De islam is fataal voor Groot-Brittannië

Screenshot_57

(Vertaling: Wachteres)

UKIP, Labour, de Conservatieven en de Lib Dems lijken zich er niets van aan te trekkenWIJ WEL.

De volgende maand zal Paul Weston zijn kandidatuur voor de algemene verkiezingen van 2015 aankondigen. Het kiesdistrict en de plannen voor de campagne zullen worden bekendgemaakt en tussen januari en mei zal Paul regelmatig een bezoek brengen aan het geselecteerde kiesdistrict om de boodschap van Liberty GB te verspreiden.

Als de enige toegewijde/onverzettelijke en ideologisch duidelijke contra-jihad partij van Groot-Brittannië zal Liberty GB zich richten op de dreiging van de islam en de [voort]sluipende sharia, de criminele nalatigheid van Labour en de voortdurende onwetendheid/onnozelheid, de politieke correctheid en de dhimmitude van alle gevestigde partijen – met inbegrip van UKIP.

In de aanloop naar de verkiezingen willen we alle leden en supporters van Liberty GB vragen om dit belangrijke project te steunen.

Aan de huidige leden vragen wij om dit door te geven aan uw vrienden en familie. Als elk lid zelfs maar één vriend of familielid aanmoedigt om mee te doen dan zal het lidmaatschap snel verdubbelen. Daardoor zal de positie van Liberty GB als een geloofwaardige politieke partij verbeteren en het zal ons de middelen geven die we nodig hebben om ons belangrijke werk voort te zetten en om te zorgen dat Paul Weston, als de moedigste en meest uitgesproken MP in het Parlement, zal worden gekozen.

Aan onze supporters vragen wij te overwegen om lid te worden van onze partij! Als u geen lid kunt worden, kunt u doneren aan ons campagnefonds. U kunt ook ons materiaal op Facebook delen, om ons te helpen nog meer mensen te bereiken.

Vergeet niet; het werk dat we samen doen, gaat niet om carrière, geld of het beklimmen van de vuile ladder van de politiek – het gaat om de verdediging van onze vrijheid en onze eigen identiteit als natie, als volk. Met uw hulp kunnen we beginnen met het veranderen van het politieke landschap in het Verenigd Koninkrijk. UKIP deed dat voor de EU en nu kan Liberty GB dat doen voor alle andere werkelijk belangrijke onderwerpen, namelijk de islam, de immigratie, het multiculturalisme en de aantasting van onze instituties [gevestigde gewoontes] door een ‘progressieve’, extreemlinkse ideologie.

Bron:
http://libertygb.org.uk

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op De islam is fataal voor Groot-Brittannië

 1. Wachteres zegt:

  Dit zal Theresa goed doen … 😉

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres: Jazéker doet het dat! Lief van je om dat op te merken.
   Ik blijf met twee benen op de grond staan: Er is voor LibertyGB nog een lange weg te gaan en het zal niet gemakkelijk worden, maar ik wens Paul Weston alle succes en hoop, dat hij er in zal slagen om meer Britten de ogen te openen. Want dat is meer dan hard nodig!
   Zodra Lib.GB ook maar één zetel wint, zou Geert opnieuw met hem moeten gaan praten: Weston is de politicus, die hem qua gedachtengoed het dichtst benadert en het bovendien op een gedegen, duidelijke manier weet te uiten. Het is tevens de enige Britse politicus, die nu eens niets pikt van…..laten we zeggen, de complete islam met voorop de brilslang Choudary!
   Heel veel succes, Mr. Weston!

   Like

  • Anneke zegt:

   Niet alleen Theresa

   Like

   • Wachteres zegt:

    Dat begrijp ik, @ Anneke. Ik plaagde Theresa een beetje, omdat zij altijd zo duidelijk maakt dat ze pro-Paul Weston is.

    Natuurlijk ben ik ook voor hem en zijn partij, maar ik betwijfel, de Engelsen een beetje kennende, of hij voorlopig veel succes zal boeken. Als UKIP al als een nazi-parij wordt gezien … hoe zal men dan over Liberty GB en Paul Weston denken …

    IK gun hem heel veel stemmen, dat heb ik hen ook verteld.

