HOERA! Einde aan gewelddadige jihad in Amsterdam

Screenshot_32

(Door: Pritt Stift)

Nou, dat is goed nieuws. Na de sierlijke genitale verminking, de ludieke onthoofding, de kindvriendelijke besnijdenis, de tedere kopschoppartij, de kameraadschappelijke juweliersoverval, de liefdevolle verkrachting, de vrolijke genocide, de gezellige massa-executie, de joyeuze eerwraakmoord, de fijnstofloze zelfmoordactie, de luchtige liquidatiegolf, de zachtzinnige steniging, de olijke omaatjesberoving, de hartverwarmende bomaanslag, de prettige portiekmishandeling, de feestelijke vrouwenhandel, de pacifistische potenramsessie en de genuanceerde NOS-uitzending is er nu ook de vreedzame jihad. Yups. Het staat er echt. Amsterdamse imams beginnen een vreedzame jihad.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Amsterdam, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op HOERA! Einde aan gewelddadige jihad in Amsterdam

 1. leefbarbaar zegt:

  Dat is goed nieuws. Voor sommige, domlinxe mensen. Het blijft de fabel van de goede en de slechte moslim. Ze wisselen voortdurend van etiket en geen van beide draagt iets bij aan ons land. Eén ding weten ze zelf heel zeker: wie naar Syrië gaat om de beest uit te hangen is een goede moslim. Dus zouden wij blijven zitten met de slechte moslims en dat kan ook niet de bedoeling zijn.
  Eerdere pogingen (met veel taxpoet) om het haatgeloof te matigen zijn al jammerlijk mislukt, dat soort dingen werkt alleen in het brein van linxe politici.
  Naast grootschalige deportaties zie ik geen andere oplossing.
  Veertig jaar geleden hadden we geen haatprobleem, was Nederland van ons en deden we ons eigen ding. Ik wil terug naar die tijd.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Ik heb het weleens eerder geschreven NOS-uitzendingen op tv hebben er jarenlang naar toegewerkt om pure non-nieuws aan de man te brengen. Het zijn gewoon verhaaltjes die het linkse gebroed goed past.
  Nu het ondersteuningsgeld nog, zeg maar de sociale uitkering die het bedrijf ontvangt van de gelijk gestemde politieke (elite) socialisten die niet sociaal zijn, afpakken en/of terug laten storten.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Er bestaat geen “gematigde islam”. Dus dit is pure misleiding, maar van de rode 5e colonne en pers c.q. MSM valt NIET te verwachten, dat DEZE de islam durven te benoemen tot wat deze werkelijk is, een PERFIDE, WREDE IDEOLOGIE. Trouwens de roden zouden de woorden van de islamiet ERDOGAN TURKIJE in hun rode oren te knopen: ISLAM=ISLAM!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Zolang ALLE moslims DEZELFDE koran als ‘padvindershandboek’ hanteren, hoeven ze bij mij niet met dergelijke sprookjes aan te komen.
  Maar ja, ik ben dan ook geen graaiende linkse, het eigen volk hatende, islamietenknuffelaar.
  Ik zou ook wel terug willen naar mijn jeugd. We hadden toen weliswaar andere moeilijkheden, maar die staan niet in verhouding tot waar we nu mee opgescheept zitten; de sfeer was in die tijd ook veel gemoedelijker.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Het is allemaal taqiyya, taqiyya en taqiyya.
  De imams die deze leugens verspreiden zijn de gevaarlijkste. Pas op met deze schijnheilige moslims die proberen met zoetgevooisde woorden de Nederlandse samenleving te bedonderen.
  Uiteindelijk doel is om Nederland om te vormen tot een kalifaat.
  ISLAM – weg ermee.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Hier ook weer de gore vuile stalker Televaag !
  Zoeken en opjutten tegen rusland daarmee de
  de rooie rothonden hun journalisten-exkrementen
  het linkse kader als voer voor de leeuwen verkoopt !

  Tweede luchtramp door Russen dreigt !
  door Charles Sanders
  Bij onaangekondigd opduiken van Russische vliegtuigen
  is diverse keren een luchtramp ternauwernood voorkomen.
  Dat blijkt uit analyses van veertig recente incidenten met
  MiGs, Sukhois en Tupolevs.
  De vliegtuigen van Vladimir Poetin zetten na opstijgen
  van hun bases in de Russische federatie alle transponders uit,
  waardoor geen waarschuwingssignalen meer worden gegeven.
  Gevaarlijkste incident tot nog toe vond 3 maart van dit jaar plaats.
  Toen dreigde een supersonische Sukhoi Su-24-verkenner van de Russische luchtmacht een Deense Boeing 737 te doorboren.
  Pas nadat beide cockpitbemanningen op minder dan negentig
  meter oogcontact hadden, zwenkte de Rus scherp af.
  De Boeing van Scandinavian Airlines (SAS), met 132 passagiers
  aan boord op weg naar Rome, was zojuist opgestegen
  vanaf luchthaven Roskilde bij Kopenhagen.

  Like

 7. sam zegt:

  We kunnen deze verloren kosten even (voor de rest van aards bestaan) in de gevangenis draaien, dat is namelijk heel doodleuk en stofloos…
  Kopje eraf slaan is nog goedkoper is natuurlijk nog goedkoper en nog stukken beter en immens veel leuker. Kan je nog op geilen ook (ontbrak in het lijstje van leuke definities trouwens)

  Like

 8. windwens zegt:

  Het wordt tijd dat we de Islam maar eens met gelijke munt gaan terug betalen, als je dit geloof volgt dan moet je maar een belastingdeel betalen aan de staat dat je omdat je dit geloof aanhang. Alle terreur die we van dit geloof moeten slikken de oplichterij praktijken die we al jaren moeten slikken en het zwarte geld wat er welig tiert mag wel eens terug betaald worden. Als je geen moslim bent profiteer je ook niet van deze zaken dus is deze voor anders gelovige niet van toepassing. Als ze bij IS geloofsbelasting kunnen heffen en men vindt dat dit bij de ware Islam behoor en de massa onder de moslims is het eens met IS. Dan is het redelijk en billijk dat wij dit ook van hen gaan eisen. Wil je dit niet betalen of bekeren optie is vertrekken.
  Het is tijd voor oog om oog tand om tand, niets mis mee wij leven tenslotte in ons land volgens de Joods-Christelijke traditie en dat geeft ons het recht zo te mogen denken.

  Like

 9. En wie daar nu nog intrapt heeft een iq van 20!Niks geen jihad;niet linksom,niet rechtsom!

  Like

 10. Jean zegt:

  Tom, Martien,
  Ze zijn toch zo lief en behulpzaam ze zetten zich in om van het land een aardsparadijs te maken, ze zijn 24u op 24u actief bezig met het bschermen van onze burgers!
  Over wie heb ik het? Neen niet over de pvda en zeker niet over de moslims….
  Gelukkig hebben we 2 partijen die zich inzetten voor onze veiligheid en leefbaarheid nl. in Nederland de PVV en in Vlaanderen het VB. Nu er nog voor zorgen dat ze 50+1 halen zodat er eindelijk een einde komt aan die barbaarse ellende en die linkse ratten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s