Amsterdam capituleert voor Zwarte Pieten-drammers

Screenshot_33

(Door: Tim Engelbart)

Bizar. Van der Laan wint de beroepszaak bij de Raad van State, maar geeft zich toch over aan Quincy Gario’s drammerige eisen.

Herinnert u zich gisteren nog? Sinterklaas was nog niet in het land, maar toch voelde het al als Pakjesavond. De Raad van State oordeelde namelijk dat Burgemeester Eberhard van der Laan zwarte piet niet hoeft te weigeren vanwege een paar huilebalken die in de Sinterklaasintocht kennelijk een vorm van racisme zien.

Je zou dus denken: mooi, case closed, in 2014 vieren we weer gewoon Sinterklaas zoals we dat gewend zijn. Dus met de traditionele zwarte piet, en zónder alle zeurpieten die maar blijven doorgaan over racisme, slavernij, duistere verledens, de VOC en ‘regenboogpieten’. Maar dat is uiteraard buiten de weke knieën van de bestuurdersklasse uit onze hoofdstad gerekend. Want wat kondigt diezelfde Van der Laan die de rechtszaak won, aan? Dit:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Amsterdam capituleert voor Zwarte Pieten-drammers

 1. Jantje Beton zegt:

  Wacht maar af op die zaterdag er komen verrassing pieten,dus niet zwart dit zacht u ook al vanavond op de tv in het Sinterklaas journaal, een witte piet dan mag het van mij afgeschaft worden,en zij terug naar Suriname

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  De gevoerde strategie is niets anders dan de welbekende salamitactiek. Binnen een paar jaar heeft Zwarte Piet het uiterlijk van een albino. Leve de tolerantie voor intoleranten. Wat zijn we toch een goed land. Het klootjesvolk voert men propaganda, zij worden dagelijks geindoctrineerd door de onafhankelijke publieke omroep. De grap is dat het klootjesvolk het nog zelf betaald ook. Een talent als Paul de Leeuw pakt toch een tonnetje of 5 per jaar. Het gerucht gaat notabene dat deze clubjes objectief zijn. Net zo objectief als de PVDA eerlijk is?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ziekelijk, die van der Laan; ik heb er geen ander woord voor……
  Of ja, toch wel: DOODZIEK!!!!

  Like

 4. Willie zegt:

  Wat een laffe honden , kontzitters !!!

  Like

 5. Jelle R zegt:

  Socialisten: ze worden met de dag gekker.

  Like

 6. windwens zegt:

  Ongelofelijk dat mensen zich lenen om staatsterreur uit te oefenen in Nederland op een ander ras alleen maar doordat het de overheid gewoon goed uitkomt om de boel weer eens flink uit elkaar te spelen. Wat een super domme mensen lopen er toch rond.

  Like

 7. Leo zegt:

  Ach, we hadden het kunnen weten…………. van onze gasten.
  Nederlandse normen en waarden, tollerantie, fatsoen, uitspraak van de rechter …….

  “Daar hebben WIJ geen FUCK mee te maken ” !!!!!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Dat beloofd wat voor de toekomst, als hele kleine minderheden er altijd alles doorgedramd krijgen. Moslims zijn ook niet vies van eisen hoor, en weten nu voortaan zeker dat doordrammen altijd succes zal opleveren ! Onze hele cultuur, beschaving en technisch kunnen gaat naar de sodemieter binnen de kortste keren. Dat is een onontkoombaar gegeven !

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Zo herkennen we de PvdA LANDVERRADER weer. Alles moet bukken en buigen, voor ZEURNEGERS en voor GEITENEUKERS. Dit is weer het zoveelste bewijs, dat de RODEN, en andere zogenaamde progressieven, de 5e colonne vormen van de MOSLIMS. Ze willen ONS opofferen om goede sier te maken bij de verdomde moslims en zeiknegers!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Er is ook ging verschil tussen socialisten en nationaal socialisten ! En let op er zijn in Nederland veel linkse partijen, ook al beweren ze het tegendeel, hun daden bewijzen hun linkse inslag !!

   Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Vroeger was ik tegen de doodstraf; toen was er Ted Bundy, en nu ben ik voor. Vroeger was ik geen racist; toen was er Quinsy Gario de kutnikker.

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Lulvdlaan had natuurlijk verwacht/gehoopt dat de rechter de zeurpieten in ’t gelijk zou stellen maar nu dat niet gebeurd is slaat-ie er alsnog munt uit door dan maar zelf de zeurpieten hun zin te geven (zien jullie wel wij van de pvda zijn liev stem op ons). Vuile rotschoft.

  Like

 12. peterk2014 zegt:

  Amsterdam huilt, waar het eens heeft gelachen. Amsterdam huilt, nog voelt het de pijn.
  Waarschijnlijk hebben van der Laan en zijn grachtengordel-vriendjes regelmatig een vuile broek omdat ze bang zijn voor dit ligtgetinte gepeupelte.
  In alle grote steden, word men gewaar dat steeds meer blanke Nederlanders verhuizen naar elders, omdat de levens-omstandigheden in hun oude buurten voor hen onhoudbaar geworden zijn.
  En de overheid blijft gerieflijk doodstil. Als dan de (opz’n Hollands gezegt) de pleuris uitbreekt, hebben zij allang een goed heenkomen geregeld.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Amsterdam, ze hebben daar altijd al achterbakse kl**tzakken als burgemeester gehad !!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Prima proefballonnetje voor de toekomstige eisen van de (islamitische) allochtoon!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s