    Like

  • Trucker zegt:

   @ Wachteres 12 november 2014 om 07:30

   Yep, dit was ook mijn gedachte.

   Dit land staat als eerste genomineerd om een islamieten meerderheid te hebben.
   Het is in Groot Britagne nog alleen deze man tussen de Brit en de islam(iet), alleen hij die de gevaren duid en dusdanig een gevaar betekend voor het establishment dat links en multikul is.
   Perfect vergelijkbaar met Geert Wilders want ook jullie Geert staat alleen en heeft geen enkel support van welke partij dan ook.
   Vergelijkbaar met onze doodgezwegen El Cid (Filip Dewinter) van onze eveneens monddood in de media gemaakte partij Vlaams Belang, de enige dam tegen de multikulle islamofiele waanzin van alle andere partijen in Vlaanderen.
   Dat er hier op een Rechtse islamofobe blog (waar zelfs Bonnie van BNI weet wat Bron doet) kiezers komen scribbelen tegen de islam maar dan wel lekker stemmen op pro multikul partijen geeft me meer dan een wrang gevoel…

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ook in NL komt er steeds meer kritiek, @ Trucker .En ik twijfel ook of het volk dat wel vertaalt in stemmen op een andere partij dan de reguliere.partijen.

    Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Paul Weston is “de man”, en Liberty GB de partij, voor iedere Brit die de VRIJHEID lief heeft!

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Volgens mij is de islam fataal voor de wereld. Deze klanten kunnen alleen maar “ruzie” maken verder helemaal niets.

  Like

  • Jean zegt:

   Claudia,
   Het is de grootste smeerlapperij wat ooit bestaan heeft onder de mensheid en wil de mensheid overleven dan zullen ze verplicht worden die rotzooi uit te roeien tot en met de laatste kankercel zodat Europa weer een land wordt van seculiere onafhankelijke republieken want heel die middeleeuwse decadent parasiterende folklore heeft eveneens geen enkele toegevoegde waarde, nog 7 te gaan maar dat lukt wel m.i., aan handjes wuivers en 365 dagen per jaar op vakantie gaan hebben wij echt geen behoefte, opdoeken die waanzin net zoals die islam bullshit.

   Like

 4. Dokus zegt:

  Islam is fataal voor de wereld! Het doel van de islam is een wereldwijd kalifaat. Dat heeft Mohammed gezegd. Nu moslims meer en meer geletterd/ ontwikkeld zijn kunnen ze begrijpend lezen. Ik zeg dit met nadruk begrijpend lezen omdat op Koran scholen in de hele wereld kinderen Verplicht de Koran in het Arabisch uit hun hoofd moeten leren. Ook al is hun moedertaal geheel anders met stokslagen wordt de Arabische Koran erin gestampt.!!! ( zelf gezien) Nu moslims in hun eigen taal de Koran gaan lezen, ontdekken ze wat Mohammed echt gezegd heeft. Wereldwijd kalifaat!!! Dus dat zal over de hele wereld verspreid moeten gaan worden met minder nemen ze geen genoegen.
  Wij westerlingen begrijpen dit niet, omdat wij in een cultuur leven van schuld en vergeving.
  Moslims echter kennen geen vergeving maar aantasting van hun eer en dat moet gewroken worden. Dat is wat we nu zien. Hun eer is gekrenkt, dus wraak!!!!
  Het westen zal met harde hand paal en perk moeten stellen aan onze eigen waarden en normen en heel duidelijk moeten zijn dat deze vorm van religie ( islam) niet wordt getolereerd. Lees de Koran zelf maar eens, dit is een boek wat oproept tot moord en doodslag van anders denkenden. Het is onbegrijpelijk dat dit in een beschaafd land verkocht mag worden. Het is een terroristisch boek!
  De islam zal fataal worden voor de hele wereld!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Dokus 12 november 2014 om 09:25

   “Ook al is hun moedertaal geheel anders met stokslagen wordt de Arabische Koran erin gestampt.!!!”

