Ex-PvdA’er: “Moge Allah je straffen”

Screenshot_5

(Door: Paul Jansen en Wouter de Winther)

DEN HAAG – „Moge Allah je straffen.” Na die woorden van Kamerlid Öztürk is gisteravond het ingelaste PvdA-fractieberaad ontploft. De dreigende tekst was geadresseerd aan zijn collega Marcouch, die namens de partij het woord voert over Integratie. Öztürk en zijn collega Kuzu weigerden zich neer te leggen bij de integratiekoers van minister Asscher en de fractie.

Ze zijn zelf uit de fractie gestapt, zeggen PvdA’ers. De twee willen zelfstandig in de Kamer doorgaan. „Tot de laatste snik”, aldus Öztürk.

„Ze wilden niet aan de eisen van de fractie voldoen. Daarmee scheiden onze wegen”, sprak PvdA-leider Samsom na urenlang spoedberaad met de fractie.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, PvdA, Rotzakken, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Ex-PvdA’er: “Moge Allah je straffen”

 1. Sjaak zegt:

  Ze zijn zelf uit de fractie gestapt, zeggen PvdA’ers.
  De twee willen zelfstandig in de Kamer doorgaan.
  „Tot de laatste snik”, aldus Öztürk.
  ——————————————————————-
  Noch meer bewijs ?

  TURKEN-TAPIJTENVRETER-TROYANER !

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Turkse infiltranten in de PvdA ontmaskert.
  Ze hebben nu de woede van Erdogan te vrezen.

  Like

 3. ron soeverein mens zegt:

  Moge allah je straffen, alleen hiermee tonen deze , heren, aan dat zij niet geintergreerd zijn en hun echte afkomst niet verloochenen. Deze mensen hebben niks te zoeken in onze 2e kamer want zij vertegenwoordigen Nederland niet

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Waarmee bewezen is dat de scheiding tussen kerk en staat verkracht wordt als je moslims in de staat opneemt. En dat alweer bevestigd is dat allochtonen niet in ons bestuur zitten voor ons. Niet voor H&I en M&F, niet voor Nederland, maar voor hun oude land en het geld.
  En wat de heer Brendel betoogt: met het vertrek van deze Turken, vertrekken twee zeer rechtse leden van de linxe PvdA. Je zou ze zelfs extreemrechts kunnen noemen, want al die Zandinstellingen zijn niet bepaald ruimdenkend en duurzaam. Dit zat er aan te komen en er komt nog meer.
  We kunnen nu wachten op haatbetogingen van Turksen, die vinden dat hun handpoppen slecht worden behandeld.
  Intussen is het gelijk van de PVV weer aangetoond, ook al gaat domlinx dat nooit toegeven.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En hier nog een paar dappere daders !
  Dit weekeinde zaterdagavond kort voor sluitingstijd werd een25 jarige kelnerin uit Wenen van 4 allochtonen overvallen .Zonder het te merken kreeg zij eenschlag op haar hoofd en viel daarbij op de grond. Dan traden de aangrijpers met volle kracht in haar gezicht ! Ze riep om hulp en bedelde erom dat ze ermee ophouden zouden.Maar ze piekerde er niet over en sloegen zolang door totdat ze de avondkas kregen. Devakkrachten lieten haar zwaargewond met een oogholbreuk enjockbreuk verwondingen bloedend terug. Of ze nu dood of levendwas, hat deze helden niet interreseert ! De moedige vrouw ligt momendeelin een Weens ziekenhuis en riep de waarschuwing uit : Wenen isvol met brutale immigranten oppassen is die devieze ! De rooie welkomskultuurkrijgen nu hun wensen direkt te speuren !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier het de mishandelde vrouw in het Wener ziekenhuis !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Afschuwelijk!!!!! Onze Weense familieleden spraken tijdens hun bezoek jl over Wenen dat in snel tempo verloedert en totaal veranderd is door het ontelbare ongedierte dat daar neergestreken is! Arm Wenen!!!!!!!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Sjaak: 13.13. uur. Dat zijn de RODEN SCHULD. De socialisten in heel Europa, zijn de 5e colonne van de ISLAM, en de immigratie parasieten! Kots!

