OPROEP AAN ALLE NEDERLANDSE WEDUWEN. IEDEREEN IN DE STARTBLOKKEN! U KUNT NU 1400 EURO EISEN!

Screenshot_43

(Door: Realpredictor)

Donderdag bepaalde de rechtbank in Amsterdam dat nabestaandenuitkering van Marokkaanse vrouwen in Marokko met terugwerkende kracht weer naar 1400 wordt verhoogd. Dit geldt dus ook voor tienduizenden andere weduwen in Marokko. Zij vallen onder het woonlandbeginsel! Het woonlandbeginsel houdt in dat de hoogte van een uitkering wordt afgestemd op het kostenniveau van het land waar de belanghebbende of het kind woont. De kosten voor het levensonderhoud zijn daar slechts 180 euro per maand en zij krijgen dus 1400 Euro!

Dit betekent dat de Nederlandse weduwen, die slechts de helft van dit bedrag ontvangen en waarvan de kosten van levensonderhoud hier bijna 8 x hoger liggen met terugwerkende kracht kunnen eisen dat zij minimaal 1400 euro per maand weduwepensioen krijgen.  Want dit is anders pure discriminatie van de Nederlandse weduwen!

Aangezien de uitspraak ven de rechtbank Amsterdam als precedent kan worden beschouwd is de rechter verplicht om bij een precedentwerking dezelfde uitspraak te doen.

Lees verder>>>
(h/t Frerik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", discriminatie, landverraad, Marokkanen, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op OPROEP AAN ALLE NEDERLANDSE WEDUWEN. IEDEREEN IN DE STARTBLOKKEN! U KUNT NU 1400 EURO EISEN!

 1. Cathja zegt:

  Ja, laten ALLE weduwen dit bedrag opeisen! Zij hebben MINSTENS zoveel rechten als die Marokkaanse weduwen!! Het is trouwens óngehoord dat de rechter tot deze uitspraak is gekomen! Zal wel iemand van D66 geweest zijn, of ander links gespuis.
  Ik hoop dat Asscher dit besluit nog aanvecht. Zo niet, dan wens ik alle Nederlandse weduwen heel veel succes met hun eis!

  Like

  • corrie hagenaars-verhoeven zegt:

   ik krijg geen eens een nabestaandenuitkering had ik geen recht op zijde ze

   Like

   • Cathja zegt:

    @ corrie hagenaars-verhoeven

    dat is zuur! Zeker als je dit nieuws weer hoort over die Marokkaanse weduwen. Je krijgt sterk de indruk dat ze goede sier in het buitenland willen maken, maar onze eigen weduwen laten ze in de kou staan.
    Ooit kreeg ik een AWW-uitkering, maar dat was begin jaren ’80. Toen werd er nog goed voor de weduwen gezorgd. Tegenwoordig moet je maar zien dat je het redt.

    Like

   • corrie zegt:

    Klopt ik denk dat ik ook maar een hoofd doek op doe meschien krijg ik het dan wel

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ík ben er één! Zeg mec wat ik doen moet en ik dóe het!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theresa: 19.26. uur, op 11/11. Misschien een tip Theresa. In veel steden in Nederland, hebben ze een juridisch loket. Daar kan men voor een eerste consult- gratis- een advies krijgen.

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Ze hebben geen kameel belasting geen woz en de rest.

  Like

 4. Zilvermeeuw zegt:

  Nou ik vraag mij wel af hoe deze actie verder gaat want daar is helaas niets over te lezen. Is er nog iets ondernomen? Kan ik mij ook ergens melden? Als weduwe raakte ik mijn 200 euro ANW per maand kwijt omdat ik 65 werd en AOW “kreeg”. Maar die marokkanen krijgen 1400 euro tot aan hun dood????? Ik hoef geen 1400 euro maar mijn 200 euro per maand terug, vanaf het moment dat ik 65 werd!

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  En weduwnaren dan? Discriminatie van de man?

  Like

 6. Agnes Stijns zegt:

  Ik wil het met terugwerkende kracht!!!

  Like

 7. Giny zegt:

  Zal ook even aan de bel trekken voor heel wat jaren kinderbijslag die we misgelopen zijn,
  door werkzaamheden in het buitenland en uitgeschreven waren!
  Was nog wel voor een Nederlands bedrijf!