   Ja, ze gaan al vroeg lekker tekeer:

   Like

 5. Jan Van zegt:

  Mij ook.
  Iemand met gezond verstand. Eigenlijk moeten we ons allemaal laten arresteren voor uitspraken van Winston Churchill.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik ben bang dat GB niet meer te redden is. Als je ziet hoeveel illegalen (moslims) er nog steeds dat land binnen weten te komen, en als je bedenkt met welk tempo moslims zich voortplanten, dan vrees ik dat binnen 10, 15 jaar de autochtone Britten een minderheid zijn geworden.
  De islam kennende, zullen ze alles uit de kast trekken om van hun meerderheid gebruik te maken. Denk aan de regering, de politie, en op nog tal van andere terreinen zullen ze het heft in handen nemen. Reken er maar op dat de jihad overal in GB ingevoerd gaat worden!
  De enige manier om daaraan te ontsnappen voor de Britten is emigratie.

  Like

  • Cathja zegt:

   Eigenlijk had ik moeten schrijven: ‘de moslims kennende’ i.p.v. de islam kennende. Maar de islam verspreidt zich, en moslims maken daar uiteraard gebruik van.
   Excuses!

   Like

 7. Theodoor zegt:

  Een bijzondere zeer moedige man. Ze zijn er wel in Europa hoor. Steunen die man, ook met geld.

  Like

 8. Ekster zegt:

  Paul Weston is goed bezig. Jammer dat UKIP het hier volledig laat afweten. Gevolg is versnippering van het pro-UK electoraat. Liberty UK is misschien wel de laatste hoop voor het Verenigd Koninkrijk. Dat land is al veel verder geïslamiseerd dan Nederland. Zal heel moeilijk worden daar nog iets aan te doen, helaas.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ik had vanmorgen vroeg een berichtje geplaatst op de site van Liberty GB, met een link naar dit artikel, om hen een hart onder de riem te steken. Ik vertelde hen dat ik dit stukje had vertaald en dat we erg meeleven met hun partij en hen het allerbeste wensen. Dit kreeg ik als antwoord:

  Dear Wachteres

  Thank you so much for your message of support, which I will pass on to Paul Weston and the team.

  We feel a strong connection to the Netherlands and are great admirers of your fearless politician and freedom fighter, Mr Geert Wilders.

  Thank you also for the great work you are doing in translating Paul’s speeches.

  Kind regards to you and to all our Dutch friends.

  George Whale
  Liberty GB.

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  +

  How Does ISIS Fund Its Reign of Terror?

  http://www.newsweek.com/2014/11/14/how-does-isis-fund-its-reign-terror-282607.html

  the baksheesh system

  +

  Like

 11. Jean zegt:

  Islam fataal voor G.B.? zeg maar gerust “voor heel Europa” daarom dat wij de strijd moeten opvoeren zodat dit “gevaar” nu verdreven wordt nu het nog kan, aan het fok tempo dat ze hanteren wordt dat binnen enkele jaren moeilijker, gelukkig komt de achterlijke bullshit al bij minsten 65 a 70% de strot uit, dus mensen “nu actie” zodat heel die troep verdreven wordt richting grote zandbak want wij willen NERGENS geconfronteerd worden met die achterlijke gewelddadige barbaren vergiftigd door die smeerlapperij islam genaamd een waanzin komende van een ordinaire perverse pedofiel.

  Like

 12. God bles i have no children in this era were we have radicale moslims who will Sloter your kids and kill them as well . If no one do enting dya well takeover / But they have took over a long time ago .
  day past by for more to come so day can kill as they do in ther own land .
  And who gives a FUCK WHAT IT WILL BECOME
  ********
  Do we want to gave a Child the life switch of a moslim or as we are like pressend day

