Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

Screenshot_12

De PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk (foto hieronder) hebben zich het ongenoegen van hun fractie op de hals gehaald door af te geven op het integratiebeleid van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken). De twee, beiden met een Turkse achtergrond, vinden dat de PvdA-vicepremier zich te kritisch opstelt tegenover Turkse organisaties als Milli Görüs.

Screenshot_13

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

 1. Drs.P. zegt:

  Wij worden zo gigantisch pvda-moe, het is zoooooo 1998 wil je niet weten.
  Wanner pleurt die kudt partij nu eens in elkaar (implosie).
  Het is alleen maar een corrupte banen machine voor overtollige zakkenvullende dombo’s

  Like

  • Harry zegt:

   We zouden dat mogelijk kunnen stimuleren Drs ., door overal een poster van de boeventronie van die smerige dief Bert van der Roest overheen te plakken .
   Met de tekst wat ie geflikt heeft , want de meesten zijn dat toch allang weer vergeten .
   Met dat “fameuze” pvda-logo er op natuurlijk .
   En vervolgens van al die andere mislukkelingen die de boel op een of andere manier besodemieterd hebben of compleet in de soep hebben laten lopen . Iedere week een verse poster .
   En overal het prijskaartje erbij .
   Voorbeelden zat !
   Hilhorst , Elatik , Cohen consorten , de lijst met schurken en nono’s is welhaast eindeloos .
   Een tegenactie lijkt me heel nuttig , er zijn vast een heleboel sukkels die het initiatief om de straat op te gaan als positief beschouwen .
   ” Zo heee , ik heb Samsom gesproken ” .
   Soms ben ik helemaal niet zo trots op ” ons ” .

   Like

 2. Trucker zegt:

  Voorbeeld(je) hoe vredevol de landgenoten van beide infiltranten zijn in hun achtertuin. Dat het leden betreft van een “nationalistische stroming” is verwaarloosbaar het is islam(iet) versus beschaafde wereld.

  Komt van BNI

  http://www.barenakedislam.com/2014/11/12/u-s-navy-sailors-on-leave-attacked-by-muslim-thugs-in-the-streets-of-turkey/

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Trucker: 08.34. uur. Zo denken de Turken dus over hun bondgenoten, van de NAVO. Ik had niet anders verwacht, beste Trucker. Niet dat ik de NAVO nu zo geweldig vind, die zie ik net als de EU liever verdwijnen.

   Like

  • Igor zegt:

   Deze Amerikaanse serviceman mag zijn eigen president wel heel erg dankbaar zijn, want die strijkt nog steeds de über nationalistische en islamistische Erdogan over zijn Turkse bolletje en verlangd tevens van de EU dat wij die agressieve midden Aziatische IS verheerlijkende Turken als Europeanen in ons midden zullen opnemen .
   Wanneer beginnen die yanken hun impeachment tegen die negert.

   Like

 3. joop van den heuvel zegt:

  ook terug naar hun eigen zooitje

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Voor alle duidelijkheid: beide Turken zijn foutlinxen. Betrapt op graaien en het verstrengelen van belangen. Beide Turken hadden bij een fatsoenlijke partij er uitgevlogen, maar de PvdA kan niet zonder de moslim, dus blijven de knoeiers met hun dubbele paspoort en dubbele agenda lekker zitten waar ze zitten. Op onze kosten, helaas.
  Over de Turkse organisaties is genoeg bekend. Vraag maar aan bijvoorbeeld de heer Brendel. Dat Asscher weer 5 jaar de andere kant op gaat kijken is diep triest. Alle Turkse organisaties dienen Turkije en de islam (soms in een andere volgorde) net zoals alle Turkse Nederlanders Turkije dienen. En niet Nederland. Wie of wat dient Asscher?

  Like

 5. Breget. zegt:

  Als deze ontevreden stumpers zo graag een partij willen naar hun bekrompen ideeën gaan ze toch lekker naar een islamitische land .Opzouten met die altijd eisende nooit tevreden moslims .

