De barbaarse onthoofdingen

Screenshot_17

(Door: Ratio)

De diverse onthoofdingsfilmpjes uit met name het Midden-Oosten roepen weerzin op. Zozeer zelfs dat Scotland Yard stelt dat het bekijken of delen van deze video’s als een misdaad kan worden beschouwdViewing or sharing the harrowing video of James Foley’s beheading online could be regarded as a terrorist offence, Scotland Yard has warned. 

De IS staat niet alleen in het onthoofden van mensen. Haar vermeende financier, de Saoedi’s, onthoofden geregeld publiekelijk mensen. Als IS barbaars is vanwege onthoofdingen, dan moeten we toch ook de Saoedi’s aanspreken.

We hoeven niet eens naar de middeleeuwen terug te keren om in de Europese geschiedenis onthoofdingen waar te nemen. De Franse revolutie, die we als basis zien van de moderne staat, resulteerde in een ongehoord bloedbad. Een geschatte 16 duizend tot 40 duizend onthoofdingen vonden middels de guillotine plaats. Het afschaffen van de adel en de overgang naar een meer moderne democratischer bestuursvorm was gebaseerd op een zee van bloed. De guillotine werd vreemd genoeg als een humane verbetermaatregel beschouwd om mensen te executeren.

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

19 reacties op De barbaarse onthoofdingen

 1. Jan zegt:

  Ook ‘leuk’: schieten op kinderen in Syrië

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De laatste zin, zegt alles: ” Hoe ziek onze maatschappij is geworden”, met geen dank aan de progressieve VOLLIDIOTEN, die dit alles hebben teweeg gebracht.

  Like

 3. Driek zegt:

  Maar het is toch ontoelaatbaar, dat in deze eenentwintigste eeuw, mensen worden gefotografeerd met afgehakte hoofden in hun hand, en daar trots op zijn. Alle beschaafde landen zouden moeten ingrijpen om die barbarij tot staan te brengen. En het lijkt wel alsof het brein van onze bewindslieden inmiddels is vergiftigd door de zoetgevooisde woorden van deze bedoeïen, werkelijk alles doen ze om in de gunst te komen van deze meedogenloze lieden.
  En onze altijd schaterlachende Mark Rutte, het Haagse zonnestraaltje, ziet de Is strijders blijkbaar als dappere jongelingen. Nou, vergeet het maar. Hun geliefkoosd jachtvermaak bestaat uit het koppensnellen van Joden en christenen en het martelen van kleine kinderen om ze vervolgens seksueel te misbruiken. Laat het u gezegd zijn.
  En de leden van deze misdadige sekte openen straks in Amsterdam de grootste moskee van Nederland. En nog eentje in Gouda. En nog eentje in….En onze bewindslieden zagen dat het goed was. Nou, ik heb het allang opgegeven. Want onder de gaasdunne sluier van hun zogenaamde vredelievende godsdienst delven zij gestadig het graf der Nederlandse burger. In mijn wellicht overspannen verbeelding hoor ik reeds doffe slagen beuken op mijn voordeur en het loeiende gejoel van het islamitische gepeupel, die met zwaarden en bijlen mijn voordeur doorklieven en binnenstormen. Om mijn hoofd er af te snijden. Of weg te voeren naar duistere kerkers. Nee, beste lezers van E.J. Bron, we staan er niet goed voor.

  Like

  • sylvia groot zegt:

   ” Maar het is toch ontoelaatbaar, dat in deze eenentwintigste eeuw, mensen worden gefotografeerd met afgehakte hoofden in hun hand,…”

   Juist doordat de afbeeldingen en filmpjes van die zwaar psychisch gestoorden met de afgesneden hoofden in hun satansklauwen aan het grote publiek werden getoond, is het publiek eindelijk aan het wakker worden.
   Als men die beelden gaat weghouden, dan gebeurt er hetzelfde als bij het weghouden van die vreselijke beelden van ernstige dierenmishandeling bij vivisectie-praktijken, Het volk is zich niet bewust en blijft geld doneren (sympathisren met) aan organisaties die erbij betrokken zijn.

   Het bekijken en delen van die vreselijke beelden is geen misdaad; dat zou pas waanzinnig zijn. Nee, het is een krankzinnige werkelijkheid die zo snel mogelijk kijhard moet worden aangepakt en vernietigd.

   Like

   • sylvia groot zegt:

    kijhard = keihard

    Like

   • Driek zegt:

    sylvia groot zegt:Juist doordat de afbeeldingen en filmpjes van die zwaar psychisch gestoorden met de afgesneden hoofden in hun satansklauwen aan het grote publiek werden getoond, is het publiek eindelijk aan het wakker worden.

