Innsbruck: 8-jarige Turkse jongens ritsen medeleerling kruis in de rug

Screenshot_34

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Ongelooflijk wat we hier in de oerchristelijke Europese landen moeten dulden van de bedorven Turkse immigranten. En spottend stelt de pers vast dat de rechters zowel als de jongens respectievelijk hun bedorven ouders van iedere schuld worden vrijgesproken. Zelfs niet eens de politici of de journalisten worden beschuldigd, die dag in dag uit deze Oriëntaalse misgeboortes ons land binnenhalen en iedere autochtone christen, die het waagt hiervan iets te zeggen, uitschelden als nazi en vreemdelingenhater.

De ongelooflijke scènes zouden zich vorige week al hebben afgespeeld in Basisschool 1 in Jenbach. Zoals “Krone” kwam te weten, werd een kind door twee medeleerlingen met Turkse wortels bruut in elkaar geslagen in de garderobe. De volgende dag zou de ruzie pas echt geëscaleerd zijn.

De jonge roofdieren sleurden hun slachtoffer in een toilet en mishandelden het daar. Nadat de beide 8-jarigen de jongen zijn T-shirt over zijn hoofd hadden getrokken, zouden ze een mes of een ander puntig voorwerp getrokken hebben en hem hiermee een kruis in zijn huid hebben geritst.

Verdachte jongens ontkennen de daad

“De politie heeft ons dit incident gemeld”, bevestigt Hansjörg Mayer van het Openbaar ministerie Innsbruck en hij voegt er aan toe: “De verdachten hebben de daad echter ontkend.” Omdat de beide leerlingen sowieso niet strafrechtelijk aansprakelijk zijn, zou men het onderzoek hebben moeten staken. Nu zou het bureau voor Jeugdzorg aan zet zijn.

Overal wordt over deze zaak gezwegen. “Ik mag niets zeggen”, aldus directrice Annemarie Prantl. De vader van de jongen wilde ook niets zeggen. Ook bij het bureau Jeugdzorg beroept men zich op zwijgplicht.

Krone.at

Zwijgen, zwijgen, zwijgen! In Turkije zou men de families van de beide jongen gelyncht hebben als dit incident zich daar zou hebben afgespeeld.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Innsbruck: 8-jarige Turkse jongens ritsen medeleerling kruis in de rug

 1. Cathja zegt:

  Mijn bloed begint te koken nu ik dit lees! Het ergst is de zwijgzaamheid van degenen die deze misdadigers zouden moeten straffen! Ik zou met alle soorten van genoegen deze jeugdige criminelen exact hetzelfde in de rug willen kerven: een HEEL GROOT KRUIS! Ik zou het het liefst zó scherp inkerven, dat deze moslimkinderen voor de rest van hun leven met een best litteken (en ja, christelijk!) door het leven moeten gaan!
  Zou er dan nóg gezwegen worden?

  Like

  • Else Kruls zegt:

   dan bent u precies even gek in t hoofd! u weet t nogal sadistisch te brengen..brrr
   Misschien is het beter om zulke incidenten uit t nieuws te houden want de media blaast t op of trekt t uit z’n verband,dramatiseert en schept n fantastisch beeld..”de jonge roofdieren” …naja,wat moet je daar van denken dan…welpjes?
   En je brengt imbecielen op ’n idee,u heeft er zin in hetzelfde te doen..daar gaan we al..begrijpt u wat ik bedoel..?
   Goed w-end..

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Kutargument!!! Ten eerste komt het originele bericht uit een mainstream medium. Hoezo. . . zulke “incidenten” uit het nieuws houden!! Dit is het topje van de ijsberg. Men kon hier vermoedelijk niet onderuit. Nogmaals: kutargument . . . wat niet weet, wat niet deert? We moesten van de PvdA toch “bouwen en benoemen”? Welnu, dat is precies hetgeen hier op de site gebeurt. Hier wordt niets verzwegen of onder de pet gehouden!! Puur politiek correct gelul van u, spijt me dat zo te moeten zeggen (of eigenlijk spijt me dat ook helemaal niets !)

    Webmaster

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Else Kruls: 14.36. uur. Niet met U eens. Het is op dit blog, dat de waarheid verteld wordt, over de islam, de eussr, en de massa immigratie. Dat wil U kennelijk niet weten!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ Else Kruls

    We kennen het verhaal zo’n beetje van buiten hier: dat jouw soort graag alles wat in jullie kraam niet past uit de traditionele media willen houden. Afgezaagd verhaal, te zielig om veel aandacht aan te besteden, te puberaal om echt serieus te nemen, te simplistisch om nog van onder de indruk te zijn. En vooral als je eigen reactie je geloofwaardigheid ondermijnt in één adem. Onvolwassen en ondoordachte emo-reacties plaatsen, en dan krijg je dat op je boterham ! Je verdient niet beter.