  Like

 13. Taljaard zegt:

  @Theresa
  Geloof niet dat ze bij UKIP zulke warme gevoelens hebben voor de islam en denk dat de standpunten van Weston en de meeste stemmers voor UKIP wat de islam betreft elkaar niet veel zullen ontlopen.
  Maar Farage wil vermijden dat ze zullen worden gebrandmerkt door de oppermachtige en buitengewoon agressieve Britse policor-BBC/ Guardian/Times, etc. als ”racisten” en daarom de gelegenheid zullen verkrijgen hen in de ”extreem rechtse” hoek te drukken. In dat soort ellendige en uitzichtsloze controverses en discussies heeft men bij UKIP begrijpelijkerwijs geen zin en daarom wil men zich daar de handen niet aan branden.
  Vermoed daarom dat Farage de islam om strategisch-politieke redenen niet op de agenda van UKIP heeft willen plaatsen. Bovendien is het vechten tegen de Brusselse Moloch al een taak op zich die alle beschikbare inzet en energie zal opslokken en die daarom bij UKIP de eerste prioriteit heeft. Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk aanpakken en je moet in een land als GB nog veel meer op eieren lopen als in NL, wil je niet van racisme worden beschuldigd.
  Acht de EU trouwens zelf ook gevaarlijker en problematischer dan de islam, hoewel beide problemen zeker wel in elkaars verlengde liggen, en geloof bovendien dat in Nederland de radicale linksen eerder zullen zijn geneigd tot terreur (vergeet niet dat Fortuyn werd vermoord door een linkse radicaal) dan de moslims. Daar hoef je alleen @Krapuul en @Frontaal Naakt maar regelmatig voor te lezen.

  Iemand als imam Al Fawaaz bijv. is het wel voor 100% eens met ”Sharia for Holland/Belgium”, maar gaat niet openlijk met hen mee. Niet omdat hij niet met hen eens is, maar omdat ze zo onvoorzichtig zijn! De voorlieden van de islam in dit land beseffen namelijk bliksems goed dat zij nog steeds in een relatief kwetsbare minderheidspositie verkeren en daarom niet het achterste van hun tong kunnen laten zien. Vandaar ook bijv. dat initiatief van de Amsterdamse imams, waarin zij zich voor de buitenwereld profileren om zgn. jihadisme en radicalisering tegen te willen gaan.
  100% taqiya natuurlijk, maar ze zijn beducht voor de het Nederlandse volk en operen daarom (voorlopig!) voorzichtig.
  De autochtone radicale linksen niet, want die hebben minder verstand dan deze moslim-theologen, die zeker niet dom zijn. Figuren als Rene Danen, c.s. zijn gek genoeg om de hele Randstad in een slagveld te veranderen wanneer ze daar de kans voor krijgen of wanneer ze dat noodzakelijk achten.
  Die krijgen daar natte ”revolutionaire” dromen van.
  En ze hopen dan daarin ook de jongere moslims mee te krijgen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat van de UKIP weet ik ook wel, Taljaard: Wachteres en Henk (V.) zeggen immers hetzelfde en zij zijn zeker geen leken waar het Groot-Brittannië en het Britse volk betreft. Ik kan dan ook niet zeggen, dat ik Nigel Farage s l e c h t vind, welnee: Op het vlak van de EU-kwestie doet hij het weer heel goed. Mijn voorkeur voor Paul Weston wortelt voornamelijk in het feit, dat hij de dingen even duidelijk bij de naam durft te noemen als Geert, bovendien nog zeer weloverwogen en kristalhelder. (EN duidelijk: De eerste keer dat ik hier van hem een speech op video te zien kreeg verbaasde het me, dat ik er niet eens Engelse subtitles bij nodig had om het te kunnen volgen.) Daarnaast bekruipt me regelmatig het gevoel, dat het in GB juist zo broodnodig is, dat het kind eens bij de naam genoemd wordt, zeker als ik dan weer beelden op mijn netvlies krijg van die brilslang, Choudary, die bij zo ’n moslim-demonstratie in Tower Hamlets door z’n megafoon Sharia-wetgeving, acoholverbod en ’40 whiplashes’ staat te eisen; dan denk ik direct: “Iemand zou die kerel het zwijgen moeten opleggen.” Tja, en op zulke momenten irriteert het dat je zo ’n Farage daar met geen woord over hoort en ook, dat hij geen banden wil aangaan met Geert, naar eigen zeggen “Omdat hij niemand wil wegzetten.”
   Nu, dat soort praat horen wij hier eveneens genoeg, maar dan van Links, voornamelijk. Van Paul Weston hoor je de dingen, die horen wílt en nog precies op de goede manier óók.
   Nee, dom is die Fawaz Jneid uiteraard niet. Daarnaast móet-ie op het ogenblik wel extra voorzichtig zijn, want IS is wèl dom geweest, oerstom zelfs, met die onthoofdingsfilmpjes en dergelijke: Ze hebben té vroeg hun masker laten vallen en hun ‘btoeders’ in het westen mogen zien, dat ze de scherven bij elkaar vegen! Dus grijpen die pathetischer dan ooit naar de taqiyya. Niet dat je daarin HOEFT te trappen, het rotte is alleen, dat veel linksen het telkens weer zo graag dóen. Het is wrang om op een catastrofe te moeten hopen, willen er nog eens voldoende ogen open gaan, maar soms krijg je het idee, dat een andere oplossing niet voorhanden is.

