GB: Islamitische mensensmokkelaars verkopen burgers tegen hun wil

Screenshot_22

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië is langzamerhand gezonken naar het niveau van een Oriëntaalse bananenrepubliek wat betreft de algemene ethiek, de criminaliteit en de verdorvenheid van de daar wonende mensen (alle gekleurde rassen, alle religies, alle etniciteiten). Tot nu waren we gewend geraakt aan de krantenkoppen dat de Mohammeds en Abdullahs uit de islamitische landen blanke Engelse kinderen benaderen, hen verkrachten en tot prostitutie dwingen. Hieronder volgt een andere monstruositeit, die men zich nauwelijks kan voorstellen:

In het district Manchester werden dertien leden van een bende mensenhandelaars gearresteerd.

De 20-jarige vrouw uit Slowakije werd door de islamitische criminele bende verkocht voor 15.000 Britse Pond. De bende organiseerde een schijnhuwelijk voor een man, die bedreigd werd met uitzetting.

Ze trouwde in juli in Rochdale volgens de shariawet.

De vrouw zei tegen een tolk in het ziekenhuis dat men haar tegen haar wil had verkocht en dat ze geschokt was dat ze abortus zou moeten plegen. De tolk zei dat men haar aan een man verkocht had en met hem samenwoonde om hem het recht op immigratie naar Groot-Brittannië te garanderen.

De inspecteur van politie zei dat er sprake is van een trend om zwangere vrouwen te verkopen, omdat men zo sneller het recht op immigratie verkrijgt. De politie zei verder dat er in Manchester op dit moment vermoedelijk sprake is van 400 van zulke schijnhuwelijken.

BBC

Tsja. . . wat kun je daar verder nog over zeggen!?

Bron:
www.kybeline.com/2014
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, sharia, Slavernij. Bookmark de permalink .

4 reacties op GB: Islamitische mensensmokkelaars verkopen burgers tegen hun wil

 1. windwens zegt:

  Ik sta er niet eens van te kijken, wat dit betreft is Engeland een beerput waar je van alles kan verwachten. Maar niet te hard geroepen er zullen ook vast hier vrouwen zijn die dit lot treft want de moslims leren snel van elkaar. Als het vrouwen uit het oostblok zijn, dan hoef je alleen maar te kijken naar een Roma vrouw die hoop bv Roemenië te ontvluchten aan de armoede waar in ze leeft. Die valt hier zo simpel als wat in handen van dit soort tuig. Er wordt niet voor niets gesproken over toenemende mensenhandel, alleen is het weer zo schuilwoord, waar iedereen gewoon zijn invulling aan kan geven terwijl de ingewijden precies weten wat er allemaal schuil gaat achter dat ene woord. Eerder heb ik de indruk dat dit door de hele EU aan de gang is en uiteindelijk wordt en nauwelijks wat aan gedaan zolang het moslims zijn die gekkigheid uit halen gaat alles regelrecht met liefde de doofpot in.

  Like

 2. Rein van der Veen zegt:

  Laat me raden, dit heeft niets, maar dan ook niets, met de islam te maken?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Dit is al jarenlang gang en geve in heel europa !
  En dan geeft het ook nog van die frustreerde
  groen linkse hatelijke teringwijven die extra in
  de afrikaanse landen vakantie maken om in het
  genot van een droplul gezwangert de dubbelpas
  drugsafrikaner importeren !
  Is hij eenmaal hier krijgt ze een trap in haar
  hangkont en nog eentje in haar ouwe smoel !
  DAT IS DE REALITEIT !

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Alles om de moslims te appeasen. Walgelijk, men blijft wegkijken van deze smerige praktijken, die inherent zijn aan de (P)ISLAM!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s