Jood Kustaw Bessems, chef opinie van de Volkskrant, etaleert in Buitenhof zijn Stockholmsyndroom

Screenshot_36

Kustaw Bessems als Jezus én Mohammed

(Door: Martien Pennings)

Jood Kustaw Bessem is chef opinie bij de Volkskrant. Ik heb ‘m eens uitgelegd hoe kinderlijk het is om in deze tijden van oprukkend islamitisch antisemitisme en in “linkse” Israëlhaat verstopt antisemitisme net te doen of zijn Joodse identiteit niet belangrijk genoeg is om in het geding te brengen. En dat vooral als je chef opinie wordt van een krant die een track record heeft van islamofilie en Jodenhaat.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse joden, Linkse media, Naïviteit, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jood Kustaw Bessems, chef opinie van de Volkskrant, etaleert in Buitenhof zijn Stockholmsyndroom

 1. koddebeier zegt:

  Jammer genoeg lopen er veel van dat soort idioten als Kut auw Bessem rond in Nederland.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Ik heb die uitspraak afgelopen zondag van Kurt Bessems gehoord. Ik zie deze Kurt meer als een ongevoelige klootzak, die willens en wetens Geert Wilders nog even in zijn kruis trapt. Hij is als opiniemaker , die nog een jaar of dertig heeft te gaan gewend als horige in de multiculturele arena rond te tollen. Het geweten van baardmans is niet zo sterk zal ik maar zeggen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De AZIJNBODE, de opvolger van DER STÜRMER, het NSDAP blad bij uitstek. Bij deze Bessems denk ik aan de uitspraak in de Bijbel; ” aan de boom herkent men de vruchten”. En bij dat nazi vod blijkt dat overduidelijk.

  Like

 4. Vederso zegt:

  @ Martien. Sorry, maar het Stockholmsyndroom kan ik hier niet ontdekken. Dat kan aan mij liggen, maar is het niet eerder zo dat je sinds Shavit overal dit fenomeen ziet? De eerste link naar het essay over het “geval Bessems” is overigens een must. Dat stijltje van zgn. kosmopolitisme en bestudeerde “redelijkheid” geven, denk ik, meer zicht op Bessems. Hij was in de kwestie haatbaard Haidad in de Balie, samen met Youri Albrecht, al door het ijs gezakt.

  Like

  • @ Vederso om 20:10.

   Toch is het heel eenvoudig.
   De islam terreurgijzeliseert de Joden al 1400 jaar en sinds 1920 nog eens extra in Palestina.
   Bessems is als Jood naar die doodsvijand respectvol, werkt bij een minimaal “anti-Zionistische” en pro-Palmaffia-krant en haalt uit naar degene (Wilders) die de doodsvijand aan de kaak stelt.
   Wat moet je daar anders van maken dan een Stockholmsyndroom, dat is dus de gegijzelde die héél veel begrip krijgt voor de gijzelnemer en er zelfs verliefd op wordt?

   Like

 5. Ik heb een UPDATE geplaatst onder mijn stuk.
  Voor de links moet je even naar het stuk zelf.

  UPDATE:

  Inmiddels zijn er vandaag weer wat cijfertjes binnen over de cultuur waarover Bessems géén generalisaties wenst, die van de islam en van Marokko en “de” Maokkanen en “de” Turken in Nederland en enzovoort, enzovoort, enzovoort. Zie GeenStijl: “Cijfers! Hoe zelden is moslimfundamentalisme?” Neder-Turken zijn overigens veel positiever over de halsafsnijders van Islamitisch Kalifaat (IS) dan Neder-Mocro’s. En dat schijnt weer te liggen aan Erdogan-tv, die door Turken hier gevolgd wordt. Dus de volgende slogan van Wilders moet misschien wel worden: “Minder, minder, minder Turken!” Zie een bericht van POW-nieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s