  Like

 6. Cathja zegt:

  Alweer gedonder in de glazen bij de PvdA! Nu weer met een paar Turken. We moeten af van Turkse of Marokkaanse mensen op belangrijke posten, want ze dienen lang niet altijd uitsluitend en alleen de belangen van ons land, maar werken achter de schermen voor de belangen van hun eigen achterban.
  Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
  Ik heb altijd al moeite gehad met buitenlanders op hoge posten. Hoe loyaal zijn ze met Nederland? De enige buitenlander zou wat mij betreft een ambassadeur mogen zijn, maar daar houdt het dan ook mee op.
  Als ik nog terug denk aan die heisa in de gemeenteraad van Rotterdam, waar er wel een stuk of 13, 14 raadsleden van niet-Nederlandse afkomst in de gemeenteraad zaten, die uiteraard zorgden voor heel veel onzinnige subsidies en voordeeltjes voor hun eigen mensen, dan zal het in de Tweede Kamer niet veel anders zijn.
  Kappen met het benoemen van buitenlanders. Als je geen Nederlandse wortels hebt, begrijp je ons en onze cultuur niet goed en wordt het nooit wat, ook al bedoelen ze het zogenaamd nog zo goed. Ze kiezen uiteindelijk altijd voor hun eigen volk.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Het is dezelfde PvdA, die ONS hebben opgezadeld met deze Turken, en de Turkse instroom. De PvdA, onder leiding van de RODE JOOP den Uyl, heeft de Turkse- en Marokkaanse “gastarbeiders”, na het gedane werk- GASTARBEID- TOEGESTAAN om in Nederland te blijven wonen, ze kregen ALLEMAAL een VERBLIJFSVERGUNNING! Ook stond hij het toe, dat hun vrouw, kinderen en de hele “stam”, naar Nederland mochten komen! Dat gold ook voor de Marokkaanse gastarbeiders! Daarna gingen de VERRADERS van de politiek nog verder, en ze gaven deze MENSEN massaal de NEDERLANDSE NATIONALITEIT. KOTS! En daar kwam de smerigheid van de ” Resolutie van Straatsburg”, nog eens bij. Maar wat dachten de verraders van de politiek: WE GEVEN ZE OOK NOG STEMRECHT! PvdA los jullie ROTZOOI maar lekker zelf OP! O ja, de VVD,CDA en D66, hebben hieraan ook deelgenomen! Dat voor de duidelijkheid!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom,

   mee eens. Helder! We zitten mooi opgescheept met dat zooitje. Sterker nog, we komen nooit meer van ze af, want als je de jonge moslims hoort zeggen: “de hele wereld is van iedereen”, dan weten we precies wat ze daarmee bedoelen!
   Arm Nederland. Wat was het ooit prachtig hier!!

   Like

  • Harry zegt:

   Het zou wel grappig zijn , Tom , als er nu tweespalt binnen de pvda zou ontstaan tussen het Marokkaanse en het Turkse kamp .
   Van binnenuit iets opblazen is altijd een heel effectieve methode .
   En het voordeel is dat ze dan ook minder ” zielig” gevonden worden door het stemvee , dan wanneer er van buitenaf een bom op gedropt wordt .
   Laten we dat vuurtje eens lekker opporren .

   Like

  • Republikein zegt:

   Tom, dat kwam niet uit de lucht vallen, ik denk dat je dat wel weet!
   I smell conspiracy, en lees ook dit ff svp, kan geen kwaad.
   http://www.hetgebeurthier.nl/index.php?topic=2259.0;wap2

