Eén op de twee inwoners van Wenen heeft migratieachtergrond

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen wordt steeds “internationaler”. Eén op de twee hoofdstedelingen heeft zijn wortels in het buitenland. Daarmee werd zo goed als één op de twee inwoners van Wenen in het buitenland geboren of heeft in ieder geval een niet in Oostenrijk geboren ouderdeel. Dat blijkt uit de actuele integratie- en diversiteitsmonitor.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam er mensen uit alle hoeken van de wereld als gastarbeiders naar Wenen. Slechts enkelen van hen hebben Oostenrijk ook weer verlaten. Hoewel er in Oostenrijk iedere maand meer werkzoekenden bijkomen en veel mensen zich het dagelijks leven nauwelijks meer kunnen veroorloven, zoeken desondanks steeds meer mensen uit veel EU-landen, maar ook uit Oost-Europa en van de Balkan hun geluk in Wenen. In totaal is het aandeel migranten in Wenen beduidend groter dan in andere delen van Oostenrijk.

23% met buitenlands paspoort

De in opdracht van de stad uitgewerkte monitor, waarvan inmiddels de derde uitgave door de wethouder van Integratie, Sandra Frauenberger (SPÖ), woensdagavond aan journalisten werd voorgesteld, dient regelmatig de status quo te analyseren. Volgens de gepresenteerde monitor zou 315 van de inwoners van Wenen met een migratieachtergrond tot de eerste generatie behoren, die dus in werkelijkheid in het buitenland werd geboren. 18% zijn migranten van de tweede generatie. 23% van de stadsbewoners heeft een buitenlands paspoort.

De monitor toont duidelijk aan dat de politiek van rood en groen volledig mislukt is. Want in veel districten van Wenen zijn de migranten al in de meerderheid. Omdat veel scholieren geen Duits als moedertaal spreken, wordt in veel Weense schoolklassen nauwelijks een woord Duits gesproken. Als het politieke establishment zich ook in de toekomst niet gaat herbezinnen op de problemen, behoort deze toekomst sowieso aan de Weense migranten.

Screenshot_24

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eén op de twee inwoners van Wenen heeft migratieachtergrond

 1. Als het hier minder is,lijkt het in ieder geval niet zo:gek wordt ik er van!Welke kant je ook opkijkt;je ziet een haatbaard of een kopvod,of een pinquin;en soms,heel af en toe,zie je warempel ook nog een Nederlander:hoera.ze bestaan dus nog wel;de Nederlanders!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Oostenrijk schaf zich af. En dat door het funeste beleid van RODEN/SOCIALISTEN en de GROENE DWAALLICHTEN. Overal hetzelfde in Europa, overal deze 5e colonne van RODEN en GROENEN, die ONS VERRADEN aan de ISLAM, en ONS laten overlopen door UITVRETERS uit heel Afrika!

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  E.J klopt als een bus, de bazaar is nog groter dan beverwijk. en het ligt op de roete naar turkey.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  GF(Good fight) Wenen…..not.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Daar kan je blij mee zijn !! 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s