    Kwaak rustig verder op de plaatsen waar je zelfgenoegzame linkse kliek mekaar schouderklopjes zitten uit te delen.

    Like

   • Harry zegt:

    Sommige mensen hebben een manco in hun vermogen om dingen zuiver te zien , Else , U bent daar kennelijk één van .
    Even een voorbeeld . In Amerika pleegt een of andere criminele recidivist een roofmoord en doodt daarbij twee oude mensen op gruwelijke wijze , met tientallen messteken en hamerslagen .
    Hij kreeg daarvoor de doodstraf en wat zegt zijn moeder ?
    ” Degenen die de doodstraf opleggen en voltrekken zijn net zulke grote moordenaars als mijn zoon ” .
    En : ” hij moet vrij gelaten worden , want hij heeft z’n lesje wel geleerd “.
    Dan zit er toch een zwart gat in je bewustzijn ?
    Geen enkel benul , dat dergelijke dingen nooit meer door dezelfde gek gepleegd moeten kunnen worden .
    U zit een beetje op hetzelfde spoor als die moeder .
    Gelukkig is ie na de uitvoering van het vonnis nooit meer de fout in gegaan . Kennelijk is dat een prima oplossing .
    Zo beschermt men de wereld tegen gekken .
    En moslims zijn hardleerser dan wie ook .
    U bent meer van de lijn Job Cohen wellicht ?
    Kopje thee ?
    Praatje ?
    Kop in ’t zand , dan maar ?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Else Kruis 15 november 2014 om 14:36

    U steekt de kop ook liever in het zand?
    Kom nou toch; de hele wereld moet weten waartoe die duivelse ‘roofdieren’ in staat zijn!!!
    Er wordt al veel te veel voor ons verborgen gehouden!!!

    Like

   • Frans Borst zegt:

    en allemaal net als u de andere kant opkijken zeker niks terugkrassen…Opkrassen of kop eraf!!

    Like

 2. bigljohn zegt:

  Nu is het wachten op de eerste onthoofdingen. En dan gaan ze weer; zwijgen, zwijgen, zwijgen, en het lulletje uithangen. De zeikerd spelen !

  Like

 3. Joke Bosman zegt:

  ze zijn door en door verrot in turkye pikken ze dit niet

  Like

 4. Jean zegt:

  Het is reeds 10 over 12, laten we wapens kopen en het recht in eigen handen nemen want het waanznnig duur justitieapparaat laat ons voor 100% in de steek.
  Alles voor de luizen en niets voor de mieren en de poltiekers hangen in de lucht zoals gieren.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De allaat zo welgevallige struisvogelhouding achterste de lucht in, richting mekka elke dag steeds hoger! Hieraan gaat de beschaving ten onder.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Het gebruikelijke racistische geweld zoals we dat nu al veel te lang gewend zijn van de lichtgetinte mediterrane bezetters uit de islamitische barbarijkring. En zolang bij de juiste personen niet doordringt dat we in oorlog zijn zal er ook niets verbeteren.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. um shmum zegt:

  Verderfelijk gedrag van die TURKSE kamerlidjes. Hoop dat er een sinkhole ontstaat via de pvda en nu gaat opkomen voor NL

  Like

 9. um shmum zegt:

  En potverdorie de feiten liggen er, het jongetje is zwaar mishandeld en toch komen die rotknulletjes ermee weg. Dit gezin moet spreken en beveiliging krijgen en verhuizen, enz enz. Die turkjes beginnen zich nu ook overal te roeren, opgevoed door die haatideologie: de hele wereld zal en moet onder de heerschappij van ali snackbar en de valse profeet gedwongen worden. Walgelijk!!!

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Zwijgen, zwijgen, zwijgen! In Turkije zou men de families van de beide jongen gelyncht hebben als dit incident zich daar zou hebben afgespeeld.

  Maar dan alleen als beide daders christen waren en het ingekerfde kruis op de rug een halve maan. In dat geval zouden zeker represailles zijn gevolgd en wellicht niet alleen de ouders maar elke christen die op dat moment in hun handen kwam.

  Like

 11. i have a dream , i have a dream ,verlieten alle mislims pleuropa maar !!!!