   Like

   • Zojuist bij hart van Nederland:een hele straat/dorp of stad;weet ik veel;ik heb het van kwaadheid uitgezet!Komen te hoop omdat er een familie moet worden uitgezet en protesteren daar tegen!!!!Hebben die lui geen hersens?Het is maar goed dat je hier geen wapen mag hebben,anders stond ik geloof ik,niet voor mezelf in!D ie dood enkele keer dat er eindelijk een [terechte!]uitzetting gaat plaatsvinden lopen buurten,scholen en burgemeesters voorop om het tegen te houden!Laten zij dan die lui in huis nemen en levenslang onderhouden;ik vind dat hun plicht!En niet ons er mee opzadelen!Iedereen weet dat die lui al jaren weten dat ze zijn afgewezen en terug moeten!Maar wat doen ze?De boel traineren en procedure stapelen,op onze kosten ook nog eens.En uiteindelijk wachten ze gewoon op het volgende pardon,ons door de strot geperst door die vermaledijde pvdafbraak!Ik ben ziedend;de stoom komt uit mijn oren!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Republikein: 20.54. uur, op 13/11. Ik heb het goed gelezen, Republikein. En hieruit blijkt dat socialisme zeer wel kan samengaan, met de nazi ideologie. Bedankt.

    Like

 8. Giny zegt:

  Kan nog steeds niet begrijpen dat dit soort mensen een functie als kamerlid hebben!
  Ze zitten er alleen voor hun eigen cultuur!!!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  De hele smerige Turken met dubbelpas eruit sodemieteren !
  1 pas ! En hier het geld uitgeven en in de soziaalkas inbetalen !
  En de Turk die geen werk heeft , verplicht met een kollonnen
  opzicht openlijke werk zoals onkruid verweideren en stoep
  vegen ! In ieder geval hebben ze dan geen tijd met drugs
  te handelen of straatterreur uit te oeffenen !
  Dit moet voor de hele moslimtroep die hier in Europa
  hun onwezen drijft ! Het liefst helemaal Europa zonder
  moslim geitenneukers want die verzieken de boel waar
  ze ook opduiken !

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En hier nog een verdere glanzend hoogtepunt van
  de open EU soziale zelfbedienings grijpkassa !
  TJAKKA ! Verder zo !!
  FUCK THE EU
  EN DE ROOIE HONDEN DAARTOE !

  Subsidiegeld naar porsche en vakantiehuis

  door Joris Polman
  AMSTERDAM –
  Justitie heeft woensdag de 62-jarige ’subsidiekoningin’
  Aad W. gearresteerd, nadat er bijna acht miljoen euro
  aan Europees subsidiegeld is verdwenen.

  De geboren Rotterdamse beheerde tientallen miljoenen bedoeld
  om kansarme jongeren en werklozen op te leiden voor een baan.
  Het ministerie van Sociale Zaken wilde in 2011 een deel van dat
  geld terugvorderen. Er bleek meer subsidie te zijn verstrekt dan
  er aan opleidingen was uitgegeven.
  Bijna acht miljoen euro is daarbij in rook opgegaan.
  Justitie verdenkt Aad W. en een oud-medewerker van oplichting en
  valsheid in geschrifte. „De vrouw heeft als directrice verschillende
  ondernemingen gehad waarmee subsidieaanvragen werden ingediend
  en de financiële administratie beheerd.
  De verdachte man heeft als externe consultant diverse werkzaamheden
  voor deze ondernemingen verricht. De ondernemingen zijn inmiddels failliet”,
  meldde justitie gisteren.’Stapelen’
  Insiders zijn niet verrast door de arrestatie.
  De als ’hautain’ bekendstaande W. zou een meester zijn in
  „het stapelen van subsidies”, zeggen bronnen.
  Verder zocht ze „telkens weer de mazen van de regelgeving op om
  er zelf beter van te worden.”
  Ze boerde er ondertussen goed van. Ze kocht onder meer een
  vakantiehuis in Zeeland en zou ook een Porsche cadeau hebben
  gedaan aan haar echtgenoot.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De meeste islamieten ook al hebben ze een Nederlands paspoort hebben in een politieke partij hun eigen programma, hoe het wend of keert het worden mede door de indoctrinatie van hun geloof en de bemoeienissen van het land van herkomst nooit Nederlanders.

