Oostenrijk: één op de twee gevangenen is een migrant

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie zou een verrijking of zelfs een schat zijn voor Oostenrijk, wordt er steeds opnieuw door grotendeels linkse politici gezegd. Zeker is in ieder geval dat de buitenlanders de Oostenrijkse gevangenissen “verrijken”.

Zoals de Oostenrijkse minister van Justitie, Wolfgang Brandstetter (ÖVP), nu echter tegenover de media toegaf, zitten er in de Oostenrijkse gevangenissen gevangenen uit meer dan 50 verschillende landen. Eén op de twee gevangenen komt niet uit Oostenrijk.

Maar in plaats van criminele buitenlanders uit te zetten, plaatst de minister van Justitie lachwekkende accenten. Vanuit zijn optiek dienen er nu meer gevangenenbewaarders met een migratieachtergrond te worden opgenomen, want slechts één op de tien gevangenismedewerkers kan op dit moment zo´n achtergrond aantonen. Blijkbaar een wantoestand, die meneer de minister met een wetsvoorstel wil opheffen. Vanaf het jaar 2015 dienen nieuwe banen in het gevangeniswezen doelbewust op migranten gericht te worden. Gewoon een verrijking via omwegen dus. . .

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oostenrijk: één op de twee gevangenen is een migrant

 1. peterk2014 zegt:

  Dan voorzie ik in de nabije toekomst veel ontsnappingen uit de gevangenissen in oostenrijk

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Mijn eerste gedachte. En er zijn nog wel meer mogelijkheden. Die Oostenrijkse minister lijdt aan dezelfde ziekte als die van ons hier. Een ziekte die maakt dat er constant totaal verkeerde ideeën worden uitgevoerd. Ik vraag me wel eens af of ze niet stuk voor stuk gehersenspoeld zijn of gedrogeerd, op de een of andere wijze.

   Like

 2. windwens zegt:

  Ik begin me af te vragen is er nog een weg terug, we moeten toch wel zeer rap uit de idioten EU anders worden we net zo zinkend schip als de rest van de EU. Sinterklaas heeft de gaatjes in Nederland geboord niet in de boot.

  Like

 3. maria zegt:

  Misschien een leuk baantje voor Badr Hari, die heeft meteen een link met 90% van de gevangenen en kan ze ook naar zijn advocaat verwijzen. Als het een beetje meezit zelfs op kosten van de belastingbetaler!

  Like

 4. maria zegt:

  Maar even zonder gein: Ik liep vanavond terug van de supermarkt en kwam onwillekeurig Marokkanen, Turken en Somaliërs tegen. Als een van hen zou besluiten mij te overvallen (en ik wil niet zeggen dat ze dat allemaal van plan waren) dan zou ik weinig verweer kunnen hebben want ik ben als “blanke” in de minderheid. Maar het idee dat ZIJ denken dat alles wat de KUFFAAR hebben automatisch van hen is doet mij wel eens huiveren. En dat dat geen spookbeeld is doen de verhalen van buurtgenoten mij wel beseffen.

  Like

  • sam zegt:

   Ik begrijp jouw reactie, Ik kan je wel een “grappige” anekdote dienaangaande vertellen. Een jaar of 20 geleden toen kwamen er veel Albanezen naar Antwerpen, en deze woonden veelal in Deurne-Noord bij Antwerpen. Op deze plaats wonen ook veel Marokkanen. De Marokkanen dachten ze ook de “clown” konden uithangen met de Albanezen, hetgeen een pijnlijke vergissing was. Bij de Albanezen, die Marokkanen als uitschot beschouwen, kregen deze onmiddellijk een revolver onder de neus. Ofwel vonden de Marokkanen een granaat in de brievenbus, er zijn toen zelfs voordeuren tot ontploffing gebracht.
   De Marokkanen gingen toen zelf gaan klagen bij de politie dat het voor “hun” te gevaarlijk werd om daar te wonen. Bij mijn weten heeft de politie niet veel uitgestoken, de duivel die zelf te biechten komt, wordt overal genegeerd.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   En die moslims roeien elkaar met het grootste gemak uit, F.C.
   Maar dat zal je ook wel weten.

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, verbazen doet het mij niet meer.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Wolfgang Brandstetter doet aan discriminatie op grond van afkomst als hij meer banen wil verschaffen alleen op allochtonen achtergrond.

  Like

  • sam zegt:

   De politiek lost dit heden ten dage anders op, het heet dan een “gestuurde selectie”. Bestaan geen bewijzen van, alsook geen sprake van positieve discriminatie enz.
   Zijn ze in de VS reeds lang van afgestapt, hetgeen dat op dat binnenkwam en doordrong tot het de hogere echelons (zwarten en getinten) was gewoon waardeloos. Met als resultaat dat bekwame blanken die dan geen carrière meer konden opbouwen hun ontslag aanboden. En dan de overheid met een dienst bleef zitten die totaal onbekwaam was voor eender wat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s