel ervaring met allerlei blaffers en blaffertjes en is de vraagbaak van de buurt. Heeft over honden ook veel boeken gelezen.

  Een daarvan heet ‘Denken als een hond’ (*) en dat is beslist een heel goed boek. Als je het gelezen hebt weet je veel van wat een hond drijft en dat wetend kun je steeds beter met die lieve vrienden omgaan, ongeacht het ras.

  Nou wil het zo zijn dat er een fictief boek bestaat dat heet ‘Denken als een moslim’. Als je het gelezen hebt weet je veel van wat een moslim drijft en dat wetend zou je steeds beter met hen moeten kunnen omgaan. Ongeacht het ras ook, zoals bij honden? Nou nee, want er is eigenlijk maar één ‘ras’ op dit gebied. Alles wat daarvan eventueel afwijkt wordt geëlimineerd. En het goede omgaan wil trouwens óók al niet lukken. Hoe komt dat dan?
  Dat komt omdat dat ras zó langdurig onverantwoordelijk (door)gefokt is onder streng behoud van de eigenschappen van weleer (de zogenaamde ‘oer’- oftewel oorspronkelijke eigenschappen), dat er veelvoudige gebreken in bleven zitten. Niemand heeft ooit een poging gedaan om die gebreken er uit te fokken en één daarvan maakt dat wij met de beste wil van de wereld niet kunnen ontkennen dat er bijvoorbeeld geen ontwikkeld geweten is ingebracht.

  Vandaar (en nu komt mijn antwoord op jouw vraag), inderdaad en helaas, zie je dat wat je suggereerde dus verkeerd.
  Je had je ‘als ze….’ beter moeten overwegen. ‘Als ze’ is namelijk helemaal niet aan de orde 😉

  ____________________________________
  (*) Denken als een hond, Auteur: John Fisher
  ‘Kruip in de huid van je hond en bekijk het eens van zijn kant. Auteur John Fisher neemt de hondenbezitter mee naar de gedachtewereld van zijn dier en legt uit op welke manier hondengedrag gecorrigeerd en getraind kan worden’.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Frans Brassens: 14.16. uur. Bedankt voor de reactie Frans. Wat ik zo tof vind aan dieren – met name honden- is hun onbaatzuchtige trouw. Daar kunnen mensen nog wat van leren! Mijn dochter en haar man, hebben een boxer, “zo gek als een deur”, maar geweldig leuk en lief. Heel aanhankelijk! Neen, het spreekwoord zegt terecht: ” Wie de mensen kent, houdt van dieren”.

   Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Tom, laten we het maar even plezierig houden en niet meer spreken over dat andere, fictieve boek. Zeker Tom, dieren zijn je beste vrienden als je met ze weet om te gaan. Volgens mij bestaan er dan ook alleen maar ‘valse’ honden als de baasjes dat ‘omgaan’ niet beheersen of zelfs hun dieren ‘opleiden’ tot valse hond. Vorig jaar zijn helaas onze twee honden, Tibetaanse Terriërs, met een halfjaar verschil na elkaar overleden. Ouderdom (14 jaar, zo’n beetje de standaardleeftijd voor dit ras) en kwalen. We missen ze nog altijd. Gezien mijn leeftijd (tegen de 75) nemen we geen eigen honden meer, want ik weet gewoon dat mijn hondenvrienden (ik heb er veel gehad in mijn leven) me erg zouden missen als ik eerder dan zij mijn vele doorrookte pijpen aan Maarten zou geven, en dat wil ik ze niet aandoen. Dan krijg je te maken met het Engelse hondje dat jarenlang, tot zijn dood, zat te wachten op een station of zijn baasje nog wel zou komen dat overleden was na een reis. Mijn echtgenote zou het qua leeftijd wel redden, die is 25 jaar jonger dan ik, maar zij ziet op tegen het afscheid. Dat wil ze niet nóg eens meemaken.
  Inmiddels sta ik hier bekend (stond dat al toen onze hondjes nog leefden) als ‘de hondenlokker’, omdat ik altijd wel wat lekkers in mijn zakken heb voor de vele buurthonden. Heb dus veel ‘buitenhondjes en -honden’ als vrienden. De baasjes en bazinnetjes zijn dat eigenlijk ook. Mijn vrouw zet zich in voor een aantal honden waarvan de eigenaars werken en ze (dus) niet altijd op tijd kunnen uitlaten. Ze wandelt er soms uren mee en ‘verziekt’ die dieren bijkans voor de eigenaren omdat ze door het gedierte als ‘hondenlolligerd’ wordt beschouwd, wat blijkt uit het feit dat ze erg dralen als ze naar huis worden gebracht. Ze brengt ze ook vaak -tussendoor- mee naar binnen in ons huis en daarin gaan ze heel graag mee omdat ze weten: Daar zit een ouwe vent met snoepjes.
  Tom, waren mensen maar als honden. Als je een dier een plezier doet krijg je dankbaarheid en genegenheid. Doe je dat bij ‘bepaalde’ mensen, dan krijg je stank voor dank en steeds meer eisen voor je kiezen.Ja Tom, “Wie de mensen kent, houdt van dieren”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s