Kamer: naheffing betalen onvermijdelijk

Screenshot_30

DEN HAAG – Nederland moet de naheffing van 642 miljoen euro aan Brussel betalen. Een ruime meerderheid in de Tweede Kamer van VVD, PvdA, D66 en GroenLinks beschouwt dat als onvermijdelijk en steunt daarmee het kabinet. Dat bleek donderdag in een Kamerdebat over de naheffing.

VVD-Kamerlid Mark Harbers constateerde dat de rekening volledig legaal tot stand is gekomen en dat we ondanks enorm veel chagrijn moeten betalen. Hij hoopt op meevallers op de begroting van minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën. Zijn die er niet, dan moet het geld worden geleend en loopt de staatsschuld daardoor op. Dijsselbloem bezwoer eerder niet te zullen bezuinigen om het gat te vullen.

Screenshot_31

Lees verder>>>
(h/t Jantje Beton)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, CDA, D66, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kamer: naheffing betalen onvermijdelijk

 1. bilderberg , hoezee, vorig jaar 23 duizend miljard naar de multinationals verstuurd via de belasting dienst?????? en nu mogen wij het klootjes volk weer, gan kromliggen voor derijken en voor de neporanjes dacht het niet!!!! ikmaakbezwaar.net, en voor data als je hier vragen overhebt, kijk dan op info@reunievrijemens.nl dus:::: geen belasting meer betalen, op wetten en regels, en geen boetes meer betalen,ook op wetten en regels harte groet gisela en cornell maarssen directe vragen burger-soekhoe@live.nl

  Like

 2. zrast zegt:

  Kijk em zitten met zijn twee handjes op zijn wangetjes, is dat nou een kerel? Maar dat mietje is wel de macht gegeven om onze portemonée leeg te jatten, maar de Hollanders vinden alles prima, we gaan niet de staat op om te protesteren, zit er wat door ons vreten of zo dat we zo passief zijn?

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Onvermijdelijk …… hoe is het mogelijk ….. dat wist ik van tevoren al! 😛

  Like

 4. Jantje Beton zegt:

  Dat wisten we toch het CDA zegt dat dijselbloem liegt maar dat wist de burger de zelfe dag al toen bij het bekent maakte voor de tv, dus weet waar u stemt in maart 2015.dus niet op de Kunduz kliek

  Like

  • bigljohn zegt:

   Jantje Beton; Ik zou die zotten niet de kost geven, die koste wat kost alweer op die monsters willen gaan stemmen ! Het nieuwste monster heet D66. Ik krijg zo het vage vermoeden dat er NOOIT iets echt ten goede veranderd in dit zotte land wat zich Nederland pleegt te noemen. Het is voor ons vechten tegen de bierkaai. Links kruipt telkens weer bij elkaar, en de PVV mag het dan weer doen met een cordon sanitaire !

   Like

 5. Joost Visser zegt:

  Het hele eg-gedrocht heeft niets met legaliteit te maken enkel met politici die niet nadeknen of de duivel zelf zijn.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad, ik wist direct al, dat de LAFFE SMEERLAPPEN, met voorop Bilderberg Pion, Rutte en Pechthold ervoor zouden zorgen, dat WIJ ervoor MOETEN BLOEDEN. Die hele vuile kliek, van LANDVERRADERS met voorop VVD,CDA,PvdA,D66, EN GROEN LINKS, MOETEN AAN DE HOOGSTE BOMEN. Wij moeten door het VERRAAD van de LUL RUTTE, met ONDERTEKENING van het ESM VERDRAG BLOEDEN tot in het ONEINDIGE. Wanneer wordt de SUFFE NEDERLANDER NOU EENS WAKKER!!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Geen nieuws hoor; we wisten het al vanaf dag 1.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Herengracht 54.
  Het voormalige PvdA hoofdkwartier.
  Wordt in 2016, na de totale ondergang en opheffing van deze partij, voor het symbolische bedrag E 1 overgedaan aan de Gemeente Amsterdam.
  De val van de rode burcht.
  De laatste PvdA-er doet zelf het licht uit.
  En ziet, terwijl hij verdwaasd naar buiten strompelt, in het Oosten het morgenrood gloeien.

  Like

  • koddebeier zegt:

   O, O, wat mooi !! Kunnen ze dat in het journaal uitzenden ??

   Like

  • Jantje Beton zegt:

   Ik denk dat duitsland de boel belazert nu groeien ze weer weden dat zij volgend jaar weer naar beneden zakt.
   Zij lacht heel europa uit.

   Lichte groei Duitse economie
   WIESBADEN (AFN) – De Duitse economie, de grootste van de eurozone, is in het derde kwartaal met 0,1 procent gegroeid. Dat blijkt uit een eerste raming die het nationale statistiekbureau vrijdag naar buiten heeft gebracht. Het cijfer komt overeen met de gemiddelde verwachting van economen.
   In het tweede kwartaal kromp de Duitse economie nog met 0,1 procent, zo blijkt uit een herzien cijfer. Eerder was voor die periode nog een krimp met 0,2 procent gemeld. Ten opzichte van het derde kwartaal van 2013 nam de omvang van de Duitse economie met 1,2 procent toe.
   De Duitse economie profiteerde van aantrekkende consumentenbestedingen en een hogere export, terwijl de investeringen en bouwactiviteiten vertraagden.
   Glamour
   Econoom Carsten Brzeski van ING sprak in een reactie van een ,,magere groei”, waarmee het land een recessie wist te voorkomen. ,,Bijna al de glamour van het tweede Duitse Wirtschaftswunder lijkt te zijn verdwenen”, zo constateerde hij.
   Desondanks staat de Duitse economie ,,helemaal niet” bij een afgrond, aldus de econoom. Er is sprake van een lage werkloosheid, recordhoge werkgelegenheid en een erg concurrerende industrie. De Duitse economie kan verder op korte termijn profiteren van lagere energieprijzen en een zwakke euro.

   Like

 9. Jade zegt:

  642 miljoen voor brussel en 100 miljoen voor de klimaat-nonsens…
  Hou u hand maar verder op de knip deze maand, want voor u het weet
  zetten ze u uit huis, zodat ze weer een stel Afrikanen kunnen pleasen…

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Niet betalen natuurlijk. We worden geacht een koopmansgeest te hebben. Ieder jaar betalen we meer aan het Vierde Rijk dan we ontvangen. Dat kun je dus geen investering meer noemen. Daarnaast is men in Brussel niet in staat te zeggen waar het geld blijft. Geen begroting en corruptie alom. Niet betalen dus en laat al die politici maar gewoon solliciteren als ze naar Brussel willen en laten we stoppen met het uitgeven van miljarden op hun baantjes te kopen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De oplossing allertijden…………….. UIT DE EU !!! NU !!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 08.16. uur. Juist koddebeier. Maar de verraders van: PvdA,CDA,VVD en D66 zullen dat absoluut wensen te voorkomen. Baantjes in Brussel, daar gaat het deze ploerten om, en WIJ moeten betalen en de mond houden! Zo rolt dat nu in Nederland/Absurdistan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s