Hé Pssst. Vrouw loopt 10 uur over straat in Marokko

Screenshot_40

(Door: Pritt Stift)

Dit gaat echt een bemmende wereldwijde trend worden. Als vrouw tien uur over straat lopen en dan met verborgen camera filmen hoe mannen reageren bij het zien van . . . een vrouw. Serie begon met New York, waar een dame vooral door negers werd lastig gevallen gecomplimenteerd (of zoiets, ze zijn er nog niet uit op Joop.nl). Nu hebben we dan ook de Casablanca-editie, waar een vrouw vooral door Marokkanen wordt aangesproken.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Marokko, Moslims, Rotzakken, Seks. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hé Pssst. Vrouw loopt 10 uur over straat in Marokko

 1. Jean zegt:

  En nog steeds gaan Nederlanders en Vlamingen naar dat racistisch barbaars land op vakantie en nog steeds halen ze dergelijke achterlijke gewelddadige barbaren naar hier en nog steeds worden miljoenen verknoeid aan die baardapen in die zandbak.
  Waar zitten dan de grootste idioten?

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten we de rollen eens omdraaien, er loot een zwarte tent over straat ‘hier’ in ons land en je voelt je bedreigd, je gaat naar de politie en legt klacht neer gegarandeerd heb je nadien zelf veel problemen want dat is racisisch, hetgeen te zien is in marokko is niet racistisch dat is religie ‘beleven’ naar de letter van dt kloten haatboek.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niet hier in Fr. Een paar weken geleden werd een Franse politica van de UMP op een druk Parijs station haast onderste boven gelopen door een moslima die helemaal versluierd was, iets wat hier in Fr niet meer mag in openbaar.
   Ze kreeg nog een grote mond toe bovendien. Politie er bij.De vrouw werd meegenomen,……………de moslima dus.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Geen wonder dat die “mo,s” zich ook zo gedragen in NL. De Japanse cultuur is heel ANDERS::
  Je kunt zeggen wat je wilt van zo,n “Keuninklijk” bezoek aan Japan, MAAR hoe hadden we anders achter het laatste Japanse “Mode-nieuws” gekomen, !
  NIEUWE RAGE IN JAPAN !!!!
  Gewone rokjes maar met deze print erop lijken ze doorzichtig !!
  http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2014/04/japan2.jpg en

  HOPELIJK BLIJFT DIT ALLES IN JAPAN EN WAAIT DEZE RAGE NIET OVER NAAR ONS LAND !!
   
  ZIE JE DIT AL RONDLOPEN IN Tilburg ??????

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Je krijgt toch de in druk, dat figuren als Asscher en Bessems, voor mijn part onbewust, liever het etiket “Links” dragen dan het etiket “Joods” en daar naar handelen. Officieel sluit het één het ander niet uit. Officieus echter moet de “Linkse Jood” daarvoor bepaalde concessies doen, zoals het omarmen van wat in feite je doodsvijanden zijn en je achter hún zaak scharen. Behalve Asscher, Bessems en Grunberg zie je bijvoorbeeld ook Shavit dat doen door zijn pleiten voor de twee-staten oplossing en zijn vriendschap met iemand als Mohammed Dahla. Anderzijds betekent het automatisch, dat je je verplicht moet blijven afzetten tegen degene, die juist ondubbelzinnig achter jóuw zaak staat: Geert Wilders. Behalve Bessems vertoonde eerder Esther Voet deze stellingname.
  Al met al komt men daarmee tot de conclusie, dat deze mensen wel ontzèttend graag voor progressief versleten willen worden.
  Stockholmsyndroom…..Het kan inderdaad bijna niet anders, maar zolang er hier geen sprake is van concréte gijzelname blijft de oorzaak toch wel wat raadselachtig…….
  Misschien kan men dan nog het beste spreken van: Gegijzeld door het goedmenschelijke principe.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, jé, dat zie ik nu pas: Per ongeluk verkeerd gepost.
   Dit comment hoort thuis op het artikel van Martien: Gustav Bessems enz. ……
   Wat zonde nou!

   Like

  • Jan zegt:

   Joods en socialist zijn, hoe werkt dat. Het een sluit het ander uit. Dat is zoiets als een PKN-Christen. 2x niks of meer, zoals in het geval van Jaap Hamburger die dan in de categorie idioot valt.

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Wie gaat ook naar de “achterlijkheid van de islam”, in Noord-Afrika? Een normaal mens zou zich realiseren, dat de moslims compleet “uit het dak gaan”, als ze een vrouw zonder boerka of kopvod zien lopen. Het zijn ORCS van het zuiverste soort!

  Like

 6. sam zegt:

  Soortgelijke video is reeds een jaar of 2 in Brussel gemaakt, toen waren de uitspraken van die vetzakken wel verstaanbaar.
  Er zijn toen speciale politiemaatregelen uitgevaardigd, tegen dit ontoelaatbaar gedraag. Waarschijnlijk is het alleen daar bij gebleven, politie is namelijk overwerkt en nu half lam geslagen na de laatste betoging.
  Toont wel aan hoe gestoord die kereltjes wel zijn, zelfs hun eigen vrouwelijke soortgenoten moeten er niets van hebben. Reden van de gedwongen huwelijken waarschijnlijk anders was het ras van de vetzakken al lang uitgestorven.

  Like

 7. Tempelier zegt:

  Lees ook de reacties op Marroko.nl eens. kun je toch lezen dat deze lui nog ver van onze beschaving afstaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s