    Like

 6. Harry zegt:

  Wat een schaamteloze rotzakken zijn het toch , ze donderen gewoon voort !
  Moge allah ze vannacht een paar varkensoren aanmeten !
  Misschien kunnen ze dan ook beter luisteren .
  En nou we het toch over varkensoren hebben , die kunnen we op hun begraafplaats mooi in de grond steken en als ze dan beginnen te koeren , dan zeggen we dat die uit het graf omhoog groeien .
  Wedden dat ze hun doden voortaan exporteren naar waar ze thuis horen ?
  We hebben hier trouwens al bodemvervuiling zat .

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  PvdA in uiterste nood! Tja, een Nederlands gezegde: ” Wie wind zaait, zal storm oogsten”, gaat helemaal op voor de huidige PvdA ( sociaal-democraten). De bron van het teloor gaan van de PvdA, is al begonnen met Nieuw Links, en Tien over Rood. Dan spreek ik over het einde van de jaren ’60 van de vorige eeuw. Toen de “oude Drees”, afstand nam van deze radicaal verkeerde koers, en zijn lidmaatschap opzegde, had men de “bui”, al moeten zien hangen. Vanaf toen plm. 1970 is het allemaal fout gegaan. Met name het kabinet Den Uyl, wat royaal toestond aan “gastarbeiders”, om in Nederland te blijven. Aan de hele massa-immigratie heeft de PvdA royaal medewerking verleent. Daarna samen met het CDA,VVD en D66, stemmen voor “De Resolutie van Straatsburg”, et voilá, de hele miserie die daaruit is voort gekomen.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Moge uw ingang zich met uw uitgang verwisselen.
  Moge u uw kinderen voor uw ogen zien sterven en daarna met bilndheid worden geslagen.
  Moge uw huid zich in het vuur van de hel ieder uur vernieuwen.

  Ja, iemand vervloeken kunnen die mossels wel.

  I wave my genitals in the general direction of your mother in law.
  (Monty Python; ”The Holy Grail”)

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  aLLahgloeiende aLLah aLLahverdomme ! ( aLLah altijd kleine letter)

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  “Staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken), die eerder een warm pleidooi hield voor het beginnen van een moestuin om geld te besparen, had ook nu een oplossing voor haar partijgenoten. Ze raadde hen aan om per tandem te reizen, zoals zij zelf ook doet. „Die tandem is goud, dan spreek je veel meer mensen dan als je met een dienstwagen reist. Ik ben heel erg in contact met de straat en als iemand me aanhoudt als ik langs fiets, wat heel vaak gebeurt, sta ik die ordentelijk te woord.” ”

  Briljant idee weer van Jetta hè jongens? Ik zou zeggen: rijd maar meteen een stukje door:

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Laat nu maar komen die Islam-partij
  ’t is goed weten waar de vijand zit…
  dat zal ook Pechtold’s clubje aardig decimeren
  .
  zodat Ons Volk niet meer in argeloosheid pit
  terwijl men stiekem doorgaat ons te scheren
  en wij maar vrolijk “Democratisch” stemmen !
  .
  dit lijkt ’n pracht-moment om ons te leren
  hoeveel slangen we aan de boezem klemmen
  zodat we kunnen kiezen voor ’n échte Volkspartij…
  .
  laat nu maar komen, voor alle kaarten zijn geschud
  en we alleen nog zullen dienen als de kop van Jut !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Leo zegt:

  Ha, Ha, Ha, ………. allaa is in the house

  Like

 13. Martha N zegt:

  Bij de PvdA proberen de zaak alweer te sussen, misschien zijn ze toch wel te streng geweest. Ja, de PvdA is geschrokken van eigen moed, maar nu zijn ze bang dat deze mensen een eigen partij oprichten en alle Turken/moslims zich bij hen aansluiten, exit PvdA dan, want die drijft op moslimstemmers.
  De PvdA staat er zeer slecht voor, hoe kan het ook anders nadat zij in samenwerking met de VVD, de Christelijke partijen en D66, alles eraan gedaan hebben een groot deel van de eigen bevolking tot armoede te veroordelen, ouderen geen cent te makken hebben en zorgbehoevenden uit de boot geworpen werden en worden. Bootvluchtelingen worden beter behandelt dan onze eigen mensen, die zijn binnen!
  Kiezers die deze partijen zat zijn, vluchten naar D66, niet beseffende dat zij hiermee van de regen in de drup komen. Wie op Pechtold gaat stemmen, kan rekenen op meer ellende dan die we tot nu toe hebben gekregen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hoe leerlingen in Amerika leugens over de islam door de strot geduwd wordt

