Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

Screenshot_22

Hein Westerouen van Meeteren maakt het gebaar van de fijne bakker: “Zwarte Piet herinnert aan de Holocaust!”

(Door: Martien Pennings)

“Waarom moet ik – alles in naam van de multikul! – dagelijks honderden nazi-symbolen in mijn leefomgeving tolereren en moet ik een onschuldig symbool van een kinderfeest aan aanstellerige intolerantie opofferen?”

Het ging weer eens over Zwarte Piet, deze keer in het discussieprogramma Arena. Wonderkind Thierry Baudet zat aan, en ontvouwde zijn stelling dat de Westerse elite en vooral de West-Europese lijdt aan “oikofobie”, afkeer van het eigen Westerse huis en in hun exotisme en xenofilie die Zwarte Piet-demonisering prachtig vinden omdat het witte racisme weer eens aan de kaak gesteld kan worden. Die Zwarte-Piet-discussie, zei Baudet, wekt zoveel emotie bij autochtone Nederlanders omdat ze aan twee kanten hun cultuur aangevreten zien: door ongeremde immigratie, vooral van islamieten en door internationalisatie vooral via de Europese Unie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, discriminatie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

 1. windwens zegt:

  De aanstellerige relnicht Antoin Bodar leeft in het stenen tijdperk met zijn gedachten, als goed katholiek zonder enige verlichting in zijn geest laat nog steeds de kindekes tot zich komen en in grote schare. Niet gek dat deze idioot de HAMAS moslimbroederschap meer ziet zitten dan de Joden in Israel. Israel te seculier het geboorte aantal ligt niet op de top als bij de Gazanen daardoor niet in vergelijking met zijn ideeën en opvattingen de lutser.

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Beste heer Pennings. U moet weg uit Nederland, ik moet weg en de anderen op deze site ook. U en de ander genoemden zitten de linkse mensen in de weg op pad naar hun heilstaat die ze voor ogen staat. De discussies worden als dom ervaren dat mensen zoals u en ik ´het´ niet begrijpen. Dat u en ik eigenlijk onze ´goeddoengenen´ opzij zetten of niet aanwezig geacht worden. In beide gevallen zijn wij dus onmensen. Het stokt in hun ogen de vloeiende discussie van het onderlinge gelijk. Dat geeft zo´n fijn gevoel of zoiets. Dus daarom wordt u iedere dag weer herinnerd hoe goed de linkse kerk het met u voor heeft. U moet eraan wennen of (liefst) weg.

  P.s.: Zal het niet zo zijn dat links meer een A-figuur is (oude hbs) en dat multicultikritiek vanuit overwegend de B-figuren komen?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Joost Visser: 15.48. uur. Joost, de RODE FASCIST RIESSEN, had namens de “goedmensen”, en de “RODEN/SOCIALISTEN”, al voorgesteld om ONS te DEPORTEREN. En WILDERS te vermoorden! En deze VUILE SMEERLAP wordt niet AANGEKLAAGD door het D66 – OM- en RECHTSPRAAK. De D66 smeerlap PECHTHOLD heeft heel Justitie in de pocket!

   Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Goed geschreven stuk. Ik kan me er helemaal in vinden.

  Like

  • Latraviata zegt:

   Ik vind het ook een uitstekend geschreven stuk en ben het geheel met Thierry Baudet eens, het is ook mijn analyse van de situatie. Overigens ben ik ook een hoogleraar (emiritaat) psychologie en inderdaad, er wordt wat afgeprutst in het métier…

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Caroline Rieffe, …………………………………………. Deze hoogleraar psychologie meende dat er “totaal geen respect meer voor andere culturen en voor andere levensvormen is in Nederland”. ”

  Waarom zouden wij volgens dat gekke mens ‘respect voor andere culturen en voor andere levensvormen’ moeten hebben? Zou het niet andersom moeten zijn?
  Wat bedoelt ze eigenlijk met ‘andere levensvormen’? Klingons?

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTjgqR8tsmLC_t1_Pypiet4enTI4OdshsYXk1YOVEfBgd9YWCN

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 16.01. uur. Andere levensvormen, Klingons, maar ook ORCS, beste Tistochwat! En deze LEIPDOOS is psychiater, nou dan denk ik dat de patiënten in het “gesticht”, normaler zijn als deze MAFKLAPPER!