    Beste sylvia, u begrijpt mijn tekst niet helemaal, ik bedoel juist dat het krankzinnig is dat dergelijke dingen in onze moderne tijd nog plaatsvinden, ik vind het juist goed dat die beelden worden vertoond.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Driek: 20.32. uur, op 14/11, Helemaal mee eens, meneer Driek. En vooral de zin: “we staan er niet goed voor”.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @delamontagne: 21.32. uur, 14/11. Deze smerige, vuile ORCS/IS, bestaan ook uit (Nederlandse) moslims. En deze smeerlappen, mogen ook nog terugkomen van verraders van: PvdA,VVD,D66,CDA,GL, om de grootste VERRADERS te noemen!

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ook de nationaal socialisten maakten met regelmaat gebruik van de valbijl om politieke tegenstanders uit de weg te ruimen. Heel bekend is het geval van de Nederlander Marinus van der Lubbe. Die beschuldigd werd het Duitse Parlementsgebouw in Berlijn in brand gestoken te hebben.

  http://resources.huygens.knaw.nl/bwn1880-2000/lemmata/bwn4/lubbe

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Vreemd he de filmpjes bekijken word als een strafbaar feit aangemerkt maar degene die in die filmpjes de slachter zijn worden hier weer opgevangen en moeten afkicken van de Jihad als ik de berichten mag geloven.
  We gaan moordenaars in de watten leggen en begeleiden…..

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Een organisatie aanhangen die hoofden afsnijden als ‘normaal’ beschouwt: ‘geen probleem’
  Laten zien dat de organisatie hoofden afsnijd: ‘groot probleem’

  Een organisatie aanhangen die alle joden wil vermoorden: ‘geen probleem’
  Protesteren tegen een organisatie die alle joden wil vermoorden: ‘groot probleem’

  Een organisatie aanhangen die alle homos wil vermoorden: ‘geen probleem’
  Vraagtekens zetten bij een organisatie die alle homos wil vermoorden: ‘groot probleem’

  What is WRONG with this world?

  Like

 7. Avidia zegt:

  Vuile rot ratten, ik word helemaal gloeiend van kwaadheid. Ik heb een glimp gezien, ben er misselijk van.

  Like

 8. treintrien zegt:

  @Delamontagne:
  Ik heb het filmpje niet eens gekeken,
  het openingsbeeld zei alles al.
  Ik zit hier werkelijk met gebalde knuistjes achter de pc.
  Waarom toch? Ik begríjp dit gewoon niet. Blerch.
  Walgelijk volk.

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  De verschillen tussen de onthoofdingen met de guillotine in de Franse revolutie en de onthoofdingen bij IS / / ISIS of Saudi Arabië zijn moeilijk te doorzien. Toch zijn er verschillen. Bij de Franse revolutie is er gebruik gemaakt van een tribunaal of een volksgerecht dat de leden van de adel veroordeelde tot de dood. Die executie was daarom het gevolg van het lid zijn van een misdadige organisatie, namelijk de groep met uitvreters die niet werkte maar wel alles in bezit had. Dat werd destijds niet meer geaccepteerd. Tegenwoordig is er weer een groep van mensen die niets presteert en toch vreet uit de ruif, maar dat is een ander verhaal.

  De onthoofdingen bij IS / ISIS en in Saudi Arabië zijn ook geen gevolg van een beschaafde rechtbank. Net als bij de Franse revolutie dus. Bij IS / ISIS is het zo dat als een beroepsmoslim zegt dat iemand moet sterven dan hem dan de kop wordt afgehakt. Er hoeft geen misdaad aan ten grondslag te liggen voor de onthoofding.

  Bij de Franse revolutie moest een totale bevolkingsgroep worden opgeruimd. Bij ISIS moord men om wille van de terreur en het er in houden van de angst, de doelstelling van de Franse revolutie was een rechtvaardiger maatschappij. De doelstelling van het kalifaat is een droom van stelen in het groot. Het gaat om het verwerven van geld waar men niet voor gewerkt heeft. Heel in het kort zijn de Franse revolutie en ISIS complete tegenpolen van elkaar. De burgers in Frankrijk wilden niet meer dat een kleine groep nietsnutten nog steeds alles in bezit had. De moslims in het kalifaat willen dat een kleine groep mensen alles in bezit heeft, namelijk de kalief en zijn handlangers!

  Like

 10. Jan zegt:

  Politieinspecteur Gavin Wong (GB): “Koppensnellers zijn eerbiedwaardige mensen”

  UK Chief Inspector says jihadis’ “motive may be honorable”
  Chief Inspector Gavin Wong says: “I would ask that we all continue to discourage anyone from attempting to travel to Syria or other areas of conflict. While the motive may be honourable, the reality is that these areas are hugely dangerous, and it can be an opportunity to radicalise vulnerable people.”

  http://www.jihadwatch.org/2014/11/uk-chief-inspector-says-jihadis-motives-may-be-honorable

  Niet alleen inteelt onder Berbers, maar ook onder die eilandbewoners

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s