  Like

 12. sylvia groot zegt:

  Het is wel vreemd dat de vader van de mishandelde jongen ook niets wilde zeggen…

  Like

 13. windwens zegt:

  Gastjes aanpakken en een groot kruis op het voorhoofd kerven zodat ze de rest van het leven geconfronteerd worden met eigen daden. Maar kom op even dit moet toch wel thuis een enorm gespreksonderwerp zijn anders komen kinderen van 8 jaar toch niet op zulke achterlijke ideeën. Maar men blijf volhouden dat het allemaal andere oorzaken heeft achtergesteldheid, schaamte etc. Dat ze zich mogen gaan schamen is in dien wat zeker is.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Ik ben het met u eens, maar ik ben meer voor brandmerken op het voorhoofd en in geval van een moslim een hakenkruis.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Oog om oog, tand om tand er is geen één ultiem antwoord op de islam, dit is aan alles te merken. De EU faciliteert de islam in al zijn facetten. Nederland is monddood gemaakt heeft geen eigen inbreng meer, de Nederlandse soevereiniteit is aan Brussel overgedragen.

   Al iets kritisch gehoord van de Eurosceptische fracties in het Europarlement? Nee dat dacht ik wel, men is overgeleverd aan een stelletje machtsbeluste politici, waar het cynisme over de gewone burger van af druipt.

   Een op weg zijnde totalitaire machtsstructuur waar men niets goeds van te verwachten heeft, waarin een enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een dictatoriaal regiem.

   Like

 14. Theodoor zegt:

  We pakken niets aan, maar wachten geduldig tot we aan de beurt zijn.
  Zo is het toch?

  Like

 15. Bas Koning zegt:

  ‘Omdat de beide leerlingen sowieso niet strafrechtelijk aansprakelijk zijn’

  Een veel gehoord misverstand: er is WEL iemand verantwoordelijk voor de misdaden van kinderen: DE OUDERS. Zet DIE maar eens een paar jaar vast, en haal de kinderen uit de ouderlijke macht (want opvoeden kunnen de ouders kennelijk niet), en plaats die maar in een heropvoedingskamp. Het is totaal belachelijk dat minderjarigen wegkomen met GROVE misdaden, omdat de politiek de ouders niet verantwoordelijk acht.

  Wie is verantwoordelijk voor de misdaden van een kind? DE OUDERS.

  Like

  • Frans Borst zegt:

   Dat stadium zijn we al lang voor bij De schuldigen zoeken? Zoeken ? Staan in elke straat pal voore je neus alle aanhangers van dit Middeleeuwse Barbaarse geloof zijn criminelen en moordenaars. Of ze hebben hun Koran met een oog dicht gelezen..

   Like

 16. D.DAY zegt:

  Deze geweldsuitingen nemen zienderogen toe en waarom: de moslims weten steeds meer de macht in handen te krijgen, met medewerking van de elite. En ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, d.i. om ons het leven zo zuur mogelijk te maken. Niemand van hen zal zich afvragen wat dit voor de autochtone bevolking betekent om hiermee geconfronteerd te worden, omdat de moslims het inlevingsvermogen en andere menselijke vermogens totaal missen. Vanaf het begin van hun binnenstromen in Europa konden de moslims ongestoord hun eigen culturele en ideologische achtergrond in onze samenleving implementeren. De elite ‘dacht’ dat door het toestoppen van heel veel subsidies de moslims onze waarde en normen zouden omarmen en zij zich als geïntegreerde en meer westerse denkende burgers zouden ontwikkelen. Wat naïef (of moeten we zeggen wat vals t.o.v. de gewone burger die met alle sores werd opgezadeld)!! Deze moslim-knapen weten dat zij niet op hun gedrag worden aangesproken, omdat zij allang weten dat de elite hun met rust zal laten. De elite laat al jaren zien dat zij op de islam-problematiek geen antwoord hebben.

  Like

 17. Aleida zegt:

  Gewoon te erg!!! voor woorden maar dit word gewoon gepikt en steeds weer die moslims het moeten zeer gelovigen zijn maar het is het meest achterbakse en vuilste volk wat er bestaat! weg er mee!!!!! het word ze al met de paplepel ingegoten maar ondertussen worden ze opgevoed als echt tirannen van het ergste soort misbaksels bahh

  Like

 18. Als ze dat bij mijn kind deden pakte ik ze op dezelfde manier terug!En het zal nog veel erger worden;deze addergebroedjes groeien op als terrorist.Voeg daarbij hun verziekte genen en je weet de gevolgen!

  Like

 19. @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv VERZWEGEN te Innsbruck:8-jrge Turkse jongens SNIJDEN medeleerling KRUIS in de rug http://wp.me/p1O7aM-jAs

  Like

 20. rs zegt:

  Dit soort broedsels is/zijn het:

  Ze komen al gestoord op deze wereld, maar kan ook niet anders met dat inteelt gedoe!!!!!!
  Smerig volk is het toch ook!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s