VIDEO: “Regenboogpiet helemaal zo gek nog niet”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t sprx)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: “Regenboogpiet helemaal zo gek nog niet”

 1. Tistochwat zegt:

  Ha ha ha, op deze manier is het zéker helemaal zo gek nog niet!
  Ik dacht in eerste instantie dat het weer een links propaganda-filmpje zou zijn van de roden.

  Like

  • Frerik zegt:

   Ja geweldig dat dacht ik ook

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ook! Ik herkende er onmiddellijk de SIRE in, die zich 30 jaar geleden al zo hinderlijk overal indrong! (“Fijn dat we in Nederland niet allemaal hetzelfde zijn……” -na dus eerst een hinderlijke eigenschap van een Surinamer of een Marokkaan te hebben ‘uitgelegd.’ Of deze: “Uit hartstocht…..of uit eenzaamheid…..?” -Omdat je dus noooooit uit eenzaamheid een relatie moest beginnen; dàn maar liever alleen….) Oh, man, verfóeid heb ik die bemoeials met hun boodschappen in kranten en magazines en op TV!
   Juist daarom is dit een goeie: Het is inderdaad waar, dat verschillende kleuren verf, door elkaar gemend, tenslotte bijna altijd weer zwart worden! (LOL!)

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Prima, de echte Zwarte Piet!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Helemaal geweldig, ik ben een Sint en Piet fan, zodra hij in onze haven aankomt geloof ik onmiddellijk weer in hem, hij is mijn held uit het verleden, ik kan zo de spanningen terug roepen toen ik nog in hem geloofde, wat een heerlijke tijd was dat, schoentje zetten voor de kachel, de volgende ochtend vol verwachting naar beneden gaan, kijken of er iets in je schoen zat, wat een heerlijke tijd. Het kloppen op de deur met pakjes avond, daar stond de zak van Sinterklaas, en jonger: werd er op de deur gebonsd, allemaal in spanning, pepernoten kwamen binnen, zo geweldig, zou dat nog steeds gebeuren? Ik vraag U af. Doen ze dat nog allemaal? Ik krijg af en toe zo een heimwee naar vroeger, en dat is nog niet eens zo lang terug. Waarom moet alles verpest worden door een stelletje mensen die in ons land kwamen wonen en leven van ons geld, daarbij nog denken dat ze alles te vertellen hebben, want zij zijn zielig, zij verdienen een uitkering, zij hoeven niet te werken, zij krijgen alles wat ze nodig hebben, maar waar blijven wij???? Wij kunnen alleen maar betalen en onze mond houden, want ZIJ zijn gekwetst, ja!!! daar moeten wij rekening mee houden. Nou, ik zeg, donderop naar jullie eigen land, laat ons met rust, wij hebben niet om jullie gevraagd, jullie kwamen zelf hier om onze portemonnee leeg te halen, jullie kwamen in luilekkerland, om lekker lui te zijn en niets te hoeven toe te voegen aan onze maatschappij, alleen maar te halen en als toetje kritiek uitoefenen. Een laatste zin van mij: Ga terug waar je vandaan kwam, laat os met rust, wij hebben jullie niet uitgenodigd, jullie kwamen hier uit eigen beweging, jullie hebben niets in te brengen, alleen een eis voor een uitkering, die ze nog zo gek zijn om uit te keren. Maak eens een diepe buiging naar de Nederlanders die jullie verblijf hier mogelijk maken, als het aan mij ligt waren jullie al heel lang terug vertrokken, en dat is geen racisme, dat is realiteit, jullie zijn nooit tevreden, donderop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Hihi, zo kun je het ook bekijken, geïntegreerde kleuren , smeer het er maar lekker in.

  Like

 5. wouteenhoorn zegt:

  Nou om eerlijk te zijn denk ik dat we binnenkort toch gaan capituleren. Roet is roet en kleuren in de schoorsteen zijn er niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s