Een raadslid heeft ‘gedwongen’ zijn bestuursfunctie op een school moeten opgeven, nadat hij is overgestapt naar UKIP

Screenshot_23

Mike Ward en Sue Whelan

(Door: Lucy Crossley – Vertaling: Wachteres)

Een raadslid, dat is overgestapt naar UKIP, heeft ontslag genomen als voorzitter van het schoolbestuur, nadat de directeur van de school hem, naar verluidt, had gevraagd om afstand te nemen van zijn politieke opvattingen, schrijft Chris Brooke. Mike Ward, 71 jaar, is al acht jaar bestuurslid van de middelbare school en heeft gedurende die periode als onafhankelijk raadslid van de Scarborough Borough Council nooit een probleem gehad.

Maar vijf weken nadat hij had aangekondigd dat hij zich had aangesloten bij UKIP werd de heer Ward opgeroepen om een vergadering bij te wonen, die door Sue Whelan, hoofd van de Eskdale School, belegd was en zij vertelde hem dat hij zijn functie zou moeten neerleggen, omdat het beleid van de partij ‘tegen het grondbeginsel van de school inging’.

Ze toonde zich bezorgd over een nieuwsbericht dat betrekking had op het partijbeleid [van UKIP] dat immigranten geen recht hebben op uitkeringen of openbaar onderwijs als zij  het land binnenkomen. De school heeft één immigrantengezin, zei hij.

De heer Ward, vader van twee kinderen, een voormalige leraar en gepensioneerde marketing directeur, zei dat hij ‘verbaasd’ en ‘ontdaan’ was, maar hij nam ontslag als voorzitter van het bestuur, omdat hij ‘voor de school geen verdere problemen wilde veroorzaken’.

Gisteravond zei UKIP- leider Nigel Farage: “Mike is een fatsoenlijk en eerbaar man bij wie altijd het belang van de school en de bredere gemeenschap voorop heeft gestaan en het is absoluut schandalig dat hij op deze manier is behandeld. Dit is eenvoudigweg discriminatie en ik vind het verbazingwekkend dat het schoolhoofd het op zich heeft genomen om hem te ontslaan. Er moeten vragen worden gesteld over de reden waarom dit is gebeurd. Ondertussen sta ik achter Mike en ik kan alleen maar hopen dat bij de school het gezond verstand de overhand krijgt en dat die hem zijn functie teruggeeft’.

Screenshot_24

Bron:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Lucy Crossley

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, democratie, demoniseren, EU-critici, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, UKIP, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een raadslid heeft ‘gedwongen’ zijn bestuursfunctie op een school moeten opgeven, nadat hij is overgestapt naar UKIP

 1. jantjeuitnl zegt:

  Dat zelfde probleem heb je hier ook als je op de PVV stemt.
  Of, zoals mijn zoon, je tegen je leraar zegt dat je voor de PVV bent.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Mja, ben je niet policor (= links) dan krijg je prompt een berufsverbot. Want zo werkt dat in de socialistische heilstaat. Hout C!

  Like

 3. windwens zegt:

  Ik vraag me toch echt af waarom het binnen de EU domweg onmogelijk is een regering af te zetten of de pas af te snijden als het gewoon uit de hand loopt en de dictatuur steeds meer om de hoek gluurt. Ook hier in Nederland is het nog steeds de politie en het leger die gewoon domweg doen wat er gezegd wordt en is het mee heulen met de vijand kijk maar naar de hele propaganda truck met de MH 17 nu weer dat gezever met brokstukken die zogenaamd niet weg kunnen. Dan staat er een journo die gewoon met een uitgestreken porem op zachte indringende toon spreek dat het weer allemaal aan de Russen ligt. In Engeland is het niet anders die hele regering is zo pro Islamitisch als de zijde sokken van Bernard de rellen zijn er wekelijks als sinds jaren niet van de lucht en toch maar door blijven gaan. De overheid daar is zo corrupt als de zee diep is als er niet ergens binnen twee jaren een turing punt komt zijn we voor eeuwen afgeschreven aan de macht van landheren en islam idioten

  Like

 4. Antivenin zegt:

  ‘hij nam ontslag als voorzitter van het bestuur, omdat hij ‘voor de school geen verdere problemen wilde veroorzaken’.

  Waarom? Hij veroorzaakt helemaal geen problemen voor de school, het is de politiek-correcte tuthola van een directeur die hem om zijn politieke opvattingen discrimineert. NOOIT opstappen! Wie weet hoeveel van de ouders UKIP-stemmers zijn? Rug recht en op je strepen blijven staan voor je principes!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Engeland op weg naar de ISLAMISERING! En waarom pikken de Britten dat, en tevens waarom pikken WIJ Nederlanders het. Het steeds maar verder door “de strot”, duwen van de ” CULTUUR DES DOODS”, de Islam!

  Like

 6. Hans zegt:

  Policor wordt het nieuwe Sobibor

  Like

 7. Tempelier zegt:

  Wellicht kan een immigrant deze functie gaan vervullen, pas dan weer geheel bij de grondbeginselen van de school. Met zulk een gedachtengoed van het schoolhoofd zou Mike Ward beter zijn kennis gebruiken op een plek die er echt toe doet.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Zelden was de ”vooruitgang” zo ongelofelijk bekrompen en intolerant.
  Het ”mooie” van de nieuwe heilstaat die er aan komt ,is dat wij ALLEMAAL hetzelfde moeten denken, op straffe van uitsluiting. Dat is wat Mike Ward is overkomen.