  Like

 15. Doornroosje zegt:

  Gaan de ogen nu eindelijk open Partij voor de Allochtoon? Word je weer gewoon PvdA? Hoewel, hoeft voor mij ook niet meer. Je hebt de Nederlander verraden.

  Like

 16. Zoals wij al jaren roepen:geen allochtonen in politieke of bestuurlijke functies!En dan ook nog om allah roepen?Hoe duidelijk wil je het hebben.Buiten dat vind ik al lang dat er een wet moet worden aangenomen,dat als iemand de partij verlaat,vrijwillig of gedwongen,ze de zetel niet mee mogen nemen!Om ons,welbekende redenen!

  Like

  • Jean zegt:

   Yvonne,
   Dat vraag ik al jaren.
   Als iemand verkozen wordt op de lijst van VB en nadien ontslag neemt dan is die persoon geen lid meer van het VB en moet dus de toegang tot die praatbarakken ontzegd worden.
   Ik steun u voor 100%

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Jean: 21.56. uur, op 14/11. Mee eens, Jean. Ze hadden deze MOSLIMS NOOIT STEMRECHT MOGEN GEVEN. De schuld daarvoor zijn: PvdA,CDA,VVD,D66. Verrek ik begin op de Romein Cato te lijken, door steeds weer deze verraderpartijen te noemen.

    Like

 17. Jade zegt:

  “De twee willen zelfstandig in de Kamer doorgaan. „Tot de laatste snik”, aldus Öztürk.”
  Mooi, misschien kunnen ze dan een schoonmaakbedrijfje starten ofzo…

  Like

 18. Jean zegt:

  Neem die 2 de toegangsbatch tot de 2de kamer af, neem ze de NL nationaliteit af en flikker ze richting zandbak want dergelijke brol brengt onze westerse beschaving in gevaar en roept op tot geweld. Weg met dat vulgaire moslimbraaksel.

  Like

 19. dgneree zegt:

  Als ik de vele reacties onder het op zich bijzonder warrige Telegraafartikel zie, is er toch nog hoop voor Nederland. 5 jaar geleden zouden de meningen 60/40 verdeeld zijn, nu kiest 90% of meer voor het eigen volk en is men unaniem in het sarcasme t.o.v. de PvdA.
  Die partij is door en door verrot en men heeft genegeerd, dat ze mensen in de partij hebben toegelaten die niet zo liev zijn, maar die naast een valsse tong achter een vriendelijke glimlach gewensd zijn om een mes achter de rug te hebben.
  Dat gaat de PvdA aan stukken snijden. Het cliëntelisme van de opportunistische schoften, die ons land verraden hebben.

  Like

 20. Jan zegt:

  Verdediger van de rechtsstaat Diederik Samsom: ‘Moge Allah je straffen’ was bedreigend

  Diederik Samsom vond het ‘doodeng’ toen het dissidente PvdA-Kamerlid Selcuk Öztürk een verwensing tegen collega Ahmed Marcouch uitsprak: ‘Moge Allah je straffen’. Dat heeft de PvdA-leider gisteravond bij het televisieprogramma RTL Late Night gezegd.

  ‘Ik dacht o jee, poeh. Het was bedreigend. Het was in de emotie en ik begrijp dat het kan ontstaan, maar het was wel tekenend voor de manier waarop het ontspoorde.’

  Öztürk deed de uitspraak aan het einde van een fractievergadering waarin hij en Tunahan Kuzu het niet eens werden met de rest van de fractie over het integratiestandpunt van de PvdA. ‘We zijn een seculiere partij en we schelden wel eens. Maar dit soort diepgevoelde religieuze verwensingen had ik nog niet eerder gehoord’, aldus Samsom.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3790559/2014/11/15/Samsom-Moge-Allah-je-straffen-was-bedreigend.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s