   Like

  • Trucker zegt:

   Taljaard 12 november 2014 om 12:34

   Nigel Farrage is de stand upper in de Britse politiek, schitterend om zijn retoriek te beluisteren als hij eurabia HQ brussel fileert maar dan hebben we het ook gehad.
   Was hij DE man in Groot Britagne had hij geen enkel bezwaar gezien in samenwerking met de rechtse islamofobe partijen om naast “zijn” natie ook Europa te vrijwaren van de horden islamieten.
   Door zich niet te associeéren met partijen die een dam willen opwerpen tegen de sluipende (in feite weinig verhullende) islamisering,weet hij dat hij aanvaardbaar blijft bij het establishment, waarschijnlijk zijn grootste bekommernis.
   Dit doet me trouwens denken aan een politieker uit Vlaanderen die wil niet gezien worden met onze partij en dan heb ik het over De Zever Bart (vergelijkbaar met de Brit wat betreft hidden agenda)
   Minachting heb ik voor Farrage, zijn partij door de kiezer beloond omdat ze hoge verwachtingen koesterden en dan blijkt dat de man de islam niet als een gevaar ziet, wat neuzelen en wat wapperen met zijn handen maar hardcore standpunten…
   Ik vermoed dat hij louter uit opportunisme geen alliantie wou met de rechtse islamofoben, dat denk ik.
   Dat u de eurabia HQ brussel gevaarlijker acht als de islam doet mijn wenkbrauwen fronsen neem het gevaar islam weg en er blijft enkel nog een reus op lemen voeten over en die stort op termijn in elkaar waar de islam een meer dan reële bedreiging is die HQ brussel voed en niet omgekeerd.
   Zonder het oprukkende islamisme zou de kiezer meer aandacht hebben voor HQ brussel en hun beleid dus hoe lossen ze dat op…kanaliseer de onvrede van de kiezer
   Soms is het nuttig om de juiste prioriteiten te leggen.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Trucker
    De islamisten houden heel de Europese economie niet in een verstikkende wurggreep.
    De EU wel.
    De islamisten maken nagenoeg ons hele nationale parlement niet tot een stel hielenlikkende lakeien en baantjesjagers.
    De EU wel.
    De islamsten zijn op internationaal niveau niet bezig om een nieuwe koude oorlog te ontketenen, omdat zij uit zijn op gebiedsuitbreiding en Oekrains schaliegas.
    De EU wel.
    De islamisten profiteren alleen maar van de EU omdat zij door Brussel al decennia lang als het gerdoomde instrument worden gezien om nationale identiteiten en culturen te vernietigen, autochtone mensen tegen elkaar op te zetten, en zo via het aloude devies ”verdeel en heers” uiteindelijk de lakens uit te delen.
    De EU is veel gevaarlijker dan de islam, maar in hun grenzenloze arrogantie en wereldvreemdheid, die voortkomt uit hun socialistische linkse cognitieve dissonantie en de illusie van de maakbare samenleving, hebben de EU technocraten de onmogelijkheid van het multiculturalisme niet ingezien en het gevaar van de islam schromelijk onderschat.
    En precies deze combinatie van gewetenloze machtsbelustheid, geldgierigheid en cynisme enerzijds en hun rampzalige incompetentie, domheid en blindheid anderszijds maakt de EU technocraten zo gevaarlijk.
    Niet de islam, maar de EU is het brandpunt van het kwaad in West Europa.
    In het Midden Oosten is dit brandpunt van het kwaad overigens wel degelijk de islam, maar dat is al 14 eeuwen zo.
    Als de EU valt dan valt dan is het ook afgelopen met de beschermde status en de daarom tot dan toe schier onaantastbare positie van de islamisten in West Europa.