  Like

 12. JCC zegt:

  De toekomst is dat West-Europa totaal verwoest gaat worden alleen nog wanneer is de vraag. Islam – Cultureel Marxisten – Roofkapitalisten = Axis of Evil. Oja, een poosje later zal Oost-Europa ook totaal verwoest worden.

  Like

 13. Doornroosje zegt:

  Van mij mogen er geen mensen met dubbele paspoort in ONZE tweede kamer. Ook geen burgemeester worden. Ze kiezen altijd het land van herkomst.

  Like

 14. Trucker zegt:

  Het blijft in de context
  in Egypte een leraar die knalgas gebruikt, vergist zich in hoeveelheid en BOEM, maar er is geen lichamelijk letsel.
  Komt wel als ze een jaar of tien ouder zijn en menen te weten dat het hun ideologische plicht is om ongelovigen af te slachten.

  Like

 15. Joost Visser zegt:

  Als je je aan de wet houdt, betekent nog niet dat je de doelstelling haalt. Zwak argument. Dat ze hun werk niet goed doen, blijkt uit de onlangs gehouden enquete onder jonge turken.

  Like

 16. Er moeten geen allochtonen op politieke of bestuurlijke functies mogen zitten;je kunt geen 2 heren dienen.En het is overduidelijk welke heer zij wel dienen!De verkeerde!

  Like

 17. Jean zegt:

  Dergelijke toestanden krijgt men als men allochtonen laat plaatsnemen op autochtonen postjes.
  Verbod op stemrecht, dubbele nationalteit en publieke postjes voor allochtonen is de boodschap.

  Like

 18. Jan zegt:

  PvdA zet Öztürk en Kuzu uit fractie
  De PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk, beiden van Turkse afkomst, zijn donderdag uit de fractie gezet. Het tweetal had openlijk kritiek geuit op het integratiebeleid van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken).

  Dit heeft PvdA-leider Diederik Samsom bekendgemaakt na een ingelaste fractievergadering, waarbij de twee ook aanwezig waren.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/pvda-zet-ozturk-en-kuzu-uit-fractie/SrZnkm!HKOlsHSPQTUc/

  Like

 19. Cathja zegt:

  Een functionaris van de Turkse ambassade, die belast is met religieuze zaken, feliciteerde Kuzu en Öztürk met hun “dappere en eerlijke positie”. Dat geeft te denken.

  In Elsevier is te lezen waar de 4 omstreden Turkse organisaties (die Asscher dus in de gaten wil houden) voor staan, en dat stelde mij niet erg gerust! Ik vind het begrijpelijk dat Asscher eist dat zij transparant zijn, want er gebeuren nu achter gesloten deuren dingen waar onze overheid niet van gediend is, en die ronduit slecht zijn voor ons land. Bovendien willen die organisaties niet prijsgeven waar ze hun geldelijke middelen precies vandaan halen, m.u.v. de subsidies dan die ze hier in Nederland ontvangen. Ze maken echter niet bekend wat er met subsidiegeld wordt gefinancierd.
  Krijgen zij bijvoorbeeld ook geld uit het Midden-Oosten, dan zullen die moslimstaten ook mee willen beslissen over hoe en waaraan het geld wordt besteed. Denk aan de bouw van de vele moskeeën! Wie weet hoeveel landen hier op die manier al iets te vertellen hebben, zonder dat wij ons dit bewust zijn?

  Het zou niet toegestaan moeten worden dat mensen met dubbele nationaliteiten op hoge posten in ons land zitten. Je kunt niet met meerdere landen loyaal zijn. Stel dat moslimpartijen hier ook wat te zeggen krijgen, dan zal dat zeker zijn weerslag hebben op ons aller bestaan.
  Eén organisatie van de 4 genoemde heeft trouwens nauwe banden met de Turkse regering, die dus indirect een heleboel te zeggen heeft over de Turken hier in Nederland én hun stemgedrag, en op die manier wordt onze politiek dus ook vanuit Turkije beïnvloed/min of meer gestuurd.
  Dat is een hele kwalijke zaak!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s