Laffe Palestijnse moordaanslagen

Screenshot_35

(Door: Prof. Pinto)

Twee Israëli’s zijn maandag doodgestoken door Palestijnse aanvallers. Een militair in Tel Aviv en een 25-jarige vrouw in de veroverde gebieden. De laffe aanvaller probeerde eerst met zijn auto om mensen bij een bushalte te overrijden. Toen dat mislukte stapte hij uit en stak hij in totaal drie mensen neer [video]. De moordenaar is een 30-jarige Palestijn uit Hebron. Vorige week reed een andere Palestijnse terrorist in op een groep voetgangers in het oosten van Jeruzalem. Eind oktober vond een moordaanslag plaats op de Joodse activist Yehuda Glick, eveneens door een Palestijn. Hamas sprak bewondering uit voor de misdaden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Laffe Palestijnse moordaanslagen

 1. janfreak zegt:

  Wat had je anders van een Palestijn verwacht, het is toch bekend dat het lafaards zijn.

  Like

 2. windwens zegt:

  Om moedeloos van te worden dit pally volk mag van mij van de kaart geveegd worden. Pesten op school is toch ook een kwalijke zaak en regeerders vallen hier over elkaar heen dat pesten ongezond is. Zal ze eens wat vertellen heren in Den Haag Palestijnen( het kots woord is er weer uit) zijn meesterlijke treiter koppen en doen dit al hobby hun hele naargeestige leven. Tevens zit IS al volledig in het zadel naast HAMAS in deze gebieden, en dat is doodeenvoudig te herleiden aan de tactieken die ze tegenwoordig gebruiken, dit was een IS oproep voor de gehele wereld en het wordt nu in Israel op dagelijkse basis tot uitvoering gebracht. Wat voor berichtgeving tref ons volk door de griezelige linkse lobby journalisten even een berichtje tussen neus en lippen door maar afkeuring van dit gedrag is nergens te bekennen. De moet maar eens meer boycot komen op ongure riool journalisten van de NPO/ NOS maffia laten die zich maar bezig gaan houden met de MH 1 7 propaganda.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is als land bijna niet mogelijk om je tegen dit soort moorddadige aanvallen te wapenen. Je kunt niet in iedere automobilist een terrorist zien. Dit geldt uiteraard niet alleen voor Israël; overal ter wereld worden mensen plotsklaps doodgeschoten of op andere manieren van het leven beroofd.
  Als Israël aanslagen zoals deze zou willen voorkomen, moeten zij alle Arabieren de toegang tot hun land weigeren (wat eigenlijk niet uitvoerbaar is), en dan nóg heb je geen garantie dat er geen ‘verkeerde’ Israëliërs tussen zitten (die het met Nethanyahu oneens zijn) die de fout in gaan.

  Voor deze twee onschuldige doden is hun nog jonge leven inmiddels beëindigd. Zij zullen echt de laatsten niet zijn. We leven met elkaar in een wereld vól van haat en geweld, en ieder mens loopt het risico daar slachtoffer van te worden.

  Like

 4. Jan zegt:

  Meer op:
  https://twitter.com/IsraelHatzolah?original_referer=http%3A%2F%2Fwww.israellycool.com%2F2014%2F11%2F09%2Fwould-you-allow-this-in-your-country%2F&tw_i=531460329771773952&tw_p=tweetembed

  Like

 5. Volgens mij is er geen Palestijn die deugt!

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Mijnheer Pinto, helaas heeft u gelijk.
  De Nederlandse TV-kijker heeft een jarenlange linkse hersenspoeling dat leunt op het NAZI-isme.
  Ongelooflijk he?
  Hoe een land diep kan zakken onder extreem socialisme.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theodoor: 17.12. uur, op 7/11. Inderdaad, de totale indoctrinatie door een pers en de MSM, die totaal niet meer neutraal te noemen is. We zakken steeds verder, in een diep moeras, van leugen en bedrog.

   Like

 7. Avidia zegt:

  Theodoor zegt:

  Ja, hoever kan een land zakken, ik heb er meer dan genoeg van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s