De gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher hield een Judas-rede ter gelegenheid van Kristallnacht

Screenshot_58

De Joodse Raad voor Amsterdam: februari 1941 – september 1943. Links aan de tafel de beide voorzitters (v.l.n.r.): A. Asscher en prof. dr. D. Cohen

(Door: Martien Pennings)

Gisteren nog moest ik spreken over het Stockholmsyndroom van Kustaw Bessems, die ik misschien ook wel een gedegenereerde Jood had moeten noemen. Het Stockholmsyndroom heerst! De islam terreurgijzelt al 1400 jaar de Joden en sinds 1920 heel speciaal in Palestina, maar dan weer wel ter voorbereiding op een globale Holocaust. En het antwoord van het linkse Haaretz-wereldjodendom onder leiding van de foute Jodenkrant New York Times is zelfbeschuldiging en véél respect voor de islam. Stockholm-syndroomlijder en gedegenereerde Jood Ari Shavit met zijn “Mijn Beloofde Land” – dat boek is een Judaskus voor Israël en het Zionisme – is het meest schadelijke voorbeeld hiervan, al moet gezegd worden dat Palmaffia-knuffelaar Shavit althans het gevaar van de islam onderkent. Dat durft en kan erfelijke belaste Lodewijk Asscher – zie onder “Joodse Raad” – nu juist niet. Weet je wat-ie zei in zijn Kristallnachtrede 2014?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Moslims, Nederland, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

8 reacties op De gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher hield een Judas-rede ter gelegenheid van Kristallnacht

 1. maria zegt:

  Bij de stukjes van Martien Pennings is het altijd laveren tussen het intens genieten van de recht-voor-zijn-raap ontmaskering van domme en gevaarlijke figuren en het zich realiseren dat hij een gruwelijke werkelijkheid beschrijft.

  Like

 2. Jan zegt:

  Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) vindt het zorgelijk dat Nederlanders de islam als bedreigend ervaren. “De toenemende zichtbaarheid van de islam in onze samenleving, de andere tradities en opvattingen, en de associatie met geweld en radicalisering hebben ertoe geleid dat een deel van de mensen de islam als een bedreiging is gaan ervaren. Dat laatste is een zorgelijke ontwikkeling omdat dit de samenhang en stabiliteit in de samenleving bedreigt.”

  …Uit welk land iemand afkomstig is, is op zichzelf genomen niet relevant voor het al dan niet toekennen van een verblijfsvergunning in Nederland.”

  Volgens Asscher bestaat er geen verband tussen de islam en de terreurdaden in Boston, Londen en Parijs.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/12/de-gedegenereerde-jood-lodewijk-asscher-hield-een-judas-rede-ter-gelegenheid-van-kristallnacht/#respond

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Alle hulde, medestrijder Martien!
  Ik sluit mij zeer aan bij de strekking van jouw vlammende rede.
  Het is waar, jouw verontwaardiging en woede voegt een extra indringend element toe en laat de pijl die je op de tegenstanders afschiet mogelijk nog dieper door dringen tot de kern van de zaak.
  De stijl die jij je hebt eigengemaakt -na jaren van grote innerlijke strijd en de lessen die je daaruit trekt- is bewust confronterend . Ga daar vooral mee door, broeder!

  .De ”binnenkant van mijn persoonlijkheid” is zeer direct en bepaald explosief , voortdurend tot uitbarsting geneigd, maar mijn ervaring in het voorzitten van schoolvergaderingen was, dat naarmate mijn woede over iets duidelijker begon door te klinken, mijn zeggingskracht navenant ondermijnd werd..
  Sindsdien stel ik mij tot doel – vaak mijn verontwaardiging in bedwang houdende, de dingen die ik wil doorgeven zo exact mogelijk onder woorden te brengen, opdat niemand ooit zal kunnen zeggen dat die mij niet heeft begrepen.

  Wij streven hetzelfde na, jij als tuchtmeester, ik als voorlichter en geloof maar dat ik zeer geniet wanneer ik lees hoe je een verdorven elite er weer eens ongenadig van langs geeft.

  Mijn zegen heb je:-)

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Scherpe kritiek, Martien en heel terecht. Ik vind dat Henk en ik nog veel te gematigd gereageerd hebben, maar bij mij komt de reactie ‘zoals die komt’. Voor iets dat feller is, moet ik net de ‘inspiratie’ hebben.

  Zou de overgrootvader van Asscher op dezelfde versluierende manier tegen de Holocaust aangekeken hebben en tegen zijn functioneren daarin?

  Onbegrijpelijk, de geschiedenis herhaalt zich blijkbaar keer op keer.

  Zullen wij mensen dan nooit iets leren?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Martien, hulde voor dit weer uiterst deskundige betoog. Ik ben het uiteraard volledig met U eens.

  Like

 6. Erik Bink zegt:

  Een goed stuk, Martien.

  Asschers evocatie van het actuele antisemitisme roept een lichaamsloos spook op, dat door Nederland en omstreken zou waren. En spoken bezweer je met magische
  rituelen en toverformules. Het is een verbalisme, dat op die manier geen werkelijke referent heeft – man en paard kunnen en mogen niet genoemd worden. Want, dat zou
  de “dogs of war” loslaten.
  Tja, die betreurenswaardige beveiliging die verwijst wel ergens naar – waar deze naar verwijst wordt echter ook niet genoemd. Maar “we weten natuurlijk allemaal wel dat het
  om die extremisten gaat” is de bedekte boodschap, maar …. die hebben echt niks met de islam te maken.
  Een alom heersende psychische regressie, die tot primitieve dwanghandelingen en bezwerende verbalismen is vervallen. Zoiets dus.

  Like

 7. Wim Peters zegt:

  Ook deze Asscher een soort landverrader,die de waarheid niet durft uit te spreken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s