Geen Zwarte Pieten naar Zuidoost uit angst voor agressie

Screenshot_41

(Door: Joost Bakker)

´Ieder jaar zijn er wel problemen met Marokkaanse jongeren´

De Stichting Amsterdam Sinterklaas Centrale heeft besloten dit jaar geen hulp-Sinterklazen en Zwarte Pieten naar Amsterdam-Zuidoost te sturen, uit angst voor agressie. Dat bevestigt de voorzitter van de stichting, Henk van der Kroon, aan ThePostOnline na berichtgeving van de Telegraaf.

‘Bang voor onze mensen’

Van der Kroon zegt niet bang te zijn dat inwoners van Zuidoost elders in Amsterdam de boel versjteren. “Ik ben bang voor onze mensen”, zegt Van der Kroon. “Zelf ben ik zo’n twintig jaar geleden in de Pijp aangevallen door een groep Marokkanen en daar heb ik een trauma aan opgelopen. Het is niet niks als je als ‘sprookjesfiguur’ wat leuks probeert te doen voor kinderen en je wordt dan aangevallen. Verder wil ik daar niet al te veel over zeggen, maar er speelt veel meer. Ieder jaar zijn er wel problemen met Marokkaanse jongeren.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geen Zwarte Pieten naar Zuidoost uit angst voor agressie

 1. Tistochwat zegt:

  “En er was Marokkaanse jeugd die op Sinterklaas ging inbeuken.”
  Elke keer als ik zoiets lees, zou ik die ‘jeugd’ ontzettend graag op de spoorrails vastbinden.

  Zou Zwarte Piet trouwens ook hier verboden zijn?
  Sorry voor het filmpje, Theresa; het is niet mijn bedoeling om je avond te bederven!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar er is geen MAROKKANENPROBLEEM! VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SP modus uit! Alles wordt ONS ontnomen, om de ISLAMISERING vooruit te brengen! Wanneer gaan WIJ daar nu eens een einde aan maken!

  Like

 3. Frerik zegt:

  Bang voor onze mensen? is hij zelf een marrokkaan dan?

  Like

 4. marie zegt:

  Wat is dit voor gezwam over Marokkanen in Zuidoost. Die wonen hier nauwelijks. Het zijn de Surinamers en Antillianen die met geweld dreigen als een ” zwarte ” piet zich zou durven te vertonen bij de intocht van de Sint. En dat speelt al jaren, maar nu wordt het flink versterkt door de halve Gario. Helemaal feestelijk wordt het als binnenkort de rechter bevestigd dat hun blankenhaat een legitiem sausje krijgt en ze het dramdreigen tot kunst kunnen verheffen. Wie nog de illusie zou willen verdedigen dat Surinamers helemaal geintegreerd zijn , en niks meer verschillen van de Hollander mag zijn vredige beeld naar de vuilnisbak verwijzen.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ja, ja, ik moet het nog maar zien, het is te hoog opgelopen, volgens mij heeft Sinterklaas ook een pistool onder zijn gabert. Kan wel janken hierover, dit is het mooiste oudste traditie die we hebben, en die rot moslims willen alles vernietigen, bedankt kabinet, keer al die uitkeringen maar uit aan deze waardeloze bevolking, en laat de Nederlanders maar in de kou staan, en vergeet vooral die vrouwen in Marocco niet een flinke toeslag te sturen iedere maand, want de Nederlanders zijn toch zo gul??? Zij leveren toch heel graag in aan onbekende (bestaande???) vrouwen in Marokko??? Ja toch? Dit terwijl alles van de Nederlandse burger boven tafel wordt gehaald, laten zij de Turkse en Marokkaanse mensen met rust, die zijn toch zielig he regering???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s