Toekomstscenario!?: ISIS bezet Rotterdam in bliksemactie

Screenshot_63

ISIS bij Zestienhoven

(Door: Peter Louter)

Hilversum, 1 november 2014 07.00 uur

Vanmorgen is de wereld opgeschrikt door de vijandige bezetting van de belangrijkste havenstad van Europa. Uit de berichten die binnenstromen blijkt dat er sprake is geweest van een goed voorbereide en gecoördineerde bliksemaanval.

Uit de berichten kan worden afgeleid dat met het vrachtschip ‘Aurora’, volgens de papieren geladen met zuidvruchten voor Albert Heijn, heimelijk een groot detachement van geharde en zwaar bewapende ISIS-strijders Rotterdam is binnengesmokkeld. De strijders hebben zich de afgelopen nacht na een kort vuurgevecht meester gemaakt van de Marinierskazerne. Bijna gelijktijdig zijn alle politiebureaus, Radio Rijnmond, het Havenkantoor, het Stadhuis en vliegveld Zestienhoven bezet. In de stad is tevens een groot aantal radicale moslims uit de stad zelf actief en blijkt dat al de afgelopen week een groot aantal radicale moslims uit steden als Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Capelle aan de IJssel en Zoetermeer onopgemerkt de stad zijn binnengekomen. In moskeeën zouden geheime wapenvoorraden zijn opgeslagen. Er zouden meer dan zeshonderd prominente gijzelaars gevangen zijn gezet, waaronder de bestuursleden van de supportersverenigingen van Feijenoord en Sparta. De stad is afgegrendeld.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Moslims, Nederland, Satire. Bookmark de permalink .

27 reacties op Toekomstscenario!?: ISIS bezet Rotterdam in bliksemactie

 1. Doornroosje zegt:

  Zou best in de toekomst kunnen gebeuren met deze regering.

  Like

 2. maria zegt:

  Niet onwaarschijnlijk inderdaad. Van enig verzet zal in elk geval geen sprake zijn. Amsterdam komt in het hele verhaal niet voor omdat die ten eerste al reeds geïslamiseerd is en verder geen enkele economische waarde heeft. Het zou me niks verbazen als de IS zetbazen bestaan uit “keurige” Trouw- en NRC-columnisten en andere UvA en VU alumni.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Deden ze het maar!
  Het zou de definitieve uitschakeling, en ontmaskering, van de hele islam in West Europa betekenen.
  Maar zo gek zijn ze zelfs bij de IS niet.
  Volslagen kansloos.
  Binnen een paar weken zijn ze allemaal dood of gevangen genomen.
  En weet de hele Nederlandse bevolking, en heel de wereld, wat de islam eigenlijk is en wat je van moslims kunt verwachten. Ergo; einde oefening voor de islam in heel West Europa.
  In Marseille zouden ze misschien nog een kans hebben om de stad in te nemen vanwege het grote aantal mossels aldaar, maar verder dan dat komen ze echt niet.
  En wanneer ze dan het Franse leger op hun dak krijgen, inclusief Le Legion Etranger, om ze eruit te schoppen ligt Marseille na een maand of zo weliswaar in puin, maar liggen zij grotendeels, samen met hun ”Franse” aanhang, ook onder dat puin.

  Like

  • maria zegt:

   En wie gaat IS dan verslaan? Van de NATO hebben we sinds het bombarderen van Belgrado en Libië niks meer gehoord. En al hadden we een leger, dan zou onze “regering” eerst nog wekenlang steggelen over semantiek en protocollen. En vervolgens concluderen dat het toch allemaal de schuld van Wilders, die intussen onthoofd is, was.

   Like

 4. Taljaard zegt:

  En, oh ja.
  Mariniers laten zich zomaar overmeesteren door zo’n stelletje schorriemorrie?.
  Dream on.
  ”Na een kort maar hevig vuurgevecht zijn de IS-strijders afgeslagen, omsingeld en overmeesterd en zijn de schaarse overlevenden gevangen genomen, afgevoerd en ter ondervraging ingesloten.”
  Dat lijkt me een stuk realistischer.
  ”Onderwijl zij er overal in het land burgermilities gevormd, die, samen met de lokale politie en legereenheden, verdachte moslims gevangen nemen en in sporthallen en voetbalstadions onderbrengen en bewaken.”
  ”Het komt in de Randstad tot gewelddadige botsingen tussen niet moslims en moslims, waarbij moskeeen en andere islamitische instellingen in brand worden gestoken.
  De regering roept op om van dergelijke wraakacties af te zien, maar de politie is te zwaar belast om de orde te kunnen handhaven, of kijkt heel hard de andere kant op.”
  Zoiets denk ik meer….