  Like

 8. treintrien zegt:

  Ik kan daar zelf niet reageren en ook geen contactknop vinden, maar een mevrouw uit oegstgeest heeft haar hele adres in de comments gezet.. oeps.
  Misschien even laten weghalen?

  Wat een triest verhaal overigens ook, van die mevrouw.. en al die anderen. Typisch weg met ons.

  Ik ben ook benieuwd of die 1400 euro alleen gelden voor vrouw nummer een of ook voor de andere drie. Of is dat een érg impertinente vraag?

  Like

 9. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  11 november 2014 om 19:26

  Theresa, eisen dat je het krijgt, heb je niet een goede vriend die jou kan helpen, gewoon een aanklacht indienen, en blijven indienen, neem desnoods mee in je aanklacht dat vreemde Marokkaanse vrouwen wel een uitkering krijgen, en niet MINSTENS ZO VEEL wat hierboven werd beschreven, maar veel meer!!! Die Marokkaanse vrouwen hebben nergens recht op.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Zijn er nu wel of geen stappen ondernomen om een rechtszaak te gaan beginnen. Je moet het ijzer smeden als het heet is.
  Dus…………………., ik ben geen belanghebbende maar hou wel van eerlijkheid. Wie weet er meer.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Misschien eens de PVV contacteren, valt niet onder hun bevoegdheid maar vermoed wel dat ze daar allerminst met opgezet zijn.
  In Vlaanderen hebben wij ook politiek dienstbetoon, u gaat bij een mandataris van de partij waar u lid van bent (partijkaart vaak onontbeerlijk in deze gevallen) of voor wie u denkt te gaan stemmen en zij kijken om u in de mate van het mogelijke te helpen.
  Vaak is het kleine juridische geschillen (op niveau buurt en wijk) maar soms ernstige problemen en wat ik hier lees zou in mijn ogen voldoende zijn om eens bij de mensen van Geert Wilders te gaan aankloppen.
  Tweede mogelijkheid in Vlaanderen is een advocaat gratis te raadplegen en ingeval er juridische bijstand nodig is dat er voor iemand die onvermogend is dan Pro Deo een geschil in de rechtbank wordt beslecht. Pro Deo in die zin dat er vaak een kleine som tot zo goed als niks voor de geleverde “prestaties” wordt gevraagd.
  Een anekdote in de context…vele jaren terug (ik was nog jong) hier en daar wat “gerommel” en toen was ik nog niet zo kapitaalkrachtig als later dus Pro Deo advocaat die mijn zaak behartigde.
  Zaak voor de zoveelste maal voor de KIB (*) en de advocaat die mij toegewezen was kon op een bepaalde dag niet pleiten, ik kreeg éne ‘in loco’ (**) en niet gelijk wie nee, het bleek een top advocaat (vergelijkbaar met Max Moskowitz bij jullie, is trouwens uit die tijd) … goed de man zegt ik heb procedurefouten gevonden in uw dossier u betaald me 2500 euro en u bent verlost van verdere rechtsvervolging.
  Tussen haakjes het was toen niet ongebruikelijk dat een meer dan gerenommeerd pleiter eens Pro Deo pleitte.
  Pour la petite histoire : het waren feiten waar niet naast gekeken kon worden maar ik had de centen niet dus is uiteindelijk minder goed afgelopen.
  Belanghebbenden zich groeperen want samen is meer te bereiken dan individueel in dit geval én… en er is een precedent dat is iets dat geen rechtbank zomaar naast zich kan neerleggen.
  Rechtbanken…heb er enkele van binnen gekend dat dan wel weer 😦
  (*) Kamer Van Inbeschuldigingsstelling
  (**) in de plaats van

  Like

 12. Alex zegt:

  Ik weet niet wie bedacht heeft dat precedentwerking betekent dat énige rechter verplicht is zich aan een eerdere uitspraak te houden in Nederland, maar het is klinkklare ONZIN.

  De Nederlandse rechters zijn onafhankelijk van enige precedent. Rechters worden niet gekozen in Nederland, en de onafhankelijkheid van politiek en andere rechters is een van de belangrijkste peilers om de trias politica gedachte in stand te houden.

  Verder: meer dan belachelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s