Stad Groningen worstelt met ‘stuwmeer’ aan asielzoekers

Screenshot_9

GRONINGEN – Het stadsbestuur wil graag mensen opvangen die op de vlucht zijn voor de terroristen van IS. Een probleem: een groot deel van de beschikbare opvangplekken wordt nog steeds bezet door asielzoekers die al een verblijfsvergunning hebben.

Dat is zuur voor de vluchtelingen die nu proberen het vege lijf te redden, het is ook akelig voor de asielzoekers die soms al jaren onder uiterst sobere omstandigheden hebben gewacht op een verblijfsvergunning. Hebben ze eindelijk die vergunning, is er letterlijk geen plek voor ze in Groningen.

Screenshot_10

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Groningen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stad Groningen worstelt met ‘stuwmeer’ aan asielzoekers

 1. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogd.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Hoera, eindelijk wordt het politiek (linkse) beleid goed uitgevoerd:
  nr. 1 de vluchtelingen
  nr. 2 de asielzoekers
  nr. 3 de immigranten die al een verblijfsvergunning hebben.
  nr. 4 de zwervers
  nr. 5 nog even wachten want wellicht is er nog een uitkeringstrekker
  nr. 6 de studenten
  nr. 7 autochtonen (met mate)
  Alzo, dit stemt uiteraard tot tevredenheid van het ‘wegmetons-deel’ van de samenleving.

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  Ik dacht ook al, ik struikel er over. Wordt het nu, ik val er over? Waar zijn de vrouwen van al die gekleurde mannen die ik zie. Achter gelaten in dat gevaarlijke land waar ze wegkomen? En die jonge jongens, wat denken die hier te bereiken. Dat wordt alleen maar hand op houden en de autochtoon maar betalen. Volgend jaar de zorg weer duurder. Zo word je gedwongen te nivelleren en krijgt de PvdA zijn zin en stemmen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Doornroosje: 09.03. uur. En daarbij wetende, Doornroosje, dat wij potverdorie zelf ca. 700.000 mensen hebben, NEDERLANDERS, die niet aan de bak komen, maar werkloos zijn. Maar de RODE KERK, gaat lustig door nog meer “uitvreters”, binnen te halen, geholpen door: CDA,VVD en D66.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet dat een klein land als Nederland zóveel ‘vluchtelingen’ opneemt! Samen met ons buurland Duitsland nemen we het leeuwendeel voor onze rekening. Letterlijk en figuurlijk.
  Als je vluchteling bent, dan is het enige wat telt: je lijf en leden redden! Als je maar weg bent uit oorlogsgebied. Ja toch? Waarom herbergen de Oostbloklanden dan niet veel meer asielzoekers? Het zijn toch ook EU-lidstaten?
  Ik heb de overtuiging dat ‘luxe’ bij deze ‘vluchtelingen’ ook een grote rol speelt! Ze weten dat in ons land er niet karig wordt omgesprongen met geld en goederen, en dan is de keuze niet moeilijk. Dit geldt zéker voor die jonge gasten uit Somalië, Eritrea, en andere Afrikaanse landen, waar echt niet overal ellende is. Laten ze in hun buurlanden bescherming zoeken, indien nodig. Wij kunnen onmogelijk alles maar toelaten, onder de naam “VLUCHTELING”. Onze burgers pikken het zo langzamerhand niet meer omdat we zelf financieel worden uitgemolken. Maar mensen die menen dat de hele wereld ook van hen is, en daarom hier hun handen komen ophouden krijgen ontzettend veel voor elkaar. Dat is echt schrijnend voor ons, omdat wij weten dat zeer velen met smoesjes binnen gekomen zijn! Kijken we dan naar onze ouderenzorg, de gehandicaptenzorg, en alle andere vormen van zorg, die jaar na jaar achteruit gaat, dan lijkt het me logisch dat we niet bepaald enthousiast zijn als er weer ‘een colonne gelukszoekers’ aan onze poorten staat.

  Tijd om er eens een héééle grote bezem doorheen te halen! De koek is al lang op. En dat zal de stad Groningen ook eens moeten beseffen, in plaats van nieuwe gebouwen neer te zetten! De dwaasheid ten top!!

  Like

 5. Jantje Beton zegt:

  Het bolwerk van de PVDA moet aangevuld worden.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Stuur ze maar naar Brussel, de Unie heeft vast nog wel ongebruikte kamers, vergaderzalen, of naar Straatsburg dat staat de halve tijd ook leeg het is tenslotte hun beleid, dus ook hun asielzoekers.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Nederland heeft ‘rücksichtslos’ de islam besteld, Nederland heeft de islam gekregen zonder op het algemeen belang van de Nederlanders te letten. Welnu ga maar zwemmen of verzuipen in dat stuwmeer van asielzoekers, wat mij betreft hebben ze de ruimte in het hoge Noorden, er gaat geen asielzoeker boven Groningen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nederland is VOL !! OVERVOL !! Er is geen plaats meer en er is geen geld meer !!

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het zijn geen asielzoekers het is een invasieleger en het enige wat we moeten is er geweren op richten, wat helaas niet mag.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  In Brabant is linx ook woest als er een weg wordt aangelegd. Schande. Verwoesting van de natuur. Woningbouw is slecht, bedrijventerreinen zijn slecht. We kennen de woede van linxen. Toch zijn het dezelfde linxen die hier alle moslims naar toe willen halen om ze vervolgens te gaan onderhouden. Absurd. Wat velen reeds vermelden: Nederland is Vol. Ook Groningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s