  Like

  • Willie zegt:

   Taljaard ,: en hoe zie je de modale NL-der dat gaan doen ??? Met een borstelsteel of zo ?? In dit geval zijn die jihadis GEWAPEND !!!! en wel met wat anders dan een knuppel oid .De mariniers zullen eerder werk hebben om jullie ”elite” in veiligheid te brengen hehehhe terwijl de andere partij jullie koppie in de goot laten rollen

   Like

  • maria zegt:

   U bent een moedig mens! Maar ik vrees dat de meeste Nederlanders, al zouden ze willen, weinig weerstand kunnen bieden aan gewetenloze slagers. Vergeet niet dat wij in hun ogen niets waard zijn. Vergeet bovendien niet dat delen van NL al veroverd zijn en degene die zich daartegen verzet strafbaar is!

   Like

  • Vrije Burger zegt:

   In 1940 werden diverse vooraanstaande NSBers (en CPNers: vanwege bondgenootschap Duitsland – USSR) een week voor de inval (op 3 mei) opgepakt en geïnterneerd. Moet nog zien dat ze dat ook met diverse vooraanstaande IS symphatisanten doen, gezien de handschoenen waarmee de sharia aanhang wordt aangepakt, als ze al worden aangepakt.

   Like

 5. Martha N zegt:

  Dit kan zeer wel gebeuren in.Nederland, hoewel misschien nog niet vandaag,
  Wij Nederlanders zijn onbeschermd, want een groot deel van de politiemacht is ingezet om de Kamer te verdedigen.
  In ieder geval zullen onze ministers dan wel overleven en een veilig heenkomen zoeken.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  een scenario wat zeker niet onwaarschijnlijk zou kunnen zijn. Goed om dat hier op het blog te zetten, Wachteres.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Wat een nachtmerrie en wie komt ons deze keer bevrijden? van het Amerika van de Keniaanse moslim obola hebben we vanzelfsprekend niets te verwachten; de Russen misschien? En dan zingen we niet “Trees heeft een Canadees” maar “Marjan heeft een Ivan”.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Is niet onrealistisch. In Iraq hebben een 10.000 slachters hele legers op de vlucht doen slaan. Het opblazen van een stad als Rotterdam zal een sterk argument zijn om en kopje thee te drinken. Bombarderen kan niet, want burgers lopen er rond. Stadsquerilla is het meest moeiijke in oorlogsvoeren. De eerste die een stad verovert, heeft een enorm voordeel.

  De toespraak van Rutte zal zijn:
  ´Laten we rustig blijven, niet overhaasten, de economie heeft slechts lichte schade en we hebben Job Cohen bereid gevonden om te bemiddelen. Wij vonden hem, gezien zijn ervaring de meest geschikte. Binnen een aantal weken zal de situatie weer genormaliseerd zijn´.

  ´Heb ik het zo goed gedaan Wim?´. ´Ha, ha, ha, zijn wij blij dat we hier zitten. Waar is nu die beroemde tango-danstent in Buenos Aires? Het is immers goed rusten na zoveel werk´.

  Like

 9. Die gaan verschieten maar ja dromen kost niets. In plaats dat ze daar dan kaas met gaatjes hebben zullen het ISIS met gaatjes zijn en heel veel gaatjes.In moslim landen kunnen ze dit wel eens proberen maar in Nederland en Belgie gaat er van die mannen niet veel overblijven dan gaatjes en de verbrandingsoven in bij het afval waar ze thuis horen.Opgeruimd staat netjes.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Laat de eerste Nederlandse doden door de ISIS maar komen,
  ik ga iedere weddenschap in dat er zoveel wapens van
  Nederlanders uit de hoek komen dat we deze ratten wel 5 keer
  wegblazen kunnen ! WEDDEN DAT !

  Like

  • dikke crimineel zegt:

   ben ik met je eens. nederland leeft van de drugs handel. ik heb met eigen ogen gezien hoe bepaalde dingen er aan toe gaat en denk dat er heel wat meer wapens naar bovenkomen dan wat de normale nederlanders denken. we leven in een gigantisch crimineel land. de overheid steelt, de burgers zweten en de criminelen doen de rest.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik hoop het Sjaak, echt ik hoop het. Ik ben echter bang dat het slechts wensgedachten zijn. Om mij heen, inclusief mezelf kom ik niet verder dan een hooivork en een honkbalknuppel. Was het maar zo eenvoudig.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Uit onderzoek is ons gebleken dat de koninklijke familie, premier Rutte en het kabinet twee dagen tevoren vertrokken waren met onbekende bestemming !!

  Like

 12. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Helemaal niet ondenkbaar, en het zou wel eens eerder zover kunnen komen dan je denkt!

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Die ISIS strijders zijn er al. En niet alleen in Rotterdam. Als het sein komt wordt het daar scenario’s zoals Mosul.

  Like

  • maria zegt:

   Ja al die “gematigde” moslims horen het “fluitsignaal” en voegen zich in de gelederen. Dat klinkt heel apocalyptisch maar dat is waar die hoofddoeken etc. naar verwijzen. Als je de tijdlijn van Maiwand https://twitter.com/maiwandafghani erop naleest zie je ook dat islamisten dromen om alle goud, luxe woningen/auto’s en niet te vergeten onbereikbare mooie vrouwen tot hun beschikking te hebben. Want Allah gunt ze dat!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s