VIDEO Raymond Ibrahim – “De meest vervolgde minderheid ter wereld: christenen”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Raymond Ibrahim – “De meest vervolgde minderheid ter wereld: christenen”

 1. Cathja zegt:

  Helaas de trieste waarheid..!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Hoogste tijd om de rollen om te draaien. Recent wordt steeds duidelijker dat de ISLAM een kwaadaardige criminele organisatie is. Daaraan moeten we wereldwijd bekendheid geven. In plaats van de vervolging van Christenen te accepteren moeten we een gegeven uit de sportwereld er op van toepassing maken.
  De beste verdediging is de AANVAL.
  We moeten niet langer lijdzaam toezien maar de ISLAM aanvallen om zijn criminaliteit. In de westerse wereld zijn gedurende de laatste 2/3 eeuwen waarden en normen ontstaan. Daar willen we naar leven. Het is niet acceptabel om grote groepen mensen te hebben die die waarden niet accepteren en in plaats daarvan uit zijn op de overname van ons werelddeel.
  Dus: IN ACTIE SCHIETEN en dat zo spoedig mogelijk.
  ISLAM – weg ermee.

  Like

 3. sam zegt:

  Dat is inderdaad zo. Waar zit de VN nu? Teveel bezig om de Moslims op te hemelen waarschijnlijk.

  Like

 4. windwens zegt:

  De westerse wereld speelt vuilspel ten aanzien van alle geloven die niet Moslim zijn en dit is met een reden en de enig die ik kan bedenken is dat de Moslims een welkome afleiding zijn om bevolkingen er mee te kunnen onderdrukken. Men weet dat dit tuig erop uit is om elk volk waar dan ook in het westen te terroriseren en ze staan dit gewoon toe om bevolkingen murw te maken en ik snap nog steeds niet dat ook al deze bevolkingen het nog steeds toe staan zeker hier in Nederland waar geen enkel verzetsgeluid te horen is.

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Doodse stilten bij de Europese kerken en die fijne mensenrechten organisaties, waar zijn ze nu ?????

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tempelier: 14.28. uur. Dat vraagt U zich terecht af! De christelijke kerken in Europa, zouden massaal op moeten komen voor hun broeders en zusters in moslimlanden. Maar het gebeurt niet. Men maakt in plaats daarvan vuile zaak, met socialisten, groenen, en de politiek correcte elite; die koste wat het kost, de moslims de reten likken. Alles in verband met het verraad van Straatsburg! Daar is beslist dat heel Europa, massaal moslims moest opnemen, en de islam dienden te promoten. Daar ligt de oorzaak van de smerige, laffe rol van christelijke kerken in Europa!!

   Like

 6. Rudi zegt:

  Ik ontving het partijblad vandaag in de bus met op de achterkant een uitnodiging voor een colloquium in het Vlaams Parlement met als titel “Islamrepressie tegen christendom”. Zie ik toch dat Hans Jansen is uitgenodigd om te komen vertellen. Ik wist geeneens dat hij in het Europees Parlement zat voor de PVV, zo zie je maar hoe slecht ik op de hoogte ben over wat er in Nederland gebeurt. Ik kijk er alvast naar uit om hem nog eens te horen.
  Er is ook een panelgesprek met een aantal mensen uit het Midden-Oosten olv Sam Van Rooy waar ik ook naar uitkijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s