Turkse jongeren: Jihadist is held

Screenshot_50

Verreweg de meeste jonge Turkse Nederlanders zien Syriëgangers als helden. Dat is de conclusie van een enquête door onderzoeksbureau Motivaction. 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syriëgangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS.

Minister Asscher noemt de uitkomsten van de enquête verontrustend.

Een meerderheid van de Turkse Nederlanders is wel negatief over het uitroepen door IS van een kalifaat in delen van Syrië en Irak. Maar tegelijkertijd vindt 80 procent geweld van jihadistische strijdgroepen tegen niet- of anders gelovigen niet verkeerd.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Turken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Turkse jongeren: Jihadist is held

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Deze Turkse jongeren, geven er blijk van, niets op te hebben met onze democratische waarden. En de bron hiervan, is steeds weer de islam. Het is de islam, deze perverse ideologie, maakt het onmogelijk voor de volgers daarvan- in dit geval de Turkse jongens- zich aan te passen aan onze samenleving.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  De ontwikkelingen gaan steeds sneller, ieder jaar 10x sneller dan de 10 jaar ervoor! Heel fucking europa zit vol met IS-aanhangers, ook Nederland. Zie het onderzoek van Motivaction van afgelopen dagen, maar ga maar lekker thee drinken hoor Ascher met alle import ellende, achterlijke idioot!!
  Nu nog dagelijks bus/treinladingen vol met booslim immigranten op het platteland onderbrengen en we raken helemaal omsingelt door dit tuig.
  Wie stopt in hemelsnaam die geschifte idioten van het COA ?? Wat is hun adres en dan denken aan coctails van een bekende naam Molo!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Turkse en Marokkaanse jongeren vind ik enorm schijnheilig! Ze dwepen met de islam en verwerpen onze democratische cultuur, maar tegelijkertijd zouden ze toch echt niet in de thuislanden van hun ouders willen wonen, omdat hun vrijheden daar behoorlijk minder zijn dan in Nederland.
  Hier steken ze de draak met de politie, maar in Marokko en Turkije kunnen ze dat maar beter uit hun hoofd laten!
  En verder lonken de uitkeringen in Nederland natuurlijk. Als je geen werk hebt, krijg je echt wel je centen, en anders ga je lopen rellen en krijg je alsnog je zin.
  Sommige jongeren (en dat zijn dan meestal diegenen met een hoge(re) opleiding) hebben weinig problemen met het zich aanpassen, maar daar zegeviert kennelijk het gezonde verstand.
  Voor alle anderen heb ik weinig positieve woorden over.

  Like

 4. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  verschrikkelijk het doet je achter je oren krabben en kritisch naar je buren kijken…..,
  als die 72 % nu eens allemaal een enkele reis naar syrie zou boeken hoeden we geld over om onze dak en thuisloze elke dag een warme maaltijd te geven .

  Like

 5. Cj aka Elderofzyklons Blog zegt:

  Dit is op ElderofZyklon's Blog! herblogd.

  Like

 6. filiz zegt:

  ee Turk is altijd al met 2 gezichten geweest hoor , zoals Erdogan die slecht mens !! nu het zo ver is zie je hoelang de slang onder hun is !!! achterbakse mensen !!! een Turk is de oorzaak van deze oorlog !!!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  +

  PVV-leider Geert Wilders ziet in de uitkomsten van Motivaction een bevestiging van zijn gelijk. ‘Toen ik eerder dergelijke cijfers noemde, lachte iedereen me uit.’

  http://www.volkskrant.nl/politiek/ophef-over-onderzoek-naar-is-aanhang-in-nederland~a3788147/

  Wilders zei eerder dat volgens onderzoek driekwart van de moslims in Nederland jihadstrijders in Syrië helden vindt. ‘Maar het is dus nog erger.’

  +

  Like

 8. Martha N zegt:

  Verbaast me niets, is al langer bekent, alleen de regering ziet niets, net als de drie aapjes: horen, zien en zwijgen… wij weten van niets.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Martha N. Juist geformuleerd. Wie op zijn handen zit, is niet van plan om zijn handen uit de mouwen te steken. Zolang ze het probleem ontkennen hoeven ze niet in actie te komen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s