    Like

 14. Martha N zegt:

  Islam is funest voor de gehele westerse wereld. Islam is dodelijk voor onze cultuur, die aan een zijden draadje hangt… TE tolerant zijn was het begin van het einde!

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  Islam en socialisme/links= DE PEST VOOR DE WERELD!

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Ik heb het vaak verzucht: had Geert maar de ruime woordenschat tot zijn beschikking waarover Paul Weston beschikt (!), want de Brit is verbaal veelzijdiger en hij formuleert zijn opvattingen gevarieerd en heel precies.
  Uit zijn mond zul je dus niet snel uitspraken horen waar muggenzifters dankbaar gebruik van kunnen maken om er jaren over te kunnen door mekkeren.. Alles wat de man zegt, onderbouwt hij altijd meer dan voldoende.
  Wilders heeft als sterkste wapen zijn confronterende aanpak der dingen. Deze twee mannen zouden uitstekende partners in de goede strijd kunnen zijn. Ik hoop dan ook dat de partij van Weston in het Verenigd Koninkrijk doorbreekt.
  Zeker ben ik daar nog niet van, want in de politiek moet je niet al te veel heer zijn en je niet al te bescheiden opstellen:-) ..

  En zoals wij weten is het bij het uitdragen van een zeer belangrijke boodschap nog steeds zo gesteld ,dat de mensen in de eerste plaats luisteren HOE iemand iets zegt, en pas daarna zich afvragen WAT hij heeft beweerd…De vorm van de presentatie heerst helaas over de inhoud ervan.

  Dat verklaart ook waarom tot op heden de woordvoerders van de politiek correcte psychiatrische kliniek zo lang ongestoord en onweersproken, ongestraft hun van elke realiteitszin gespeende opvattingen hebben kunnen uitdragen…

  Like

  • Vederso zegt:

   Wat volgens mij Weston mist, is charisma en dat heb je of dat heb je niet, dat valt nauwelijks te leren. Hoezeer ik zijn standpunten en zijn persoon ook waardeer.

   Like

   • Harry zegt:

    Heb altijd de indruk dat de Engelse taal veel beter geschikt is om een goed verhaal in te houden .
    Nederlands lijkt teveel op Duits en als je de lengte van een gebruiksaanwijzing in het Duits vergelijkt met het identieke verhaal in het Engels , kunnen de Engelsen met een derde van het aantal woorden hetzelfde glashelder verwoorden .
    Behoorlijke handicap , lijkt me .
    Zo ook voor Wilders die aan dat Duitse dialect – wat wij Nederlands noemen – , vastzit .

    Like

   • Wachteres zegt:

    Helemaal met je eens, Vederso. Hij zou iemand met meer ‘haar op de kiezen’ als leider van de partij moeten hebben. Hij straalt teveel vriendelijkheid uit.

    Nigel Farage heeft dat wel.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Vederso
    In de ”Daily Mail” van vandaag staat dat Weston is gearresteerd wegens het beledigen van de islam omdat hij uit Winston Churchills ”The River Wars” heeft geciteerd.
    Dat tekent het doodzieke policor klimaat in het VK en de reden waarom Farage zijn handen hier niet aan wil branden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En weer vrijgesproken!

    Like

 17. Taljaard zegt:

  Sorry de ”Daily Mail” van 28 april jl..

  Like

 18. Jan zegt:

  Explosieve toename van moslims in GB zorgt voor daling aantal kroegen

  A former director of the brewery company Marston’s has said Britain’s growing Muslim population is one of the main reasons for pub closures.

  Lord Hodgson, of Astley Abbotts, made the point while arguing recent industrymoves to allow landlords tied to big firms to demand rent-only agreements were misguided.

  He said “socio-economic factors”, such as a growing number of teetotal Muslims living in Britain, played a much bigger role in the decline in pubs than “rapacious owners”.
  http://www.stokesentinel.co.uk/Rise-Muslim-population-main-reasons-pub-closures/story-25341122-detail/story.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s