   Like

  • Tempelier zegt:

   Tistochwat, u slaat de spijker op de kop. Respect kan alleen bestaan in de vorm van wederkerigheid , tja en daar wringt dan ook de schoen, dit geld voor anderen culturen. Maar vooral en in het bijzonder voor andere levensvormen zoals moslims.

   Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Inderdaad is discussiëren met rooien ondoenlijk omdat het teveel tijd kost om hun waanzin te ontrafelen, daarbij maakt de linkse koprot hun immuun voor feiten.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Tja, Martien: Waarom, waarom, waarom…..
  Op de eerste plaats, vrees ik, omdat de elite de link tussen nazi en islam totaal niet legt, ongelofelijk, maar waar. Waarschijnlijk denken ze zelfs, dat, als er in de jaren ’30 in Europa evenveel moslims als Joden hadden gewoond, BEIDE groepen het slachtoffer van de holocaust geworden zouden zijn. -Ja, dat moet het wel bijna zijn, wat ze zichzelf en elkaar aanpraten! Het pact tussen Hitler en de Grootmoefti van Jeruzalem is in de pers nooit breed uitgemeten en het is tot op de dag van vandaag redelijk gemakkelijk om daar aan voorbij te gaan, temeer omdat ook de elite alles te veel bekijkt door een hedendaagse bril. In tegenstelling tot wat de EU thans doet, bevorderde Hitler geen massale moslim-immigratie naar Duitsland of naar bezet gebied, dus kan men zich gemakkelijk inbeelden, dat hij evenzeer tegen moslims als tegen Joden was. Zo ligt het niet helemaal -wel een beetje, want in het kader van de ‘raszuiverheid’ zou hij inderdaad nooit massa-immigratie bevorderd hebben, is mijn overtuiging- maar de positie van ‘useful idiots’ die de moslims voor Nazi-Duitsland innamen, was onduidelijk genoeg om de latere Gutmensch in staat te stellen, van de bondgenoten mogelijke slàchtoffers te maken. En in het kader van het nieuwe antisemitisme èn wegmetonsisme is men er maar al te zeer op gebrand, deze verdraaiïng staande te houden.
  Die maakt het bovendien meteen gemakkelijker het slachtofferschap te verleggen naar àndere ‘zielige’ groeperingen tot de ‘voormalige slaven’ aan toe. Het ontbreekt er inderdaad nog maar aan, dat ze in alle ernst gaan beweren, dat er in iedere blanke Europeaan een potentiële nazi schuilt en dat je dat dus kunt zien aan deze “schandalige, racistische kinderfeesten.”

  Like

 7. topsporter zegt:

  Ik kan geen respect te hebben voor een nazistische ideologie.
  Zou ik dat doen dan ben ik medeplichtig aan al die ellende die Mohammed over de wereld heeft uitgeschud.
  Mevrouw de hoogleraar kan ik niet serieus nemen, in welke richting is deze dame trouwens wat meer belezen dan de gemiddelde mens?

  Like

 8. Jean zegt:

  Zet die eikel in verpichte houding met de benen ver uit mekaar ga voor hem staan en geef die eikel een trap tegen…., just en voor de rest praen we er niet meer over. Zot zijn doet geen pijn maar veroorzaakt wel ellende.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Er zijn toch wel veel zieke mensen die Nederland gewoon van de kaart willen vegen, weg wordtels van de mensen die hier geboren zijn.
  Wie heeft iegelijk hun opleiding betaald en nu naar beneden trappen.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Sorry hoor, ik was even woest; Het moet zijn “wortels” en “eigelijk” maar dat had u al begrepen.

  Like

 11. Adriaan zegt:

  Die hele zwarte piet discussie gaat over iets anders. Over een land in verandering, over angst en vrees, over onzekerheid en gekrenkte trots. Dat bedoelde die man.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Mooie pic trouwens.

  Like

 13. Ik lees nu pas uw onzin.
  Hebt dan werkelijk niets begrepen van mijn betoog?
  Ik zei dat de zwarte pietdiscussie niet over zwarte piet ging maar over de onderliggende lagen van frustratie en pijn. Aan twee zijden. De “Nederlander” die zijn eigen volksfeest ziet afbrokkelen en de migrant/Nederlander die met historische trauma’s rondloopt. En mijn oproep is het te hebben over die onderstroom, niet de oppervlakkige aanleiding zwRte piet.
  Die gelaagdheid in heg debat gaat geheel asn u voor bij. En U durft anderen uit te maken voor domkop. In de psychologie heet zulks projectie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s