  En wij maar denken dat het bestaan van tegenstellingen voortdurend tot nadenken uitnodigden! Zo ontwikkelde de wetenschap zich immers en evolueerden ook de opvattingen in de godsdienst. Ja, onze westerse maatschappij werd er vitaler en vrijer door.Snuggerder ook!

  En dan doemen er ongelofelijke ”policor” mafketels op die ons willen verbieden onze hersens te gebruiken, want de nieuwe rechtsorde kan daar niet meer tegen. Er mag maar op één manier worden gedacht en gesproken.
  Allemaal moeten wij in koor hetzelfde blaten. Precies als in Animal Farm.
  Politiek correct is door haar vrijage met de islam al helemaal weer terug bij af gekomen : in de vroege middeleeuwen. .
  Alleen staat er over zo’n zelfgekozen,bewuste terugkeer van oorspronkelijk verlicht- zijn naar duisternis in de Bijbel een heel dreigende en cryptische wetmatigheid opgetekend die ik maar zo omschrijf :
  Wie opzettelijk het licht van zijn inzichten in ruilt voor de duisternis van de onwetendheid en het kwaad zal in een toestand van onherstelbare duisternis belanden die alle licht kan uitdoven.
  Een terugkeer naar normaal is dan nauwelijks nog mogelijk.Gewoonlijk is licht sterker dan duisternis, maar er is dus één uitzondering : wie opzettelijk voor duisternis kiest (en de ‘religie van de vrede brengt ons bepaald GEEN licht(!) kan uit de verduistering van zijn geest niet meer ontsnappen.

  Dat zien wij dan ook gebeuren! Nog NOOIT was de leidinggevende politiek zo stom, zo ondoordacht, zo verBLIND, zo uitermate schadelijk voor onze samenleving!

  Politiek correct speelt met vuur en stelt de eigen burgers bloot aan de catastrofale gevolgen ervan.
  Het is aan de burgers die nog kunnen zien dat zij deze verblinde elites van hun plaats verdrijven , want die rijden regelrecht de afgrond in. De mensen met ogen in hun hoofd zullen de richting van de ingeslagen weg moeten veranderen, voor het te laat is.
  Politiek correct is nooit meer te redden. Die is geestelijk te ver heen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  En dan hebben we het nota bene over de UKIP, die ‘geen mensen wil wegzetten’ en niet met onze Geert wil samenwerken!
  Kun je nagaan, wat er gebeurd was als hij zich had aangesloten bij LibertyGB!
  Man, man, wat een toestand! Baardapen en nachtspoken houden demonstraties onder aanvoering van een brilslang, die openlijk blèrt om Sharia met al het bijbehorende fraais en de Britten schorsen iemand omdat hij lid wordt van de UKIP! -Die goedbeschouwd alleen maar uit de EU wil!
  Willen ZIJ dan zo graag in de EU blijven, soms?
  Oh, nee, het ging om die migrantjes, die éventjes een paar formaliteiten moeten vervullen, alvorens……
  Goeie, God, waar práten we eigenlijk over!.

  Like

 10. Windwens,ik denk dat het komt omdat alle topfuncties,ook bij politie en leger,ingevuld worden door beroeps linksen!En ben het met u eens dat de regering afgezet zou moeten worden!

  Like

 11. Jean zegt:

  Zo werkt nu in ’t echt het EU systeem, smerig tot in de wortel.
  Ben je niet voor de EU dan ben je tegen de EU en wie trgen dat corrupt systeem is wordt gebroodroofd en dat tot iedereen voor die misdaadorganisatie stemt.
  Een corrupte Luxemburger heeft belastingontduikingsystemen op poten gezet maar dat is ‘allemaal’ volgens de wet! Probeer maar eens als belastingbetaler 100 euro achterover te slaan dan staan ze volgende week al met 10 man aan je voordeur maar dat politiek tuig wordt gerust gelaten!
  Wel, ik eis dat die Luxemburger ontslagen wordt want hij heeft ons bestolen.

  Like

 12. riet-1 zegt:

  En tot zover de vrijheid van gedachte en vrijheid van meningsuiting.
  En wij maar wijzen met onze vingertjes naar “slechte landen” over democratie en nog meer over het gebrek eraan.
  Het vrije westen is al lang niet meer vrij, maar is geplet onder het juk van de policor…….of ze feitelijk nu gelijk hebben , of niet………
  De linkse goedheid is niets meer dan een fundamentalische “religie ” geworden……Wie niet denkt als wij, moet weg…..!……..gut waar lijkt dat nou weer op ( het begint met een I…en zou kunnen eindigen op een m of een s.

  Moeilijk hoor, ik kom even niet op de woorden……..

  Like

 13. Trucker zegt:

  Ik vermoed dat dat vrouwmens niet goed op de hoogte is wat het UKIP is nog waar de prioriteiten liggen van deze partij.
  Farrage’s grootste bekommernis is niet de bestrijding van de islam(iet), maar wel de maandelijkse honorering van zijn stand up performances in eurabia HQ brussel of voor de Britse televisie gaan cashen in het HQ zonder vervelende vragen te hoeven beantwoorden wat hij denkt over het oprukkende islamisme in Groot Britagne.

  Like

 14. Jade zegt:

  Wat ik mij afvraag, waarom zou je je nog zo inspannen als je 71 jaar bent?
  Als je werkt, vliegen de jaren voorbij ,en kom je maar weinig toe aan jezelf.
  Ik wist wel wat ik deed als ik Mike Ward was…

  Like

 15. Louis Burgemeestre zegt:

  Waar om interesseren wij zo veel over wat in Engeland gebeurd? ik heb gedacht wij zijn Nederlanders.Wij hebben geen Commonwealth of zo iets?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s